Juba Archimedes ütles "Andke mulle piisavalt pikk kang ja toetuspunkt ning ma liigutan maad!"
ehk asi on kinni jõuülekandes. Võib 250W ka tainast liigutada, aga seda muidugi aeglasemalt.
Vanasti sõtkuti tainast üldse käsitsi. Kunagi proovisin mingi velotrenazööri laadse seadmega vändata nii, et 60W pirn põlema hakkaks ja polegi niisama lihtne. Ehk siis inimese võimsus on veel pisem kui see 250W ja saab ka hakkama.
Ehk siis kokkuvõttes jah - suurem võimsus on alati parem, aga see ei tähenda automaatselt, et väiksema võimsusega seade kohe püssi põõsasse viskab.
Jah, ainult vattide järgi ei saa vaadata. Praegune Kärcheri 750W tolmuimeja on parem kui eelnevad paberil võimsamad 1200W Electrolux või Vax. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Ma ei saa aru kuidas 250w suudab taignale vastu pidada.
Peaaegu suutsin elukaaslasele 6,7L 1200/1400w Kenwoodi pähe määrida.
Kui ma nüüd seda lahjat Kitchenaidi näitan läheb kogu mu töö tühja
Miks ei peaks vastu pidama?
See, palju masin seinast voolu võtab, ei ole mingi näitaja.
Ühtlasi pole Kitchenaid 250w vs mõne teise 1000+w absoluutselt võrreldavad.
Guugelda, kuidas masin üles ehitatud on - Kitchenaid direct drive vs Kenwood indirect drive.
Jah, ainult vattide järgi ei saa vaadata. Praegune Kärcheri 750W tolmuimeja on parem kui eelnevad paberil võimsamad 1200W Electrolux või Vax.
Kui EL tolmuimejate voolutarvet piirama hakkas, oli kisa üle ilma. Aga tegelikult aeti õiget asja - voolutarve läkski üle mõistuse, suvalised väiksed junnid olid juba üle 2000W, sest see oli keskmisele ostjale arusaadav näitaja - mida suurem, seda parem. Tühja efektiivsusest.
Praegu suudab nii mõnigi masin olla väga tõhus, samas kulutab 3x vähem elektrit kui kunagine versioon.
Tõsi, iga firma sellega hakkama ei saanud, aga see on juba nende probleem.
Aga see läheb juba toiduteemast kaugele.
Seafileed sõin õhtul, 20h vaikselt valmis, täitsa okei tuli nagu ikka.
Ootan püsivalt soojemaid ilmasid, et saaks pitsaahju kütmisega pihta hakata, miinuskraadidega ei hakanud näppima.
Nii ja naa. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Kohupiima pannkoogid. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Vahvaid asju pannakse ikka toodetesse.
säilitusaine naatriumnitrit
tsitaat:
Naatriumnitrit laguneb 320 °C juures. See on väga mürgine ja keskkonnale kahjulik sool. Surmav kogus inimesele on 71 mg/kg.
See tähendab, et 65 kg kaaluvale inimesele piisab 4,615 grammist surma põhjustamiseks
Kes siis niipidi moosipurgi kaane lauale paneb..loom.
Kole vaadata, aga no Siim kasutab vakstut.
Mul laps teeb köögis oma kunstiteoseid pidevalt, pole mõtet eemaldada _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.