Ma istutasin maal nüüdseks vist 11a tagasi kuuse/männi heki. Kuuskede rida 2-3m vahedega ja kuuskede ette-vahele männid. Männid päikesepool. Päris ilus rida nüüdseks. Puud kaevasin heinamaalt. Väikseid istikuid oli päris palju tekkinud. _________________ “We hardly ever realize that we can cut anything out of our lives, anytime, in the blink of an eye.”
Ma eile natuke haige peaga istutasin tunniga ainult 12 puud ära. Siis viskas kopa ette, otsisn istanduse, võtsin 200 kuuske +1000 mändi ja korras
Hekk sai 3 rida kokku, eesmine ja tagumine väikesed istikud, keskmine osa on eelmine aasta (plus se aasta siis lapitud 12 puuga) istutatud, suuremate kuuskedega hekk.
Mul mingi niiduk, Hyundai L5500S. Veorihm tuli maha. Aga krt ma ei leia kohta kuidas ma rihma võlli peale tagasi saaksin. Isegi mootorit ei saa maha keerata, ilma peata poltidega kinni lastud vist. Põhja all on hunnik plastikut, aga need ei liigu kusagile eest ära. Kellelgi äkki ligipääs mingile paremale juhendile?
Ei ole. Vaatasin seda. Täpselt need samad 2 polti sain sealt ära, aga edasi on mul põhja all suuuuur plastist ring, mille all on lõiketera. See ring tuleb vist ainult koos mootoriga ära. Ja see rihma kattev plastik jookseb otsaga sinna ringi sisse. Ma proovisin seda igatpidi väänata, aga välja ei tule. Enne murdub pooleks.
Thanks. Vene keelt ma kahjuks ei oska.
Sealt pildilt see nr 5 jubin ei tule ära, et edasi saaks minna. Lõiketera keerasin lahti ja kangutasin igatpidi, aga ei midagi. Ehk vajab rohkem motivatsiooni.
nr. 5 on tera adapter, kui hästi ei taha välja tulla, siis oleks tõmmitsa abist kasu. Vahel on kinni jäänud küll, nii et motivatsioon peab tugev olema.
Vaata tollest videost, kui lihtsalt tõmmates seal ära tuuleb küljest
nr. 5 on tera adapter, kui hästi ei taha välja tulla, siis oleks tõmmitsa abist kasu. Vahel on kinni jäänud küll, nii et motivatsioon peab tugev olema.
Vaata tollest videost, kui lihtsalt tõmmates seal ära tuuleb küljest
Seal videos uus masin, muidugi tuleb kõik ise lahti.
Eks ma proovin seda adapterit kuidagi kangutada, panen rohkem motivatsiooni sisse.
Motivatsiooni nimeks on WD40 või midagi Nr. 6 "key" võib ka juba poolenisti katki olla. Tavaliselt on see alumiiniumist ja just selleks puhuks kui tahad kändusid freesida
raxz, gaasipõletit pole? Sellega sooja adapterile.
Seal on ju kohe plastik taga
Üldiselt on see juba OT , kuid selliste probleemide kergeks lahendamiseks on mul kodus nii gaasipõleti kui ka odavam tõmmits. Teevad elu lihtsamaks
Mis mässad sellega. Lubasid aasta tagasi niikuinii, et ainult üheks aastakse ostsid selle niiduki..
Võtad tubli roboti. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Mis mässad sellega. Lubasid aasta tagasi niikuinii, et ainult üheks aastakse ostsid selle niiduki..
Võtad tubli roboti.
Võtan roboti, aga enne on vaja maatikukujundust teha. Järgmine nädal saab siin natuke täitma hakata.
Täna õhutasin muru ja suure niidukiga korjasin kõik õhutaja poolt maa pealt lahti kistud materjali kokku.
Vaat seda va õhutajat pole ma veel kasutanudki. Kas mingit kasu ka sellest on? _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
rentisid selle?
Kas ta siis kokku ei korja seda sodi, et muruniidukit selleks vaja on? _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Tellisin ka selle samblaeemalduse/õhutaja tera niidukile. Käin oma 15 aastat uuendamata muruplatsid üle ja loobin 10kg seemet peale. Loodetavasti linnud kõike ei jõua nahka pista enne idanemist.
Husqu murutraktorile ka selline lisa olemas on? _________________ “We hardly ever realize that we can cut anything out of our lives, anytime, in the blink of an eye.”
Oleks ta siis jah puhas sammal siis ma ehk ei nuriseks. Praegu kasvab segamini ja niitmine on jube peavalu. Isegi iseroomaja ei rooma omal jõul seal peal. Sammal nii kohev ja paks et kõige kõrgema lõikekõrgusega käib tera pihta ja siis rebib suured lapid sammalt välja ja maapinna mustaks.
kellelgi alla 500 eurist kasvuhoonet on?
Neid mitut sorti karkassi baasil.
Millist võtta millist jätta?
4m pikkune piisav. _________________ Hapud viinamarjad
Mo näed siis nüüd. Viimane teema kustus ära, kus oli palju kasvuhoonetest juttu. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
4m on vähe. Mõtled küll, et piisab. Aga tomatid ja kurgid sisse lööd, siis suvel pole enam ruumi olla Sa suur mees ka Hiid võta topelt. _________________ “We hardly ever realize that we can cut anything out of our lives, anytime, in the blink of an eye.”
Mis arbuusi sort Eesti kliimas normaalselt kasvab? Paar aastat juba üritame maal kasvatada, ei tule suuri vilju. Eelmine suvi oli isegi kasvuhoones. _________________ “We hardly ever realize that we can cut anything out of our lives, anytime, in the blink of an eye.”
Aga kasvatatakse! Ja korralikud suured. Tahaks ka. _________________ “We hardly ever realize that we can cut anything out of our lives, anytime, in the blink of an eye.”
Meil tulid ka mingi 10-15cm max läbimõõt. _________________ “We hardly ever realize that we can cut anything out of our lives, anytime, in the blink of an eye.”
kellelgi alla 500 eurist kasvuhoonet on?
Neid mitut sorti karkassi baasil.
Millist võtta millist jätta?
4m pikkune piisav.
Ära neid Poola paskasid võta, mis selle plastikkatte ja profiilkarkassiga on. Ämmal on ja räme ikaldus ikka. Vähe tugevama tuulega laperdab ja hakkab katteid lahti kiskuma sest ülekatted on liiga väikesed. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Tellisin ka selle samblaeemalduse/õhutaja tera niidukile. Käin oma 15 aastat uuendamata muruplatsid üle ja loobin 10kg seemet peale. Loodetavasti linnud kõike ei jõua nahka pista enne idanemist.
See niiduki tera sobib vast sambla kasvu ennetamiseks või siis vähese sambla eemaldamiseks. Jääb hetkel riiulisse. Sügiseti ja kevadeti hakkan tõenäoliselt n.ö. hoolduse korras sellega muruplatse üle käima. Hetkeseisu parandamiseks toon homme rendist siiski päris tööriista.
Ega keegi pole põhjapool kohanud ettevòtet kes rendiks Billy Goat vmt süvaõhutajat? See loom mis muru seest nii 2-3cm läbimõõduga ja 10cm pikkuseid vorste välja lõikab?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.