Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rex
HV Guru

|
02.04.2021 16:59:56
|
|
|
Võid panna mida iganes, mida kasutatav minerisoft toetab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Nine trey
HV vaatleja
|
02.04.2021 17:15:52
|
|
|
rex kirjutas: |
Võid panna mida iganes, mida kasutatav minerisoft toetab. |
Okei, aga kuidas sa neile siis erinevad driverid peale lased?
Võibolla natukene rumal küsimus, aga ma pole ennem teinud sellist asja.
|
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
02.04.2021 17:21:01
|
|
|
Amd kasutab amd draiverit, vahet (praktiliselt) pole, mis mudelitega tegu
_________________ M: Gigabyte B650M-DS3H |
|
tagasi üles |
|
 |
Firael
HV kasutaja

|
02.04.2021 18:17:46
|
|
|
Metsjeesus kirjutas: |
Mis lahendusega võiks mängu/töö arvuti vabal ajal ruunama panna? Masin w10 |
t-rex / phoenixminer (või mõni teine kaevur mis meeldib)
-> ethermine (või mõni teine pool mis meeldib, kuid 'kodukaevurile' soovitaks poole mis ise transaction fee'd ära maksavad)
-> binance deposit wallet (või mõni teine exchange kelle deposit walletisse saab otse kaevata)
-> krüptoõllede ostmine binance kaardiga (mõnedel teistel exchange'idel on ka vist kaardivõimalusi) või sepa maksuga enda kontole kandmine.
Kui protsessor on arvutil soliidne ja enamus GPU acceleration asjad maha keerata, siis ei ole ka mingit probleemi töö ajal taustal kaevata (eeldus et töö ei nõua renderdamist või muid gpu nõudlike tegemisi).
P.S. Riigisaladustega töötades ma igaks juhuks kaevureid mis pole open source, ei kasutaks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Nine trey
HV vaatleja
|
02.04.2021 18:20:40
|
|
|
1dumbpcuser kirjutas: |
Amd kasutab amd draiverit, vahet (praktiliselt) pole, mis mudelitega tegu |
Ühesõnaga tõmban lihtsalt selle kõige uuema AMD driveri ja installin ära? Ning siis peaks ala kõigile Amd kaartidele mõjuma mis Mineris on?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Firael
HV kasutaja

|
02.04.2021 18:53:07
|
|
|
Nine trey kirjutas: |
Ühesõnaga tõmban lihtsalt selle kõige uuema AMD driveri ja installin ära? Ning siis peaks ala kõigile Amd kaartidele mõjuma mis Mineris on? |
Just nii.
Kui vajadust on siis ühes masinas saab AMD + Nvidia kaarte ka jooksutada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Nine trey
HV vaatleja
|
02.04.2021 19:17:34
|
|
|
Firael kirjutas: |
Nine trey kirjutas: |
Ühesõnaga tõmban lihtsalt selle kõige uuema AMD driveri ja installin ära? Ning siis peaks ala kõigile Amd kaartidele mõjuma mis Mineris on? |
Just nii.
Kui vajadust on siis ühes masinas saab AMD + Nvidia kaarte ka jooksutada. |
Tänud!
----------------
Nüüd uuriksin kas keegi oleks huvitatud väiksest abistamisest?
Nimelt oleks mul vaja Nimekirja mis kraami mul vaja on kokkupanekuks, olemas on mul 5 videokaarti.(Võiks olla mõistlik nimekiri, mitte kõige kallimad asjad)
Raami ehitan ise, et seda pole nimekirja tarvis lisada.
Teiseks oleks mul vaja inimest, eelistatult Pärnu kandist, kes oleks huvitatud asja kokku monteerimisest.(Abistamise eest saab hinna kokku leppida).
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mõttetu mees
HV Guru
|
02.04.2021 19:18:30
|
|
|
Ja kui öösel unes lõvi nägid, jooksutad lisaks Inteli onboardi kõige muu jama otsa.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
02.04.2021 19:47:27
|
|
|
Harilikku arvutikraami: soovitatavalt 5-6 PCIe-ga mobo, prose koos jahutusega, vähemalt 4 giga RAM-i, mingi storage, korralik toide, mis mobo ja 5-6 videokaarti ära toidab (koos vastava arvu kaablitega).
Ja natuke erilisemat: videokaartide jagu risereid, mis, nagu nimigi ütleb, laseb nad mobo pealt üles tõsta.
Mõistliku hinnaga ei leidu tänapäeva defitsiidiolukorras paraku midagi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
02.04.2021 20:22:18
|
|
|
Mul mõned tutikad raiserid on pakkuda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
02.04.2021 20:50:47
|
|
|
Nine trey, 300ga saab aluse kätte küll. Abistamisega on Pärnu kandis päris mitu kaevurit, kes saaks Sind järje peale aidata.
_________________ www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
|
|
tagasi üles |
|
 |
M@x
HV veteran

|
02.04.2021 23:48:11
|
|
|
Võin Pärnus know-howd jagada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
03.04.2021 07:40:38
|
|
|
Firael kirjutas: |
Metsjeesus kirjutas: |
Mis lahendusega võiks mängu/töö arvuti vabal ajal ruunama panna? Masin w10 |
t-rex / phoenixminer (või mõni teine kaevur mis meeldib)
-> ethermine (või mõni teine pool mis meeldib, kuid 'kodukaevurile' soovitaks poole mis ise transaction fee'd ära maksavad)
-> binance deposit wallet (või mõni teine exchange kelle deposit walletisse saab otse kaevata)
-> krüptoõllede ostmine binance kaardiga (mõnedel teistel exchange'idel on ka vist kaardivõimalusi) või sepa maksuga enda kontole kandmine.
Kui protsessor on arvutil soliidne ja enamus GPU acceleration asjad maha keerata, siis ei ole ka mingit probleemi töö ajal taustal kaevata (eeldus et töö ei nõua renderdamist või muid gpu nõudlike tegemisi).
P.S. Riigisaladustega töötades ma igaks juhuks kaevureid mis pole open source, ei kasutaks.  |
Aitüma! Ei olnud plaan abitut mängida ja googeldasin ise ka sekka, aga mõne asjaga oli raske "see õige" leida (wallet ja kaevur, jõudsin ka otsapidi trexini).
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
03.04.2021 08:50:12
|
|
|
T-rex suht lihtne jah. Lae alla, muuda ethermine.bat failis aadress endale sobivaks ja topeltklõps failil
Ja MSI afterburneriga siis tuunida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
03.04.2021 10:44:19
|
|
|
Ma oma kasutatavas lauakas põhimõtteliselt ei kaevanda, kuna selle stabiilsus on olulisem. Praegu enam kaevandamiseks W10-t suurt ei kasuta (kui, siis vahel millegi katsetamiseks), kuid varasemast liialt kogemusi, kuidas afterburner ja/või miner pange paneb ja kas kõik lihtsalt kooma veab või reboodile laseb. Ma ei taha reboodiga riskida, kui mul mingid asjad lahti/pooleli. Kui väga puhtalt mänguarvuti, kus vahel lisaks FB lahti, siis arusaadav, et võiks jõudehetkel kaevata. Kerge turvalisuse teema nagu paroolide varguse oht jms jääb siiski.
Ma ei kaevanda tegelikult isegi koduvõrgust, kuna sessioonid pool'i jms võiks tekitada kelleski ebatervet huvi arvutisse kolama tulla, et kus ma neid walletite andmeid siis ka hoian... Eraldi 4G ruuterid selleks igas site'is.
|
|
tagasi üles |
|
 |
djkiller
HV Guru

|
03.04.2021 17:11:39
|
|
|
kas keegi annab emaplaadile lisatoidet?
endal biostar 250 btc pro millel siis 2x molex ja 1 sata.
Mõnel rig 10 3060ti ja ei ole ühendatud lisatoide (selliseid näed tihedamini) mõni üksik ainult ühendatud
Hetkel rig 5x rx6800 ning tuleb lisa. Tuleks ka ära ühendada või mitte?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Nine trey
HV vaatleja
|
03.04.2021 17:14:29
|
|
|
M@x kirjutas: |
Võin Pärnus know-howd jagada. |
Väga vinge, võtan sinuga ühendust kui aluse kokku olen saanud
|
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
03.04.2021 17:21:16
|
|
|
djkiller, Asrock'i mobod on ise küsinud lisatoidet, kui vaja. POST ajal tulebki konkreetne tekst "connect secondary power plug" vms.
Kui niisama töötab, pole vaja muresteda.
Edit: lisaks ATX ja CPU toitele võiks ühe molex'i kindlasti kohe ühendada, jutt pigem teisest, kui on kaks lisatoitepesa.
viimati muutis rex 03.04.2021 17:24:02, muudetud 2 korda |
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
03.04.2021 17:23:37
|
|
|
djkiller kirjutas: |
Mõnel rig 10 3060ti ja ei ole ühendatud lisatoide (selliseid näed tihedamini) mõni üksik ainult ühendatud
Hetkel rig 5x rx6800 ning tuleb lisa. Tuleks ka ära ühendada või mitte? |
Alati on lisatoide plaadile juurde ühendatud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
djkiller
HV Guru

|
03.04.2021 17:31:27
|
|
|
yerba kirjutas: |
Alati on lisatoide plaadile juurde ühendatud. |
samas ilam töötab ka.annab siis stabliilsust või mida.
imestan kuidas mõned ameltikult müüvade rige ja seda ei tee ( ma ei räägi HV foorumist ega üldse Eesti müüjatest).
Firmad müüvad ja ei ole mingit probleemi
|
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
03.04.2021 17:37:50
|
|
|
yerba kirjutas: |
Alati on lisatoide plaadile juurde ühendatud. |
samas ilam töötab ka.annab siis stabliilsust või mida.
imestan kuidas mõned ameltikult müüvade rige ja seda ei tee ( ma ei räägi HV foorumist ega üldse Eesti müüjatest).
Firmad müüvad ja ei ole mingit probleemi |
Jajah. Ja siis mingi seltskond siin jälle huilgab, kui sata riserid neil sulanud ja muud jamad toimuvad. Aga et teeks asju, nagu ette nähtud, seda ei ole...
Aga kui juba firmad müüvad, siis on tõesti legit värk ja võid ise ka ühendamata jätta kaablid. Mis seal ikka valesti minna saab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
djkiller
HV Guru

|
03.04.2021 17:44:45
|
|
|
sata ühendusi ise ei kasuta molex või 6 pin
sp ma mõtlesingi targematelt üle küsida.tootja küll nõuab,aga siis olid ka teised vga võimsused.
nüüd ka teistsugused riser.eks ühensab ära kui see paha midagi ei tee
tänan vastamast
|
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
03.04.2021 18:21:52
|
|
|
Mida imet see lisatoide annab? Sellega saab aint mobo õhtale lasta kui teisest toitest panna kui 24pin. Lintrisereid te ometi ju ei kasuta?
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
tagasi üles |
|
 |
djkiller
HV Guru

|
03.04.2021 18:31:18
|
|
|
elukaz kirjutas: |
Mida imet see lisatoide annab? Sellega saab aint mobo õhtale lasta kui teisest toitest panna kui 24pin. Lintrisereid te ometi ju ei kasuta? |
ei kasutan pci e usb risereid molex/6pin lisatoitega
mis siis on õige tuleb ühendada või mitte? tootja käsib seda siis kasutada kui on lintriser ilma toiteta?
kogu kompott koosneb 3x 850w toitest
|
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
03.04.2021 18:57:13
|
|
|
See annab pcie pesadele lisavoolu. USB riserist ei käi toitevool läbi nii et see pistik seisab seal tühja. Lindil on toide ühendatud ja kui nendega mitu kaarti panna siis jah ei mahu kõik 24pinist läbi ja selle 12V klemmid põlevad maha.
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
tagasi üles |
|
 |
|