Omniva tingimustest:
Pakendatud saadetis peab kannatama nurga peale kukkumist kuni 110 cm kõrguselt (tulenevalt sellest, et pakkide sorteerimine toimub automatiseeritud sorteerimisliinil).
Omniva tingimustest:
Pakendatud saadetis peab kannatama nurga peale kukkumist kuni 110 cm kõrguselt (tulenevalt sellest, et pakkide sorteerimine toimub automatiseeritud sorteerimisliinil).
Kas see kehtib ka siis, kui pandud peale eraldi kleepsud, et õrn kaup/klaas?
Siis pead tellima ka vastava teenuse, niisama on need nähtamatud.
Mingi 5a tagasi oli veel 80cm see kukkumise piir, mäletan et sai ühe kahjuhutumiga tegletud ja seda kaupa testiks kukutatud.
viimati muutis Janis 26.03.2021 14:33:06, muudetud 1 kord
KillFrenzy, parem juba hommikuti konjakit juua kui tormata kohale ja hakata Omniva ämbreid siluma... Postipakkide loopimine pole poogen, olgu nad siis kerged või rasked.
See õigustamine ei paku muid mõtteid, kui kas seotust ettevõttega, otsest või kaudset, või siis maailmapilti, et ole minu pakk, poogen sellega.
PS. Omniva postipoiss ei jaksa oma palga eest konjakit kindlasti osta. Ta ei jaksaks katki visatud pudelit kinnigi maksta.
Artiklist:
tsitaat:
Omniva jaotuskeskuste ja kullerpunktide juht Reet Pajus mõistis videost nähtava kulleri tegevuse hukka. "Tegu on erandjuhtumiga ning selline käitumine pole tavapärane ega lubatud," ütles ta.
Pajus selgitas, et pakkide automaadist väljavõtmisel panevad nende kullerid need spetsiaalsetesse kastidesse, millega pakid kullerkaubikus logistikakeskusesse transporditakse. "Kuigi iga postipakk peab olema pakendatud nii, et see taluks kergemaid põrutusi, siis pole videos nähtud käitumisele mingit õigustust. See on vastupidine kõikidele kehtestatud juhenditele ja reeglitele ning juhtumis osalenud töötajate osas on rakendatud karme meetmeid," kinnitas Pajus.
"Ka meie teised kullerid mõistavad selle täielikult hukka. Iga kliendi pakk ja selle turvalisus on meie jaoks oluline, mistõttu palume sellise käitumise pärast vabandust," lisas ta.
"kerget" HDD, või muud arvutikomponendi pakikest on täiesti okei loopida.
Peadki niiviisi pakendama, et oleks okei.
Ongi okei. Võta hdd datahseet lahti ja loe mitu G on lubatud.
HV foorum on ikka huumor küll, pidevalt tuleb välja et mõni elabki kuskil keldris ja tegeleb ainult oma kitsa erialaga, päris maailmas toimuvast pole õrna aimu ka mitte.
Ja jätkuvalt ilmub välja mõni sileaju kes arvab, et ma töötan omnivas, vahepeal üks debiil arvas et töötan eshopwedropis.
jägaja, maailmapildist rääkides peab see ikka väga väga kitsas olema sul ja vonduril. Soovitan tõsiselt minna suvalisse logistka ettevõttesse töövarjuks päevaks. Muidugi kui närv vastu peab, et õhtuks kogu teie roosa unenägu, pakkide valgetes siidkinnastes õrnalt ühest kohast teiste tõstes, kokku kukub.
HDD Geedest rääkides, et piisab ainult serviti seisev, hetkel isegi mittetöötav kettakarp korraks külili lükata ja ongi kutu. Rohkem ei tööta midagi. Vaevalt, et arvutipood hakkab mingit datasheeti lugema mingite geede kohta, kui nad mulle e-poest ostetud HDD pakivad.
See on eneseõigustuse argument.
Ütleme, retooriliselt, et kuller loobib su kallist, kuid kaalult kerget ultraõhukest läpakat selliselt, kas oleksid ostjana õnnelik katkise arvuti saabumise üle?
Selline suhtumine aga, et las loobivad, mis siis sellest, räägib inimese suhtumise kohta ikka väga palju. Eriti arvestades varasemaid kirjeldusi eri teemades, et näe, mida lollakad ja persest kasvavate kätega tegijad teinud on ühes või teises asjas.
Normaalne inimene ei suhtu asjadesse nii, et mõisa köis, las lohiseb.
KillFrenzy kirjutas:
jägaja, maailmapildist rääkides peab see ikka väga väga kitsas olema sul ja vonduril. Soovitan tõsiselt minna suvalisse logistka ettevõttesse töövarjuks päevaks. Muidugi kui närv vastu peab, et õhtuks kogu teie roosa unenägu, pakkide valgetes siidkinnastes õrnalt ühest kohast teiste tõstes, kokku kukub.
täitsa puttis lause, et töö juures peab tööd tegema või?!!! Lumehelbeke ka veel pealekauba. No mida kuradi õigustust sitale suhtumisele oma töösse?
HDD Geedest rääkides, et piisab ainult serviti seisev, hetkel isegi mittetöötav kettakarp korraks külili lükata ja ongi kutu. Rohkem ei tööta midagi. Vaevalt, et arvutipood hakkab mingit datasheeti lugema mingite geede kohta, kui nad mulle e-poest ostetud HDD pakivad.
See on eneseõigustuse argument.
Ütleme, retooriliselt, et kuller loobib su kallist, kuid kaalult kerget ultraõhukest läpakat selliselt, kas oleksid ostjana õnnelik katkise arvuti saabumise üle?
Selline suhtumine aga, et las loobivad, mis siis sellest, räägib inimese suhtumise kohta ikka väga palju. Eriti arvestades varasemaid kirjeldusi eri teemades, et näe, mida lollakad ja persest kasvavate kätega tegijad teinud on ühes või teises asjas.
Normaalne inimene ei suhtu asjadesse nii, et mõisa köis, las lohiseb.
KillFrenzy kirjutas:
täitsa puttis lause, et töö juures peab tööd tegema või?!!! Lumehelbeke ka veel pealekauba. No mida kuradi õigustust sitale suhtumisele oma töösse?
Valesti pakitud järelikult.
Kodulehel on kirjas kuidas pakkida.
Kettakarbis olev ketas ei ole pakitud.
Jätkuvalt soovitus, tule oma roosast mullist välja päris maailma.
Poleks arvanud, et tüüp kes on teinud hvs üle 100 tehingu saab nii naiivne olla, ma eeldan et vähemalt osa neist on posti teel tehtud.
jägaja kirjutas:
täitsa puttis lause, et töö juures peab tööd tegema või?!!! Lumehelbeke ka veel pealekauba. No mida kuradi õigustust sitale suhtumisele oma töösse?[/quote]
WAT? Kust need lumehelbekesed tulid nüüd?
Ma arust lumehelbekesed on need kes ära sulavad kui teada saavad, et nende pakki pole terve ahela jooksul õrnalt valgete siidkinnastega ühest kohast teise tõstetud.
Õigustada pole mul vaja kedagi, ma lihtsalt üritasin avada tausta, et see on täieati tavaline. Veider et kellelegi saab selline asi veel üllatusena tulla.
viimati muutis KillFrenzy 26.03.2021 16:16:58, muudetud 1 kord
No loobitakse ka korralikult pakendatud 25-30kg esemeid. See kodulehe näidis ei toimi. Reaalsuses pead panema kordades rohkem mullikilet.
Smartpostiga rohkem probleeme olnud.
hkurujo88r, 30kg eset nii pakkida, et see meetri kõrguselt terveks jääb on juba natuke keerulisem.
Seda natuke raskem loopida ka kui 100g ümbrikut.
Ma olen suht palju tellinud 25kg sepistatud terasest tükke, mida kahjustada suht keeruline, igakord lasknud müüjal lihtsalt pakke kilega kõvasti kinni tõmmata. Las siis loobivad, lõhuvad enda autosid, põrandat ja kaste.
Kui ka peaks nii õnnetult kukkuma, et tekib vigastus on see puhtalt minu enda võetud risk.
KillFrenzy, nüüd võiksid sa vahelduseks lollidele sileajudele näidata Omniva reegleid kus on kirjas, et kullerid ja postimehed tohivad pakke loopida ja et "sellest on niikuinii poogen"... _________________ Lugupeetud AHV, enne kui vaidlema hakkad, mõtle hästi järgi, kas see ikka on tark mõte...
Kus on kirjas, et ei tohi?
Õrnadele loopimist kartvatele pakenditele on kohustus tellida juurde lisateenus ning panna peale vastav erimärgistus, see on tingimustes kirjas.
Õrnadele loopimist kartvatele pakenditele on kohustus tellida juurde lisateenus ning panna peale vastav erimärgistus, see on tingimustes kirjas.
Noh hea küll võibolla kuskil sorteerimiskeskuses suletud uste taga kõik loobivad kuigi ka see pole ilus, aga kasvõi firma maine hoidmiseks ei tohiks klientide nähes ikka loopida.
Vondur, täiesti tõsiselt, mine käi kuskil kasvõi pool päeva töövarjuks kui tervet ei jõua või mine mõni vaba päev tööampsule kui neid veel pakutakse. See võib olla silmiavav kogemus.
napoleon kirjutas:
Janis kirjutas:
Noh hea küll võibolla kuskil sorteerimiskeskuses suletud uste taga kõik loobivad kuigi ka see pole ilus, aga kasvõi firma maine hoidmiseks ei tohiks klientide nähes ikka loopida.
Absoluutselt õigus. Seda ma ka oma esimeses postis kirjutasin, et nii kaugelt loopimne on overkill. Aga kuna omnival maine olematu niikui nii, siis poogen
Magic kirjutas:
Hea, et tagantjärgi loen. Ime, et videokaart tervelt kohale jõudis
Olen saanud videokaardi mis oli pakitud suure kalevi sokolaadi fooliumisse ja paberisse. Mõned pinid oli kõverad, aga muidu elus. Tänks kulleritele ja sorteerijatele, et seda vastu maad sodiks ei visanud.
Aga see on ka minu ja müüja viga. Minu viga, et eeldasin, et müüjal on aju. Ja müüja viga, et tal aju ei ole.
KillFrenzy, tõsiselt, hoia oma tobedad soovitused endale ja mine loobi midagi... näiteks oma telefoni või läpakat või telekat või arvutijuppe. Poogen ju. _________________ Lugupeetud AHV, enne kui vaidlema hakkad, mõtle hästi järgi, kas see ikka on tark mõte...
Vanainimese heietusi postiteemadel:
Oli aasta ca 1985, kui ma Võrus koolis käisin.
See käimine trehvas tihti olema Tallinn-Tartu-Valga-Pskovi rongiga, mis kruiisis puhvrite kolinal pm. terve öö. Umbes kl. 23 pani Talinast ajama ja hommikul kl. 9 oli Pihkvas, Võrus umbes kl. 7. Ja järgmine öö tagasi, ronge oli 2 komplekti. Ja alati kaasas trobikond posti- ja tapivaguneid, vahel isegi pool rongist.
Peaaegu iga kord õnnestus Võru jaamas posti "mahalaadimist" näha. Natuke enne rongi peatumist lükati lahti pagasivaguni värat ja avanes pilt värati taha laotud postipakkidest müürist. Kui see rong nüüd lõpuks seisma jäi, tihti tiba varemgi, anti vagunist sellele riidale jalaga, vajadusel uuesti, ja uuesti..... Pealelaadimine käis visates, mida kõrgem kaar, seda uhkem.
Kahju, et tol ajal moblasid oma kaameratega polnud ....
KillFrenzy, tõsiselt, hoia oma tobedad soovitused endale ja mine loobi midagi... näiteks oma telefoni või läpakat või telekat või arvutijuppe. Poogen ju.
Milles su probleem on ja miks ma peaksin enda asju loopima, päris imelik oled ikka
Mis mõttes see soovitus tobe on? Et kui paned silmad ja kõrvad kinni ning karjud valjusti siis enam keegi pakke ei loobi?
Esmalt ma ei arva, et Omnival üldse mingi maine on. Aga see on minu isklik arvamus.
Ma ei ole kunagi ühegi eestis tegutseva postiettevõttega seotud olnud rohkemal määral kui kliendina. Küll aga olen paaris teises riigis kokku puutunud posti toimetamisega enamal kujul kui seda klient või kuller on. Olen külastanud nii suuremaid kui väiksemaid sorteerimis keskusi. Ja kuna siin ekstreemsed videod kauge hiina maa kohta välja käidi siis lisan minagi ühe. Ja nii kahju kui see ka pole, see toimib nii mitte ainult UK-s, kus video on salvestatud vaid igal pool.
Eelpool kuskil oli juttu 1m kukkumise võimalusest kuskil Omniva reeglites. Järgnevast videost saate aru, miks see nii on.
Ega mingid napakad ka ju tööle võetud madala palgaga, inimene võiks ise juba inimlikult käituda, ei näe, et loopimine vajalik oleks. Tüüpilised tüübid tööd ei viitsi korralikult teha.
HV foorum on ikka huumor küll, pidevalt tuleb välja et mõni elabki kuskil keldris ja tegeleb ainult oma kitsa erialaga, päris maailmas toimuvast pole õrna aimu ka mitte.
Nagu sina?
KillFrenzy kirjutas:
Ja jätkuvalt ilmub välja mõni sileaju kes arvab, et ma töötan omnivas
Kui sa ei tööta Omnivas, siis kuidas sa tead mis on ok ja mis mitte?
Jah on 110cm aga see on mõeldud ikkagi õnnetuste ja juhuste jaoks mitte tahtlikult viskamise kaitseks.
Kui firma ise on selle hukka mõistnud juba meedias, siis on irooniline näha veel tegelasi kuskil seda õigustamas kes ise firmas ei töötagi.
KillFrenzy, mida sa oma hiina videotega öelda tahad? Et kui Hiinas loobitakse pakke, siis seda võib ka Omniva teha? _________________ Lugupeetud AHV, enne kui vaidlema hakkad, mõtle hästi järgi, kas see ikka on tark mõte...
Nagu sina?
See küsimus näitab juba selgelt, et sina oled üks sellistest, kel päris maailmas toimuvast pole õrna aimu ka mitte.
Tomorrow kirjutas:
KillFrenzy kirjutas:
Ma ei pea töötama mitte üheski logistika ettevõttes, et aru saada et see on täiesti tavaline asi. Sinu jaoks selline kontseptsioon on muidugi mõistetamatu, et keegi saab aru kuidas asjad käivad ilma ise peadpidi seal sees olles.
Ideaalmaailmas ei ole ok, et pakke loobitakse, aga ma ei ela päris maailmas, kahjuks mingi seltskond seda ei taha tunnistada.
Tomorrow kirjutas:
Kui firma ise on selle hukka mõistnud juba meedias, siis on irooniline näha veel tegelasi kuskil seda õigustamas kes ise firmas ei töötagi.
Järjekordne näide, et inimene ei saa lihtsalt aru kuidas päris maailm toimib. See on ju täiesti loogiline, et firma ise ütleb, et see ei ole lubatud, sest see on ainuke asi mida nad saavad oma maine silumiseks teha antud hetkel. Olenemata sellest, et omnival polegi mainet.
Vondur kirjutas:
KillFrenzy, mida sa oma hiina videotega öelda tahad? Et kui Hiinas loobitakse pakke, siis seda võib ka Omniva teha?
See on ju täiesti loogiline, et firma ise ütleb, et see ei ole lubatud, sest see on ainuke asi mida nad saavad oma maine silumiseks teha antud hetkel. Olenemata sellest, et omnival polegi mainet.
Paraku inimestele ei meeldi jah kui neile räägitakse tõtt. Kui oleks ausalt vastatud, et "minge p***, ärge mölisege, alati on nii tehtud ja tehakse ka edaspidi", siis oleks ilge pasarahe lahti pääsenud.
Seetõttu vastatigi nii, nagu inimesed lootsid ja ootasid, järgmine kord vastatakse jälle sama moodi.
viimati muutis A.S. 27.03.2021 12:11:47, muudetud 1 kord
See on ju täiesti loogiline, et firma ise ütleb, et see ei ole lubatud, sest see on ainuke asi mida nad saavad oma maine silumiseks teha antud hetkel. Olenemata sellest, et omnival polegi mainet.
Paraku inimestele ei meeldi jah kui neile räägitakse tõtt. Kui oleks ausalt vastatud, et "minge p***, ärge mölisege, alati on nii tehtud ja tehakse ka edaspidi", siis oleks ilge pasarahe lahti pääsenud.
Seetõttu vastatigi nii, nagu inimesed lootsid ja ootasid, järgmine kord vastatakse jälle sama moodi.
Nii on paraku. Ei imestaks kui kullerile pole isegi sõnu peale loetud või öeldi, vaata et järgmine kord keegi ei näeks, sest uue otsimisega ei taha keegi tegeleda.
Nii võiks igale asjale elus anoloogiaid tõmmata. Kuna see on ju tegelik elu, millest enamik autoomanikke aru ei saa, siis võiks kõik need mõttetud parklakõksud ja ukse avanemistest tingitud kriimud ka paratamatuseks tunnistada ja kindlustusandjaid sellega mitte tüüdata. Sest mis see kriim või kujuteldav mõlgike su auto uksel ikka teeb?
See on reaalne elu, kes sellega arvestada ei oska, autot ärgu omagu. Miks Hispaanias ja Prantsusmaal autod mõlgitud on? Põhiline küsimus, miks keegi ei paranda neid mõlke? Miks meil aga kräunutakse, kui pargitakse parkla kaugemais otsas ja keegi julgeb sinu kõrvale parkida? _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Parklakõksust jääb vähemalt püsiv ja häiriv jälg maha, veidikene muljuda (kriipida-kraapida) saanud pakendist mitte, selle pakendi inimene üldjuhul viskab ju nagunii minema.
Mitte, et ma sellega pakkide loopimist õigustada üritaks.
no vaadake nüüd seda hiina video sitahunnikut ja mõelge reaalselt, kes neid pakke siidpadjal autosse viitsib vedada, anyway on tegu mingi mõttetu jamaga mis seal pakkides on, kedagi ei huvita.
Tahtsin just sama kirjutada, kui su auto kahjustada ei saa mitte kuidagi, kui sinu nähes või nägemata seda keegi kõksutab, siis mis vahe sellel on?
Kui peale parkimist auto pakitakse pappkasti sisse ja mingi ohmoon peksab seda uksega, ilma et auto viga saaks, siis lasta peksab.
Viimasele küsimusele vastates, meie parklad on kitsad, teed ja autod mustad, halb on pressida autosse ilma ennast määrimata, kui ruumi on vähe ja üritad ise ohmooni ja enda autot mitte vigastada.
Kui ruumi on piisavalt, siis võib parkida kuhu tahes teine tüüp, mitte külje alla ja see ei nõua neilt lisa pingutust.
Asju loobitakse igal pool sellepärast, et ennast võimalikult vähe liigutada.
Selle parkimise jutu peale tekib jälle küsimus, et ega sa vist autot ei oma kui selliseid asju küsid?
KillFrenzy et sii pakkidega võib analoogiat tuua, kuna see on elust enesest ja niimoodi elus asjad sunu väitel käivadki? Kust sa seda siiki nii täpselt tead, kui eestimaise logistikaga kursis pole?
Mina näiteks ei käi tavalise inimesena mingeid videosid veebist otsimas, et kuidas pakke loobitakse.
Kui aga kellegi kallihinnalisele autole jutu viin, mis on ju samuti elust enesest ja niimoodi sjad käivadki, siis see asjade tegelik toimimine ei sobi kuidagi? Parkla laius ei puutu asjasse, sest selline ongi reaalne elu. Täpselt sama reaalne, kui postipakkide loopimine.
Kui aga videos kellegi postipakke loobitakse, on see ju täiesti poogen, kui sisu katki läheb. Ma ütlen, et mul on ka poogen, kui kellegi auto kõrvale pargin, ja kellelegi see ei meeldi. Selline on elu, harjuge ära.
Nagu sina?
See küsimus näitab juba selgelt, et sina oled üks sellistest, kel päris maailmas toimuvast pole õrna aimu ka mitte.
Omateada elan samas maailmas mis sinagi. Planeedil Maa. Eestis ja Talinna linnas. Ja erinevalt sinust ma töötan samas sektoris kus Omniva tegutseb. Mina ise ei viska asju niimoodi ja ma pole näinud ka, et ükski meie firmas töötav inimene seda teeks. Asjad mis minuni jõuavad ei ole mustad, porised ega mõlkis nagu nendega oleks jalgpalli mängitud. Seega ole parem vait kui sa ei tea millest jutt käib mitte ära ürita siin teistest targemat mängida.
KillFrenzy kirjutas:
Tomorrow kirjutas:
KillFrenzy kirjutas:
Ma ei pea töötama mitte üheski logistika ettevõttes, et aru saada et see on täiesti tavaline asi. Sinu jaoks selline kontseptsioon on muidugi mõistetamatu, et keegi saab aru kuidas asjad käivad ilma ise peadpidi seal sees olles.
Ideaalmaailmas ei ole ok, et pakke loobitakse, aga ma ei ela päris maailmas, kahjuks mingi seltskond seda ei taha tunnistada.
See EI OLE tavaline asi. Jah seda juhtub aga seda ei saa igapäevaseks lugeda. Sa oled täpselt samasugune nagu need keda sa siin maha teed. Ise ei tööta logistikas ega kullerina aga kommenteerima ja teistele näppu viibutama oled küll tegija. Me ei ela pärismaailmas? Tore, järjekordne lamemaalane vms välja ilmunud
KillFrenzy kirjutas:
Tomorrow kirjutas:
Järjekordne näide, et inimene ei saa lihtsalt aru kuidas päris maailm toimib. See on ju täiesti loogiline, et firma ise ütleb, et see ei ole lubatud, sest see on ainuke asi mida nad saavad oma maine silumiseks teha antud hetkel. Olenemata sellest, et omnival polegi mainet.
Ainus kes siin asjade toimimisest aru ei saa oled sina. Nagu sulle juba mitu lehekülge on üritatud selgeks teha. Jah seda juhtub aga see ei ole tolereeritav käitumine. See on nii firma kui ka enamus inimeste poolt hukka mõistetud. Ma ei tea keda või miks sa sa antud juhul siin kaitsed enam. Omnival pole jah hea maine. Sellega olen nõus. Eriti kuna ma töötan pmst nende konkurendi juures ja näen seda iga nädal, et Omniva töökvaliteet võiks olla parem. Aga see ei tähenda, et ma õlgu kehitaks ja seda normaalseks loeks sõltumata sellest kus firmas see toimub.
Ma ei tea keda või miks sa sa antud juhul siin kaitsed enam.
Ma püstitasin hüpoteesi, mis on suht loogiline järeldus, kui keegi lambist selliselt õigustama hakkab. Aga sain sõimata, et julgesin seal ettevõttes töötava või mujal logistikavallas tegeleva seose välja käia.
Aga mingi seos tal on, kuna sellised logistikavalla videod ei tule ka lambist. Peab olema huvi tegeleda ja süüvida sellesse.
NightStriker, ma selle auto teema analoogia tõin sisse, kuna see on paljudele autoomanikele mõistetav. Muidu aga, käsipidur on tänapäeva uutel autodel automaatne, elektriline suuresti, ehk seda ei saa enam tõe pähe rääkida,
viimati muutis jägaja 27.03.2021 15:00:33, muudetud 1 kord
KillFrenzy et sii pakkidega võib analoogiat tuua, kuna see on elust enesest ja niimoodi elus asjad sunu väitel käivadki? Kust sa seda siiki nii täpselt tead, kui eestimaise logistikaga kursis pole?
Mina näiteks ei käi tavalise inimesena mingeid videosid veebist otsimas, et kuidas pakke loobitakse.
Millest sa räägid? Mis analoogia pakkidega? Kus ma väitsin, et ma eestimaise logistakaga kursis pole?
See et sina sellega kursis pole said juba enamus aru ja üsna mitu kasutajat kinnitas juba, et nii käibki asi igalpool.
jägaja kirjutas:
Kui aga kellegi kallihinnalisele autole jutu viin, mis on ju samuti elust enesest ja niimoodi sjad käivadki, siis see asjade tegelik toimimine ei sobi kuidagi? Parkla laius ei puutu asjasse, sest selline ongi reaalne elu. Täpselt sama reaalne, kui postipakkide loopimine.
Kui aga videos kellegi postipakke loobitakse, on see ju täiesti poogen, kui sisu katki läheb. Ma ütlen, et mul on ka poogen, kui kellegi auto kõrvale pargin, ja kellelegi see ei meeldi. Selline on elu, harjuge ära.
Jälle millest sa räägid? Sina ei saa mõjuta postipakkide loopimist või mitte loopimist.
See et sa kellegi kõrvale pargid on puhtalt sinu teha ja seotud sinu pea kujuga.
Jah, nii ongi ja peabki ära harjuma.
Ning parkimiskoha laius puutub otseselt asjasse, kuidas saab vastupidist väita jääb arusaamatuks.
Selle teemaga tegeles ka lkf ja osad parkald tehti just sellepärast laiemaks.
NightStriker, Mõistetev aga madal palk pole pole õigustus oma tööd lohakalt teha, viilida või tegemata jätta. Kui oleks õigustus, siis oleks tulemuseks anarhia kus politseinikud, tuletõrjujad jms lööks kah käega kuna palk pole ju piisavalt suur. Klienditeenindustest rääkimata. Nagu ma ütlesin siis selliseid asju juhtub aga mitte kogu aeg. Niikaua kui see pole firma poolt soositud käitumine on asjad veel ok.
See et sa kellegi kõrvale pargid on puhtalt sinu teha ja seotud sinu pea kujuga.
Jah, nii ongi ja peabki ära harjuma.
Ning parkimiskoha laius puutub otseselt asjasse, kuidas saab vastupidist väita jääb arusaamatuks.
Selle teemaga tegeles ka lkf ja osad parkald tehti just sellepärast laiemaks.
Peakuju on neil jah selline, tühi koor, kes käivad halamas, et miks nn. "tühjas parklas" nende auto kõrvale pargitakse. See on selline väärastunud maailmavaate teema, et mina ja minu auto.
See, et parkla jas elles olev vvaba parkimiskoht ongi parkimiseks, peakujusse ei mahu.
Täpselt nagu ei mahu peakujusse, et see, kuidas justnagu asjad maaimas käivad, ei tähenda et see veel ok oleks.
Kuid sellega me teemat ei alustanud ju?
Alguses oli ikka konkreetse isiku konkreetne hinnang, et postipakkide loopimine on OK!
Hiljem hakati põhjendama, et maailmas justnagu käivatki asjad selliselt ja see on normaalne,
jägaja, vähemalt aus ülestunnistus, et sa üks nendest küljealla parkijatest oled, kuigi su poste lugedes ei tundu, et sa autot omaks üldse.
Ütlesin et poogen kui loobitakse kergeid pakke. See kas mina või sina ütleme, et see on ok või mitte ok, ei muuda mitte kui midagi, suletud uste taga käib asi samamoodi edasi ikka.
Selliseid teenuseid kasutatdes tuleb alati eeldada halvimat ja anda pakkides parim mis võimalik.
Nagu sina?
Omateada elan samas maailmas mis sinagi. Planeedil Maa. Eestis ja Talinna linnas. Ja erinevalt sinust ma töötan samas sektoris kus Omniva tegutseb. Mina ise ei viska asju niimoodi ja ma pole näinud ka, et ükski meie firmas töötav inimene seda teeks. Asjad mis minuni jõuavad ei ole mustad, porised ega mõlkis nagu nendega oleks jalgpalli mängitud. Seega ole parem vait kui sa ei tea millest jutt käib mitte ära ürita siin teistest targemat mängida.
Tubli, võta präänikut. Aga kahjuks aru küll saada pole, et sa samas maailmas ülejäänud inimestega elaks.
Milleks nii butt hurt? Ega mina ei ole süüdi, et asjad nii käivadki igalpool, see et sina ja sinu väidetavas firmas asjad nii ei käi, on tore, aga kahjuks suurt pilti see ei muuda.
Seega võid täitsa vabalt ise vait olla kui sa ei tea millest jutt käib ja ei taha tunnistada, et väljaspool sinu roosat mulli käivad asjad teistmoodi.
Tomorrow kirjutas:
KillFrenzy kirjutas:
Tomorrow kirjutas:
KillFrenzy kirjutas:
See EI OLE tavaline asi. Jah seda juhtub aga seda ei saa igapäevaseks lugeda. Sa oled täpselt samasugune nagu need keda sa siin maha teed. Ise ei tööta logistikas ega kullerina aga kommenteerima ja teistele näppu viibutama oled küll tegija. Me ei ela pärismaailmas? Tore, järjekordne lamemaalane vms välja ilmunud
Mis näpu viibutamisest sa räägid? Sina viibutad siin näppu ju, et asjad nii ei käi ja teed maha kullereid.
Ma olen töötanud kullerina nii sõiduautoga, kui tagaluugiga tallinnas ja harjumaal, poolhaakega sõitnud läbi pool euroopat, ekspedeerinud nii kohalike kui rahvusvahelisi vedusid ja töötanud lõunapoolkeral laos.
Ainuke lamemaalane oled siin sina, kes ei suuda aksepteerida, et kõik ei käi nii nagu sinu ettekujutatud alternatiivmaailmas.
Tomorrow kirjutas:
KillFrenzy kirjutas:
Tomorrow kirjutas:
Ainus kes siin asjade toimimisest aru ei saa oled sina. Nagu sulle juba mitu lehekülge on üritatud selgeks teha. Jah seda juhtub aga see ei ole tolereeritav käitumine. See on nii firma kui ka enamus inimeste poolt hukka mõistetud. Ma ei tea keda või miks sa sa antud juhul siin kaitsed enam. Omnival pole jah hea maine. Sellega olen nõus. Eriti kuna ma töötan pmst nende konkurendi juures ja näen seda iga nädal, et Omniva töökvaliteet võiks olla parem. Aga see ei tähenda, et ma õlgu kehitaks ja seda normaalseks loeks sõltumata sellest kus firmas see toimub.
Mina saan väga hästi aru kuidas asjad toimivad. Mulle pole vaja midagi selgeks teha ja sellest saavad ka enamus teisi aru peale sinu.
Miks nii üldse juhtub, ka sellele juba vastasid teised kasutajad.
Niikaua kuni makstakse sandikopikaid ja tegu ei ole ihaldusväärse töökohaga ja tööle võetakse igaüks kes hommikul ise suudab omale püksid jalga panna, niikaua ka ei muutu mitte midagi.
Kedagi ei koti, kas sina või enamus inimesi seda tolereerivad.
Las koerad hauguvad, karavan läheb edasi.
Tomorrow kirjutas:
jägaja, Mina järeldan tema sõnavõttudest seda, et kusiganes ta töötab on tema suhtumine sama nagu ta siin propageerib. Ehk siis ebausaldusväärne töötaja kes käib firma ja/või klientide varaga lohakalt ringi.
Et kui ma olen kursis, kuidas asjad käivad, et madalapalgalised postitöötajad käivad asjadega lohakalt ringi, siis ma ise käin firma ja/või klientide varaga lohakalt ringi ja olen ebausaldusväärne töötaja?
Sama ka ülejäänud kasutjate kohta kes on asjaga kursis?
Ma olen juba ammu tähele pannud su poste erinevates teemades lugedes, et sa oled "see tüüp".
Aga see on juba ajupeeretus omaette
jägaja kirjutas:
Aga mingi seos tal on, kuna sellised logistikavalla videod ei tule ka lambist. Peab olema huvi tegeleda ja süüvida sellesse.
Joppen puhh, kus kivi all te elate. Selliseid videosi soovitab nii lõustaraamat, youtube, või on keegi jaganud kuskil grupis või teemas jaganud. Ilmselt keegi on ka aliexpressi teemasse postitanud midagi sarnast, need 2 videot on paari esimese vastuse seas mis youtube andis chinese pacakge sorting peale.
Täpselt mis huvi tegeleda millega ja süüvida mida?
Ainuke huvi hetkel logistakavallas on mul saada ja saata pakke. Seda teen ma kindlasti rohkem kui keskmine inimene, nii eesti siseselt kui rahvusvaheliselt.
Kuna erinevalt osadest siin teemas, ei kanna ma roosasi prille, pakin oma pakid võimalikult hästi, sest nagu juba kirjutasin, tuleb eeldada kõige hullemat.
viimati muutis KillFrenzy 27.03.2021 17:02:58, muudetud 1 kord
KillFrenzy, Palju möla ja mitte midagi mõistlikku sinu poolt. Minu arvamus sinust nende postide põhjal ei muutu. Ilmselgelt tegelane kes peab ennast teistest targemaks ja ei talu vastupidiseid arvamusi. Ainult tema teab kuidas asjad käivad. Kõik teised on jobud
Rohkem pole mul sellise lamemaalsega siin midagi vaielda, kuna lollidel on alati õigus. Targem teab kuna pidurit panna. _________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
KillFrenzy, Palju möla ja mitte midagi mõistlikku sinu poolt. Minu arvamus sinust nende postide põhjal ei muutu. Ilmselgelt tegelane kes peab ennast teistest targemaks ja ei talu vastupidiseid arvamusi. Ainult tema teab kuidas asjad käivad. Kõik teised on jobud
Rohkem pole mul sellise lamemaalsega siin midagi vaielda, kuna lollidel on alati õigus. Targem teab kuna pidurit panna.
Sa ilmselt ei saa sellest aru, aga täpselt sama saab ka sinu kohta öelda.
Kogu sinu argument asja juures on olnud, et mina ju minu firma ei tee. Tubli.
Lamedastmaast räägib tüüp, kes on loonud omale mingi illusiooni ideaalmaailmast ja keeldub tunnistamast, et igal pool mujal ei käi asjad nii nagu tema mullis
See paistas väga hästi välja ka youtube, interneti ja telefoni teemast ja tüüp aru ei saa 99.9% inimesi ei toimi nii nagu tema.
Aga mõisa köis las lohiseb, ehk igalpool mujal käib ikka asi samamoodi edasi.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.