oliver., mõne arvates teeb, sest ta arvab, et saab turvaliselt kiirendades mööda sõita. mul on siklil tehasest 3,2sek 0-100, peaks siis ikka väga turvaline olema. väga palju lollusi jääks olemata kui oleks need " ah ma vist jõuan" asjad ära jäänud. sesmõttes oli 1,1c fiesta hea pill. _________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi akut, klaviatuuri ja laadijat. 5213582 - helista.
Valides autot, millega naine ja lapsed sõidavad, on alati rivi eri kriteerumeid olnud, turvalisus kaasa arvatud. 0-100 aeg pole kunagi üks neist.
Ses osas ilmselt mida suurem maastur ja mida paksema plekiga, seda turvalisem on _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€
ega ainult laubakad olemas ole? raske rauaga maateekiirusega puusse küll panna ei tahaks. kui jookseb loom või mingi laps teele, mida naine teeb? kalkuleerib, vahetab siduriga käiku ja kässariga teeb stiilse ümberpõike? ei tee ju.
pigem peab olema auto, mis avariiolukorras on võimalikult lihtsalt juhitav (ja korralike juhiabidega) või kergelt üle katuse ei käi. mida raskem raud, seda raskem on seda kiirusel sirgeks ajada, kui lappama läheb. ja just see kõrge raske raud on esimene, mis külili või üle katuse käib.
viimati muutis High-Q 21.03.2021 15:14:08, muudetud 1 kord
Mida paremini auto deformeerub, seda parem on, sõitjateruum on nagunii tehtud jäigem ja arvutatud nii, et mootor jms asjad tuppa ei tuleks. Mistahes suurema õnnetuse puhul on oluline eelkõige ise terveks/ellu jääda, masina eest hoolitseb kindlustus. Võimas mootor on ühtlasi nii sõber, kui vaenlane. Kui hästi läheb, saad möödasõidu kiiremini tehtud, samas jälle paneb ta rohkem mõtlema möödasõidule, kui sellisele üleüldiselt, ning ka lõppkiirus on seetõttu suurem. Kui tuleb mängu vaenlane x, siis on tagajärjed raskemad. Möödasõit ei ole kohustuslik manööver ja kaotada on minimaalselt vaid ajas, ei muus.
Oisu., inimese poolt tehtud testide puhul on iga test erinev. rooli pööramise nurk, rooli pööramise kiirus, auto kiirus manöövri alguses, auto kiirus/kiirendus/aeglustus manöövri vältel on kõik varieeruvad. roboti puhul on need kõik samad. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
Ma soovitaks neil "hea suur mootor turvaline auto" tüüpidel siin endale rekka osta. Seal on hea suur mootor ja turvaline ka
Näiteks https://www.auto24.ee/used/2627619
13.0 340kw peaks suht piisav olema fooritagant minekuks, et kiirelt jõuda järgmise foori taha seisma _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
viimati muutis salatoimik 21.03.2021 19:13:25, muudetud 1 kord
See maasturiarmastus on jah üle võlli, madal auto parem, kui pole tarvis metsas sõitmas käia.
Maasturites müra ka suurem
Ei ole alati tõsi, mul madalas sõiduautos on oluliselt kõvem müra kui maasturis. Selline mõnus shokk on tõstetud, mudarehvidega Jeepist istuda ümber Mazdasse, mis sõidab nagu rööpaid mööda, ei kaldu ja kuhu sisse peab istuma, mitte ronima. Kuigi see läheb paari nädala pärast Auto24-ja ülesse, loodan mõned ringid ikka teha
Kuna ise liiklen ka vaheldumisi 1.2L ja 5.7L mootoriga autoga, siis saan kinnitada, et suurema töömahuga autosse istudes kohe IQ ja kannatus langeb ning vähemturvaliste sõiduvõtete hulk tõuseb. Samas kõige napikam möödasõit jääb ikka varajasse noorusesse, kus 1.6l B3 Passatiga (vist oli 52kw vms) sai künka jalamil möödasõitu alustatud ja siis avastatud, et ülesmäge minnes kujuneb möödasõit arvatust palju pikemaks.
See maasturiarmastus on jah üle võlli, madal auto parem, kui pole tarvis metsas sõitmas käia.
Ei ole alati tõsi, mul madalas sõiduautos on oluliselt kõvem müra kui maasturis. Selline mõnus shokk on tõstetud, mudarehvidega Jeepist istuda ümber Mazdasse, mis sõidab nagu rööpaid mööda, ei kaldu ja kuhu sisse peab istuma, mitte ronima. Kuigi see läheb paari nädala pärast Auto24-ja ülesse, loodan mõned ringid ikka teha
No nüüd suutsid küll tüüpilise HinnaVaatluse foorumi kasutaja kohaselt tõelise äärejuhtumi leida
Järgmiseks võiks keegi mainida, et Bentaygaga on päris vaikne sõita
Ma soovitaks neil "hea suur mootor turvaline auto" tüüpidel siin endale rekka osta. Seal on hea suur mootor ja turvaline ka
13.0 340kw peaks suht piisav olema fooritagant minekuks, et kiirelt jõuda järgmise foori taha seisma
Seni on asi turvaline, kuni ei tule teine samasugune vastu.
Laurx ei plaani ise teha. Pole kohta ja vahendeid selle tegemiseks. Pärnus kaks kohta. Üks teeb dinitroliga, teine krowni toodetega
13.0 340kw peaks suht piisav olema fooritagant minekuks, et kiirelt jõuda järgmise foori taha seisma
See hirmus kits ju ja jahedamate ilmadega tunned, et istud kilukarbis
See DAF jääb müümata, või siis Venemaale...
Mul on vana Jawa (Babetta) mopeed, sellega saab mööda kõigist jalgratastest, millega ei sõida profisportlased või HV kasutaja libe. _________________ Müüa igasugu asju
No nüüd suutsid küll tüüpilise HinnaVaatluse foorumi kasutaja kohaselt tõelise äärejuhtumi leida
Järgmiseks võiks keegi mainida, et Bentaygaga on päris vaikne sõita
Nii palju võiks ju vanust ja elukogemust olla, et irooniat tabada...
fixuse pigieemaldi võttis ka jõle hästi igasugu sopa lahti lisaks pigile
Fixuse enda nime alt müüdavad keemiad on jube head, eriti arvestades head hinda. Siiani kõigile bränditoodetele pika puuga ära teinud. Pealegi on Fixus mul kodu lähedal ka _________________ MTÜ Sõdurilt Sõdurile (FB-leht)
Ukraina (ja Eesti) vastupanuvõime toetamine läbi pisikeste tegude
Olen uute suverehvide otsingul ja tekis selline küsimus. Autole on lubatud 205/55R16" kui ka 215/55 R16" Kas sõites on tunda vahel või miks eelistada 215? Saan aru, et on laiem ja peaks olema parema pidamisega ja ka visuaalselt ilusam. Kuid 205" saaks soodsamalt kätte.
215 on ka nõks suurema diameetriga, spidoka täpsuses võib ka väike hälve tekkida _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€
MaitK, tehnokonsuldis, teguris olen järjekorda (3autot) näinud. Viljandi mnt. Raunexi kõrval, käpp, aardla otsa peal, või maty msinitud kohas pole järtsu näinud. Catweesis kah. Mine catweesi, marco on norm vana.
Käisin seal catweesis, väga viisakas vana ja hea suhtumine. Ma soovitan julgelt seda kohta. Oli muresid, näitas ja andis nõu. Praegu auto seisab juba su kamraadi Wolferi garaažis. _________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha?
MaitK, ok. Marco on catweesi selli nimi. Golf? Õlileke?
Audi A4, rattalaagri mure sai lahendatud, tagumise stabikavarda ots. _________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.