Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS5] SONY PlayStation 5 arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 105, 106, 107 ... 188, 189, 190  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Godhand
Kreisi kasutaja
Godhand

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.03.2021 14:16:38 vasta tsitaadiga

Killer85 kirjutas:
Eilne läbu roogiti ära ning läks ka üks täiesti mõistlik küsimus kaotsi. Nimelt, et kas kellelgi ketas täis saanud.
Iroonilisel kombel just täna saigi. Jube kaua võtab see lisaketaste turule tulemine ikka aega.

Mitu mängu sul kettale mahtus? Või on ruum videote all kinni?
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 76
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Killer85
HV veteran

sõnum 18.03.2021 14:22:38 vasta tsitaadiga

Mingi kümmekond ehk, aga osad on üsna pisikesed ka, nagu näiteks Astro.
Suuremad mängud tahavad üksi 100GB+
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
Lotharius
rallisibul
Lotharius

sõnum 18.03.2021 14:31:40 vasta tsitaadiga

Mingi jurakas oli ju 250? Kas mitte uus CoD? Ma loodan, et Samsung PM9A1 seeria kettad oleks nt toetatud, siis saaks enam-vähem hinnaga laiendada.
minake
HV veteran
minake

sõnum 18.03.2021 14:33:26 vasta tsitaadiga

saate ka tirida endale tasuta mänge icon_cool.gif

https://www.fanbyte.com/news/sony-is-offering-ten-more-free-games-so-people-will-stay-the-heck-home/
Kommentaarid: 161 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 136
tagasi üles
GerliLL
HV vaatleja

sõnum 18.03.2021 16:01:41 vasta tsitaadiga

Hei! Keegi täna kell 10 Giganttis ka katsetas õnne PS5 ostul?
tagasi üles
hkurujo88r
HV Guru

sõnum 18.03.2021 16:08:09 vasta tsitaadiga

GerliLL kirjutas:

Soomest eestisse ei saadeta ju.
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 120
tagasi üles
GerliLL
HV vaatleja

sõnum 18.03.2021 16:12:17 vasta tsitaadiga

hkurujo88r kirjutas:
GerliLL kirjutas:

Soomest eestisse ei saadeta ju.

Okei, ma ise Soomes, sp uurisin..ise kahjuks ei saanud ostukorvist edasi.
tagasi üles
Dave20
HV veteran

sõnum 18.03.2021 16:57:32 vasta tsitaadiga

Olen hakanud mõtlema, et kuigi siiani on kõik ps5 konsoolid ühe ja sama versiooni numbriga, siis kas ikkagi Sony pole nö. Salaja teinud konsoolidel parandusi ja ps5 pultidel või said äkki euroopasse mõeldud konsoolid paremini õnnestunud? Muud ma ei loe, kuidas usas näiteks jauravad, et liigne kuumus on konsooli läbi põletanud, puldis triggerite klambrid lagunevad ja mis muud veel...
Üks asi mida olen veel märganud, et kellel ps5 ei tee põhim. Mingit heli, siis nende ventikad ei lähe ka mängu käivitades kiiremini tööle? Oma ps5 puhul olen täheldanud, et nagu mängu sisened, nii lükkab ventika kiiremini tööle ja see kuuldav ikka, aga mitte häiriv! Vb öösel natuke, kui mängida suht vaikuses, aga ei midagi hullu. Ehk siis minu küsimus ongi, et millest need kahte "leeri" vahed võivad tulla? Ise pooldan pigem seda, et konsool teeb küll natuke heli, aga see eest jälle jahutab siis korralikult. Äkki ikkagi siis mingi erinevus partiidel? (See pole mõeldud hädaldamisena) 🙂
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
Vael
HV Guru

sõnum 18.03.2021 16:58:54 vasta tsitaadiga

Lotharius kirjutas:
Mingi jurakas oli ju 250? Kas mitte uus CoD? Ma loodan, et Samsung PM9A1 seeria kettad oleks nt toetatud, siis saaks enam-vähem hinnaga laiendada.

Vähemalt PC peal tuli võimalus erinevaid osasid kettale paigaldada. Ehk kui ainult WZ mängid siis MW ja Cw all pole mõtet lisa 170GB kinni hoida...
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
Dave20
HV veteran

sõnum 18.03.2021 18:16:52 vasta tsitaadiga

Dj-E kirjutas:
andreL kirjutas:

Panin ka eile huvi pärast mute peale teleka. Olenevalt mängust on coil whine olemas. Miles moralesi mängides oli täitsa kuulda, aga samas mitte midagi nii hullu.

Ma just eile lõpetasin Miles Moralese. Täna natsa nolasin. Panin Mute peale ja kuulasin. Selline mõnus vaikne ventika sahin.Mul on PS5 telekaaluses lahtises riiulis/sahtlis. Kas teistel, kellel on näiteks püstisena/pikali asendis kapil läheb kah konsooli alumine pool pealt poolt kuumaks? Ülemine osa on mõnusalt jahe kuna seal vent. Jäin mõtlema, et äkki soe õhk ei saa piisavalt ruumi väljumiseks. Ümber konsooli on igast küljest 8cm vaba ruumi. Muidugi see Telia valge ruuter õhkab kah mõnusalt kuuma läbi saepuruplaadi allakorrusele. Ime, et see junn pole veel maha põlenud. icon_lol.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

Selles asendis pidi rohkem heli tekitama, eriti plaadilugeja. Mul plaati luges ka ps5 nagu aiatraktor. Püstises asendis vaiksem. Kuidas sul? Aga seal riiulis vist kuumutab korralikult.

Mul nüüd nii: õhku igast kandist. https://ibb.co/GTwCPbJ
tagasi üles
vester1
HV kasutaja

sõnum 18.03.2021 19:52:48 vasta tsitaadiga

Dave20 kirjutas:
Dj-E kirjutas:
andreL kirjutas:

Panin ka eile huvi pärast mute peale teleka. Olenevalt mängust on coil whine olemas. Miles moralesi mängides oli täitsa kuulda, aga samas mitte midagi nii hullu.

Ma just eile lõpetasin Miles Moralese. Täna natsa nolasin. Panin Mute peale ja kuulasin. Selline mõnus vaikne ventika sahin.Mul on PS5 telekaaluses lahtises riiulis/sahtlis. Kas teistel, kellel on näiteks püstisena/pikali asendis kapil läheb kah konsooli alumine pool pealt poolt kuumaks? Ülemine osa on mõnusalt jahe kuna seal vent. Jäin mõtlema, et äkki soe õhk ei saa piisavalt ruumi väljumiseks. Ümber konsooli on igast küljest 8cm vaba ruumi. Muidugi see Telia valge ruuter õhkab kah mõnusalt kuuma läbi saepuruplaadi allakorrusele. Ime, et see junn pole veel maha põlenud. icon_lol.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

Selles asendis pidi rohkem heli tekitama, eriti plaadilugeja. Mul plaati luges ka ps5 nagu aiatraktor. Püstises asendis vaiksem. Kuidas sul? Aga seal riiulis vist kuumutab korralikult.

Võimalusel ära päris põrandal hoia. Põrandal olles garanteeritud, et esimese aastaga radikas tolmust umbes ja kuumeneb ikka üle
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
Dave20
HV veteran

sõnum 18.03.2021 21:34:43 vasta tsitaadiga

Ok, kuigi pühin tolmu iga päev pealt. 😀
tagasi üles
Hiid
HV Guru
Hiid

sõnum 18.03.2021 21:37:01 vasta tsitaadiga

ventika avadele mähi marlet ümber thumbs_up.gif
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 18.03.2021 23:27:56 vasta tsitaadiga

Dave20 kirjutas:

Egas ma eriti plaadilugejat kasutagi. Mõne vanema mängu installisin. Ei olnud nii hull midagi. Põrandal ma hoida ei saaks juba vesipõrandakütte pärast. Ja ütleme nii, et ei olegi vahet kus teda hoida ja misiganes asendis. Tolmu saab ta samamoodi kätte nii või naa. PS5-l ju on valge kaane all dust collector pilud. Ei tohiks puhastamine eriline probleem olla.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
lkallas
HV vaatleja

sõnum 19.03.2021 12:20:08 vasta tsitaadiga

Täna 19/03/2021 kell 13:00 mõlemad versioonid müügis.
https://www.power.fi/artikkelit/tuotteet/playstation-5-play-has-no-limits

dateight
Kreisi kasutaja

sõnum 19.03.2021 12:33:05 vasta tsitaadiga

Sain oma digital versiooni eile kätte. Erilist vau-efekti küll ei tekkinud.

Disain on minu arvates ikka tõsiselt rõve, pult tundub kobakas ja raskem, nendes mängudes mida ma praegu mängin ma laadimisaegades mingit drastilist muutust küll ei näe jne. Samas peamine põhjus miks ostetud sai - senise PS4 Pro müra käis pinda - sai lahendatud. Hea jahe ja vaikne on küll. Kui PS ökosüsteemis nii kinni poleks, siis ilmselt oleks uue xboxi ostnud.

Tellisin Experdist ja maksin 800, tarne oli 2p. KM saan tagasi seega ei tunne, et oleks väga üle maksnud vms. Eelmise konsooli ostsin mitu aastat tagasi ja see on ikka korralikult kütet saanud. Arvestades seda tundide hulka meelelahutust, mis ma sealt kätte saanud olen, siis ei ole eriti vahet kas see hind on 500, 1000 või 1500.

Ma ei tee ettemaksu ega saada kaupa enne kasutajatele, kellel on väiksem tehingute ajalugu kui minul. Kui see ei sobi, siis ära minu müügiteemasse pakkumist tee või minu pakkumist oma müügiteemas arvesta!
Kommentaarid: 211 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 176
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 19.03.2021 13:11:21 vasta tsitaadiga

maitia ma ostsin ka digi 393 + post amazonist, mängida ps5 m@nge anyway hetkel midagi pole paras meh tundub, ps4 m@nge ka väga ei viitsita ümber teha, et saaks ps5 peal paremat pilti/rohkem fps paar aastat oodata siis ehk tekib mõni mäng ka
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
m0z41ek
HV vaatleja

sõnum 19.03.2021 13:27:23 vasta tsitaadiga

Mul sama lugu, et paar õhtut nüüd mänginud ja veel erilist vau-effekti ei ole tekkinud. Oleks nagu oodanud rohkem, eriti arvestades seda saadavuse temaatikat - jääb küsimus miks küll nii kibeletakse seda uut ligi võtma, kui endal PS4 Pro kodus. Vau-efekt oli pigem suuruse osas, sest see ikka korralik kosmoselaev. Disain on nii ja naa, oma suuruse kohta täitsa sobiv aga ise oleks eelistanud midagi "klassikalisemat" või "lihtsamat" nagu eelnevad generatsioonid on olnud. Konsool ise vaikne, kõvemat häält teeb ainult plaati lugedes.

Mängimisel samuti erinevust ei täheldanud laadimisaegades, ikka venib kuidagi pikalt. Aga see ilmselt kinni selles, et mängin veel PS4 mänge. PS5 jaoks tehtud mängud loodetavasti teine tera. Küll aga ntks God of War puhul on küll samm edasi see graafika ja sujuvus - kui poleks nii palju muid huvipakkuvaid mänge, siis alustaks puhtalt pildi pärast uuesti algusest.

Samuti see mahu temaatika jääb kaugeks - enamus mänge mul konsoolis 50-60GB, st saab ligi kümme mängu korraga konsoolis hoida? Kui mitut mängu korraga mängitakse, et ruumist puudu jääb.. või tahetakse kõik läbimängitud mängud alles hoida? Või minu mängude valik lihtsalt nii lahja, et nood ei võta ruumi (RDR2 mingi 100GB juures vist suurim)?

Kokkuvõtlikult tunnen, et oleks võinud vähem rapsida selle leidmise ümber aga samas olen rahul, et maksin 519 eurot (Itaalia Amazonist koos postiga), mitte ei toitnud vahemehi. Kõrgema hinnasildi puhul oleksin ilmselt isegi pisut pettunud, sest juba praegu tunnen, et kulutatud aeg ja närvid polnud seda (niivõrd kuivõrd) väärt.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
carl789
HV vaatleja
carl789

sõnum 19.03.2021 13:30:06 vasta tsitaadiga

Isiklikult kibelen, sest mul ps4 originaal versioon undab nagu lennuk, ilma klappidetta on samas toas piin olla.
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 19.03.2021 13:52:08 vasta tsitaadiga

ventikas ei maksa palju
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
Lotharius
rallisibul
Lotharius

sõnum 19.03.2021 14:17:42 vasta tsitaadiga

m0z41ek kirjutas:

Mängimisel samuti erinevust ei täheldanud laadimisaegades, ikka venib kuidagi pikalt. Aga see ilmselt kinni selles, et mängin veel PS4 mänge. PS5 jaoks tehtud mängud loodetavasti teine tera. Küll aga ntks God of War puhul on küll samm edasi see graafika ja sujuvus - kui poleks nii palju muid huvipakkuvaid mänge, siis alustaks puhtalt pildi pärast uuesti algusest.

Ma Pro peal GoWi polnud pelanud ja nüüd PS5 peal vaatan küll, et on ikka ilus asi tehtud icon_smile.gif Ehk oligi hea, et enne mängimata jäänud.

Dave20
HV veteran

sõnum 19.03.2021 15:38:08 vasta tsitaadiga

Mina ei tea mis värk sellega on, aga ps5 peal tunduvad ps4 mängud ilusamad... Eks omajagu andis ka teleka vahetus. Isegi kui 30fps mängud, siis tunduvalt sujuvamad ja kui truemotion telekal aktiveerida, siis nagu 60fps sujuvus.
Ps5 konsooli kohta ise ütleks, et minul oli isegi ps4 vaiksema pro mudeli pealt ületulek "wow efekt" Meeldib hea kiire menüü, psn store liigub ka sujuvalt ja välkkiirelt. Ps4 peal oli see paras pask.
Pult on mõnusalt raskemaks tehtud, mis annab hea tunnetuse käes. Xboxil ka just sellised raskemad puldid. Eelmine ps4 pro pult oli liiga kerge. Mulle meeldib ps5 juures kõik, disain ka🙂 igati seda raha väärt mis maksin ja mul on väga hea meel, et väga palju ps4 mänge veel oli mängimata. Lemmik on wrc ralli ps5 versioon. Puldil ka efektid seal väga head. Nii, et kokkuvõte on et inimesed väga erinevad. Kellele meeldib ema, kellele tütar...
tagasi üles
m0z41ek
HV vaatleja

sõnum 19.03.2021 15:47:37 vasta tsitaadiga

Pult on hea tummine tükk tõesti, mõnus kohe käes hoida ja Astro Playroom näitab, et potentsiaali on ikka kuhjaga. Aga selle vau-effekti osas ütleks ikkagi seda, et ma nüüd ei pea PS5-te kehvaks. Selgelt oli tunda, et uus asi on ikka uus - sama nagu üleminekul PS3 pealt PS4 Pro peale oli seda tunda. Küll aga pole veel tundnud seda "next-gen" hype tagamaad. Jällegi - vara veel midagi öelda, pole ise veel mänginudki PS5 mänge (peale Astro). On mida oodata - FarCry 6 ja God of War võiks nüüd ometigi näidata mida see "next-gen gaming" tähendab.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Paha Poiss
HV vaatleja
Paha Poiss

sõnum 19.03.2021 15:54:43 vasta tsitaadiga

Jagan ka enda muljeid. Eelmiseks konsooliks oli PS3 ning PS5 peale üle minek oli meeldiv. Graafika on teinud ootuspärase hüppe, kuid kõige rohkem üllatas pult - istub mõnusalt kätte ja funktsioonid on ägedad.
Mis puudutab välimust, siis 10 punkti. Eelmine konsool ja puldid sobisid elukaaslase arvates rohkem prügikasti kõrvale, kuid uus sobib kenasti teleri külje alla.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Lotharius
rallisibul
Lotharius

sõnum 19.03.2021 16:49:39 vasta tsitaadiga

Ma keerasin lõpuks sedapsi, et see PS logoga külg on toa poole ja siis ei sega see välimus mind enam küll. Toite- ja HDMI-kaabel jooksevad õnneks suht madalalt, ei riiva väga silma. Eestvaates pole see masin ka minu teetass.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS5] SONY PlayStation 5 arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 105, 106, 107 ... 188, 189, 190  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.