praegune kellaaeg 09.03.2021 06:09
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
sõnum  |
|
DVDRW
HV Guru

|
03.03.2021 10:19
|
|
|
Kannatus peab hea olema. Koguaeg tahaks treidis olla, muidu jääb ju raha teenimata
Mul on 3 accounti:
1. Kõige väiksem, kus mängin minutiküünaldega.
2. Keskmine konto. Kui 1. konto suht rekt siis vastutreid sellega
3. Eriti kannatlik konto, treid ainult siis kui väga läbinähtav võimalus.
Nagu arvata on läheb 3. kontol kõige paremini
Keskmine konto oli suht rekt kui corona dump oli. Õnneks spot buy teenis selle lõpuks tagasi.
Elu on põnevam küll.
|
|
tagasi üles |
|
 |
andreL
HV kasutaja

|
03.03.2021 12:23
|
|
|
DVDRW kirjutas: |
Kannatus peab hea olema. Koguaeg tahaks treidis olla, muidu jääb ju raha teenimata
Mul on 3 accounti:
1. Kõige väiksem, kus mängin minutiküünaldega.
2. Keskmine konto. Kui 1. konto suht rekt siis vastutreid sellega
3. Eriti kannatlik konto, treid ainult siis kui väga läbinähtav võimalus.
Nagu arvata on läheb 3. kontol kõige paremini
Keskmine konto oli suht rekt kui corona dump oli. Õnneks spot buy teenis selle lõpuks tagasi.
Elu on põnevam küll. |
Mul on samuti kolm kontot/portfooliot.
1. FTX - seal ostan pmts 3x longe ja hoian silma iga päev peal, kui vaja midagi liigutada. Tekitab kõige rohkem ärvust Aga profit on magus.
2. Binance - seal on mul mid-long term portfoolio. Seal hoian projekte, millesse usun pikas perspektiivis. Lisaks kõik fiat/cash on mul seal, kui vaja midagi liigutada näiteks ettenägematu kulutuse tarvis. See on minu nö krüpto keskpank.
3. Metamask wallet - Seal hoian uusi projekte, mis on suhteliselt HODL staatuses. Seal on siis kõige vähem tähelepanu, nädalas paar korda viskan pilgu peale. Kui kunagi 100x mingi projekt, siis liigutan sealt edasi
|
|
tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
03.03.2021 13:36
|
|
|
Alte võib hoida küll aga nendega päevatreidimine altcoinid/BTC on ainult elu raskemaks tegemine. Liiguvad need suht random.
Samas LINK/EUR paanikamüüki olen korduvalt edukalt ostnud. See pikaajaliselt parima ülesminekuga altcoin üldse IMHO
Ise läksin üle BTC/USDi peale juba ammu. Tehniline analüüs ja tõenäosus %-id töötavad sellega palju paremini
|
|
tagasi üles |
|
 |
virx
HV Guru
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|