Mille peale need siis kuluvad? Korduvate mustrite piiratud alas simuleerimiseks?
Kopp on ees selles, et alati leidub hulk inimesi, kes sellist üle mõistuse valetamist ja hämamist õigustavad ja vabandavad
Milline osa Night Cityst on korduvate mustritega piiratud ala kopeerimine? Ma olen selle koha risti ja rästi läbi sõitnud ja läbi mänginud ja mitte üheski teises mängus pole sellist linna ega maailma veel loodud. Jäädakse kinni mingi mõttetu iba otsa, millel pole mängu endaga mingit seost. NC ja pedestrianid on backdrop loole, täpselt nagu need olid ka Witcheris. Ma ei mäleta, et keegi oleks nutnud selle üle, et Witcheri külaelanikud lihtsalt ringi tatsasid ja kordasid oma viite rida vastavalt ilmale, kellaajale ja mängija poolt loodud olukorrale.
Mis ressurss sul selle suure linna peale läheb? Sõidukite kiirus on piiratud selleks, et maailm jõuaks ära laadida. See on puhtalt s*ta koodi viga, mitte mingi imeasi, mille pärast peaks lömitama hakkama arendajate ees.
Kas Witcheriks lubati massiivset ja kordumatut maailmakeskkonda?
Kui arendaja lubab kordumatut ja enneolematut maailma siis on täiesti õigustatud eeldada, et see ka toimib nii nagu lubati. Kui arendaja näeb, et see ei toimi siis tuleb oma lubadusi koomale tõmmata, mitte vabandada kuidas kõik suure koormuse all on kui tähtajad on endale ise seatud. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Millise mängu lubadused on kunagi 100% täide läinud? Kui uskuda seda jura, mida iga mängu arenduse ajal marketing välja sülgab oled juba enne mängu kätte saamist poolega petta saanud.
Sõidukite kiirus piiratud? Sportautosid/superautosid proovinud?
Linn ja kõrb on väga ilus, YT videod on loomulikult kompressitud.
RDR2 on "eluslooduse" poolt ja üle. Aga samas on nende mängu salvestussüsteem nii piiksus, et legendaarse mandi kaotust on tulnud ette 3x rohkem ette. Seejuures paari vajaliku eseme kogumiseks kulub keskmiselt RDR2-s 1h. Kirumist ja mahavisatud aega ning savescumi, sest keset võitlust suvatseb kauboi "lilli noppima" hakata vastase sihtimise asemel, on RDR2s ikka kordades rohkem.
CP77 on salvestamine nii kiire ja lihtne, et ma ei harjunud lõpuks ikka ära, vaid jäin lakke vahtima ja ootama.
Ning 1 bug juhtus, millest ka sai süsteemi ära kasutamisega mööda.
Pikk jutt loll jutt, aga CP77 puhul pöörati rõhku täpselt õigetele aspektidele, et isegi kui tundub vähemviimistletud, siis lõppkokkuvõttes on mängukogemus ikkagi sujuvam ja parem.
Ei ei internet on juba mõistnud hukka CP, halb mäng keegi ei tohi seda mängida, kes mängib on rumal.
YT tuleb ikka videoid, kui halb mäng see on. Veel halvem, kui GTA IV jne. Kas hetkel on äge siis vihata cd project redi? Mida hullemaid jamasi mängust suudad välja genereerida, seda rohkem kuulsust saad?
Kas tasub, siis mäng ära võtta, või ootaks veel suveni?
Ise mängisin antud mängu peale pühi/aasta alguses PS4 peal läbi - ei ütleks, et midagi katastroofilist oleks olnud (AC: Valhalla oli isegi bug'isem).
Erinevalt No Man's Sky'st, plaanin tulevikus Cyberpunk'i veel korra läbi teha (teise taustaloo ja valikutega). _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
libe, Eeldaks vähemalt 7 aastat varem välja tulnud GTA V-ga võrdne. Et NPC'd käituksid elutruult mitte ei despaniks kui selja pööran ja liiklus jms oleks ikka normaalsem mitte mingit 2D sprite konveieril jooksmas.
Lol ja mis ajast on 1080 Ti lahja 10a vana raud?
Enamusel pole 1080 Ti või kiirem arvutis. 50 fps FHD peal on naeruväärne. GTA V mis on palju vanem mäng jookseb mul 1440p peal 2x paremini ja maailm näeb palju parem välja kui 2077 nendes videotes mida mina olen vaadanud.
see fps on prose taga kinni
kõik kaasaegsed mängud kipuvad seal lonkima
Tomorrow kirjutas:
renx09 kirjutas:
libe,ta teeb antihype'i endale, et hiljem ei peaks pettuma
Kui ma eeldan halvimat on väike võimalus, et ma olen meeldivalt üllatunud
ja mul on 130h mängu aega juba seljataga ning niikui lõpetan, hakkan uuesti otsast peale
sa oled liialt palju neid yt kisakõrisid vaadanud ja konsoolimeeste klippe vaadanud _________________ ☠
half-life 2 arenduse ajal võeti samuti paljut välja, asendati, muudeti jne. tüüpiline asi suht, eriti cdpr puhul kui valisid täiesti uut tüüpi mäng luua. sisu vähesus on peamine asi
tüübid kes võrdlevad seda GTA-ga võiks veidi mõelda. Need on kategooriliselt juba oma zanrilt erinevad mängud pm. _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Tomorrow, Ma soovitaks proovida, arvestades, et praeguseks on hind ikka päris madal nii värske mängu kohta, siis ei ole väga palju kaotada. Interneti hala on nii või naa rupooriga võimendatud. Kui soodukaid mitte kasutada ja steamist osta, siis alati saab refundi küsida kui ei meeldi.
Küll kukub veel . Hinnas pole iseenesest probleem. Olgu kasvõi täishind. Sisu huvitab rohkem.
Scart kirjutas:
Tomorrow kirjutas:
libe, Eeldaks vähemalt 7 aastat varem välja tulnud GTA V-ga võrdne. Et NPC'd käituksid elutruult mitte ei despaniks kui selja pööran ja liiklus jms oleks ikka normaalsem mitte mingit 2D sprite konveieril jooksmas.
Äkki sa lõpuks jõuad ka selleni, et saad aru selle mängu mõõtkavast ja mõistad, kuhu aur ja masina ramm kuluvad CP puhul? See kuradi reddit-lik hüsteeriline kräpp on ausalt öeldes kõigil kopa ette visanud juba.
Kuhu see aur siis kulub? Mõttetu RTX tilulilu peale? Mingi ilge kolaka mapi jooksutamiseks igal ajahetkel? Kas arendajad occlusion cullingust pole kuulnud?
Mõttetu on igal ajahetkel renderdada mingit ulmesuurt mappi kui kasutaja isegi ei näe ühel ajahetkel seda tervikuna. Olulisem on see mis toimuib otse nina ees. Sellest suurest mapist vähe kasu kui see on täis puujukusid. Quality vs quantity. Parem las olla väiksem map aga paremini tehtud. Linnasisest transporti mida traileris näidati pole samuti. Lisaks on politsei spawnimine lihtsalt häkk.
GTA V on üsna ok arvestades selle vanust.
Scart kirjutas:
Ma ei mäleta, et keegi oleks nutnud selle üle, et Witcheri külaelanikud lihtsalt ringi tatsasid ja kordasid oma viite rida vastavalt ilmale, kellaajale ja mängija poolt loodud olukorrale.
Ma ei mäleta, et Witcheris oleks NPC'd nii lollid olnud ja õhku haihtunud kui selja pöörasid.
RustyZ kirjutas:
tüübid kes võrdlevad seda GTA-ga võiks veidi mõelda. Need on kategooriliselt juba oma zanrilt erinevad mängud pm.
Ongi nii või?
Hmm vaatame siis. Mõlemad on Action (Adventure vs Role-Playing wikipedia andmetel) kuigi 2077 on rohkem FPS oma 3rd person vaate puudumise tõttu (järjekordne puuduv featuur mängus kus oma välimust saab nii palju muuta).
Mõlemas on 3 nö story pathi
Mõlemas on avatud maailm
Mõlemas on autod, relvad jne
Tomorrow, kõrbe mäe peale sõita siis on kogu linn näha.
FPS on täpselt nagu tänapäevaselt mängult oodata. Natuke maha kruttida on pilt ilus ja mäng mängitav.
Kõige rohkem häirks hoopis tekstuuride värelus....
Kui side queat teha(mitte GIG), siis on sisu piisavalt et 60h mängu aretada...
Kes tahab GIG farmides save game lõhki ajada ja npc taga lonkida ja vaadata millal mäng lolliks läheb, siis saab ka seda teha.
seda küll ei täheldanud. kus sa neid näed? ssr implementatsioon on sellel veidi veider, pixellation ja värelus käivad enamasti selle juurde. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Millise mängu lubadused on kunagi 100% täide läinud? Kui uskuda seda jura, mida iga mängu arenduse ajal marketing välja sülgab oled juba enne mängu kätte saamist poolega petta saanud.
100% täide? See mäng pole lihtsalt Watch Dogs stiilis graafilise tagasimineku vaid igaptidi ülelask.
Tundub, et inimestel on meeleheitlikult vaja oma kulutatud raha õigustada (piraatlust ju pole) või siis on seoses arendajate pideva 0-day või day 1 patchi loogika juba nii aktsepteeritav, et Stockholmi sündroom on massidesse läinud.
Ma olen mängu eest 60€ maksnud ja ma eeldan, et see ka võimaldab kõike seda, mida arendajad pikalt lubanud on _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
softis, cyberpunk on enne näidatuga võrreldes graafiliselt ju paremaks arenenud. watch dogs on kehv võrdlus. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
softis, Kui Sa viitad, et minu koopia on piraat, siis kahjuks pean sulle pettumuse valmistama, ostetud 35 euro eest Punktid.ee-st. Selles osas on Sul õigus, 0 day patchid ongi tänapäeva standard, tervel mängutööstusel, see kas ma virisen selle üle või mitte ei muuda seda.
Võibolla minu probleem ongi see, et ma pole kõik need aastad istunud CP2077 ootuses ja igat infokildu mis jagatud korduvalt üle vaadanud, kirja pannud ja seinale raaminud. Vaatasin enne mängu tulekut 1 või 2 mingit trailerit mis rohkem levinud oli, tundus nagu Deus Exi laadne mäng ja üllatus üllatus, ongi nagu Deus Ex . Sügavamale pole süvenenud kes mida mis hetkel lubas, suhteliselt kama. Kui Sa oled 60 eurot maksnud ja ei sobi - Request for refund, peaks tänapäeval suht lihtne olema.
Tomorrow, Ma soovitaks proovida, arvestades, et praeguseks on hind ikka päris madal nii värske mängu kohta, siis ei ole väga palju kaotada. Interneti hala on nii või naa rupooriga võimendatud. Kui soodukaid mitte kasutada ja steamist osta, siis alati saab refundi küsida kui ei meeldi.
Küll kukub veel . Hinnas pole iseenesest probleem. Olgu kasvõi täishind. Sisu huvitab rohkem.
seda sisu on tohuia sul selles mängus, see on tõesti viimane asi mille üle virinat teha. Kui ikka ei taha, siis ei taha!
Vael kirjutas:
Tomorrow, kõrbe mäe peale sõita siis on kogu linn näha.
FPS on täpselt nagu tänapäevaselt mängult oodata. Natuke maha kruttida on pilt ilus ja mäng mängitav.
Kui side queat teha(mitte GIG), siis on sisu piisavalt et 60h mängu aretada...
Kes tahab GIG farmides save game lõhki ajada ja npc taga lonkida ja vaadata millal mäng lolliks läheb, siis saab ka seda teha.
Enda valik millele keskendud...
tekstuuride värelus esines vaid fullscreenis mängides, borderlessil enam esinenud ei ole, võimalik, et patchiga on parandatud
save game pole ka enam võimalik lõhki ajada, parandati juba kuu või enam tagasi ära
softis kirjutas:
Foxxx kirjutas:
100% täide? See mäng pole lihtsalt Watch Dogs stiilis graafilise tagasimineku vaid igaptidi ülelask.
Tundub, et inimestel on meeleheitlikult vaja oma kulutatud raha õigustada (piraatlust ju pole) või siis on seoses arendajate pideva 0-day või day 1 patchi loogika juba nii aktsepteeritav, et Stockholmi sündroom on massidesse läinud.
Ma olen mängu eest 60€ maksnud ja ma eeldan, et see ka võimaldab kõike seda, mida arendajad pikalt lubanud on
neid 40€ mänge küll olnud, mis kuhugi nurka vedelema jäänud, on ka selliseid, millele vaid tunni aega andnud ja sinnapaika jätnud.
endale ostsin cyberpunki otse steamist, teagi mis ta maksis, vist 50 midagi, hetkel rotikates 20€
see konkreetne mäng on siiski paeluv
aga ma vaatan, et meil kaks tegelast põhiliselt siin rääkimas, miks see ikka ei kõlba - mõlemad on youtubest näinud
Foxxx kirjutas:
Võibolla minu probleem ongi see, et ma pole kõik need aastad istunud CP2077 ootuses ja igat infokildu mis jagatud korduvalt üle vaadanud, kirja pannud ja seinale raaminud. Vaatasin enne mängu tulekut 1 või 2 mingit trailerit mis rohkem levinud oli, tundus nagu Deus Exi laadne mäng ja üllatus üllatus, ongi nagu Deus Ex . Sügavamale pole süvenenud kes mida mis hetkel lubas, suhteliselt kama. Kui Sa oled 60 eurot maksnud ja ei sobi - Request for refund, peaks tänapäeval suht lihtne olema.
täpselt sama teema
toda E3 videot pole senini vaadanud, ma isegi ei veendunud eelnevalt, kas mul jookseb või mitte, tellisin ära ja pärast otsustan, kas refund või mitte _________________ ☠
softis, Kui Sa viitad, et minu koopia on piraat, siis kahjuks pean sulle pettumuse valmistama, ostetud 35 euro eest Punktid.ee-st. Selles osas on Sul õigus, 0 day patchid ongi tänapäeva standard, tervel mängutööstusel, see kas ma virisen selle üle või mitte ei muuda seda.
Ma ei elanud ka haibi lainel ja ostsin selle samamoodi nagu omal ajal DE:HR'i. DE:HR oli kohe oluliselt parem ja poleeritum. Rääkimata sellest, et visandiraamatuga versiooni sai tänapäeva mõistes kommiraha eest.
Cyberpunk logises reliisil igast valdkonnast. Isegi need suvalised põrkumised maailma ja objektidega on siiani sees ja ma ei pea silmas mingeid nurgataguseid kohti vaid konkreetselt peamiseid liikumisteid ja missioonidega seotud alasid.
Jah, arendajad võtsid tõesti väga suure tüki ette aga peale nii kuradi pikka arendust on häbematu selline toode ikkagi, hambad ristis, välja lasta.
Arvestades, et isegi EA suudab tänasel päeval paremini oma stuudiote tööd korralda, on tegemist täieliku fopaaga (ja oleks rumal eeldata, et finantstulemustele orienteeritud börsiettevõte neile raha tuimalt põletada annab). _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Viimase paari lehekülje peale oleme siis suutnud tõestada siis, et need, kes pole mänginud, nendele CB2077 ei meeldi ja need, kes mängivad, enamik on rahul.
Ise jaurasin eile päris pikalt Beat the Brati viimase võitlusega.. no keeruline on.
Viimase paari lehekülje peale oleme siis suutnud tõestada siis, et need, kes pole mänginud, nendele CB2077 ei meeldi ja need, kes mängivad, enamik on rahul.
Ise jaurasin eile päris pikalt Beat the Brati viimase võitlusega.. no keeruline on.
tegelikult ei ole - kui mõistad, millal blokkima pead, siis on tegelt päris lihtne
blokeerima peab vahetult enne viimast lööki ning kui õigesti ajastada, siis avaneb kohe kontra jaoks võimalus. Peale kontrat ruttad kohe vastasest võimalikult kaugele ja ootad, millal ta uuesti peale jookseb ja siis taas kannatlikult vahetult enne lööki blokk ja kontra
abiks on ka gorilla arms cybermod _________________ ☠
Rahul noh..nii ja naa. Mäng pole kohutav, aga no neil oli mustmiljon aastat aega sellega tegeleda.. (tarbija seisukohalt mind ei huvita see jutt, et neil 2017/18 vms oli reboot) _________________ Võimatu on teha midagi lollikindlaks, sest lollid on haruldaselt leidlikud.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.