praegune kellaaeg 02.03.2021 21:34
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
sõnum  |
|
rmc
HV Guru

|
24.02.2021 11:50
|
|
|
Mõtlesin ise sama vaadates. Lisaks vent ei ripuks allapoole, vaid toetuks seljale, samas ei tea, kuidas laagritele vmt. mõjub sedapidi.
_________________ M: uueväärne kontoritool Spinelly
M: Projektor / 500GB 2,5" HDD
Krüptodesse: Coinbase (LHV instakanne) & Binance. Hoius: Blockfi |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
24.02.2021 13:48
|
|
|
Arvan, et ka laagrile ühtlasem koormus, kuna allapoole rippudes sikutavad nii raskusjõud kui aerodünaamiline jõud telje suunas samapidi, ülespoole olles aga teineteisele vastu.
|
|
tagasi üles |
|
 |
taunourb
HV vaatleja
|
24.02.2021 22:21
|
|
|
ma olen kaua kaalunud erinevaid variante ja ma mõnda aega ainult nii kaevasingi et ventikad olid ülespoole. Sedapidi kaevates oli selge et temp jääb kaardi põhja kogunema ja sellel ei näinud mõtet. Teispidi hoides toimub kiire pidev jaheda/kuuma õhu vahetus. Eriti suur oli efekt nendel kaartidel millel ka backplate on. Mul oli palju xfx 480 kaarte kunagi. Lisaks kipuvad sedapidi ventikad kerget resonantsi tekitama ja laperdama hakkama kuigi teistpidi nad ei tee seda.
Mulle meeldib arutelu aga ma ei nõustu masinaid täna ühtegi muud pidi tõstma. Aga peenhäälestus on in.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
HV Guru

|
25.02.2021 13:29
|
|
|
Hea lugeda arusaadavaid põhjendusi ja seda, et inimene katsetab erinevaid variante :]
_________________ M: uueväärne kontoritool Spinelly
M: Projektor / 500GB 2,5" HDD
Krüptodesse: Coinbase (LHV instakanne) & Binance. Hoius: Blockfi |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
25.02.2021 13:50
|
|
|
Pildilt ei näe hästi, kuhu kaardi taguots toetub? Või on riserid kuskil küljes kinni? Ülemine justkui oleks põiki vinkli küljes, allpool aga neid silma ei hakka. Riserid on lisatoiteta või on neil allpool kolmas pesa veel? Kaardid paistavad vaid 6-pin toitega olevat. 1 rig on ühe või kahe mobo taga?
|
|
tagasi üles |
|
 |
taunourb
HV vaatleja
|
25.02.2021 14:20
|
|
|
12 slotised emaplaadid. Riserid on paari kruviga ülevalt alla asuva puidu küljes. Kaardid toetuvad nii nagu arvuti korpuses vastu emaplaati. Riseritel on tavaline 1 sata toide ja kaartidel 1*6 pin-i.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|