praegune kellaaeg 20.06.2025 13:10:40
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
aali
HV kasutaja
|
06.07.2004 19:11:22
my documentsi ei saa ligi... |
|
|
Probleem siis selline, et arvutis kaks ketast, mõlemal on win xp peal, aga ühel kettal on xp`ga midagi juhtunud, et ei boodi üles enam ja siis teiselt kettalt bootides ei saa selle ketta ühe kasutaja my documentsi ligi, kuna too kasutaja oli parooli all...
Oskab keegi aidata mul sinna lligi saada, kuna kõik pere pildid on seal my documentsis ja oleks vaja need kätte saada...
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
airm
HV Guru
|
06.07.2004 20:10:51
|
|
|
http://www.kellys-korner-xp.com/win_xp_mydocs.htm
Seal on palju tarka juttu, aga sind huvitab see: "Take Ownership of Your Files and Folders"
Sa oleksid ka sama dokumendi leidnud, kui oleksid sisestanud googlesse midagi sarnast: "xp user document owner rights".
Või mõned muud sõnad selleag seoses.
Kui sa inglise keelt ei oska(ma ka ei oska), aga info otsimise oskuse püüa elus omandada. Saad elus läbi.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
2 :: |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
aali
HV kasutaja
|
06.07.2004 21:06:28
|
|
|
tänud sulle airm, sain korda... Peab tunnistama, et olin tõesti ise laisk... vabandan
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|