Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
laurx
HV Guru

|
08.02.2021 14:23:03
|
|
|
tsitaat: |
ma ei saa aru mis see docsis on?
|
antennikaabliga interneti tuppa toomiseks kasutatav tehnoloogia. kuna hetkel on elisal juba märkimisväärne osa klientidest optika otsas, saab eraldi välja seda tuua. kliendi jaoks peamine erinevus on selles,et nett ei ole sümmeetriline. nagu sul, nii ka mul on nett 50/10, mulle pole rohkem vaja. optikat ma tuppa ja toas laiali vedada ei viitsi ning samamoodi ei viitsi ma ruuterit vahetada ja ringi konfida. mul on vanast starmani ajast s tv+mnet+1 valikkanal summas äkki 25,99 ilma seamderentideta , sest kun käesoleva lepingu lõppemiseni on mulle seadmed tasuta. mille eest sinu käest 39 vms küsitakse jääb selgusetuks. neti saad sümmeetriliseks siis kui su majja optikavõrk välja ehitatakse. kuna sa asukoha suhtes vaikid, ei oskagi rohkemat midagi arvata. enne teliasse kaapima minekut veendu, et sul mingit tähtajalist kohustust koos selle soodustusega ei ole.
puldi kohta on kuskil öeldud, et oomikas olevat olemas 1 fotosilm, mida saab inteki USB pesas kasutada.
virks, pankadega on sama lugu. Tartus suuremate sularahatehingute jaoks on vaja aeg kinni panna nt. SEB l on üks kontor, mis on nõus ja võimeline sularahatehingutega tegelema. kahjuks käivad pangakaardid samast kohast.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 18 arvutit kohe olemas. |
|
Kommentaarid: 1132 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
717 |
|
tagasi üles |
|
 |
Level
HV veteran
|
08.02.2021 17:02:53
|
|
|
See ELisa Viihde laadne teenus tundub täitsa OK. Mulle ka üks klienditeenindaja mainis et peaks mingi hetk midagi tulema, aga hetkel 0.
_________________ www.ohutuspartner.ee Teie partner ohutusalal |
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
2 :: |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
08.02.2021 18:56:02
|
|
|
hkurujo88r kirjutas: |
Marek86 kirjutas: |
hkurujo88r kirjutas: |
Telia hullem. Halb klienditeenindus, ulme hinnad. Seadme rendid + nett(20/5) + tv tuli pakkumine 50€ juurde. Praegu Elisa kaabliga 13€, ilma netita. Maal 25€ kandis koos piiramatu netiga, selle sees ka seadmed. |
Halb klienditeenindus? Minu arvates praegu Elisa ei suhtle ja ootan pakkumist. telia on omapoolse lahenduse kaabli abil pakkunud. 3 vaatajakohta 200/200 nett + standard pakett 16 euri + seadmete rent = 38 euri. Saan lisaks enda korterile ja ämmal ja enda emal tv paketi ära lõpetada. Minu arvates on kokkuhoid küll. |
Just halb. Erakliendile häid pakkumisi ei tehta ja firma seiklustest üldse ei hakka rääkimagi.
No siis tehti sulle okei pakkumine. Elisas on lihtsam kliendi teenindusse helistada ja paluda letialust paketti, et siis vastavale inimesele kõne edasi suunatakse kes saab häid pakkumisi teha. |
Häid pakkumisi? Hea pakkumine on see, kui sul on kõik korras. Olgu siis Elisa, Telia, Tele2
Hetkel jah, mõned lähevad Selverisse, sai krt 59 senti, siis Coopi 49 senti, siis Maximasse 39 senti ja siis küsitakse, krt odavamalt ei saa või, ma olen teie püsiklient
Tõsi, sai on üldiselt sama, mõnes kohas lihtsalt sama kuupäevaga.
Telias on head pakkumised siis kui sa tõestad, et sa oled püsiklient, mobiil, kodune internet ja tv ühes kohas.
Ei viita kellelegi aga mõnes kohas tehakse kaubanduskeskuse uksel leping ja sa ei saa arugi, et oled kahe aastase lepinguga haagitud teenusele mis hiljem selgub, et ühel või teisel põhjusel ei sobi.
Seega vaba valik igal juhul, saab soodsamalt jms. lihtsalt soovitan paberit või ekraani lugeda millele alla kirjutada.
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
08.02.2021 19:26:25
|
|
|
naised saunas rääkisid, et TV signaal hakkab läbi routeri kuidagi käima, ilma antennita.
Mis värk see on? teab keegi?
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 655 loe/lisa |
   |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
717 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
08.02.2021 20:38:01
|
|
|
netti ei pidanud kuluma
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 655 loe/lisa |
   |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
717 |
|
tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
08.02.2021 20:50:41
|
|
|
wirx kirjutas: |
Ehk siis teisisõnu moodne kurss tähendab seda, et äriklientidele suletakse 5 suurt esindust |
Suletakse eraldi ärikliendikuubikud neis esindustes. Teenindatakse ikka edasi, aga privaatsust on vähem ja järjekordi rohkem.
_________________ Müüa igasugu asju |
|
Kommentaarid: 889 loe/lisa |
   |
1 :: |
668 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex5555
HV vaatleja
|
09.02.2021 00:44:59
|
|
|
Võtsin Elisa üle õhu digiboxi proovimiseks aga kuidagi vähe kanaleid on ja needki mitte HD formaadis.Hetkel ühendatud ainult lan kaabliga ruuteri taha(antenni proovin homme kuna väliantenni jätku veel pole).Kas kui nn tava antenn taga saab ka valida neid M ja L pakette nägema või miskit muud vaja?Iseteeninduses on ka üsna segane värk.Peaks vist olema pakettide jaoks klassik üle õhu aga iseteeninduses seda ma valida ei saa, ainult paar teemapaketti.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Scott
Kreisi kasutaja

|
09.02.2021 07:17:03
|
|
|
Klassik on antenni ja vaatajakaardiga, sisaldab 10 + 3 HD-kanalit. Elamus käib läbi interneti ja antenn on vaid netikatkestuse puhuks, et kolme ETV kanalit näeks.
Klassik ja Elamus on eraldiseisvad teenused eraldi boksidega. Või tähendab, Klassik ei vaja peale vaatajakaardi midagi juurde, kui telekas antennikanaleid näitab.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
717 |
|
tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
10.02.2021 13:57:21
|
|
|
Keegi kursis, et mis suur muudatus seal Elamuses tuleb ja millal täpsemalt käiku lastakse või kes seal testi nimekirjas on?
_________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€ |
|
Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
lemperino
HV kasutaja
|
10.02.2021 14:58:48
|
|
|
On kellelgi linnaelu kogemust ka optikavõrgu väljaehitamise osas? Tallinn on selline veider kant, kus netikaart.ee näitab, et teoreetiliselt üle tee kortermajal pakutakse 1000/1000 ühendust, oma kortermajas 500/100. Vask jookseb hetkel tuppa nagunii, ehk lisaks ühendusele oleks vaja korteritesse ka optikat vedada, ehk praegu on bang-for-buck mõistes 50/10 pakett. Ilmselt kui KÜ-l soovi on, peaks teenusepakkujatelt hinnapäringu tegema? Kui kallis lõbu see võiks olla ning kas 10 korteriga majas võiks see üldse tulus olla, arvestades et Ülemiste on linnulennu kaugusel ning äkki 5G hakkab lähiaastatel hoopis läbi õhu vängemaid kiiruseid andma?
laurx kirjutas: |
antennikaabliga interneti tuppa toomiseks kasutatav tehnoloogia. kuna hetkel on elisal juba märkimisväärne osa klientidest optika otsas, saab eraldi välja seda tuua. kliendi jaoks peamine erinevus on selles,et nett ei ole sümmeetriline. nagu sul, nii ka mul on nett 50/10, mulle pole rohkem vaja. optikat ma tuppa ja toas laiali vedada ei viitsi ning samamoodi ei viitsi ma ruuterit vahetada ja ringi konfida. mul on vanast starmani ajast s tv+mnet+1 valikkanal summas äkki 25,99 ilma seamderentideta , sest kun käesoleva lepingu lõppemiseni on mulle seadmed tasuta. mille eest sinu käest 39 vms küsitakse jääb selgusetuks. neti saad sümmeetriliseks siis kui su majja optikavõrk välja ehitatakse. kuna sa asukoha suhtes vaikid, ei oskagi rohkemat midagi arvata. enne teliasse kaapima minekut veendu, et sul mingit tähtajalist kohustust koos selle soodustusega ei ole.
puldi kohta on kuskil öeldud, et oomikas olevat olemas 1 fotosilm, mida saab inteki USB pesas kasutada.
|
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
ampsu
HV veteran

|
10.02.2021 15:12:08
|
|
|
Mul oli kunagi nii, et alumistel korrustel oli optika olemas, aga katusekorterites polnud. Elisa saatis kuu peale, kui küsisin, et kas ülemisele korrusele ka saaks kaabli. Telia pidi askeldama nende kaablitega ning nad küsiti viiekohalist numbrit 3 meetri vedamise eest. Aasta oli siis ca 2017.
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
4 :: |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
10.02.2021 16:37:14
|
|
|
lemperino kirjutas: |
On kellelgi linnaelu kogemust ka optikavõrgu väljaehitamise osas? Tallinn on selline veider kant, kus netikaart.ee näitab, et teoreetiliselt üle tee kortermajal pakutakse 1000/1000 ühendust, oma kortermajas 500/100. Vask jookseb hetkel tuppa nagunii, ehk lisaks ühendusele oleks vaja korteritesse ka optikat vedada, ehk praegu on bang-for-buck mõistes 50/10 pakett. Ilmselt kui KÜ-l soovi on, peaks teenusepakkujatelt hinnapäringu tegema? Kui kallis lõbu see võiks olla ning kas 10 korteriga majas võiks see üldse tulus olla, arvestades et Ülemiste on linnulennu kaugusel ning äkki 5G hakkab lähiaastatel hoopis läbi õhu vängemaid kiiruseid andma?
|
Uuri Elisast, kas neil on lähiajal plaanid sinna optika vedada. Kortermajades veavad nad enamasti oma kuludega kaabli majani kuigi tõsi ta on, et 10 korteriga maja ei pruugi neil eriline prioriteet olla.
Eks aeg näitab, millised kiirused ja hinnad 5G-ga olema hakkavad, aga mina sellele väga ei panustaks. Kui pole just lähiajal plaanis sealt ära kolida, siis kaabel on igal juhul kindlam valik. 5G puhul võib vabalt minna nii nagu 3G ja 4G-ga läks, et alguses oli mõnusalt kiire, aga müüdi lõhki ja siis pilt enam nii ilus ei olnud.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
717 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
10.02.2021 17:06:58
|
|
|
Mis teema selle Technicolor TG389ac'ga on?
Vanaraud ja jagatakse "tasuta 6ks kuuks"...
Tartus kahel sugulasel kaob internet täiesti lambist ära (ja siis tuleb varsti tagasi). Ning seda justnimelt siis, kui läpakas Wifisse ühendada. Fiiber jookseb tuppa.
Ühel on Windowsi masin (AX200 wifi kaart) ning teisel on MacBook Pro (2019 Inteli mudel). Asukoht erinev.
Mõlemal sama probleem. Vaevalt see ainult neil on. Elisa ütles, et saab tehniku kutsuda ja kui enda viga, siis pead ise kinni taguma.
Mina usun siiralt, et tegemist on ruuteri veaga. Ideid? Paraku teist ruuterit proovimiseks võtta ei ole.
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
717 |
|
tagasi üles |
|
 |
Level
HV veteran
|
10.02.2021 20:36:46
|
|
|
napoleon kirjutas: |
lemperino kirjutas: |
|
Uuri Elisast, kas neil on lähiajal plaanid sinna optika vedada. Kortermajades veavad nad enamasti oma kuludega kaabli majani kuigi tõsi ta on, et 10 korteriga maja ei pruugi neil eriline prioriteet olla.
Eks aeg näitab, millised kiirused ja hinnad 5G-ga olema hakkavad, aga mina sellele väga ei panustaks. Kui pole just lähiajal plaanis sealt ära kolida, siis kaabel on igal juhul kindlam valik. 5G puhul võib vabalt minna nii nagu 3G ja 4G-ga läks, et alguses oli mõnusalt kiire, aga müüdi lõhki ja siis pilt enam nii ilus ei olnud. |
Mind saadeti pikalt selle kaabliehitamise võimalikkusest. Majas Starmani pildikaabel ja küsisin , et kas õnnestub läbi sama augu tuua ka võrgukaabel, siis öeldi ei. Tegu just 9 korteriga majaga pelgulinnas.
|
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
717 |
|
tagasi üles |
|
 |
lemperino
HV kasutaja
|
10.02.2021 21:11:27
|
|
|
Karbist tuppa vedamine ei tohiks vast küsimus olla, nagu ampsu ütles, siis raske raha eest peaks selle ikka tehtud saama.
Suurem probleem on see, et kuidas veenda mitte-nii-raske raha eest üle tee maja juurest ka oma kortermajja karpi optilist sisse vedama, sest arvan et põhiline pudelikael / põhjus / tagajärg hakkab sellest peale. Aga samas, kes võrgundusajalooga kursis on - kas praegu tuleb siis interneedus mööda nõukaaegseid telefonikaableid vanadesse elamutesse õuest või mis maagia peal see toimib? Põhitaristu peaks ju ikka kaasaegne olema, ehk pudelikaela üle 100 meetri ei tohiks vast olla?
laurx kirjutas: |
Mis mis? Optikale üleminekul kakun coaxi välja.. kui muudmodi ei saa. Mis võrgukaablit sa tahad? Tuppa tuleb kas coax või optika. |
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
10.02.2021 21:24:32
|
|
|
Nõuka aegne taristu võib olla vabalt juhe sisse ja muld peale. Ehk ei pruugi olla selline, kus lihtsalt vana kaabli asemel uue sama kõri sisse paned.
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Level
HV veteran
|
10.02.2021 23:58:08
|
|
|
Minu puhul on asja võlu selles,et kui maja ehitati suutis Telia oma optika sisse tuua, aga elisa samal ajal imes näppu ja tõi ainud coax kaabli.
|
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
Reaper
Kreisi kasutaja

|
11.02.2021 20:02:33
|
|
|
Kui ma Elisas töötasin, siis vedasime kortermajadesse vask telefonikaableid sisse... Optika oli ainult magistraalide jaoks. Päris valus võib olla, praeguseks kõik need investeeringud kasutuks muutunud! Kõik need teede lahti kaevamised täitsa asjata! Ja see oli ainult ca 15 aastat tagasi.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
11.02.2021 20:33:13
|
|
|
15a tagasi? Siis oli vist Uninet, mille Elisa(tol ajal vist Radiolinja) alla neelas?
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|