Battle.net reklaamib juba soodukaga - 39.99€
Päris varakult _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
PJT, kui SBMM meeldib (või ei häiri) ja MW nagunii taod, siis mõnus vaheldus vaheks. Lisaks battlepass Warzone, MW ja CW vahel, works nice. Samas kui sulle SBMM ei meeldi, pole sellel mängul mõtet ka allahinnatud hinna juures, vanad COD'id selles osas paremad ja ka suht soodsad aegajalt. SBMM minu arvates on probleem rohkem siis kui ma tahan nii-öelda noobidega koos mängida, olgu selleks mu vanemad või kasvõi sõber kes pole väga shootereid mänginud. Kui taolised panna minu ja sõpradega ühte lobisse siis neil väga lõbus pole, saavad koguaeg üle sõidetud teiste poolt. Ning samamoodi on SBMM natukene jama peale väikest alkoholi, ega mäng ju ei mõista, et nüüd võiks rahulikumalt võtta. That being said, holy crap, missioonid on hea, zombi on mõnus ajaviide ja kõik tegelt ju toimib nagu. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
PJT, kui SBMM meeldib (või ei häiri) ja MW nagunii taod, siis mõnus vaheldus vaheks. Lisaks battlepass Warzone, MW ja CW vahel, works nice. Samas kui sulle SBMM ei meeldi, pole sellel mängul mõtet ka allahinnatud hinna juures, vanad COD'id selles osas paremad ja ka suht soodsad aegajalt. SBMM minu arvates on probleem rohkem siis kui ma tahan nii-öelda noobidega koos mängida, olgu selleks mu vanemad või kasvõi sõber kes pole väga shootereid mänginud. Kui taolised panna minu ja sõpradega ühte lobisse siis neil väga lõbus pole, saavad koguaeg üle sõidetud teiste poolt. Ning samamoodi on SBMM natukene jama peale väikest alkoholi, ega mäng ju ei mõista, et nüüd võiks rahulikumalt võtta. That being said, holy crap, missioonid on hea, zombi on mõnus ajaviide ja kõik tegelt ju toimib nagu.
Skill-Based MatchMaking - Skill-based matchmaking refers to how a game decides which players to put into your lobby.
Pilt selge, tänan ja anticheati pole nad ka kindlasti mängule peale pannud?
Millised graafika seaded teil muidu mängus on? Tõmbasin ka endale selle mängu, aga ei oska seal suurt midagi seadistada _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
Minuarust see mäng on tunduvalt kergem kui MW
Kui MW-s olin pea alati viimane/eelviimane oma teamis siis siin ainult top üks või kaks.
45+ vanamehe kohta üsna OK
Muidu vahelduseks täitsa tore pela, erinevaid mängu tüüpe jne.
Ilgelt ajab närvi, et teistega koos mängides pidevalt mingi party connetion errorid. Selle nad võiksid küll kiiremas korras korda teha. _________________ 3D printeri filamendid - www.spooly.ee
Pakun ka FDM printmist.
Skill-Based MatchMaking - Skill-based matchmaking refers to how a game decides which players to put into your lobby.
Pilt selge, tänan ja anticheati pole nad ka kindlasti mängule peale pannud?
Millised graafika seaded teil muidu mängus on? Tõmbasin ka endale selle mängu, aga ei oska seal suurt midagi seadistada
Sinu raali peal tõmba kõik nii max kui vähegi saad ja anna tuld.
Eile üritasin striimida, panin koik seaded paika nagu peab ja mäng lihtsalt läägas striimis fps oli üle saja. Lukustasin siis fpsi 60 peale ja koik toimis ja ma ei saa aru mis jant see siuke on. _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
Eile üritasin striimida, panin koik seaded paika nagu peab ja mäng lihtsalt läägas striimis fps oli üle saja. Lukustasin siis fpsi 60 peale ja koik toimis ja ma ei saa aru mis jant see siuke on.
Milleks streami peale ressurssi raisata? Kellele streamisid ja palju sul vaatajaid oli? Nüüd mõtle kas see tasub ära. Neid igamehe streamereid 1-2 vaatajaga võiks vähem olla. Siis säästaks loodust ja planeet Maa-d.
Eile üritasin striimida, panin koik seaded paika nagu peab ja mäng lihtsalt läägas striimis fps oli üle saja. Lukustasin siis fpsi 60 peale ja koik toimis ja ma ei saa aru mis jant see siuke on.
Milleks streami peale ressurssi raisata? Kellele streamisid ja palju sul vaatajaid oli? Nüüd mõtle kas see tasub ära. Neid igamehe streamereid 1-2 vaatajaga võiks vähem olla. Siis säästaks loodust ja planeet Maa-d.
Sa mängid modern warfaret ka muidu?
Siis kui tuju on. Hetkel mängin Cold War-i kuna on free weekend.
Mis su kasutaja on kui saladus pole, võiks millalgi koos teha
Ma ei saa Cold-Wari ja Modern Warfarele alt+tab panna lööb mängu kinni ja viskab mingi DX dialoogi
Mingi Direct X-i teema ilmselt. Äkki vaja GPU driverid uuendada või uuesti installida.
Draiverid koige uuemad. Panin mängu repairima, leidis mingi vea, aga tuvastada ei suutnud ja lõpuks mäng üldse enam ei käivitunud, aitas re-install _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.