Flacko, kas teed tellimustöid ka? Ning kas piirdud ainult loomadega või kuulub ampluaasse inimesi ja/või esemeid? _________________ Müüa: Corsair K95 RGB Platinum XT Cherry MX SPEED RGB (English) (avamata)(OK: 180)
video Sapphire HD7770 GHz Ed 1GB (OK 30), Club3D HD7870 2GB (OK 50), Samsung OfficeServ ITP-5107S IP telefon (AH 2, OK 10), Compucase 6A21 modif. korpus (OK 10), vigane PCM Imperial Digital 1000VA UPS (AH 1, OK 10)
Hey! Teen tellimustöid ja vahest teen ikka inimesi ja esemeid . Helpificule tegin animatsioone kus olid inimesed sees _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese and Devin Townsend!
Kas burgeril peaks olema mingeid teatud elemente ka, näiteks topeltburger või täiesti tavaline burger ? _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese and Devin Townsend!
Ma saan auga ütelda et minu animatsioon, mille tegin Devin Townsendile, läks ilusasti tema muusikasse ja Blu Ray peale (Empath Ultimate Edition) <3!
Aastal 2018 küsis ta minult, kas sooviksin animeerida väikese jupi tema laulule Borderlands. Muidugi soovisin! Tegin kokku 3 minutit animatsiooni! (laul ise 10 minutit, ma tegin mõned jupid)
See oli enne tehtud mul kui Stampy's Blaster video. Loodan tulevikus saab veel teha. Ta muusika on eepiline ja mõnus mahlane, alati hakkavad mõtted jooksma kui tema teoseid kuulan. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese and Devin Townsend!
Huvitav kokkuvõte mitu kunsti ma aastal 2020 teinud olen. pilte tuli üle 400 :O!
Devin Townsendi teemaline (Devin ise, tema sõbrad, värviraamat jne.
Animatsioonid
Misc, kõik mis on muu, HV inimesed, furrid, sõbrad, commissionid jne
Kõik mis lindudega seotud
Kogu kunst kokku 2020
2021 sooviks rohkem HVle ka pilte teha kuna ma armastan seda kohta. Süümekad on olnud et pole väga tihedalt siin käinud ja tahaks seda parandada _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese and Devin Townsend!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.