SSD, lubati kampaaniat nagu poes. täna ostsin selverist presidentti kohvi 2.99 hinnaga nädala pärast 4,89 vms.
Sa ju mõistad ometigi äri eesmärki?
Keegi pole öelnud, et Telia letihinnas on intress juba sees (seda ütled sina), siin on korduvalt HV näiteid olnud kus Telia seadme soodushind on nr.1 või siis "turuliidrist" järgmine.
Ja need kaubad mis on kohal laos ootamas on kallimad kui need mida ootad kaks nädalat.
Telia vaatab seda mida õigeks peab ja klient vaatab seda mida õigeks peab, igal juhul on see hea pakkumine, võta või jäta.
PS need kes eelmisel aastal 0 intressi said, jätkub see seni kuni Telia1 kliendid on.
PS need kes eelmisel aastal 0 intressi said, jätkub see seni kuni Telia1 kliendid on.
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Mis kasu on 2x kiiremast internetist ja kahest filmist kuus
pekki küll, jälle jäid filmid vaatamata _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Nägin sõprade arveid. Mingi ca 50 eur internet + tv. Naljakas, et isegi seadmete eest pead telias iga kuu maksma. Elisas hea lihtne. 18.73 ja seadmete ja muu eest 100% soodustus alati olnud. _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Kas enam tavalist mobiili kõnepaketti eraldi ei pakuta? Kodulehel pakettide all näitab kõige väiksemat 1GB paketti 5- kuus ja selle all on kirjas, et „Juurde saad võtta piiramatu kõnepaketi kuutasuga 5 €/seade.“ Ehk siis kokku tuleks 10-?
Kas enam tavalist mobiili kõnepaketti eraldi ei pakuta? Kodulehel pakettide all näitab kõige väiksemat 1GB paketti 5- kuus ja selle all on kirjas, et „Juurde saad võtta piiramatu kõnepaketi kuutasuga 5 €/seade.“ Ehk siis kokku tuleks 10-?
Saad ka ainult kõned võtta, interneti jätad valimata st. 50MB saad tasuta
Helista ja kysi. Mul isa sai 1 eurose paketi paari aasta eest. Olidki ainult kõned _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Signaalinäitajad paranevad ka selle peale kui pistikuid veidi pesas edasi-tagasi nahistada _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Helista ja kysi. Mul isa sai 1 eurose paketi paari aasta eest. Olidki ainult kõned
Mul isal oli kah 1€ pakett aga telia arvas, et vana inimene tahab hirmus palju lobiseda - tõstame paketitasu 3€ peale ja näitlikult anname piiramatu kõneminuti. Mis selgus pole ikka piiramatu vaid 4000 minutit kuus. Edasi maksad. Aga nnende arust on see piiramatu
viimati muutis Osiris 15.01.2021 11:53:08, muudetud 1 kord
Telia peale saab alati kindel olla. Iga päev tv hakib korralikult.
Mul jällegi teine kogemus...üldse ei saa kindel olla, sest kõik töötab ideaalselt _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Mul jällegi teine kogemus...üldse ei saa kindel olla, sest kõik töötab ideaalselt
Ei saa ka aru sellise postituse mõttest. Esiteks mis ahvikannatus peab olema kui igapäev pilt hakib.
Teiseks on eraldi interneti teema, kui huvi enda osas midagi kontrollida.
Ja kui on kindel, et enda osas kaabeldus korras, helistagu infosse ja andku rikkesse.
Helista ja kysi. Mul isa sai 1 eurose paketi paari aasta eest. Olidki ainult kõned
Mul isal oli kah 1€ pakett aga telia arvas, et vana inimene tahab hirmus palju lobiseda - tõstame paketitasu 3€ peale ja näitlikult anname piiramatu kõneminuti. Mis selgus pole ikka piiramatu vaid 4000 minutit kuus. Edasi maksad. Aga nnende arust on see piiramatu
4000 minutit kuus on natuke üle 2 tunni päevas. Kui selline "piirang" 3€ kuus on pahasti, siis edasi ei kommenteeri
jeesus188 kirjutas:
Winterwind kirjutas:
Mul jällegi teine kogemus...üldse ei saa kindel olla, sest kõik töötab ideaalselt
Mind on ka see töökindlus häirima hakanud. Tuled koju, kõik töötab. Nädalavahetusel ka kõik toimib. Ja nii kuust kuusse. Täitsa veider. Maksad arve ära iga kuu ja saad teenuse nagu peab. Kahtlane
KillFrenzy kirjutas:
jeesus188 kirjutas:
Winterwind kirjutas:
Ei saa ka aru sellise postituse mõttest. Esiteks mis ahvikannatus peab olema kui igapäev pilt hakib.
Teiseks on eraldi interneti teema, kui huvi enda osas midagi kontrollida.
Ja kui on kindel, et enda osas kaabeldus korras, helistagu infosse ja andku rikkesse.
Optika on jah suht töökindel, ilmselt ka KMI ühendused. Vasepaari peal ikka leidub ikaldusi, osa ju liiduaegne küsitava kvaliteediga kraam. Küll on kuskil mingi ühendus ära ussitanud, küll käib ainult ühe traadi peale jne.
Loodan, et küsin õigest kohast abi..
ehk on siin keegi targem ja oskab aidata, kas ma saan ise midagi teha, et minu serverist saadetavad emailid, mis saadetakse hot.ee domeenile, jõuaks kohale inimestele või pean kirjutama Teliale selle probleemi kohta ?
mul on mure, et Absoluutselt kõik hot.ee lõpuga kirjad ei jõua inimesteni ja sõna otses mõttes kõik aga hotmail.com ja gmail.com võtavad kenasti vastu ja tundub, et ka enamus teisi(pole teistega probleeme täheldanud).
Kindlasti ei saada ma spämmi välja ega saada päevas tuhandeid kirju(keskmiselt 500tk kuus) ja hot.ee emaile on mul tglt üldse üli vähe(10tk vs gmail 30tk) aga kohale ei jõua ükski, seevastu näiteks gmaili jõuavad kõik kohale.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.