praegune kellaaeg 19.06.2025 02:27:11
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
paak
HV vaatleja
|
03.07.2004 13:07:32
Norton Systemworks 2003\2004 installimise probleemid |
|
|
OK mul nüüd selline asi, et teatud p6hjustel oli vaja maha v6tta systemworks 2003 ja siis sain ka originaal systemworks 2004 ja siis on veel olemas ka piraatplaat samast versioonist. Kui 2004 installima hakata, siis esimene error on see, et ei leia faili nimega ProductRegCOM.dll.
Sellega seoses siis, et kui keegi kasutab systemworksi siis võiks selle faili siis yles lasta, see peaks olema mingi 150kb max ja see peaks asuma arvutis: C:\Documents and Settings\ \Local Settings\Temp\pft8.tmp
See error esines kõikidel juhtudel: installides systemworks 2004 originaalilt ja piraatplaadilt ja ka installides systemworks 2003 uuesti.
Teine error oli selline: Error writing to fail C:\Program Files\Common Files\Symantec shared\CSFFCom.dll Verify that you have access to this location. See error esines installides 2004.
Installides 2003 esines põhim6tteliselt sama error teise failiga.
Lisainfona veel see, et esimesest errorist sai edasi minna vajutades ok, aga teine error andis võimaluse retry ja cancel. Vajutades retry tuli sama errori teada uuesti ja cancel katkestas installi.
Ma ei oska enam midagi teha - otsinud pikalt ka nortoni support lehelt aga ei midagi.
Kui vaja rohkem andmeid, siis andke teada, aga mul oleks t6esti vaja see tööle saada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Krolock
HV kasutaja

|
03.07.2004 13:32:07
|
|
|
uninstalli kõik symantec'i programmid, võta maha C:\Program Files\Common Files\Symantec shared kaust ja seejärel installi uuesti
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
paak
HV vaatleja
|
03.07.2004 13:46:51
|
|
|
polnud midagi peale selle norton systemworks 2003 ja see sai maha v6etud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
05.07.2004 00:36:42
|
|
|
Puhasta register ära, sinna jääb ikkagi väga palju jälgi Nortoni installatsioonidest, siis saad kõik uuesti jamadeta peale lasta. Endal ja paljudel teistelgi sedasi tehtud, toimib.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|