Mis see Norra keel nii raske siis on? Peaaegu sama mis English. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Mis see Norra keel nii raske siis on? Peaaegu sama mis English.
Pigem peaagu nagu Rootsi keel.
Ühed germaani keeled kõik. Ühte oskad, lähevad teised juba kergemini
Jajah. Ungari keel on kah pmst sama ugrimugri keel nagu eesti keel. Seega kõik eestlased suudavad lõdvalt seda keelt õppida?
Muideks, Norras on kaks "norra keelt" - Bokmål ja Nynorsk. Pole see nii lihtne midagi. Ei usu, et staarrekkajuht meil suurem asi norra keele rääkija on. Pigem ikka Google Translate... _________________ M: Intel i5 4590 protsessorid M: HP Elitedesk 800 G3 SFF M: HP Elitedesk 800 G2 Mini 35W
Need mainitud 2 norra keelt on vaid kirjakeele standardid. Peale selle on neil veel terve kari kõnekeele dialekte. Ma muidugi ei arva, et keegi neid võõrkeelena õpib.
Ühed germaani keeled kõik. Ühte oskad, lähevad teised juba kergemini
Jajah. Ungari keel on kah pmst sama ugrimugri keel nagu eesti keel. Seega kõik eestlased suudavad lõdvalt seda keelt õppida?
Muideks, Norras on kaks "norra keelt" - Bokmål ja Nynorsk. Pole see nii lihtne midagi. Ei usu, et staarrekkajuht meil suurem asi norra keele rääkija on. Pigem ikka Google Translate...
Aastaga pole õppinud ühtegi norra keelset sõna. Kõik suhtlevad minuga inglise murrakus.
Oh, lahe. Ma hakkan seda kasutama. Täiega hea viis ju ära öelda, kui kellegi nägu ei meeldi ja ei oska nagu muud põhjust tuua, et ignoda vms. Kui kobisema hakkab, siis kisan diskrimineerimisest.
Ärifoorumis saaks seda kah kasutada. "Sorry, ma ei saa sulle müüa, sest sa oled vähk, mis inglise keeles on cancer ja see on halb asi. Müün ainult lõvidele, amburitele ja kaladele. Päikest!" _________________ M: Intel i5 4590 protsessorid M: HP Elitedesk 800 G3 SFF M: HP Elitedesk 800 G2 Mini 35W
Vahe selles, et keskmine eestlane oskab pigem Inglise kui Rootsi keelt. Olemuselt on minu kogemusel inglise keel üsna lähedane ja aitab õppimisele palju kaasa. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
inimesed ikka tunnevad oma tööst lõbu _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
viska pilti, pole sinud viidatuga kursis _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Delfis või kusagil seda pilti nägin siis tuli ka May esimesena meelde. Joala nägu küll esimese hooga ei meenutanud. _________________ There is no place like 127.0.0.1
Lahe raisk _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Hunnik p*ska, mitte tunnustus meie nunnule Ööbikule.
Juba vanas Kreekas tehti väga kõrgel tasemel skulptuure ja monumente (mitte et Joala kuju peaks alasti olema kogu oma hiilguses), selle taustal tundub küll meie praegune tase siin Eestis suht (ei hakka halvasti ütlema)....
Või siis meil lihtsalt ei ole tasemel tegijaid . Tänapäevase tehnoloogia võiks appi siis võtta, 3D printeri näol, mitte et ma nüüd kedagi solvata tahaks aga no kui ei tule välja.
asjalehest võttsin. tegelane läheb panka ideega röövida panka ja astub telleri juurde ning ütleb viisakalt: mul on rahasoov
teller: kas laen?
tegelane: mul on juba laetud
Võtab ilusti aju pehmeks enne õhtut. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
https://www.err.ee/1608073609/aa-polengu-kustutamise-ajal-rooviti-politseiautolt-vilkur
Mida kuradit teha politseiautolt varastatud vilkuriga? Mingi külamees teeb kodus diskotulesid? Arusaamatu ...
Lisaks pealkiri .. ei röövitud ju
§ 200. Röövimine
(1) Võõra vallasasja äravõtmise eest selle ebaseadusliku omastamise eesmärgil, kui see on toime pandud vägivallaga
§ 199. Vargus
(1) Võõra vallasasja äravõtmise eest selle ebaseadusliku omastamise eesmärgil
Vb oli hulludel ajamasinal see jupp veel puudu, panid hullumaja põlema, et politsei kohale tuleks ja selle vilkuri neile ise tooks. Ei tasu seda välistada _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Mingi kihlvedu ehk? _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Ma ise mõtlen, kas varastati terve vilkuripaneel või oli tegu mingi üksiku vilkuriga mis magnetiga katusele käib? Esimest võib olla küll päris keeruline lahti kangutada kuid neid magnetiga vilkureid pole vabsee enam näinud...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.