Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Cyberpunk 2077 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 86, 87, 88  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.12.2020 20:42:49 vasta tsitaadiga

Diesel, Kust ostetud? Uusimad draiverid peal? Taustal mingi programm ei keera käru?

Üks inimene siin vanemal kaardil sai nii jooksma, et keeras graafikal sagedust 25Mhz vähemaks - ei öelnud küll kas GPU'l või mäludel. Võibolla tasub proovida. Lisaks lasta ka launcheri (kust ostetud) repair valikut.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
virx
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 17.12.2020 20:44:35 vasta tsitaadiga

Vahet ei ole isegi kuidas mäng jookseb, seal on sada miljon muud probleemi.
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 356 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 301
tagasi üles
wirx
HV Guru
wirx

sõnum 17.12.2020 20:48:20 vasta tsitaadiga

Keera videokaardi kellasid madalamaks, kui ei aita, siis RAMi timinguid lase lõdevamaks ja kui ikka ei aita, siis downlocki protsessorit. Kui ükski asi ei aita, siis uus win. Cyberpunk on väga nõudlik videokaardile ja overclockid, mis mõne teise mänguga edukalt toimisid ei taha cyberpunkiga sugugi toimida. Nt mul õnnestub jutti lasta GPU 2100Mhz Doom eternali jpt mänge, aga Cyberpunkis on piir 2070Mhz, üle selle panen siis suht kiirelt tuleb flatline. Asi pole mitte niivõrd vigases mängumootoris vaid selles, kui palju see videokaardilt nõuab. Aga noh minetea, võibolla saadakse stabiilsemaks ka, üks väheseid mänge, kus reaalselt oleks overclockist kasu, aga ei saa väga keerata juurde.
Mul endal ühel kõrvalmissioonil oli üks pahalane seina sees, tema mind lasta sai, mina teda mitte. Mitte ühegi nipiga ei õnnestunud ära tappa, ei häkkimine, raketid, autoga otsa sõitmine jne. Jäigi minust sinna elama, kõrvalmissiooni lõpuni ei õnnestunud teha.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Diesel
Kreisi kasutaja
Diesel

sõnum 17.12.2020 20:50:58 vasta tsitaadiga

Tomorrow, Steamist ostsin..selle "Verify integrity of game files." tegin ära...ei miskit
Nvidia driverid uuendasin ka ära 460.89 peale
Windows kõik uuendused ka tehtud..
Proovisin afterburneriga sagedust ka vähemaks keerata nagu mõned on soovitanud.. ei miskit..ma ei kujuta ette ka, mis teda torgib.

Proovin siis XMP välja lükata..
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 17.12.2020 21:13:59 vasta tsitaadiga

Diesel, mis toide?
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
Diesel
Kreisi kasutaja
Diesel

sõnum 17.12.2020 21:28:08 vasta tsitaadiga

NATAS999 kirjutas:
Diesel, mis toide?

Seasonic GX-850 Gold

viimati muutis Diesel 17.12.2020 21:28:53, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
nolifer
Kreisi kasutaja

sõnum 17.12.2020 21:28:18 vasta tsitaadiga

new game + võiks välja tulla nii et saks teise elutee valida, agag kogu see erinev elutee on suht mõttetu asi imho, ainult algus ja mõni quest on erinev
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 17.12.2020 22:09:01 vasta tsitaadiga

Täiega tahan mängida aga goddamn kuidas need vead rikuvad kogu elamust..
Kõige hullem on just asjad, mis nagu polegi nn bugid..
NPC-d randomly genereeruvad iga laadimisega teistsuguseks, mis on veidi veider.. mul tekkis mingi tibi sinna jõusaali kohta ja siis too tegi biitsepsit selle mega kangiga, mis seal oli icon_lol.gif
NPC-d teleportreeruvad otse su selja taha kui ringi pöörad, väga veider lihtsalt ning kõige enam lõhub asja, et kui tahadki mentidega sõda pidada siis need lihtsalt teleportreeruvad 2m su selja taha.. täiesti masendavalt igav.

Lisaks bugid bugide otsa.. kuradima see kesklinna kaader kui majast välja tuled.. seal on see ring kus autod sõidavad.. selle ligidal on üks ärapööre ja 100% on sinna KIIRUGA lihtsalt lisatud betoonplokk, et autod pöörde välja võtaks............

Selle asemel, et autode pööre FIXIDA.. pandi lihtsalt objekt mängu, et kõik autod vastu seda ümber pööraks icon_lol.gif AJUVABA...

KOHUTAVALT PASK MÄNG.. aga kuna niikaua olen oodanud siis veidi veel mängin kopp.gif

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
nolifer
Kreisi kasutaja

sõnum 17.12.2020 22:29:23 vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:
Täiega tahan mängida aga goddamn kuidas need vead rikuvad kogu elamust..
Kõige hullem on just asjad, mis nagu polegi nn bugid..
NPC-d randomly genereeruvad iga laadimisega teistsuguseks, mis on veidi veider.. mul tekkis mingi tibi sinna jõusaali kohta ja siis too tegi biitsepsit selle mega kangiga, mis seal oli icon_lol.gif
NPC-d teleportreeruvad otse su selja taha kui ringi pöörad, väga veider lihtsalt ning kõige enam lõhub asja, et kui tahadki mentidega sõda pidada siis need lihtsalt teleportreeruvad 2m su selja taha.. täiesti masendavalt igav.

Lisaks bugid bugide otsa.. kuradima see kesklinna kaader kui majast välja tuled.. seal on see ring kus autod sõidavad.. selle ligidal on üks ärapööre ja 100% on sinna KIIRUGA lihtsalt lisatud betoonplokk, et autod pöörde välja võtaks............

Selle asemel, et autode pööre FIXIDA.. pandi lihtsalt objekt mängu, et kõik autod vastu seda ümber pööraks icon_lol.gif AJUVABA...

KOHUTAVALT piix MÄNG.. aga kuna niikaua olen oodanud siis veidi veel mängin kopp.gif

kui keskenduda questidele ja mitte niisama ringi hullata ja siis pole mängul hullu midagi, aeg ajalt mõni pisi bug jääb silma aga see selleks, aga tõesti suur töö ootab cdp redi et need vead kõik ära parandada
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
labidas
HV veteran
labidas

sõnum 17.12.2020 22:49:52 vasta tsitaadiga

Tundub, et selle mängu nautimiseks on vaja hobuse silmaklappe.
Anna tooli

sõnum 17.12.2020 23:35:14 vasta tsitaadiga

NOW is the time to actually buy cyberpunk, while the bugs are still hot and hilarious, not refund it! cherish this

https://twitter.com/GenePark/status/1339662024268247043

AlvinL
Kreisi kasutaja
AlvinL

sõnum 17.12.2020 23:43:44 vasta tsitaadiga

Õnneks või kahjuks olen ma üsna vaese kultuuriga sarnaste mängude osas, et ei oska tähele panna mingeid "kurioosumeid" maailmas (mitte ilmtingimata buge). Võimalik, et olen liiga siniste silmadega, aga usun ja loodan, et CDPR suudab mängu korda teha. Kuramuse piinlik lugu küll nende jaoks.

Spoiler Spoiler Spoiler

angel
HV Guru
angel

sõnum 18.12.2020 00:32:51 vasta tsitaadiga

Early Access kirjutas:
NOW is the time to actually buy cyberpunk, while the bugs are still hot and hilarious, not refund it! cherish this

icon_lol.gif banana_dance.gif

Niikaua kuni lugu on hea ja huvitav ning fedex'iks ära ei kisu kannatab need bugid ära. Ise eriti buge kohanud ei ole. Ehk on bugid omaette mängu sisu, tuleb tasuta DLC kus seletatakse ära, et olid hoopis virtuaal maailmas lõksus ehk siis "matrix" läks katki icon_razz1.gif

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
labidas
HV veteran
labidas

sõnum 18.12.2020 00:50:38 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
Early Access kirjutas:

icon_lol.gif banana_dance.gif

Niikaua kuni lugu on hea ja huvitav ning fedex'iks ära ei kisu kannatab need bugid ära. Ise eriti buge kohanud ei ole. Ehk on bugid omaette mängu sisu, tuleb tasuta DLC kus seletatakse ära, et olid hoopis virtuaal maailmas lõksus ehk siis "matrix" läks katki icon_razz1.gif

Geralt ärkab unest üles, ohkab ja algab Witcher 4.

HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 18.12.2020 04:42:34 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 18.12.2020 05:41:14 vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:

Andke veel materjali, tahaks mingi hea video teha icon_biggrin.gif

Võid selle stseeni üle käia kus Jacki sulle kiibi annab. Mul oli seal kiibi asemel tal käes revolver.Suht veider oli vaadata kuidas püstol läbi pea käis. Peaks kõlbama küll ohh-ahh videoks.
Või siis gameplay video kus agrod suurema hulga vaenlasi jooksed kuhugi seina taha kuhu nad järele ei tule. Võtead seal oma power sniperrifle (nekomata oli isegi vist craftitav) ja tapad nad kõik läbi seina. (jep läbi seina saab selles mängus lasta täiesti ametlikult)
1 millist sniper rifle headshoti võid ka proovida, aga selleks läheb ilmselt endgame chari ja asju vaja. Tunde järgi ja nende numbrite järgmi mida ma näinud olen ütleks, et 1 mil on täiesti võimalik.
Võid ka esimese tutorial missionis oleva korteri kõrgust mõõta. Kui selle stealthis ära teed siis peaks "tapa leader" ülesanne ikka üles jääma. Selle venna saab siis rõdult alla visata. 600m on questi markeri järgi sealt maani .

Kõige huvitavam on , et kui lihtsalt mängida ja storyle keskenduda on mäng üks paremaid mida ma näinud olen. Kui veits kaevama hakata , siis on mäng iga nurga tagant katki. Ja isegi mitte pahas mõttes katki. Enamus vigu on totakad ja võtavad muigama.

See , et neil füüsika mootor nii hädine on üsna suur probleem ja seda nad ei suuda ilmselt kunagi parandanda. Muu jaoks kuluib ilmselt aasta ja et mängu täies hiilguses nautida läheb järgmise põlvkonna graafika kaarte vaja.

Nii või naa aasta parim mäng. See mis korralikult tehtud on, lihsalt nii fantastiliselt tehtud.
Isiklikult olen tänulik, et nad iga kahe aasta tagant witchereid konveierilt vorpima ei hakanud nagu kõik muud tegijad oleks nende asemel teinud.
Itemshopi puudumine on ka haruldus.
Mulle ei ole kuskilt jäänud muljet , et nad tegid selle mängu ainult raha teenimise eesmärgil. Enamus asju on hingega tehtud . Lihtsalt valmis ei jõutud icon_smile.gif

PS. Mida sa valesti tegid ? Vii ennast teemaga kurssi ja vaata mis linnas sa elad. Nägu ei meeldi saad kohe tina icon_smile.gif Ega see pole mingi euroopa kus sa võid pollari üle irvitada ja kividega loopida.
tagasi üles
piraat262
HV veteran
piraat262

sõnum 18.12.2020 06:31:14 vasta tsitaadiga

Huvitav jah, et kui stoorile ja kõrvalmissioonidesse süveneda, siis on täiesti mõnus mäng. Esimene koht, kus reaalselt panin tähele, et midagi on väga off oli võidusõitu tehes. Minimapi jälgides autod tekkisid, jäid natuke maha ja teleportisid sappa. Nii iga mõne sekundi tagant kordamööda.

Haamriga ringi raiumiseks ikkagi üks mõnusamaid mänge.
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 65
tagasi üles
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 18.12.2020 09:23:51 vasta tsitaadiga

Kohati tekib tunne küll et mida siin 7a tehti. Aga pelan mitu korda läbi et aru saada kui suured on variatsioonid. Hetkel olen näinud striimides missioone mida ise 60h jooksul kohanudki pole nt...
Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 11
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 18.12.2020 09:51:24 vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:
Pole vist vaja bugide clippe otsima hakata kui endal selliseid asju küllaga juhtub icon_lol.gif
Nagu.. mida ma valesti tegin?
Spoiler Spoiler Spoiler
see ei ole ju bug.
seisid vales kohas. see awareness-alert indikaator ju näitas ilusasti.

tagasi üles
Wusses
mehine eesti muffin
Wusses

sõnum 18.12.2020 09:52:23 vasta tsitaadiga

Huumorit ka.
Pilti kahjuks pole.

Eile mängisin ja ühel characteril lendas pea kehast eemale icon_biggrin.gif lihtsalt hõljus paar meetrit ees pool icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

486
HV Guru

sõnum 18.12.2020 10:30:26 vasta tsitaadiga

Nojah nüüd $ony kustutas üldse mängu ära kuigi PS5 töötas kenasti. Järmise mängu peavad veelgi suurema meeskonnaga tegema, et nii PC kui konsoolidel hästi jookseks. Mida nad vaevalt endale lubada saavad. V6i nad kasvatavad ka rahapuid aias nagu Micro$oft.
Ilmselt on järgmiste mängude jaoks konsoolid peaplatvormiks.

XT
HV kasutaja
XT

sõnum 18.12.2020 10:40:11 vasta tsitaadiga

Korralik shitshow
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
HPN
HV veteran
HPN

sõnum 18.12.2020 10:56:08 vasta tsitaadiga

Sony poolt päris karm otsus. Xbox/MS vist seda teha ei saa, kuna neil spetsiaalne marketingi diil CDPR ja CP 2077-ga.

Huvitav, kas PC-versiooni ostjatele, kes raha tagasi soovivad, tehakse lõpuks samuti erand.
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 18.12.2020 11:22:43 vasta tsitaadiga

ot:
HDTanel, miks sul kaks eraldi kanalit on? Mõlemas teed erinevaid ülevaateid ja mängude videosid... jube keeruline jälgida nii icon_biggrin.gif

EDIT: AAAAAAA! Üks on inglise keeles icon_biggrin.gif

Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 18.12.2020 11:37:27 vasta tsitaadiga

2019 a. kirjutatud icon_lol.gif Eeltellisin, ei ole vanadest vigadest õppinud.
Equinox kirjutas:
Julgeb keegi eeltellida ka? icon_lol.gif Õnneks on veel aega otsustada. Viimased aastad ja mängud on kuidagi eriti ettevaatlikust teinud ennast.

Endal tutorial vaid tehtud ja ei ole rohkem mänginud. Ootan esimese suure patchi ära siis teeb edasi. Kahju küll, et see ongi viimase aja "standard".

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Cyberpunk 2077 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 86, 87, 88  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.