Tea kas Crowbcatilt uut videot oodata? Bugisi näeb igalpool, mõned ajuvabad
Linuse videos mingi vend kukkus kuskilt taevast otse asfaldile lampi
SkillUpil oli mingi quest bugine kus baarmen seisis väljapool klubi uksi õues kui pidi olema baarileti taga jooke tegemas olema
Muidu kui bugid välja arvata võib päris mõnus mäng olla siin, võibolla tasub oodata tiba kuni vead ära parandatakse kuna paljud rikuvad elamust päris kõvasti.
Siiani olen mängu sisuga väga rahul. Endal hullult põnev ja meeldib.
Ei ole väga rahul performancega, 9900k ja 3080 jms aga pidin mähmerdama ikka veidi et rahuldavalt jooksma saada samal ajal streamides. Panin FPSi 70 peale lukku ja keerasin enamus asju mediumi peale ja RT off pmst.
Aga vist annab tegelt peale keerata sest nüüd istub GPU ikkagi mingi 60% peal enamasti. Mul tunne et mul jääb CPU nõrgaks hoopis
Need kes ei striimi peaks 3080ga suht hea pildiga hea perfi saama, RT on räme perfiõgard lihtsalt. Tho - kindlasti ootan selles osas apdeiti. Lubatud recommended specs küll paika ei pea. _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Koos cyberpunkiga välja tulnud uus nvidia driver tappis krüptoraha kaevamise nvidia kaartidega Kaevurprogrammid ei oska enam midagi GPU ga peale hakata. Pidin enda soojapuhuril ka driveri vanema versiooni peale tagasi kerima.
Proovisin ka hommikul 15min, lens flares peab vist välja keerama. Midagi muud ei näinudki kui ainult mingeid kiiri silmas.
Perfi kohta ka ei tea. Isegi FRAPS nr ei näidanud, GOGis vist ka sellekohast seadet pole?
Tutorial osas väga ei jõnksanud Ultra ja 5700XT-ga, linnas vist tõmbab kooma...
Ma hypega väga kaasa ei läinud, aga natuke halb esmamulje oli see lens flares ja siis lifti sisenedes kõndisin pmst läbi NPC. Samas Witcheris küll ei mäleta et külateel oleks läbi rahvamassi saanud ratsutada....
Aga kindlasti on mäng parem kui Kotakud ja muud click bait lehed hindeks andsid.
Mis see Reshade mod teeb?
Ise mõtlesin, et proovida bumpmapping ja FakeHDRga. Vaadata kui lähedale mõnele SS-le saaks...
See on jah suht ajuvaba kui palju mingeid peegeldusi tuleb silma...
Lubati ju, et NPC'd on nii arenenud ja igaühel on oma eesmärk ja teevad omi asju... need kaks NPC'd siis lihtsalt käivad trepist ülesse alla päevad läbi? http://www.youtube.com/watch?v=kK45BxjSLCs&t=8m45s
mulle väga meeldib, sest väga paljus osas meenutab deus ex: mankind divided. Lihtsalt väga palju suurem ja väga palju rohkem teha. põhimõtteliselt on alati lahenduses mitu erinevat valikut, ei pea alati kõri kallale minema. tempo on tõesti aeglane, aga see ei ole mitte paha. kõik ei pea turbo-stereiodi-shooter olema.
Nii motion blur, chromatic see hookuspookus ja film grain on täiesti arusaamatud kellele ja milleks need on.
Jep. Need on artifaktid mis enamasti vanematel kaameratel esinesid. Miks seda on vaja LCD/OLED paneelidel simuleerida jääb arusaamatuks.
Imo oleks teatud määral see õigustatud kui mängitav tegelane on küborg aga isegi siis võiks aravata, et tuleviku tehnoloogia on piisavalt hea, et sellised artifaktid elimineerida.
Nii motion blur, chromatic see hookuspookus ja film grain on täiesti arusaamatud kellele ja milleks need on.
Jep. Need on artifaktid mis enamasti vanematel kaameratel esinesid. Miks seda on vaja LCD/OLED paneelidel simuleerida jääb arusaamatuks.
Imo oleks teatud määral see õigustatud kui mängitav tegelane on küborg aga isegi siis võiks aravata, et tuleviku tehnoloogia on piisavalt hea, et sellised artifaktid elimineerida.
see on see nö cinematic experience
ot:
filmgrain - filmimüra (mõeldud filmilinti)
digitaalajastul on ka see müra olemas, aga see asendatakse nö artifactidega, ehk siis muudetakse infot, mida sensor talletab - selle ka su mobiiltelefoni kaamera näitab vähemdetailseid pilte, kuna kompressioonil enamus fixitakse algoritmidega ära
salvesta raw pilt ja näed millega tegu
omaaegsed 35mm lindid suudavad siiski talletada ka teravamaid pilte, kui tänapäevased digikaamerad
Nolan on tuntud oma analoogiarmastuse poolest
https://www.imdb.com/title/tt6723592/technical - Tenet filmiti filmilindil ja ka sellel filmil on originaalil filmimüra näha - selle müra seest on võimalik detaile tuvastada, mida mürasummutatud pildist ei ole
paljud eelistavad ilma mürata netflixi jne ning saavad sellega madala ribalaiusega digi artifakte ja sita pilditeravusega pilti - täielik vastand High Definitionile
mingil totral põhjusel ei suuda mäng mu hiire middle buttonit tuvastada
tegin tutoriali ja ei saa vastaseid tagida, puldiga samas sain
lõpuks tabasin ära, milles jama
panin siis mingi lambinupu klahvil, mis enamvähem käepärast ja nüüd ütleb press IK_UnknownE2 button
aga vähemalt töötab
Mul oli sama jama, et hiirel keskmine nupp ei teinud midagi. Kuna skännides ei saa parempoolset hiireklahvi nagunii millekski muuks kasutada, siis panin selle tag-nupuks.
mingil totral põhjusel ei suuda mäng mu hiire middle buttonit tuvastada
tegin tutoriali ja ei saa vastaseid tagida, puldiga samas sain
lõpuks tabasin ära, milles jama
panin siis mingi lambinupu klahvil, mis enamvähem käepärast ja nüüd ütleb press IK_UnknownE2 button
aga vähemalt töötab
Mul oli sama jama, et hiirel keskmine nupp ei teinud midagi. Kuna skännides ei saa parempoolset hiireklahvi nagunii millekski muuks kasutada, siis panin selle tag-nupuks.
1080p Ultra @ 60FPS. Võib rahule jääda oma konfi juures. Pelan natsa "Demo" edasi ja siis otsustan kas osta või mitte.
Kui see Chroma setting peal on siis meenutas väga Dying Lighti. Aga see väsitab mul silmi. Võtsin maha. Sama teema on minulgi nagu eelpool mainiti, et meenutab millegipärast Dirt Rally 2 ja DR2 väsitab kah mul metsikult silmi.
Nii hiir kui ka XBONE pult töötavad nii nagu peavad. Mingeid buge pole siiani märganud. _________________ Eesti suurim Ubisofti fänn!!!
5600x ja 3080 combo töötab ka täiesti. Selline sujuv 60-80fps'i mängu soovitatud sätetel.
Spoiler
Paar huvitavat bugi ka olnud. The Heisti lõpus hotellist põgenemine glitchis nii ära et tegelane mdiagi ei teinud, jooksis kõigist läbi ja relvi spawnis igale poole mida kätte võtta ei saanud
5600x ja 1080Ti 3440x1400 Ultra peal, blur maas ja shadowd võtsin ühe kliki võrra madalamaks 40-45fps-i Muidu tugev 30fps-i _________________ Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.