Tubli mees viiliutaja.
Peegelduste kvaliteeeti akendes ei vaata, aga mingi ühe toru leiad mängus kohe ülesse.
Sa oled siis see vend, kes ütleb, et siga on väga kena kui tal huulepulk peal on. Sry... siga on siga, ikka kole...
Ise ikka saad aru kui tobe su näide on?
RT kummardajatel on vist olulisem see, et kuskil mingi peegeldus olemas, ülejäänud textuurid võivad olla GTA San Andrease ajast
Viilutaja kas AMD teemas vingumisest vähe on, miks peab siin halama, kui seda mängu nagunii ei osta-mängi? 3h video peale leidsid mingi suvalise toru ja hala taevani. Saad ka aru, kui tobe on see hala siin?
Steam pole siiani Day one patchi hakanud alla tõmbama, samas paneb automaatselt schedulesse seda ja siis tõstab aega 5 minuti võrra edasi, manuaalselt ka ei lase alla tõmbama panna. Samas videodes paljudel juba 1.03 peal.
Siin veel üks video - https://www.youtube.com/watch?v=IOOkuCs0UtU
All capture is done at 4K 60 Ultra Specifications with Psycho Screen Space Reflections Quality and Psycho Ray-Traced Lighting settings. Captured prior to the day 1 patch on an AMD 5950x CPU and Nvidia 3090 GPU. DLSS was set to auto per CDPR and Nvidia's recommendations.
Ei paista väga lägavat, samas eks neis videodes on kõigis DLSS auto, ehk siis vabalt võib kvaliteedi alla tõmmata DLSS ultra perfomance peale. Lisaks asub see Resolution scaling rubriigis - https://youtu.be/sdmJkk0V0l0?t=45
Youtube suudab edukalt pool kvaliteeti 4K pealt maha keerata, et andmemahtu vähendada. _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
Hala on väga õigel kohal!
Üks selle mängu välja hüütud asju oli next gen graafika. Seda pole kuskil näha ja paljud ostavadki seda mängu selle Hypega.
Kus ma peaksin seda oma "hala" siis välja ütlema kui mitte mängu enda teemas?
Mul on mäng ostetud ja tuleb koos konsooliga. Loodetavasti on järgmise nädala alguses koos Xboxiga kohal (bundle koos CP2077 teemalise puldiga).
Võiksid ise vähe tagasi tõmmata oma Nvidia ja Cyberpunk2077 haipimisega, nagu näha siis pole midagi erilist graafilise poole pealt.
Ning oleks see 1 toru siis...
Täiesti lamedad tekstuurid. Ei mingit tesselatsiooni.
Tubli mees viiliutaja.
Peegelduste kvaliteeeti akendes ei vaata, aga mingi ühe toru leiad mängus kohe ülesse.
Sa oled siis see vend, kes ütleb, et siga on väga kena kui tal huulepulk peal on. Sry... siga on siga, ikka kole...
RT kummardajatel on vist olulisem see, et kuskil mingi peegeldus olemas, ülejäänud textuurid võivad olla GTA San Andrease ajast
Mu jutt ei olnud mingi näide. Mu jutt oli teemal topeltstandardid. Algul väidad sa , et kes mängus liikudes akendel peegeldusi vahib. Ja nüüd vahid sa järsku ise mingeid torusid. See kas nad on kenad või inetud ei oma anutd juhul mingit tähtsust.
seal videos oli dlss ka off võibolla ma ragistan kuidagi oma 2060 superiga ultra 60fpsi ära
huvitav on see et 3 erinavat characterit valida ja kõigil on erinev algus, võibolla ka terve stoori on teistmoodi?
Ultra peal niikuinii ei mängi, tõmban mingid asjad maha ilmselt, tahaks 100 kätte saada. RT ilmselt proovin, aga otseselt ei hooli väga. Pigem jahin kõrgemat fpsi. _________________ mees kes püüab kala teise mehe tiigist, võib sealt ka krabi püüda
Tubli mees viiliutaja.
Mu jutt ei olnud mingi näide. Mu jutt oli teemal topeltstandardid. Algul väidad sa , et kes mängus liikudes akendel peegeldusi vahib. Ja nüüd vahid sa järsku ise mingeid torusid. See kas nad on kenad või inetud ei oma anutd juhul mingit tähtsust.
Topelt standard kuidas? Ilusa disaini ja textuuriga elemendid ei söö ressurssi selliselt et neid mitta lisada, aga lülita RT sisse siis saad lisaks peegeldused ja -50% perfi kao. Samas koledalt disainitud elemendid oma sittade textuuridega jäävad ikka koledaks ning silmale ilusti näha ka RT'ga.
Oleks see RT siis tasuta silmailu, antud juhul mitte. Ning RT sisselülitamine ei tee koledaid tekstuure olematuks. See üks toru oli lihtsalt esimene asi mis silma hakkas. Kogu ülejäänud keskkond on samasugune.
Vaata teisi scriine mida jagasin.
viimati muutis Viilutaja 09.12.2020 20:01:32, muudetud 1 kord
Mõni HV-lane võiks huvipärast tolle sama koha seal üles otsida ja teha pilt RT-ga samast asukohast ka ja kas siis ka valgus lekib.... oleneb muidugi kas tolles asukohas on RT valgustitel kõikide featuuride RT tugi sees aga elame näeme. _________________ Skype alternatiiv tulevikus ja turvalisem ka lisaks
Grafa vast sellepärast metsas, et konsoolika seaded? Witcher 3 mäletan oli alguses sama kala, et grafa oli kuidagi maha keeratud vms katki. Peale esimesi pätse hakkas asi alles liikuma. Selle tõttu eeldaks, et cyberpunk läheb samamoodi ehk siis alles peale esimesi pätse hakkab asi valmis saama. Parem keskpärane grafa kui sihitu fedex quest mäng, eeldan, et ei ole kulleri mäng. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
uued Nvidia driverid ka väljas ehk tõmbab see ka fpsi veelgi rohkem üles kui seal videos _________________ mees kes püüab kala teise mehe tiigist, võib sealt ka krabi püüda
siin vist on asjast veidi poolik arusaamine. jah, esimesena kargavad ette RT peegeldused. Aga mitte need ei vii perfi käpuli. Kõige suurem (kasvõi näiteks minecraft rtx näitel) perfi hit tuleb erinevate, eriti liikuvate (erinevas suundades, erineva valgustugevuse) valgusallikate objektide arvutamisest ja sellest tingitud varjude, valgustugevuse jms arvutamisest, kasvõi näiteks sihuke pisiasi nagu valguse erinev neeldumine sõltuvast materjalist. peegeldused on lihtsalt selle valguse arvutamise pikendus (võinoh üks tulemus), sest tavaline rastergraafika lihtsalt ei jõua nii palju korraga rehkendada (või vähemalt mitte selles mahus).
aga vist CP2077 ei kasuta täislaksu (näiteks RT global illuminationit), see paneks veelgi suurema per põntsu.
Üks selle mängu välja hüütud asju oli next gen graafika. Seda pole kuskil näha ja paljud ostavadki seda mängu selle Hypega.
Hangi abi. DF ütleb, et see on kõige tõsisem taotleja selle põlvkonna Crysise tiitlile ja mäng on ehitatud PC'd silmas pidades.
Ausaltõeldes ühinen ka Viilutaja arvamusega.. Kiirelt slideshowga nats vaatasin seda 3h videot 55tollisel 4k telekal ja tundus, et jääb hoopis ajale jalgu graafilises mõttes.
Ma ka natuke siit ja natuke sealt vaadanud kuidas mäng välja näeb (nii striimid kui youtube), ja mulle jätab graafiline pool isegi üllatavalt hea mulje (muidugi päris kindel et need mida olen vaadanud on mänginud kõige kõrgematel settingutel). Ei pea maailma kõige võimsama graafikaga mänguks, aga minu silmis päris hea tase. Kõige parema mulje jätavad erinevad tegelased, kuid ka muu valgustust ja tekstuurid on päris head (paljud esemed paistavad kaugelt ehk liiga näotud, kuid kui lähedale minna siis tulevad detailid ja tekstuurid paremini esile, vähemalt mulle jäi selline mulje teiste striime vaadates).
Arvan et siin palju ka kuidas keegi ootas. Witcher 3 oli omas ajas graafiliselt midagi erilist, omamoodi benchmark mille järgi teised end seadsid, sellist muljet Cyberpunk esialgu visuaalselt ei jätnud (vaid selline väga korralik 2020 aasta mängu tase).
Huviga ootan kuidas endal mängu välja veab - Ultra paistab hea välja, kuid kui settinguid alandada kuidas pilt siis paistab.
Hangi abi. DF ütleb, et see on kõige tõsisem taotleja selle põlvkonna Crysise tiitlile ja mäng on ehitatud PC'd silmas pidades.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.