Not bad, not bad _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Jah "kõigest".
Pildikvaliteet sõltub põhiliselt sensorist, mitte megapikselitest.
Kui vaadata mobiiltefonide sensorite suurusi ja pildikvaliteeti, on seal selge korrelatsioon.
Näiteks: Vanem Xiaomi 10 Ultra (48MP) teeb paremaid pilte kui uuem 10T Pro (108MP).
App info -> Other Permissions -> Show on lock screen, display pop-up windows ja display pop-up windows while running in the background peavad olema lubatud. _________________ Custom 3d-prinditud mATX / ITX / APU case - http://bit.ly/4kIJQZs
Mis põhjusel võiks olla Waze teavitused poolikud, st. teavituse lõpp kaob ära (nt. "Ees on kiirusk" või "Ees on pol".
Esineb nii redmi note 9 pro kui ka Mi 10 lite peal. _________________ Arbeit macht frei.
App info -> Other Permissions -> Show on lock screen, display pop-up windows ja display pop-up windows while running in the background peavad olema lubatud.
App info -> Other Permissions -> Show on lock screen, display pop-up windows ja display pop-up windows while running in the background peavad olema lubatud.
kagu, pidasin silmas, et ekraan peab olema avatud, et ei tööta kui ekraan on pime.
Mul vähemalt töötab ka pimeda ja magava ekraaniga. Akusäästja välja, autostart ja allow pop up jne.
Miui12 (Android10)
Iseasi, kas see kõige turvalisem on ja tegelikult poleks ju raske vajadusel telefon kätte võtta, smartid app käsitsi käima panna, aga iminene on ju olemuselt laisk ja mugav
Ei tundu loogiline.
- Miks peaks üks Hiina firma USA filmikompaniide huvisid kaitsma? Näiteks.
- Mul on hunnik DVD-sid, mis olen ise MakeMKV abil rippinud. Kõigist piraatlust eeldada on imelik.
- Kui fail ümber nimetada mängib OK. Imelik filter neil, mis blokeerib teatud failinime formaati: Kreisiraadio.2006.DVD.mkv ei mängi. Kreisiraadio.mkv mängib.
Lihtsalt huvitav, miks nad seda teevad.
edit:
Heh. Telefonis lokaalselt mängib. Üle võrgu share annab DRM copyright errori.
Ei tea, väga imelikult käitub see Mi Video.
viimati muutis SKG 16.12.2020 00:07:30, muudetud 2 korda
Pakuks tuima, et liiga palju punkte ja seetõttu ei mängi Jäta kõik muud nimes alles aga asenda punktid lihtsalt tühikuga _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
https://www.dxomark.com/rankings/#smartphones _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Unfortunately, the Ultra is currently slated for sales only in China and Xiaomi seems firm in its decision despite various requests across forums and even online petitions.
Xiaomi tegevjuht Lei Jun kinnitas sotsiaalmeedias, et ka nemad on otsustanud oma uue tipptelefoniga laadimisadapterit kaasa mitte anda. Otsus puudutab esialgu vaid peatselt müügile tulevat Xiaomi Mi 11 telefoniseeriat.
Vaevalt, see junn ei maksa midagi. Mina olen ka selle poolt, et see lollus lõpetataks, laadijatasu moblakomplektile ja suurem, kui eraldi laadija osta. Ma ei jõua neid vana laadijaid prügikasti ära visata.... _________________ dell somm ding mi poi
Mis vahet sel on? Pistikuid on igal pool. Viskad ööseks laadima ja asi vask _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Xiaomi tegevjuht Lei Jun kinnitas sotsiaalmeedias, et ka nemad on otsustanud oma uue tipptelefoniga laadimisadapterit kaasa mitte anda. Otsus puudutab esialgu vaid peatselt müügile tulevat Xiaomi Mi 11 telefoniseeriat.
Jah, tol üks parimaid kaameraid, aga.. pole täielikku 4G tuge Eestis. B20 800Mhz puudub.
Paljudel suvalistel <100$ nonamedel ja isegi käekellhiinakadel on B20 olemas, ja selle pole. Huvitav miks?
Otsin sellist telo kus oleks alates 3X optiline zoom ja selle zoomiga 4K 60P EIS tugi.
Jah, tol üks parimaid kaameraid, aga.. pole täielikku 4G tuge Eestis. B20 800Mhz puudub.
Paljudel suvalistel <100$ nonamedel ja isegi käekellhiinakadel on B20 olemas, ja selle pole. Huvitav miks?
Otsin sellist telo kus oleks alates 3X optiline zoom ja selle zoomiga 4K 60P EIS tugi.
Sest seal riigis seda vaja ei ole _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Mina nendest valiks Poco X3 NFC.
Ise oman Realme lipulaeva X50 Pro ja olen rahul. Jõulukotti sai Realme 6 tavaline pandud aga ei ole veel tagasisidet saanud, et kuidas meeldib.
mocc, Hea, et mainisid Realme toodangut, vist tuuleb uurida youtubes, venelased ka katsetavad, konkurenti ka vaja xiaomile. _________________ dell somm ding mi poi
Ma isale ostsin Note 9 pro kui oli musta reede pakkumised. Väga rahul on, eriti sellega, et võrreldes Note 7 on tal nüüd nfc maksete voimalus.
Kaamera äpi asendasin google camera omaga. Sai lainurgale detaili juurde. _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Selline üldine küss.
Me kõik teame, et (eriti >2GB) failide kandmine telefoni üle USBi (MTP) või neti on praktiliselt võimatu (Järeldus enda 2014 s5 põhjal)
Kas tänapäeval on midagi selles osas paremaks läinud?
Võiks see olla üks põhjustest miks uus telefon osta?
Mul 10GB failid, vahel 5GB failid. Olen üle neti tõmmanud või siis telefoni kaameraga filmitud.
Kas sina ei saa seda faili telefoni tõmmata? http://speedtest.tele2.net/10GB.zip _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
no ma küsisin konkreetselt küsimuse, kas saad või ei saa.
Failisuurus ei määra tänapäeval mingit rolli. Liiguta kasvõi 100GB päevas _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
2017 aasta telefonil seda muret pole _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.