Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Betamax
HV Guru

|
26.11.2020 10:32:18
|
|
|
Tundub, et siis S pakett jäi puutumata sellest hinnatõusust.
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
DjFreeze
HV kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
raul141
HV veteran

|
26.11.2020 15:12:52
|
|
|
Hiljuti võeti juba 1 kanal ära, Travel vist M paketil (üle Õhu) . Samas keegi teaks odavamat ja samaväärset teenuspakkujat? Googeldades ei miskit jäänud näppu.
_________________ dell somm ding mi poi |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
0 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scott
Kreisi kasutaja

|
26.11.2020 16:45:02
|
|
|
Kohe 3 eurot hinnatõusu Hääletaks jalgadega, aga kui ühtki sidekaablit majja ei tule, siis peab Elisat nuumama.
Pere- või sõpruskond saaks muidugi hinna madalamaks, kui leping ühel nimel ja teistel lisakaardid.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
26.11.2020 17:08:35
|
|
|
Scott kirjutas: |
Kohe 3 eurot hinnatõusu Hääletaks jalgadega, aga kui ühtki sidekaablit majja ei tule, siis peab Elisat nuumama.
Pere- või sõpruskond saaks muidugi hinna madalamaks, kui leping ühel nimel ja teistel lisakaardid. |
Võta S pakett
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scott
Kreisi kasutaja

|
26.11.2020 17:21:03
|
|
|
Ja kuidas ma L-paketis olevaid kanaleid sellega vaatan?
Discovery on satil eesti supakate ja HD-kvaliteedis olemas, aga teisi L-paketi kanaleid mujalt ei saa.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
26.11.2020 17:23:27
|
|
|
Ei vaatagi
3 eur kuus on 36 eur aastas
Kui 26 aastat seda kasvatada 3.5% juures, siis saad lõpuks 1487 eur kokku. Selle eest saaks uue teleka
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
26.11.2020 17:31:18
|
|
|
Scott kirjutas: |
Ja kuidas ma L-paketis olevaid kanaleid sellega vaatan?
Discovery on satil eesti supakate ja HD-kvaliteedis olemas, aga teisi L-paketi kanaleid mujalt ei saa. |
Kui 4G kiirus normaalne on, siis Telia minutv on kah vist variant. Tele2-l oli ka miskit sarnast. Kanalivalikut ei oska kommenteerida.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
raul141
HV veteran

|
27.11.2020 12:30:05
|
|
|
Boikoteeriks ja lõpetaks teleri vaatamise, ja paljud noored nii teevadki.(Seda siis asendab interneedus). Sõltuvus on aga suur, saad sellest lahti, tekib uus sõltuvus.
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
27.11.2020 12:40:42
|
|
|
raul141 kirjutas: |
Boikoteeriks ja lõpetaks teleri vaatamise, ja paljud noored nii teevadki.(Seda siis asendab interneedus). Sõltuvus on aga suur, saad sellest lahti, tekib uus sõltuvus. |
Mul raadio asendus Spotify'ga ja televisioon Netflixiga.
Maal on Elisa üle õhu, sest esivanem ju vanakooli meedia tarbija. Muul juhul investeeriks ainult internetiühendusse.
Reaalsus on see, et operaatorid on hädas. Väike osa klientuurist nõuab häälekalt kõrget resolutsiooni ja ägedaid kanaleid, aga suur osa klientuurist ei tarbi telekanaleid nii palju või loobuvad järk-järgult. Suurimaks konkurendiks ongi kujunenud voogedastus, mis võtab kliente ära. Lisaks teevad kanalite omanikfirmad endale oma voogesitusplatvorme, kus nendele kuuluvate kanalite vaatamine odavam. Klassikaline telekavaatamine hääbub. Enam pole nii, et täpselt kell 20:00 pead teleka ees olema, sest kui saadet ei näe, siis ei näe seda enam kunagi...
|
|
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
raul141
HV veteran

|
27.11.2020 14:34:18
|
|
|
Betamax, Aga see ongi igav, et sa ei pea vaeva nägema, et kindlalt kell 20.00 peaksid televiisori ees olema. Sama on mul ka VHS , CD ja DVD- ga, nad seisavad. Otsesaade ainult rahuldab . Väga põnev ei ole vaadata kordusena jalgpalli, kui enne sõber sulle ütleb, et meie omad said kere peale 7:0. Millegipärast see mõjub teiste asjade puhul ka nii, mul vist mingi imelik viga küljes.
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
27.11.2020 14:37:35
|
|
|
Seda olen aastaid tagasi rääkinud ja näinud, et näiteks skandinaavia ja põhjamaade peredes on suures osas televiisor nurgas vaid kaunistus. soomes tv maksude tõttu, vahel pole sedagi.
Nad ei vaata telerit sest see tundub neile ajaraiskamisena ja see tundub ka siin vaikselt koorumas olevat. Kui kanalite toodang ise on juba nõrk ning vahele pritsitakse ka pikki reklaame, siis huvi ise juba kaob. Lõpuks käib teler taustaks ja lõpuks ei käi üldse.
Voogedastuse vaates on noorte huvi TV teenuse järgi juba ammu surnud, ajast mil youtube sarnased asjad liikuma hakkasid.
Netflix on laiemalt levima hakanud alles viimaste aastatega kuid ka see on pisut mitte terviklik lahendus.
Sestap tundub hetkel kõige asjalikum boks teleri juures AppleTV
1. Delfi äpp
2. ERR äpp
3. Jupiter äpp
4. Youtube äpp
5. Infuse või Plex ameerika vanaema kaupade tarbeks, kusjuures viimases ka ametlikku sisu täiesti tasuta, osta ainult plexpass.
6. Spotify
7. igast Raadio äpid
8. aastaringne 4K jõulukamin
9. isegi lihtsamaid mänge saab mängida. sama puldiga või bluetooth ms xbox one pult.
jne.
kõik selle kasuks räägib ka sujuv menüü, miski ei läägi, haki, kaku.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
27.11.2020 14:59:45
|
|
|
raul141 kirjutas: |
Betamax, Aga see ongi igav, et sa ei pea vaeva nägema, et kindlalt kell 20.00 peaksid televiisori ees olema. Sama on mul ka VHS , CD ja DVD- ga, nad seisavad. Otsesaade ainult rahuldab . Väga põnev ei ole vaadata kordusena jalgpalli, kui enne sõber sulle ütleb, et meie omad said kere peale 7:0. Millegipärast see mõjub teiste asjade puhul ka nii, mul vist mingi imelik viga küljes.  |
Mul on vastupidi. Eriline spordi fänn ei ole, vahel harva ainult WRC-d vaatan. Aga see on ju suht mõnus kui saab reklaamid edasi kerida, need on kohati nii pikad, et jõuad vahepeal ära unustada mida üldse vaatama hakkasid
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
27.11.2020 20:19:52
|
|
|
bla.
need netfliksi ja yootuubi tatikad tellivad omale eestikeelse kanalisisu, sest tatikas ei oska peale aastast yootüübi või nett fliksi ei eesti ega ka inglise keelt.
kui hästi või halvasti läheb " kidzonel" leiab vajadusel igaüks ise. puha kohalik ettevõte. muude sisutootjate saamatus / huvi puudus selles suhtes, et saata siiakanti muud peale madala pildikvaliteediga " pandikunnide" korduste v.a. ERR sisuliselt võiks öelda, et ERR on kõige vahelduvama sisuga + kvaliteetne edastus, ja tasuta, muu on selle kõrval mõttetu vaht.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
DjFreeze
HV kasutaja

|
01.12.2020 09:48:31
|
|
|
laurx kirjutas: |
bla.
need netfliksi ja yootuubi tatikad tellivad omale eestikeelse kanalisisu, sest tatikas ei oska peale aastast yootüübi või nett fliksi ei eesti ega ka inglise keelt.
kui hästi või halvasti läheb " kidzonel" leiab vajadusel igaüks ise. puha kohalik ettevõte. muude sisutootjate saamatus / huvi puudus selles suhtes, et saata siiakanti muud peale madala pildikvaliteediga " pandikunnide" korduste v.a. ERR sisuliselt võiks öelda, et ERR on kõige vahelduvama sisuga + kvaliteetne edastus, ja tasuta, muu on selle kõrval mõttetu vaht. |
No aga mida sealt telekast peale discovery vaadata on...
Mulle need elisa sarjad ka ei istu.. vaatan hoopis satipealt ntv + kino premium hbo või cmore kanaleid
_________________ Hardcore Power https://fr33z3dj.wordpress.com/ |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
01.12.2020 11:56:56
|
|
|
Minu meelest võiks operaatorid teha nö riigitelevisiooni paketi ETV, ETV2 ja selle venekeelse ETV-ga ning ülejäänud võiksid olla noppekanalid. Arvestades, et tegemist riigikanalitega, siis sümboolne 1€ hinnaks ja ma oleksin kohe klient.
Või siis oleks need kanalid netipakettide hinnas juba sees - oma asi, kas hangid digiboksi ja vaatad või mitte.
|
|
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
01.12.2020 12:18:33
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Minu meelest võiks operaatorid teha nö riigitelevisiooni paketi ETV, ETV2 ja selle venekeelse ETV-ga ning ülejäänud võiksid olla noppekanalid. Arvestades, et tegemist riigikanalitega, siis sümboolne 1€ hinnaks ja ma oleksin kohe klient.
Või siis oleks need kanalid netipakettide hinnas juba sees - oma asi, kas hangid digiboksi ja vaatad või mitte. |
Ints ma tulen su paati kui see ära tehakse. Alguses kasutasingi telekat nii paar nädalat, et mobiilist hotspot ja telekabrauserist err otse mängima. Aga jube tyytu oli ja võtsin odavaima neti ja teveepaketi elisast
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
01.12.2020 12:35:48
|
|
|
Traadiga saab täitsa tasuta ja hd
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
Kommentaarid: 187 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
01.12.2020 12:58:37
|
|
|
Ja kus ma linnas selle traadi panen? Tuppa või
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
01.12.2020 13:51:51
|
|
|
Teleka taha rippu. Boksindus on koledam, kõik kohad juhtmeid täis.
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
Kommentaarid: 187 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
01.12.2020 15:08:45
|
|
|
Linnas piisab vahel sõna otseses mõttes traadijupist aga eks ta oleneb asukohast ja sellest kuhu poole aknad on.
Mina saan põhimõtteliselt USB TV pulgaga kaasas oleva pisikese antenniga pildi ette.
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
jõuluvana
HV kasutaja

|
03.12.2020 22:41:48
|
|
|
Küsimus Elisa kodu wifi kohta. Nett tuleb kaabliga seina seest ja Technicolor CGA2121 ruuter teeb wifit. Kaabliga arvuti taga tuleb enamvähem lubatud 150mbit/s ära. Üle wifi saan aga max 40mbit/s.
Mingil õhtul oli üldse 8mbit/s. Ruuteri ja arvuti vahel on umbes 3m õhku. St seinu vahel pole. Sama tulemus on kahe erineva arvuti ja ka telefoniga mõõtes. kellelgi ehk häid mõtteid kust alustada? Elisasse olen kaks kirja saatnud, millele vastata ei ole viitsitud. Mõtlesin nüüd, et enne helistamist uurin, ehk kellelgi veel olnud ja mingi lihtne fix.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
warwas
HV Guru

|
03.12.2020 22:53:08
|
|
|
jõuluvana, kas Sul on ka arve peal see 1€ kuus maksev "Wifi teenus"? Tulgu kohale ja tagagu siis teenus.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
224 |
|
tagasi üles |
|