Kes Game Passi thab lisada, siis eilsele jutule veel lisainfot. EA Play muutub (hetkel veel) samuti Game Pass Ultimate'iks. 24 kuud EA Play (~46€ cdkey lehel) = 8 kuud GP Ultimate. Maksimaalselt vist sai korraga 3 aastat omale Game Passi kontole kuhjata.
ja see et osad asjad on soome keeles ja osad inglise on ilge pita....
uk keel on hea kuid vahetus kurss on suht...
punktid.ee lehel 50£ pre paid maksab 65.99€ (misasia)...
see regioon on siis tähtis kui tahad poest mängu/filmi/jne osta....
game pass on ju regiooni vaba ....või kuskil viga mul sees....
Kui mediamarkt jälgida, siis seal pmst iga päev on mingiks ajaks saadavus olnud, mõnikord küll mitte lihtsalt konsool vaid mõne mänguga bundle. Ise võtsin sealt ühe ligi 3 päeva tagasi, hetkel Leedu poole teel.
Tellisin euro.com.pl leheküljelt XSX+cyberpunk2077 kombo.
Kuna ettetellimine ja valisin tavaülekandega maksmise, siis oli kirjas, et arve saadetakse, kui kaup on tarnimiseks valmis.
Igaljuhul sain täna arve kätte. Võimalik, et neil juba mängu koopiad käes?
P.S. pangaülekanne Revolutist, sest valuutavahetus palju odavam.
P.S.S. cdkeys 2 aastat brasiilia XBL Gold ja 6 kuud Game Pass Ultimate tuli mingi 80 EUR kokku. VPNiga koodid microsofti brasiilia lehel aktiveerida ja korras.
Konto peab ka muidugi BR peale olema seadistatud. Seda saab aasta jooksul vist 3 korda muuta.
Pazoozo, kirjutasin leht-kaks tagasi, et aadressiga panin puusse ja nendega ühendust saada ei õnnestunud. Saadeti korra välja valele aadressile kaks konsooli, keegi järgi ei läinud, läksid poodi tagasi ja refunditi.
Tellisin euro.com.pl leheküljelt XSX+cyberpunk2077 kombo.
Kuna ettetellimine ja valisin tavaülekandega maksmise, siis oli kirjas, et arve saadetakse, kui kaup on tarnimiseks valmis.
Igaljuhul sain täna arve kätte. Võimalik, et neil juba mängu koopiad käes?
Eelmisel nädalal (vist) hakati juba näitama pilte, kuidas mäng on ladudes ja poodides valmis.
Trükki läks päris ammu juba, võib vabalt olemas olla. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Täna sain kätte minu Xbox Series X. Tellisin 18 novembril konsoolid.ee
Ma tellisin 10 november ja pole midagi veel kohal. What the hell. Millal nad sulle jälgimise numbri saatsid, kas üldse? Ja kuidas kohaletoimetamine võetud oli?
Ma tellisin 10 november ja pole midagi veel kohal. What the hell. Millal nad sulle jälgimise numbri saatsid, kas <b>ül<font color=red>d</font>se</b>? Ja kuidas kohaletoimetamine võetud oli?
Sama siin. Tellimuse ajalugu näitab, et tellimus tarnitud nädala alguses, kuid Omnivasse pole pakk jõudnud. Meilile ei vasta.
aga Facebooki lehel nendel on uudis: "Uus kogus Xbox Series X taas saadaval, kogused piiratud!
Telli kohe https://konsoolid.ee" On ka pilt, kus on näha 40 konsoleid ruumis. Kõik on X. Fake pilt või?
Ma tellisin 10 november ja pole midagi veel kohal. What the hell. Millal nad sulle jälgimise numbri saatsid, kas <b>ül<font color=red>d</font>se</b>? Ja kuidas kohaletoimetamine võetud oli?
Sama siin. Tellimuse ajalugu näitab, et tellimus tarnitud nädala alguses, kuid Omnivasse pole pakk jõudnud. Meilile ei vasta.
Nii minu konsool saabus ka täna! Wooo! Nüüd vaja see gamepass thing tööle saada...
Tere! Kas keegi oskab selgitada kuidas saab Microsofti Poola, Hollandi vms lehelt osta Xboxi nii, et "Choose a seller" peale klikates ei viskaks US/where-to-buy lehele. Mõnel siin on õnnestunud aga kuidas?
Tere! Kas keegi oskab selgitada kuidas saab Microsofti Poola, Hollandi vms lehelt osta Xboxi nii, et "Choose a seller" peale klikates ei viskaks US/where-to-buy lehele. Mõnel siin on õnnestunud aga kuidas?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.