praegune kellaaeg 17.06.2025 13:37:38
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
indrpo
HV Guru
|
19.11.2020 19:06:19
|
|
|
napoleon kirjutas: |
indrpo kirjutas: |
Kuidagi väga arhailine süsteem, mul maamajas 2G/3G mõõtja millel sim sees ja tal pole vahet kui kaugelt/sageduselt ta signaali saab, näidud liiguvad.
Isegi see, kui 2100 sagedus liigub tiheasustuses 4G tarbeks, ei muuda voolumõõtja näitude saatmise tööd,see on ainult piuks korra kuus. |
Pisut eksid. See piuks pole mitte korra kuus vaid korra tunnis. Kui ei usu, vaata ise. Elektrilevi kodulehel näed oma tarbimist tunni täpsusega. |
õigus jah, tunnipõhine hinnastus. ühesõnaga piuks käib tihedamalt kuid see pole mingi 100GB
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scott
Kreisi kasutaja

|
20.11.2020 00:51:12
|
|
|
indrpo, mul oli kaks teineteise mittepuutuvat mõtet. Üks vastuseks napoleonile, et arvesti on 2/3G taga ja teine üldiselt, et 3G-d korjatakse juba praegu usinalt maha. Nimelt kogu mu netikasutus on 3/3,5G küljes ja olen sellega vahepeal kurja vaeva näinud, et see parameetritele vastavalt toimiks.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
20.11.2020 08:31:09
|
|
|
Scott kirjutas: |
indrpo, mul oli kaks teineteise mittepuutuvat mõtet. Üks vastuseks napoleonile, et arvesti on 2/3G taga ja teine üldiselt, et 3G-d korjatakse juba praegu usinalt maha. Nimelt kogu mu netikasutus on 3/3,5G küljes ja olen sellega vahepeal kurja vaeva näinud, et see parameetritele vastavalt toimiks. |
Ma olen nagu väike laps aga viimase lause kohta küsiks, aga miks?
Usinalt ei korjata midagi mastidest maha, üksikutes koormatud tiheasustustes on 2100 loovutatud 4G tarbeks.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
20.11.2020 08:48:26
|
|
|
Scott kirjutas: |
indrpo, mul oli kaks teineteise mittepuutuvat mõtet. Üks vastuseks napoleonile, et arvesti on 2/3G taga ja teine üldiselt, et 3G-d korjatakse juba praegu usinalt maha. Nimelt kogu mu netikasutus on 3/3,5G küljes ja olen sellega vahepeal kurja vaeva näinud, et see parameetritele vastavalt toimiks. |
Usinalt ei korjata midagi mastidest maha, üksikutes koormatud tiheasustustes on 2100 loovutatud 4G tarbeks. |
Äkki meeldib aeglane ja uimane nett
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scott
Kreisi kasutaja

|
20.11.2020 09:22:05
|
|
|
... üksikutes koormatud tiheasustustes on 2100 loovutatud 4G tarbeks. |
See loovutamine teeb sama välja 3G vaatenurgast. Ja ei ole tegemist tiheasustusega.
Moblaga on lihtne, Nokia Win8 telefon on enne-4G aega. Aga kuna arvutivõrk on legacy, siis nett on jäänud ka (üle)eelmisest põlvkonnast. Kiirus rahuldab, kui korralikult töötab.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|