Kuidas selle 5G värgiga on, kas vaja uut sim kaarti ja mingi uus neti pakett võtta? Või saab kohe kasutada?
Alustuseks on vaja 5g võrku.
Kindlasti tulevad ka eraldi paketid. Sim´i vast vahetama ei pea _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
12 ja 11 Pro on rohkem võrreldavad? Minu meelest jaurasid sina, et ei saa samasuguseid numbreid võrdluses. Toodi kenasti välja, et võrreldi 12 vs 11 mitte 12 vs 11 pro.
Sapine oled sa ise.
Selge võrdleme samu numbreid, minu viga, tahate nii võrdleme nii. Aga näita kohta kus mina sapine olen? _________________ If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough – Albert Einstein
No kui apple on käesoleva aastaga muutnud oma mudeliseeria kontseptsiooni siis ei ole hea võrrelda lihtsalt lihtsalt numbripõhiselt. Nagu on veider panna kõrvuti 1997a ford puma ja 2020 ford puma ja asuda neid võrdlema.
11 vs 11 pro vahe kui räägime voolutarbimisest on erinev ekraanitehnoloogia, erinevasuurusega ekraanipaneel, erineva suurusega aku, RAM jällegi sama.
12 vs 12 pro: sama ekraanitehnoloogia, sama suurus, sama aku, aga RAM jällegi erinev.
viimati muutis Anti 29.10.2020 10:40:08, muudetud 1 kord
Kuid turul ju teenindab ikka sama segmenti, mida eelmisel aastal. Vast on neid, kes võtavad 12 mini suuruse pärast. Aga usun, et 11 pro pealt keegi 12 peale ei hüppa. Täitsa mõistlik tundub võrrelda omavahel tavamudelit tavamudeliga ja pro mudelit proga. _________________ Ostan Tartu linnas Garaaźi!
Kuidas selle 5G värgiga on, kas vaja uut sim kaarti ja mingi uus neti pakett võtta? Või saab kohe kasutada?
Alustuseks on vaja 5g võrku.
Kindlasti tulevad ka eraldi paketid. Sim´i vast vahetama ei pea
Välismaal on täitsa korralik juba see 5G kohati. Sellepärast uuringi.
Kui sul kohalik eesti sim, siis mine teenusepakkuja lehele ja vaata mis võrku sind x riigis lubatakse. Seal kirjas kas 3G,4G,5G. _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Kas keegi saaks juhendada kuidas saaks Saksa appstorest kõige lihtsamalt app alla laadida.
Eestis ei ole toetatud diabeedikutele mõeldud Freestyle Librelink appe.
Oleks vaja LibreLinkUp ja FreeStyle appe.
Kas keegi saaks juhendada kuidas saaks Saksa appstorest kõige lihtsamalt app alla laadida.
Eestis ei ole toetatud diabeedikutele mõeldud Freestyle Librelink appe.
Oleks vaja LibreLinkUp ja FreeStyle appe.
Muudad enda app store konto riiki, tõmbad äpi ära ja muudad tagasi.
Mure, nimelt naise iPhone 11. Kasutuses eks, ehk üles seatud...
Ühendan telefoni Maciga, et Finderi kaudu siis teha backup. Teen finderi lahti, avan "Telefoni" ja tahab üles seada "Uue telefonia" või "Backup (minu telefoni backupist)
Kas pean valima siis Set as new device, et üldse esialgu telefonile ligi saada või paneb mingi asi täiega segast? Kuna tal pilte ja asju palju siis neid väga kaotada ei tahaks....
Tal tekkinud telefoni mällu "Other" ca 65GB manti mida tahaks FResetiga lahti saada.
Eile nägin ühel härral muret iPhone 5s mudeliga, kaotas mobiililevi ja võrgu ära, olevat restartinud korduvalt. läksin mobile data alla ja ütles, et võrgu kasutamiseks pead uuendama telefoni tarkvara. ühendasin wifisse, uut tarkvara ei pakkunud, peal oli vist 5s viimane vers 12.3.1 vms. tegin restardi, kõik läks käima.
Eile nägin ühel härral muret iPhone 5s mudeliga, kaotas mobiililevi ja võrgu ära, olevat restartinud korduvalt. läksin mobile data alla ja ütles, et võrgu kasutamiseks pead uuendama telefoni tarkvara. ühendasin wifisse, uut tarkvara ei pakkunud, peal oli vist 5s viimane vers 12.3.1 vms. tegin restardi, kõik läks käima.
Sain oma kontoga saksa store sisse,kuid ei lase app tõmmata.
Kas pean mingi saksa konto tegema, et seda appi saaks tõmmata?
Mis sul Apple ID konto asukohaks on määratud?
Asukohaks on Eesti ja kui proovin muuta suurbritanniaks või saksaks(seal on need toetatud), siis muudab app storis maa ära ja näen neid appe, kuid ei lase alla laadida vaid ütleb et muuda tagasi regioon Eestiks.
Kuskohas see sündmus toimus? K-U?
Kus tead K-U jah
Mina olen see taat kes sinna hiljem laekus
See härra hädaldas mulle kah, aga ma ei viitsind kohe uurida.
Kuskohas see sündmus toimus? K-U?
Kus tead K-U jah
Mina olen see taat kes sinna hiljem laekus
See härra hädaldas mulle kah, aga ma ei viitsind kohe uurida.
12 Pro taskus ja eks varsti saab aku kohta rääkida.
Ekraani poolelt on kõva edasiminek. Kaamera pildistab hästi aga noh pilti teevad kõik asjad hästi. Pimedas pole proovind veel.
Kusjuures selle kandilise kujuga on jumala mõnus käes hoida ja trükkida. Kuidagi kindlam tundub käes.
4K HDR videod on küll wtf suht ulme head _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Aa sorri.Võrreldes ip11 pro maxiga. PPI ja OLED annab tunda eriti kui teksti lugeda jms. _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
iP11 Pro Max'il on 458 PPI ja iP12 Pro'l 460. Peaksid mõlemad üsna sarnased ekraanid olema.
Jah. Andmed ja eredused jms suht samad. Aga no kurat ma tunnen vahet nii veider kui see ka pole. Panen pärast kõrvuti siis selgub kas kujutan ette.
Edit: aa ok meigib sensi. White balance ja viewing angle mängib rolli ilmselt. Siim ka võrreldud: https://youtu.be/_U_NtcEBUcE _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Kellelgi veel probleeme Mail’i teavitustega, kui andmeside kasutada - tulevad jubeda viivitusega (SE 2020 ja iOS 14.1)? _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
Kellelgi veel probleeme Mail’i teavitustega, kui andmeside kasutada - tulevad jubeda viivitusega (SE 2020 ja iOS 14.1)?
Jah mul oli sama. Vahepeal lihtsalt pidin lausa ise refresh tegema. Aga kuna kasutan gmail-i siis tõmbasin gmail app-i ja sellega tuleb notification koheselt (ka watchile)
Kellelgi veel probleeme Mail’i teavitustega, kui andmeside kasutada - tulevad jubeda viivitusega (SE 2020 ja iOS 14.1)?
Jah mul oli sama. Vahepeal lihtsalt pidin lausa ise refresh tegema. Aga kuna kasutan gmail-i siis tõmbasin gmail app-i ja sellega tuleb notification koheselt (ka watchile)
Mul põhimure töömeiliga - katsetan esmaspäeval, kas Wi-Fi võrgus toimetab nobedamalt või mitte... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
Mul põhimure töömeiliga - katsetan esmaspäeval, kas Wi-Fi võrgus toimetab nobedamalt või mitte...
Proovi Settings-Mail-Accounts-Fetch new data ja siis all kui on Automatically siis refreshibki ainult wifi-s. Proovi Every 15 minutes?
iPhone 12 Pro tundus käes päris tore. Keegi 11 Pro Maxi tahab endale?
Myy mulle _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Vaatasin selle video läbi, pmst nüüd iseremontimisel / komponentide vahetamisel on kriips peal.
arvan, et sinna liigub kogu nutitelefonimaailm ja ei ole apple ka erand. Lihtsalt applest nagu ikka saab kõvasti videosid vorpida ja kirjutada ja ohkida.
Vaatame ixfixit repairability score random hetke tippklasside baasil:
iphone 12 pro - 6
s20 ultra - 3
Oneplus 8 pro - 4
huawei p 30 pro - 4
viimati muutis Anti 03.11.2020 21:33:06, muudetud 1 kord
iPhone 12 Pro tundus käes päris tore. Keegi 11 Pro Maxi tahab endale?
Myy mulle
Sulle soodukas, 1500.
Pakun 800. Võta seda kui UP _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.