Alla 45-50% pole telefoni aku ammu läinud, 20% on juba suht ekstreemne
Minul on sellega järgmine kogemus. Apple telefon. Pandi koguaeg laadima umbes 40%-50% pealt.
Ma ei oska ajaraami öelda, aga mingi hetk hakkas aku nii halvasti vastu pidama. healt % 94. Aga aku jooksis 100'ilt 50'nele üli kiirelt. Lasin telefoni täiesti nulli. 1% peal käis telefon terve ööpäeva. Aku jõudis nulli viskas pildi kotti. Sai 100% peale laetud ja telefoni aku toimis jälle taas nii nagu ta oli poest ostes. Erinevate aku tehnoloogiatega kursis olles, ütlen mina, et 50% pealt laadima panna on pigem kahjulik kui kasulik.
20% ei ole kindlasti ekstreemne. Isegi kui aku jookseb täiesti 0% peale jääb akusse voolu ja ampreid. Lihtsalt BMS lülitab teatud voltaasi pealt ennast välja, et kaitsta akut. Inimene ei ole mõeldud selle kaitsega tegelema, seda tööd teeb telefoni sees BMS. _________________ If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough – Albert Einstein
need 20-80% mehed kes siin aegajalt figureerivad unustavad ära, et aku kontroller/telefon hoolitseb ise selle eest, et aku ära ei sureks ja kestaks pikemalt. See kui telefon näitab 0% ei tähenda, et akust viimased elektronid minema jooksid vaid, et aku kontroller ei ole nõus rohkem neid sealt välja laskma. _________________ There is no place like 127.0.0.1
Minul on sellega järgmine kogemus. Apple telefon. Pandi koguaeg laadima umbes 40%-50% pealt.
Ma ei oska ajaraami öelda, aga mingi hetk hakkas aku nii halvasti vastu pidama. healt % 94. Aga aku jooksis 100'ilt 50'nele üli kiirelt. Lasin telefoni täiesti nulli. 1% peal käis telefon terve ööpäeva. Aku jõudis nulli viskas pildi kotti. Sai 100% peale laetud ja telefoni aku toimis jälle taas nii nagu ta oli poest ostes. Erinevate aku tehnoloogiatega kursis olles, ütlen mina, et 50% pealt laadima panna on pigem kahjulik kui kasulik.
20% ei ole kindlasti ekstreemne. Isegi kui aku jookseb täiesti 0% peale jääb akusse voolu ja ampreid. Lihtsalt BMS lülitab teatud voltaasi pealt ennast välja, et kaitsta akut. Inimene ei ole mõeldud selle kaitsega tegelema, seda tööd teeb telefoni sees BMS.
Eks erandeid ole ka kindlasti või paneb elektroonika pange. Mul XR on poolteist aastat vana ja aku health on 98%. Langema on hakanud viimase poole aasta jooksul.
Siin eelkõnelejaga võrreldes 6% kadu 8 kuuga on ikka märgatav.
20% ei ole kindlasti ekstreemne. Isegi kui aku jookseb täiesti 0% peale jääb akusse voolu ja ampreid. Lihtsalt BMS lülitab teatud voltaasi pealt ennast välja, et kaitsta akut. Inimene ei ole mõeldud selle kaitsega tegelema, seda tööd teeb telefoni sees BMS.
Eks erandeid ole ka kindlasti või paneb elektroonika pange. Mul XR on poolteist aastat vana ja aku health on 98%. Langema on hakanud viimase poole aasta jooksul.
Usu mind see ei ole erand, see on reegel. BMS loeb aku mahutuvst ja pinget. Kui ta kunagi 0 ei lähe hakkab ta valetama. Kuidas ta healt % loeb, ma ei tea. Ilmselt on see tarkvaraline arvutus. _________________ If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough – Albert Einstein
M00t, See on jälle teine äärmus. Ma arvan, et igapäevane normaalne kasutus on kõige parem. Vahel 0, vahel 30, vahel 60. Nagu ma algul ütlesin, ei tasu üle mõelda enda asjadega. Minul 5 aastaga 11% healti kukkunud. Ma ei tea kas see on palju või vähe. Aga mingeid erilisi treeninguid või aku säästmisi ma ei tee. _________________ If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough – Albert Einstein
M00t, See on jälle teine äärmus. Ma arvan, et igapäevane normaalne kasutus on kõige parem. Vahel 0, vahel 30, vahel 60. Nagu ma algul ütlesin, ei tasu üle mõelda enda asjadega. Minul 5 aastaga 11% healti kukkunud. Ma ei tea kas see on palju või vähe. Aga mingeid erilisi treeninguid või aku säästmisi ma ei tee.
Nõustun eelkõnelejaga. Ei tasu üle mõelda. Mul on 3a. vana telefon ja health on 82%. No ja tee või tina, ikka peab päeva kenasti vastu, ei ole üldse probleemi.
Ei ole täheldanud, et midagi väga aeglaseks oleks läinud.
Eks see tuleneb ka sellest, et võrdlus puudub. Kui uue kätte saab, siis on vahe võib-olla märgatav.
Aga nagu öeldud, siis igapäeva toimetusi ei ole seganud.
Siin eelkõnelejaga võrreldes 6% kadu 8 kuuga on ikka märgatav.
Märgatav kadu? Ma imen oma telefonist maksimumi välja päeva jooksul, minule on see täielik töövahend. Hotspot, kõned, internet jne alatihti lahti ja osaliselt ka ühte pela jooksutan. Laen mõni päev korra, mõnikord kolm korda oma telefoni...
Ja ma saan ikkagi oma telefonist 7+h screen on time kätte?
Nii, et selle protsendi võib vist vabalt juba pikalt saata... Kui sa enam kolme tundi kasutada ei saa siis vist võiks muretsema hakata.
Mul naisel on i11, ostis selle jaanuaris omale. Tema nii jõhker kasutaja ei ole nagu mina, pigem sots meedia jne päevas. Aku health on 97% ja saab ikka 6-7h screen on time kätte..
Sõltub sellest kellel millised kasutamis harjumused on...
Edit// Kirjutasin, et laen vahest mitu korda ja vahest korra. Saan ühe laadimisega 7+H ekraaniaega kätte, et ei tekiks segadust 😂
viimati muutis EvoX 29.10.2020 09:40:08, muudetud 1 kord
Ma ei näe 94 vaid 86'te. Või minu ekraan moonutab kuidagi. _________________ If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough – Albert Einstein
Ma ei näe 94 vaid 86'te. Või minu ekraan moonutab kuidagi.
Võrdlus pole ju mitte Pro'ga vaid tavalise 11-ga.
Aga miks peaks võrdlema tavalisega? Suurem, Raskem, LCD ekraan jne. Aga vahet ei ole, igaüks võrdleb sellega millega ta heaks arvab. _________________ If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough – Albert Einstein
Võrdle ikka võrreldavaid telefone. Pro'd võrdle pro'ga ja tavalist võrdle tavalisega. Aga eks see ongi igaühe enda otsustada millega võrrelda, võid ju oma 5 aastat vana SE'ga võrrelda.
Julm lihtsalt, kui sapised on eesti inimesed. Tõmbaks ikka igalt nurgalt, siis on hea tuju kohe terveks päevaks.
Ja teie arust on 11 ja 12 võrreldavad. Sellisel juhul ok, las olla siis 10h. _________________ If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough – Albert Einstein
12 ja 11 Pro on rohkem võrreldavad? Minu meelest jaurasid sina, et ei saa samasuguseid numbreid võrdluses. Toodi kenasti välja, et võrreldi 12 vs 11 mitte 12 vs 11 pro.
Sapine oled sa ise.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.