Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kuidas pooldaksid kanepi legaliseerimist Eestis? |
Pooldaksin meditsiinilistel põhjustel kasutamist |
|
18% |
[ 53 ] |
Pooldan täielikku legaliseerimist |
|
35% |
[ 105 ] |
Ei poolda |
|
33% |
[ 99 ] |
Olen erapooletu |
|
12% |
[ 36 ] |
|
hääli kokku : 293 |
|
autor |
|
lexo
HV kasutaja

|
19.09.2020 23:18:23
|
|
|
miga kirjutas: |
Keegi siit aktiivselt jooksmisega tegeleb ? A la igapäev 10+ km vms. Kas kasutate jalgadel/põlvedel hiljem mingeid leevendavaid kreeme vms ka ? |
Tuleb "õigesti" joosta. Sarnane olukord nagu jõusaalis endale viga tegemisega - väsinuna lahmides, inertsi abil liigutades on tõenäosus vigastusteks suur. Teadlikult, õige tehnikaga tegutsedes on oht väiksem.
Muidugi jälgida õiget toitumist ja puhata ka.
edit: ... aga magneesiumi määrin lihastele ja kannan kummisidemeid vahest ka. Ei osanud neid kohe jooksmisega otseselt seotadagi lihtsalt.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
19.09.2020 23:37:36
|
|
|
Ma manustan tablettidena magneesiumi
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
walkman
Kreisi kasutaja
|
20.09.2020 08:36:29
|
|
|
Vahest on abi ka parematest tossudest.
lexo kirjutas: |
miga kirjutas: |
Keegi siit aktiivselt jooksmisega tegeleb ? A la igapäev 10+ km vms. Kas kasutate jalgadel/põlvedel hiljem mingeid leevendavaid kreeme vms ka ? |
Tuleb "õigesti" joosta. Sarnane olukord nagu jõusaalis endale viga tegemisega - väsinuna lahmides, inertsi abil liigutades on tõenäosus vigastusteks suur. Teadlikult, õige tehnikaga tegutsedes on oht väiksem.
Muidugi jälgida õiget toitumist ja puhata ka.
edit: ... aga magneesiumi määrin lihastele ja kannan kummisidemeid vahest ka. Ei osanud neid kohe jooksmisega otseselt seotadagi lihtsalt. |
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
1 :: |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
20.09.2020 10:16:34
|
|
|
netcat kirjutas: |
Olen ka vaadanud sarnaseid, aga mulle teeb muret, et kui kauaks neile filtreid saada on? Paistab et iga paari aasta tagant vähemalt tuleb uus mudel. Ühe korra ammu olen juba kõrvetada saanud sellega, et ostsin mingi selle masina iidse esivanema ja siis ei olnud lihtsalt enam üks hetk filtreid sellele. |
Sestap julgekski Luxi soovitada, tosin aastat vanale seadmele on kõik vajalik telefonikõne kaugusel. Saadavad pakiautomaati+ korralised hooldused.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
20.09.2020 12:03:40
|
|
|
Tundub nagu mingi kahtlane üritus, kui kaupade hindugi pole kodulehel nähtaval.. mina mingite selliste "kirjuta meile, helistame teile" peitusemängijatega äri ajada ei taha.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
20.09.2020 12:25:30
|
|
|
Märt. kirjutas: |
Olen ka vaadanud sarnaseid, aga mulle teeb muret, et kui kauaks neile filtreid saada on? Paistab et iga paari aasta tagant vähemalt tuleb uus mudel. Ühe korra ammu olen juba kõrvetada saanud sellega, et ostsin mingi selle masina iidse esivanema ja siis ei olnud lihtsalt enam üks hetk filtreid sellele. |
Sestap julgekski Luxi soovitada, tosin aastat vanale seadmele on kõik vajalik telefonikõne kaugusel. Saadavad pakiautomaati+ korralised hooldused. |
Tuttaval Luxi tolmuimeja, "tehnik", kes masinat mingit sorti korralise hoolduse käigus masinat vaatama tuli, osutus hoopis müügimeheks, ütles, et oioi, seda ma ei julge küll puutuda ja masin võib mõne aja pärast katki minna. Hoobilt oli kohe tal uue masina leping võtta (üle 2k€). Õnneks ei läinud plaan läbi.
|
|
Kommentaarid: 280 loe/lisa |
   |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
20.09.2020 15:43:16
|
|
|
Tundub nagu mingi kahtlane üritus, kui kaupade hindugi pole kodulehel nähtaval.. mina mingite selliste "kirjuta meile, helistame teile" peitusemängijatega äri ajada ei taha. |
Minu teada on see Lux nagu Kirby ja muud kotipoiste tooted, mis iseenesest võib ju töötada, aga mille eest ebamõistlikult palju raha küsitakse. Ja noh, eks õige müügimees üritab ikka kõigepealt välja selgitada palju kliendil raha on ja siis ütleb, et täpselt nii palju maksabki Edasijõudnud müügimees ei lase ennast ka sellest heidutada kui kliendil raha pole vaid määrib siis ettemaksu ka kaela.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
20.09.2020 19:23:08
|
|
|
Tea, keegi pole meile uusi kaela määrinud, imuri on ka Luxi toode, 2005 aastast vist, hoolduse käigus vaadatakse õhupuhasti ja imuri ka üle. 25 aastat oli ka vist garantii, tundubki nii olema. Kallis, aga hoolitsevad edaspidi su kui VIP kliendi eest. Imuri kotid otsas? Kõll ja järgmisel päeval soovitud pakiautomaadis. Ei muret, kas vanakesele kuskilt filtreid-kotte saad. Tõmbejõud on korralik.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
28.09.2020 13:49:14
|
|
|
Ei teagi nüüd, kas seda oleks parem tervise- või toiduküsimuseks liigitada, või peaks see pigem olema rubriigis "Naljad elust enesest", aga:
Ühe ja sama faktilise uudise kajastus Postimehes ja Delfis:
https://majandus24.postimees.ee/7072921/uuring-enamikku-laanemere-kalu-on-ohutu-suua
https://forte.delfi.ee/news/maa/eesti-riik-hoiatab-laanemere-kalu-on-ohutu-suua-vaid-uks-suutais-nadalas?id=91176897
Oluline sisu:
tsitaat: |
Et dioksiinid ei põhjustaks terviseriske, võib looduslikku kilu või räime süüa vastavalt 40 kuni 60 grammi nädalas või väherasvastest kaladest tarbida ahvenat ja koha kuni 100 g või lesta kuni 52 g rmminädalas. Loodusliku lõhe ja jõesilmu puhul on need kogused veelgi väiksemad - vastavalt 20 ja 25 grammi nädalas.
/--/ kolmandikul uuritud looduslikel lõhedel ületatud dioksiinide ja dioksiinilaadsete polüklooritud bifenüülide (PCBde) sisalduse lubatud määr. Kaadmiumi piirväärtust ületas lausa 90% uuritud jõesilmudest
/--/Kuna aga jõesilm ja looduslik lõhe on eestlaste toidulaual harvad külalised, on nendest kaladest tulenev risk elanikkonnale pea olematu.
|
Seekord on paraku tõe ja õiguse jämedam ots skandalist Pau käes. Ma ei nimetaks seda "ohutuks" söömiseks kui püütud kalast võib nädalas konsumeerida vaid suutäie, samas igasugused tervisenõustajad puristavad, kuidas kala peaks sööma ikka palju rohkem ja mitu korda nädalas.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
18.10.2020 17:00:57
|
|
|
Winterwind kirjutas: |
Krt lõin varbad vastu uksepiita ära, paar küünt pooleks ja varbad mõnusalt verised.
Korraks oli valus aga edasi poh yolo  |
2 kuud ja 2p hiljem.. jackpot.. lõin sama varba ära ja jälle küüs pooleks
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
3 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
18.10.2020 17:49:59
|
|
|
Krt lõin varbad vastu uksepiita ära, paar küünt pooleks ja varbad mõnusalt verised.
2 kuud ja 2p hiljem.. jackpot.. lõin sama varba ära ja jälle küüs pooleks  |
Küüs sisse ei hakanud kasvama ?
|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
maty
Kreisi kasutaja
|
18.10.2020 18:05:59
|
|
|
küüsile OFF ja elu lill
|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
18.10.2020 18:30:14
|
|
|
Jättipotti...
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
18.10.2020 18:42:09
|
|
|
Pätu kirjutas: |
2 kuud ja 2p hiljem.. jackpot.. lõin sama varba ära ja jälle küüs pooleks  |
Küüs sisse ei hakanud kasvama ? |
Õnneks mitte ja ära ka ei tulnud tookord
|
|
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
18.10.2020 20:04:48
|
|
|
Oli sama uks?
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
18.10.2020 20:19:53
|
|
|
Seekord polnud uks seega traditsioon katkes
|
|
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
18.10.2020 22:15:07
|
|
|
krt ma olen pikki betoonseina ka ära löönud aga küünt pole veel suutnud purustada...
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
MatchMaker
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 466 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
27.10.2020 11:19:04
|
|
|
Ostsin siis Philipsi õhupuhastaja ära. Loodetavasti saab heam.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
27.10.2020 19:40:11
|
|
|
tsitaat: |
Koroonaviiruse tõttu on terve Eesti rahvas ometi kord korralikult käsi pesema hakanud ja vähe sellest, hoolsalt pestakse ka puuvilju ning isegi piimapakke. |
Pesen käsi samapalju kui varem ja desohullusega kaasa pole läinud. puuvilju siis pesen kui poest pärit, oma aiast läheb otse suhu. Piimapakke pole never pesnud ja ma ei tea miks neid pesema ka peaks
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
27.10.2020 20:04:59
|
|
|
salatoimik, no siin kirjutati,et piimpakke pestakse, sai tuuakse kaks päeva hiljem tuppa ja siis desotakse ka kilepakend üle ning ajalehed ootavad oma järge lausa 7 päeva lugemislauale pääsemiseks.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
28.10.2020 14:32:18
|
|
|
Mõistlik ikka pesemata mandariine süüa ja kiruda, et miks kõht koguaeg lahti on..
|
|
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
28.10.2020 15:18:31
|
|
|
Winterwind, kes kurat enne mandariine pesnud on?
Ning (vist oli) möödundnädalane Soome uuring andis teada, et tervemad lapsed on just sellised, kes mullaga ja poriga kokku puutuvad. Igasugu uuringud ütlevad, et liigne puhtus on tervisele kahjulik.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |