iga seeriaga on see mõttetuse jutt ja kuidas midagi pole muutunud. Tahad vahetada - vaheta. Ei pea vajalikuks - ära vaheta. Ei ole õiget ega vale vastust kui räägime 1000+eurot maksvast mobiiltelefonist. Selge mõistus ütleb, et juba eos on vale osta 1000+ eurone telefon. Mingile veidrale kihule hoida taskus viimase malli riistvara, olla early adopter, saada osa kasvõi väikest muutudest ei ole asjad, millele saab panna külge mingit kaine mõistuse lipikut.
Kaine mõistus käseks osta pruugituna 400euroga XS.
viimati muutis Anti 26.10.2020 14:04:15, muudetud 2 korda
Mida keegi "suureks edasiminekuks" loeb?
Minu jaoks on 12 disain väga suur edasiminek 11'ne ees. Minu jaoks on viimase 5 aasta suurib edaspimnek 12. _________________ If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough – Albert Einstein
Mõnele ehk on Lidar väga oluline funktsioon. Või kaamera uuendused. Või kiirem protsessor. Või ehk kasvõi välimus lihtsalt.
Usun, et paljudele on 12 Mini vägagi oluline põhjus upgradeks.
Isiklikult lihtsalt ei suutnud seda mõistlikku põhjust leida. Kuigi uus asi ahvatleb ikka nagu alati. _________________ There is no place like 127.0.0.1
3G oli jõhkralt suur edasiminek, kuna algsel iPhone'il otsustas Jobs miskipärast 3G ja GPS-i ära jätta, kuigi Nokiatel oli juba mitu aastat küljes olnud.
Huvitav, et 11 vs 12 on 30g kaalusäästu leitud, 11 pro vs 12 pro aga 1g lisaks.
Pakun ka, et Mini on selle hooaja tegija. Mingi päev jalutasin üle tüki aja Euronicsi moblaväljapanekute vahel ja kui tahaks midagi kompaktsemat, siis otsi nagu šapöörilabidat lumelabidanäituselt...
1st gen iPhone oli tegelikult üks krdi ilus asi. Äkki teevad 15th anniversary erimudeli samasuguse (ka mõõtudelt) aga täisekraani ja moodsa sisuga? Võiks vabalt sama paks olla, saaks kaamerad jälle kenasti korpusse uputada ja ülejäänud mahu akut täis suruda.
LiDAR ja suurem sensor ja parem optika Pro Max mudelil ajendab mind ennast just seda ootama.
Mrwhosethebossi videos tuleb lidari kasutamine ööpiltidel hästi välja.
Aga keds pildistamine ei huvita seda ka see fakt ei huvita muidugi. _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Pakun ka, et Mini on selle hooaja tegija. Mingi päev jalutasin üle tüki aja Euronicsi moblaväljapanekute vahel ja kui tahaks midagi kompaktsemat, siis otsi nagu šapöörilabidat lumelabidanäituselt...
Ma ise arvaks sama aga ~800 eurose hinna puhul... thanks but no thanks
Mina vahetan samuti välja. Hetkel kasutusel iPhone X, mis on väga hea telefon aga kahjuks libe nagu luts ning ilma ümbriseta sisuliselt kasutuskõlbmatu.
Tundub, et 12 on üle pika aja jälle selline telefon, mis otseselt ei nõua omale ümbrist (võin ka eksida). Lisaks on kaamera X vs. 12pro tuntav edasiminek.
Otsin hetkel põhjust, et saaks X-i välja vahetada, aga VIST veel see aasta lükkan edasi. Kui tavasuuruses Pro'sse ka suurem sensor ära mahutatakse, siis oleks küll käpp. Järgmine aasta ehk. _________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis
iga seeriaga on see mõttetuse jutt ja kuidas midagi pole muutunud. Tahad vahetada - vaheta. Ei pea vajalikuks - ära vaheta. Ei ole õiget ega vale vastust kui räägime 1000+eurot maksvast mobiiltelefonist. Selge mõistus ütleb, et juba eos on vale osta 1000+ eurone telefon. Mingile veidrale kihule hoida taskus viimase malli riistvara, olla early adopter, saada osa kasvõi väikest muutudest ei ole asjad, millele saab panna külge mingit kaine mõistuse lipikut.
Kaine mõistus käseks osta pruugituna 400euroga XS.
iPhone 4 on viimane õun mida kasutasin, vahepeal on olnud erinevad Androidid, neist viimasena OnePlusid.
Eelmise aasta 11pro tekitas huvi iOS peale tagasi minna, kuid lasin sellel kihul sujuvalt mööduda.
Esimene mõte oleks võtta 11pro kuna "natuke soodsam", kuid nüüd juba tundub see hinnavahe nii tühine, et kaldun 12pro poole. Viimase puhul meeldib just see kandiline disain nagu oli 4 ja 5 puhul. Lisaks 12/pro käepärasem suurus. OnePlusid läksid aina suuremaks, oleks aeg hakata tagasi alla poole tulema. Ehk 12 mini laob sellele trendile mingi põhja.
Olen nõus, kaine mõistus ütleb, et 1000+ eurot telefoni alla panna...idiootsus. Aga kes meist on koguaeg kaine!?
Klickis olid vahel terve aasta väljas ja kordagi ei näinud selliseid kahjustusi. Need samad väljas olnud telefonid müüdi veel pärast klientidele uute pähe maha
Klickis olid vahel terve aasta väljas ja kordagi ei näinud selliseid kahjustusi. Need samad väljas olnud telefonid müüdi veel pärast klientidele uute pähe maha
Neid samu poe näidiseid saab tegelikult päris kõvasti odavamalt osta.
Neid samu poe näidiseid saab tegelikult päris kõvasti odavamalt osta.
suurematel müüjatel on apple poolt eraldatud näidised ning nende kestale kusagile on graveeritud "näidis" vms.
Sellel aastal oli avaldus "4x tugevam ekraaniklaas" jmt. Millal aga iPhone uue mudeli puhul võiks oodata avaldust "aku kestab 5x kauem kui konkurentidel"? Kõik muu areneb, aku püsib "paigal"...
No samsa leiutas grafiitaku, ju pole lollikindel, et telodesse toppida...kuigi lubati _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
kulla kaasmaalased, ma juba mainisin, et midagi tuleb järgmise aasta live showsse ka jätta.
Sel aastal oli 5G, mini ja pisut rohkem servani ekraan tänu kandilisele kestale.
järgmine aasta:
1. kaotame "kulmu" ja puurime klaasi augu kaamerale ja sensoritele. Pilt tervel ekraanil.
2. super aku, parem kui never ever iPhonel.
3. USB-C või wireless laadimine ainult?
4. lisan juurde, hetkel ei meenu mis kõik veel peaks "ilmavalgust" nägema.
indrpo, see nende taktika jah, aga tunnike juurde ei kära enam. Pakun, et reaalselt on samsal ja tim applel need uued akud olemas. Küsimus on, kes suudab seda rohkem edasi lükata.... Samsa müüginumbreid vaadates, siis kaua ei suuda. Paari aasta jooksul on need letis. Kaua sa ikka pixleid müüd , lisaks oma prose sitt neil.
Väike OT
Apple sammub viisakalt aasta hiljem selle sammu _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Õunal ProMotion ammu olemas, kuid miskipärast ei taha seda föönile lisada. Tea, kas lükkasid selle viimasel hetkel nimekirjast välja, et järgmine aasta millegagi turule oleks tulla?
Mis ajast aku numbrid on olulisemad kui see, mis sellega teha saab?
iPhone prosed on aeglasemad, tuumasid vähem, mälu vähem, akud väiksemad, aga sellegipoolest teeb teistele tipptelefonidele jõudluses ära.
11 Pro Maxi ei suuda ma terve päevaga tühjaks teha. Ja päeva all mõtlen ma kell 7 ärkamist ja südaööl koju jõudmise vahele jäävat tööaega.
Ei püsi aku samal tasemel ju. Läks kehvemaks see aasta.
see test kus mingi ekraan vaat et maxi peal koguaeg põleb ei ole üldse legit tegelt.
Kes kasutavad need teavad, et 11 seeria akud nt peavad reaalses kasutuses oluliselt paremini kui androidikad nt.
Reaalses kasutuses nt kinnise ekraaniga taskus ei kuluta midagi, vs mõned teised mis siis ka drainivad.
11 Pro peab mul reaalselt sitaks kauem vastu kui N20 Ultra, ja sama kasutuse juures. N20 Ultra v S20 Ultra ei pidanud õhtunigi, 11 pro maxi ei pea iga öö laadimagi vahel.
Aga eks näeb kui telo endal käes...
Edit: mark on legitim ja ausam kui teised alati imo: https://youtu.be/7v7IHCRYjuo _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Ma tean, et iphone 11 seeria akud on väga head ning ma ei võrdlegi neid androididega.
Fakt on see, et iphone 12 akud on viletsamad kui iphone 11 omad...väga kummaline, et nii kõva firma nagu Apple teeb sellise tagasimineku
iPhone 12 aku võib ju olla natukene väiksema milliampertundide arvuga kui eelmisel mudelil, ent kui see peab sellestki hoolimata sama kaua vastu, siis mis vahet seal on?
iPhone 12 aku võib ju olla natukene väiksema milliampertundide arvuga kui eelmisel mudelil, ent kui see peab sellestki hoolimata sama kaua vastu, siis mis vahet seal on?
Kas on juba ka võrdlevaid ja põhjalikke iP12 ülevaateid olemas? Huvitaks ennastki, kuidas aku peab 11'ga võrreldes. GSMarena sai enda isendi testimiseks hiljuti kätte, eks sealt tuleb äkki nädala jooksul ülevaade, kus saab kenasti aku pidamise üldisele skaalale panna.
Kas on juba ka võrdlevaid ja põhjalikke iP12 ülevaateid olemas? Huvitaks ennastki, kuidas aku peab 11'ga võrreldes. GSMarena sai enda isendi testimiseks hiljuti kätte, eks sealt tuleb äkki nädala jooksul ülevaade, kus saab kenasti aku pidamise üldisele skaalale panna.
Ma ei saa sellest vingumisest aru, kahe telefoni aku vahe mAh'ides minimaalne, samuti selle video testi tulemused. Seda video testi vaatasin juba mitu päeva tagasi. Olen ennemgi ta videosid vaadanud. Alati tekkivad mul tema testi käigus mitmed küsimused selle korrektsuse kohta, aga las need olla. See on tema test ja tema meetod seda testida. Isiklikult arvan, et aku kestvuse vahet ei ole, kuna mitte keegi ei kasuta telefoni 100%-0'ini ekraan sees. Kuuldavasti "sleepis" olles tarbib 12 vähem.
Ja isegi kui ta peab 30mintsa vähem vastu, siis who cares. Me elame 21 sajandis kus voolupesa pea igalpool, isegi liinibussis ja rongis. _________________ If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough – Albert Einstein
See teist näitab väga konkreetset kasutusmustrit. Ehk siis ekstreemset. Ja see on OK.
Keegi võiks ka mingi mõne keskmise kasutaja akutesti teha, kus telefon sitsib 75% päevast taskus või laual, tehakse paar pilti pilti, päeval mõned telefoni ja teams kõned, vahel natuke chati, õhtusel ajal dimmed ekraaniga veidi instagrammi ehk kuidas telefon peab vastu suurema osa ajast standby reziimis.
Ega kui standby imeb akut siis pole eriti kasu, et fortnite 5h jutti jooksutades kestab üks teisest kauem.
Selleks on väga hea GSMarena test. Üldiselt sealsed tunnid vastavad minu kasutusele. Kui endurance rating on näites 72h, siis umbes nii ta ka minul vasta peab ehk 3 ööpäeva.
Kasutan telefoni rääkimiseks, pildid, paar chatti sessiooni, mõni kiire googeldamine. YT'i ja filme vaatan arvutist. _________________ If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough – Albert Einstein
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.