Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
olafsand
HV Guru

|
16.10.2020 09:27:14
|
|
|
jeesus188, siis oleksid saanud nii teha, et paki tagastamine, skännid sama triipkoodi sisse ja prindib uue kleepsu. Aga see selleks. Saab igatemoodi kui vaja
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
16.10.2020 09:38:33
|
|
|
olafsand kirjutas: |
jeesus188, siis oleksid saanud nii teha, et paki tagastamine, skännid sama triipkoodi sisse ja prindib uue kleepsu. Aga see selleks. Saab igatemoodi kui vaja  |
Eem, ei tuleks eales selle peale, kusagil kirjas ka polnud....aga noh, saatsin ära juba dpd-ga.
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
20.10.2020 15:34:38
|
|
|
S20 FE October patch on väljas.
Spoiler 
Kirjutan varsti siia ja ka S10 teemasse peamised erinevused S10 ja selle isendi vahel.
Selline mini-review tüüpi asi äkki. Olen vahepeal veidi tõbine olnud, mistõttu pole eriti telefoni süveneda jõudnud. Keegi võiks pealkirja lisada S20FE
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bunny
HV kasutaja

|
20.10.2020 16:20:59
|
|
|
Kolm põlvkonda Androidi operatsioonisüsteemi uuendusi saavad järgmised Samsungi seadmed:
Galaxy S-seeria: Galaxy S20 Ultra 5G, S20 Ultra, S20+ 5G, S20+, S20 5G, S20, S10 5G, S10+, S10, S10e, S10 Lite ja tulevased Galaxy S seadmed
Galaxy Note-seeria: Galaxy Note20 Ultra 5G, Note20 Ultra, Note20 5G, Note20, Note10+ 5G, Note10+, Note10 5G, Note10, Note10 Lite ja tulevased Galaxy Note seadmed
Galaxy volditavad seadmed: Galaxy Z Fold2 5G, Z Fold2, Z Flip 5G, Z Flip, Fold 5G, Fold ja tulevased Galaxy Z seadmed
Galaxy A-seeria: Galaxy A71 5G, A71, A51 5G, A51, A90 5G ja valitud tulevased A-seeria seadmed
Tahvelarvutid: Galaxy Tab S7+ 5G, Tab S7+, Tab S7 5G3, Tab S7, Tab S6 5G4, Tab S6, Tab S6 Lite ja tulevased Galaxy Tab S seadmed
https://www.am.ee/node/7758
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 :: |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
20.10.2020 18:44:59
|
|
|
Bunny kirjutas: |
Kolm põlvkonda Androidi operatsioonisüsteemi uuendusi saavad järgmised Samsungi seadmed:
Galaxy S-seeria: Galaxy S20 Ultra 5G, S20 Ultra, S20+ 5G, S20+, S20 5G, S20, S10 5G, S10+, S10, S10e, S10 Lite ja tulevased Galaxy S seadmed
Galaxy Note-seeria: Galaxy Note20 Ultra 5G, Note20 Ultra, Note20 5G, Note20, Note10+ 5G, Note10+, Note10 5G, Note10, Note10 Lite ja tulevased Galaxy Note seadmed
Galaxy volditavad seadmed: Galaxy Z Fold2 5G, Z Fold2, Z Flip 5G, Z Flip, Fold 5G, Fold ja tulevased Galaxy Z seadmed
Galaxy A-seeria: Galaxy A71 5G, A71, A51 5G, A51, A90 5G ja valitud tulevased A-seeria seadmed
Tahvelarvutid: Galaxy Tab S7+ 5G, Tab S7+, Tab S7 5G3, Tab S7, Tab S6 5G4, Tab S6, Tab S6 Lite ja tulevased Galaxy Tab S seadmed
https://www.am.ee/node/7758 |
Ma saan aru, et Eesti meedias see uudis levib millegipärast alles nüüd ja seega jõuab see uue lainena ka HV foorumisse.
Tegelikult tehti see teatavaks juba augustis:
https://news.samsung.com/global/samsung-raises-the-bar-for-mobile-experience-innovation-committing-to-three-generations-of-android-os-upgrades
Seega, kas meie tehnoloogiaajakirjanikud olid kõik puhkusel vms, miks see info alles 2 kuud hiljem Eesti meedias kajastamist leiab, ei mõista.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
S.I.L.L.U
HV veteran

|
23.10.2020 09:52:32
|
|
|
Eile tuli S20´le turvauuendus ja mingi kaamera fix.
E: Nädal siis S20ga elatud, eelmine telo oli S9+.
S20 puhul ei meeldi, et sõrmejäljelugeja on ekraanil, S9+ puhul oli nimetissõrm kohe anduri peal kui taskust välja võtsin.
Samuti häirib, et pole enam seda vilkuvat tulukest, ning see kaamera osa nii hullult välja ulatub.
S20 kasuks muidugi parem kaamera kvaliteet ja natuke kiirem ja sujuvam.
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
23.10.2020 09:59:13
|
|
|
Clover kirjutas: |
Ise tagastasin, siis panin telefonile 3 kihti mullikile ümber enne kui ümbrikusse; siis kõlbas ka kogumiskasti visata. Jama küll tegelt, et ei mahu koos karbiga ümbrikusse.
Järgmised korrad olen Teliasse tagastanud, palju parem lahendus neil ja selle puhul ei usu, et postis saab katki minna. |
ot: |
Mingi mail ka tuleb, et palju tagasi saan vms?
Pm 5 päeva on möödas tagastusest, vaikus
tsitaat: |
Pärast seadme kontrollimist tehakse Sulle ülekanne 5 tööpäeva jooksul. |
|
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
23.10.2020 10:56:01
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
Ise tagastasin, siis panin telefonile 3 kihti mullikile ümber enne kui ümbrikusse; siis kõlbas ka kogumiskasti visata. Jama küll tegelt, et ei mahu koos karbiga ümbrikusse.
Järgmised korrad olen Teliasse tagastanud, palju parem lahendus neil ja selle puhul ei usu, et postis saab katki minna. |
|
|
Ei tule. Mingi hetk on raha lihtsalt arvel.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Clover
HV veteran

|
23.10.2020 12:16:07
|
|
|
|
|
Ei tule jah. Tookord ootasin vist nädal aega, saatsin isegi kirja, et kas ikka on kätte saanud, järgmine päev vastati, et telefon on kohal ja veel päev hiljem oli raha kontol. |
|
|
Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
23.10.2020 12:28:50
|
|
|
|
|
Ei tule jah. Tookord ootasin vist nädal aega, saatsin isegi kirja, et kas ikka on kätte saanud, järgmine päev vastati, et telefon on kohal ja veel päev hiljem oli raha kontol. |
|
Käes on neil kindlasti, kulleriga saatsin. Eks siis ootan raha |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
23.10.2020 12:41:51
|
|
|
S.I.L.L.U kirjutas: |
Eile tuli S20´le turvauuendus ja mingi kaamera fix.
E: Nädal siis S20ga elatud, eelmine telo oli S9+.
S20 puhul ei meeldi, et sõrmejäljelugeja on ekraanil, S9+ puhul oli nimetissõrm kohe anduri peal kui taskust välja võtsin.
Samuti häirib, et pole enam seda vilkuvat tulukest, ning see kaamera osa nii hullult välja ulatub.
S20 kasuks muidugi parem kaamera kvaliteet ja natuke kiirem ja sujuvam. |
Eks maitseid on mitmeid, kuid ekraanil sõrmelugeja on parem kui tagaküljel, kui autos hoidikus telefoni kasutada (samas Android Auto tulekuga pole see enam nii oluline).
Kõige parem oli minu hinnangul osade Sony'de ja S10e lahendus, kus lugeja asus 'Power' nupul - see oli minu jaoks kõige loomulikum kasutada.
Igale oma.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Clover
HV veteran

|
23.10.2020 13:47:35
|
|
|
Draqula kirjutas: |
Kõige parem oli minu hinnangul osade Sony'de ja S10e lahendus, kus lugeja asus 'Power' nupul - see oli minu jaoks kõige loomulikum kasutada. |
Ainuke loogiline ja mõistlik lahendus on muretseda Fold2, tal on power nupu peal.
|
|
Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
EstGane70
HV kasutaja
|
23.10.2020 22:12:04
|
|
|
jeesus188, siis oleksid saanud nii teha, et paki tagastamine, skännid sama triipkoodi sisse ja prindib uue kleepsu. Aga see selleks. Saab igatemoodi kui vaja  |
Eem, ei tuleks eales selle peale, kusagil kirjas ka polnud....aga noh, saatsin ära juba dpd-ga. |
Kui kiirelt nad raha tagasi kannavad kontole? S.t lepingus sees küll et 5 tööpäeva jooksul alates telefoni nendeni jõudmisest aga irl?
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jann1
HV Guru

|
23.10.2020 22:14:35
|
|
|
EstGane70 kirjutas: |
Eem, ei tuleks eales selle peale, kusagil kirjas ka polnud....aga noh, saatsin ära juba dpd-ga. |
Kui kiirelt nad raha tagasi kannavad kontole? S.t lepingus sees küll et 5 tööpäeva jooksul alates telefoni nendeni jõudmisest aga irl? |
Mina olen paaril korral alati 3 nädalat oodanud ja seniks kuni häält tõstsin siis sain. Aga ühe telefoni nad kaotasid ära. Jõudis neile aga peale seda kadunud. Ja siis hüvitati minimaalne summa mitte korras telefoni eest nagu oli.
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
128 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
23.10.2020 22:22:29
|
|
|
Jann1 kirjutas: |
Kui kiirelt nad raha tagasi kannavad kontole? S.t lepingus sees küll et 5 tööpäeva jooksul alates telefoni nendeni jõudmisest aga irl? |
Mina olen paaril korral alati 3 nädalat oodanud ja seniks kuni häält tõstsin siis sain. Aga ühe telefoni nad kaotasid ära. Jõudis neile aga peale seda kadunud. Ja siis hüvitati minimaalne summa mitte korras telefoni eest nagu oli. |
Nagu päriselt? Ma saatsin töötava telo neile....eks järgmine nädal hakkan siis tüütama kui ei tule. Esmaspäeva hommikul said nad kätte selle.
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
23.10.2020 23:36:16
|
|
|
Ma näppisin ka täna poes S20. Ei ole S10e-ga kõrvutades üldse oluliselt suurem. Selle ca sent lisapikkust kannataks ehk ära. Peamine, mis mind esmapilgul häiris, olid valele poole kolinud voluuminupud. Mäletan veel, et kui Nokia omal ajal selle lollusega hakkama sai, järgnes kiire allakäik. Kaamerateploki jõhker väljaturritumine pole ka kena ega käes mugav. Selili lauale panduna veel hullem. Tuleks sama paks kummikondoom ümber orgunnida. Kõrval oli Huiomi Poco F2, esikaamera osas võiks sellelt šnitti võtta. Meeldiv üllatus oli, et ekraan ongi juba jälle praktiliselt lame. Ei häirinud enam, nagu kunagi S7 Edge'i kätte võttes (ja ka ise pea pool aastat end S9+ kasutama sundides).
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
valdeko
HV vaatleja
|
23.10.2020 23:40:55
|
|
|
Mina olen paaril korral alati 3 nädalat oodanud ja seniks kuni häält tõstsin siis sain. Aga ühe telefoni nad kaotasid ära. Jõudis neile aga peale seda kadunud. Ja siis hüvitati minimaalne summa mitte korras telefoni eest nagu oli. |
Nagu päriselt? Ma saatsin töötava telo neile....eks järgmine nädal hakkan siis tüütama kui ei tule. Esmaspäeva hommikul said nad kätte selle. |
Ma panin telefoni 20ndal pakiautomaati, täna kanti raha kontole.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
23.10.2020 23:47:29
|
|
|
valdeko,
Said 400 või mis telo andsid?
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
ents75
HV kasutaja
|
23.10.2020 23:53:34
|
|
|
valdeko kirjutas: |
Nagu päriselt? Ma saatsin töötava telo neile....eks järgmine nädal hakkan siis tüütama kui ei tule. Esmaspäeva hommikul said nad kätte selle. |
Ma panin telefoni 20ndal pakiautomaati, täna kanti raha kontole. |
Mina panin eelmisel reedel posti ja täna laekus. S9+ eest 400€ nagu lubati.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
24.10.2020 09:27:16
|
|
|
Töötava s9+ telo eest, millel tagakaas vahetatud originaali vastu, anti 96€...head piixus küll.
Viimane kokkupuude samsaga oli see kindlasti
Device BuyBack and Samsung bonus |
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
viimati muutis jeesus188 24.10.2020 09:29:56, muudetud 1 kord |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
hkurujo88r
HV Guru

|
24.10.2020 09:29:53
|
|
|
Töötava s9+ telo eest, millel tagakaas vahetatud originaali vastu, anti 96€...head piixus küll.
Viimane kokkupuude samsaga oli see kindlasti |
Kriime täis, ekraanil burn in või millest nii madal hind?
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
24.10.2020 09:31:55
|
|
|
hkurujo88r kirjutas: |
Viimane kokkupuude samsaga oli see kindlasti |
Kriime täis, ekraanil burn in või millest nii madal hind? |
Samsadel kõikidel alumine rida kerge burn in. Ei kasutanud max heledust.
Mikrokriimud, tavaline kasutus. Miks nii madal....vot ei tea. See veel boonusega
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
hkurujo88r
HV Guru

|
24.10.2020 09:35:11
|
|
|
No burn in, sellepärast tõmmatigi korralikult hinda alla. Aga no natuke liiga palju tõmmati hinda alla.
Ise veel ei teagi kas ikka tahaks samsungi, S9 eest saaks praegu ka 400€. Korralik, burn in puudub.
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
24.10.2020 09:42:44
|
|
|
hkurujo88r kirjutas: |
No burn in, sellepärast tõmmatigi korralikult hinda alla. Aga no natuke liiga palju tõmmati hinda alla.
Ise veel ei teagi kas ikka tahaks samsungi, S9 eest saaks praegu ka 400€. Korralik, burn in puudub. |
no sellise raha eest ma ei plaaninud ära anda seda
Aga noh, vigadest õpitakse
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
valdeko
HV vaatleja
|
24.10.2020 10:24:41
|
|
|
valdeko,
Said 400 või mis telo andsid? |
Andsin Note 10-e, maksti maksimaalne mis selle kampaaniaga lubati, 600 €.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|