Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade: Spordikell Garmin Forerunner 245 Music märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
lightbluefox
HV Guru

liitunud: 30.12.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.06.2020 16:20:09 Ülevaade: Spordikell Garmin Forerunner 245 Music vasta tsitaadiga

Pikalt valitses soov 2018 ostetud Xiaomi Amazfit Bip millegi uuemaga asendada, kindlasti kaotamata funktsionaalsuses. See ülevaade ei tule põhjalik ja funktsionaalsust detailideni analüüsiv nagu Ray Makeri oma https://www.dcrainmaker.com/2019/04/Garmin-forerunner-245-music-gps-watch-in-depth-review.html . Ülevaateid on lisaks muidugi tehtud palju, seega keskendun vaid pigem just võrdlusele Mi Bipiga, kui palju annab 60€ ja 300€ (juuni algus 2020) kellasid võrrelda.

Kella valik

Kohe alguses välistasin nutikellad, kuna kindlasti tahtsin 24/7 käekella, mida ei pea käelt võtma muul põhjusel kui laadimiseks (nagu bip). Samuti välistasin Polari ja Suunto, kellel oli hind kallis, kellel puuteekraan- jah, ka puuteekraani ei tahtnud, kuna selle kasutamine märjas ei pruugi eriti heaks kujuneda nagu osad ülevaated näitavad. Suur osa oli valikul ka Garmini ökosüsteemil- võrdlused sõpradega, mugav aktiivsuse võrdlus, mängusarnane märkide kogumine auhinnana teatud tegevuste tegemisel (a la esimene 5k jooks). Mi bip ja ka teised Xiaomi korporatsiooni kellad kasutvad kõik Mi Fit või sarnast äppi, mis toob nende paremad ja kehvemad kellad kõik ühele põrandale kokku nii, et paremate kellade omadused silma ei hakkagi.

Palju oli abi kellegi koostatud põhjalikust võrdlustabelist Redditis: https://www.reddit.com/r/Garmin/comments/ddtqyr/i_made_a_spreadsheet_of_all_Garmin_watches/

Eks alguses kippus ikka mõte Fenix 6 Pro peale, aga määravaks sai, et õnneks või kahjuks on mul käsi piisavalt väike, et see suur kolakas ei ole ilmselt ei ilus ega mugav pidevaks kandmiseks, lisaks vaadates mida Fenixi seeria pakub, siis kasutaksin sellest funktsionaalsusest pisikest osa. Midagi sellist, nagu osta omale luksusauto, et sellega kord nädalas poodi sõita- ei ole mõistlik.

Üsna kiiresti selgus, et internet armastab FR245 mudelit (kas siis muusikaga või ilma) ja põhjusega. Kaetud on enamik funktsioone mida suuremal massil vaja võib minna. Kandsin neil kellasid kaks nädalat üks ühe teine teise käe peal, et saaksid võimalikult võrdsed tingimused.

Olulised funktsioonid

https://giphy.com/gifs/fr245-ckHro63lUdXc2rEZ4k

-Jooksmine

-Rattasõit

-Ujumine

Sai käidud paar korda ujumas ja peab ütlema, et basseinipikkuseid loeb täpselt. Tavalisele harrastajale on tehtud asi väga lihtsaks: basseini astudes vajutad start ja basseinist välja minnes stop, kogu vahepealse aja kella põhjust näppida pole, paus läheb ise peale kui kell tunneb, et sa ei uju ja käivitub automaatselt ujuma hakkamisel. Kui tahad eraldi mingeid tõsisemaid sessioone salvestada, siis saad valida „drill mode“, millega saab siis salvestada mingeid konkreetseid seeriaid. Kell tunneb ära ka erinevaid ujumisstiile:

-Jõusaal

Jah, uskumatu, aga kell suudab teatud harjutusi (nt kätekõrverused, rinnalt surumised, kükid) automaatselt registreerida, pärast iga seeriat saab valida raskuse ja käivitada puhkeaja. Praktikas korduste arvud natuke ujuvad, kord vähem ja siis kord rohkem, heaks registreerimiseks tuleb neid teha võimalikult puhtalt. Isiklikult ei näe seda end kasutamas, pigem vajadust vaid stopperi järgi. -Jooga -Sõudmine -Jnejne, kui soovitud tegevust nimekirjas pole, saab teha koopia mingist teisest, millesarnane tegevus on ja kasutada seda. -PulseOx- vere hapnikusisalduse mõõtmine, palju haibitud, aga meil siin üsna kasutu funktsioon, merepinnale lähedal elades saate esimest korda proovides oma näidu nii 95-98% kätte ja rohkem seda funktsiooni kasutada mõtet ei ole, mägironijal ilmselt oleks sellest rohkem kasu, aga ka siis piiratult.

-Body battery

See oli funktsioon, millepärast välistasin vanemad Garminid (ka Fenixid), kuna see funktsioon tundus vägagi huvitav ja paljude arvates ka täpne. Õnneks või kahjuks langes ülevaate kirjutamise ajale ka kerge külmetus ja sai Body battery siisne käivutmine ära nähtud:

Vasakult paremale siis kaks tavapärast päeva ja kolmandal pildil siis päev, kus ülestõusmisest alates enesetunne järjest kehvenes kuni 18.00 paiku juba muud teha, kui magada, ei jõudnud.

-Muusika

Pikalt olin kahtleval seisukohal, kas see on väärt lisa 50€, otsustasin, et kui juba siis juba ja ehk lisab kellale tulevikukindlust, kuna mälumaht on oluliselt suurem kui tavaliselt 245-l. Suvel tuleb silkamist ilma telefonita ette ikka ja saab öelda, et kvaliteedivahet telefoniga ma ei tunneta, käekellast tulev volüüm on aga märksa kõrgem kui telefoni oma. Lugude vahetamine kiire ja mugav.

Aega tuleb aga varuda muusika kella saamiseks, 100 loo Spotifyst kella saamiseks kulus umbes tund, ja kehvema ühendusega sync ebaõnnestus pidevalt, ja tihtipeale 50% peal ebaõnnestumine tähendas, et mitte ühtegi laulu kohale ei jõudnud.

Saab ka kasutada oma mp3-sid, aga minu jaoks on ripitud mp3-d juba nii 2004, nii et kasutan vaid voogedastuse teenust. Spotifys on toetatud ka taskuhäälingud, nii saab omale tunni või paarise jutusaate kella lisada, samas kellal kerida võimalik pole, seega kui kuulatav jääb pooleli või kogemata sulged, kuulad kõike algusest peale... samuti pole toetatud kiirendusega kuulamine, kui oled harjunud seda telefonis tegema. Samas Garmin pakub oma toolkiti millega rakendusi teha ja nii saad omale soovi korral sobivama programmi valmis kirjutada icon_smile.gif

-Une jälgimine

Saab öelda, et une kestvuseks pakub nii Garmin kui Bip üsna sarnast aega, mõneminutilise erinevusega. Garmin näitab ka REM und, mitte bip ei kuva. Uneajalugu on nüüd mitu aastat kogutud, aga suurt midagi sellega teha pole...

-Sammud

Sammudest ei saa ühegi kellaga enam üle ega ümber, kuna neid täpselt mõõta pole võimalik, siis saab vaid öelda, et kaks kella erinevad tulemuse poolest vähe, ühel päeval õnnestus saada ka täpipealt sama sammude arv, mõnel päeval on Garminil paarsada sammu rohkem, teisel jälle Bipil. Pole aimugi kumb võiks täpsem olla.

-Üldised funktsioonid

https://giphy.com/gifs/hpdGKICefCaNXUcIFW

Taimer, stopper, äratus, leia telefon, ilm, kalendriteavitused ja sõnumid on kõik samad mis Bipil Bipil on need kiiremini kättesaadavad, samas bipil saab valida loetud arvu rakendusi mis teateid saata saavad (pole probleem tegelikult), Garminil seda piirangut pole. Ilma näitab Garmin põhjalikumalt, aga tahab ka et telefon lähedal oleks, Bip suudab märkamatult mõne päeva ilma omale mällu tõmmata ilma telefoni kasutamata.

Lisa on abikutsungi funktsioon, mis siis peaks automaatselt sinu koordinaatidega abikutse saatma määratud kontaktidele, kui kell tuvastab keset treeningut äkitse kukkumise, midagi sarnast nagu autode automaatne hädaabikõne. Õnneks või kahjuks pole seda proovida saanud.

Kalender, kui kasutate googli kalendrit, peaks olema võimalik sealsed sündmused kella sünkroniseerida, ise kasutan kahjuks teist teenusepakkujat ja nendele tuge ei ole (vähemalt tasuta varianti), Garmini kalendrit teistele seadmetele on võimalik jagada küll, aga kahjuks vastupidi nii lihtne pole.

Asi pole muidugi hull- ka Bip seda ei paku. Kui telefon on lähedal, tulevad teavitused kalendrisündmuste kohta läbi nagu tavaliselt.

Aku eluiga

Tootja lubab targa kella reziimis maksimum 7 päeva, kuna seda lihtsalt targa kellana kasutades oleks olnud targem osta teine kell, siis ma olen loomulikult saanud 4 päeva maksimum, wifiga muusikat sünkides tasub kell hoida laadija otsas, kuna wifi sünk imeb akut lurinal, samuti ka muusika kuulamine, mida saab täis aku korral nautida kuni 6 tundi. Ultrajooksjatele on samas mõeldud, GPS pakub “ultratrac” reziimi, mis lubab üle 24h GPSiga jooksmist või muud tegevust. Arvestades, et laadimine on kuni poolteist tundi, siis on hea kell nt laua taga tööd tehes lihtsalt laadima panna ja märkamatult on ta jälle täis, öösel laadimisel ei näe mõtet, kuna väärtuslik uneinfo läheb ju kaduma...

Bipi aku eluiga on vähemalt 14 päeva, väga säästlikult kasutades üle 30 päeva.

Treeningud

Nii, nüüd jõuame siis kohta mille jaoks Garmin ostetud sai.

-GPS jälg

Ütleks, et lootuses saada täpsem trajektoor kaardile, pole seda Garminit mõtet osta, üsna sarnane täpsus Bipiga, mõnes kohas üks parem, teises teine. Sai proovitud nii rattasõidul kui joostes. Garmin toetab erinevaid navigatsioonisüsteeme nagu GPS, GLONASS ja GALILEO. On võimalik kasutada kas vaid GPSi või GPSI kombineerida mainitutega. Vaikimisi on aktiivne GPS+Glonass ja netist uurides, tundub, et seda on Garmin kõige enam testinud ja ka väidevavalt praegu kõige täpsem.

-HR ehk pulss

Kuna mul pole võimalust kasutada mingit HR rihma, siis võrdlus vaid nende kahe kella vahel ei selgita kindlasti välja kumb on täpsem. Siiski saab öelda, et Bip reageeris nt sprintidel südametöö kiirenemisse aeglasemalt ja ka keskmine pulss kippus olema kõrgem kui Garminil, graafikud on üsna sarnased. Garmin kuvab peale iga sessiooni ka tagasiside, mis oli kella arvates hinnang sellele tegevusele (oli kasu või suurt mitte). Lisaks on võimalik teha omale treeningplaan ja lisada Garmini kalendrisse.

Garmini miinused:

-Automaatne paus

Foori taha jäädes, kippus Garmin pausi panema siis kui ma juba uuesti jooksma hakkasin, ja taipas uuesti käivituda mitmeid meetreid hiljem, Bip reageeris palju vahetumalt! Lahendus- lülitasin Garminil pausi üldse välja. Tundus imelik, et märksa kõrgema hinnaklassi kell sellega puusse paneb.

-Rihm

Rihm iseenesest tundub parem kui Stock Bipil, auke on tihedamalt ja rihm venib mõnusalt, ehk saab kindlasti täpsemini käele panna, lisaks on tal väike lisanaga rihmakinnitusel, mis tagab, et rihmaots tilbendama ei hakka nagu Bipil koguaeg juhtub. Miinusena läheb aga kirja seepärast, et mugavat asendit on ikkagi raske leida, bipi paned lihtsalt käele ja unustad, treeninguks ehk nats kõvemini, Garminil on sättimist palju enam, kord liiga lõdva ja siis pigistab... Samas kasutusel on samad 20mm rihmad, ehk rihmasid saab vabalt valida.

-Aku

Bipi pealt tulnuna ei saa kahjuks aku pisikest elueast üle ega ümber, suures plaanis pole muidugi mure, kuna nutikellade omanikud laevad oma kellasid ilmselt iga päev, aga aku eluea poolest pitlikult Mercedesest Daciasse istuda on natuke ebameeldiv küll.

Garmini plussid:

-Ökosüsteem

Ilmselt olulisim pluss, saab arvutis oma tegevusi näha, koostada jooksmistrasse ja saata neid kella, teha ise meeldivaid sihverplaate, lisada rakendusi, isegi Locus kaardirakenduse ja telefoni koostöös on võimalik päris kaarti reaalajas kella saata. Lisaks võrdlused sõpradega ja oma tulemuste võrdlemine. Siia alla käib ka kiire ja motiveeriv tagasiside läbitud treeningu kohta ja soovitatav puhkeaeg. Lisaks muidugi Garmin Coach süsteem, mis lubab hakata omal käel treenima.

Naljakas fakt: Kellal on ka eesti keele tugi, panin alguses selle, siis üritasin ühendada kella oma kodusesse wifi võrku, mõistes, et mu paroolis on “X” täht, mida eesti keele tähestikus pole, siis kolisin inglise keele peale, hiljem selgus, et wifi võrgud saab ka Garmini rakenduses seadistada ja ei pea paroole sisse trükkima kellanuppe vajutades!

-Ujumine!

Jah, olen kursis, et Mi Bipiga saab samuti ujuda ja saunatada palju vaja, aga nt taimeriga ujudes aega võtta ei õnnestu kuna taimer läheb suvalisel hetkel vee fantoomvajutuste pärast kinni.

-Välimus

Omal ajal sai Bip ostetud mõttega, et selles hinnaklassis ainuke mis enamvähem välja näeb, mis ei karju kaugelt, et Erki Nool tuleb ja samas pole liiga lihtne, nüüd on minujaoks FR245 piisavalt soliidse väljanägemisega, et sobib nii ülikonna kui dressiga.

Kokkuvõtteks:

Kui tahad natuke tõsisemalt spordile otsa vaadata, hoida andmeid ühes kohas ja USA, mitte Hiina serveris, siis need faktid üksi võiks panna kaaluma Garminit eelistama. Andmed saab ka Garminist kiirelt kätte, kui tahta ekslis nendega midagi edasi teha, Mi Fit? Palju edu selles. On mingeid mitteametlikke juhendeid kuidas kuidagi serverist neid andmeid saada, mul aga see õnnestunud pole. Kui aga tahad aegajalt midagi sportlikku teha ja et kell oleks igas mõttes “madala ülalpidamiskuluga”, siis pole mõtet kindlasti Garmini osta, Bip on siiani väga hea valik.

Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
madoc
HV kasutaja

liitunud: 11.07.2003




sõnum 20.06.2020 20:11:16 vasta tsitaadiga

Kas Garmin toetab HR rihma?
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Elpex
HV veteran

liitunud: 13.07.2011



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.06.2020 20:29:42 vasta tsitaadiga

madoc kirjutas:
Kas Garmin toetab HR rihma?

Toetab.
Kommentaarid: 117 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 109
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Osiris
HV Guru
Osiris

liitunud: 12.08.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.06.2020 22:02:27 vasta tsitaadiga

Ülevaates oli üks hea link võrdlusest. Kuna mul seisab ostmine ees siis väga kasuks tuleb see ülevaade...
Kommentaarid: 114 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Amdfan
HV veteran

liitunud: 23.06.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.06.2020 12:39:21 vasta tsitaadiga

Minupoolt ka tänud, olen samuti uut kella otsimas ja tundub päris hea variant olema.
Kuidas muidu ikkagi akuga lood on, kas selle 7 päeva venitab, kui ala töötabki lihtsalt kellana?


Kommentaarid: 300 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 278
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
lightbluefox
HV Guru

liitunud: 30.12.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.06.2020 13:39:37 vasta tsitaadiga

Aga palun icon_smile.gif

Ma kahjuks loodan, et selle katsetamiseni niipea ei jõua, kuna plaan ikkagi kella funktsioone kasutada, samas nagu mainisin, siis kell laeb üsna kiiresti, ehk kui leida tunnike ja peale kus saab kellata olla, siis sellest piisab et ta pidevalt laetud hoida.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tonka
HV kasutaja
tonka

liitunud: 16.01.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.10.2020 00:22:54 vasta tsitaadiga

Lohesurfarid saavad ka oma Woo kõrgus- või trikimõõtja seadme kellaga ühendada.

Toetatud seadmete list siin.

_________________
Veebimajutus.ee - 3 kuud tasuta teenust promokoodiga AHV3MON
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
pelle
HV vaatleja

liitunud: 17.12.2007




sõnum 10.11.2020 00:40:24 vasta tsitaadiga

Mul ka garmin vivoactive HR, juba 4 aastat, selle suurimaks miinuseks on gps jälje panek kaardile garmin connect-is, mul valikus ainult google maps kaardid ja muud kaardid sinna ei saa panna. Kuidas teistel garminiga on, seda ma ei tea.
Äkki olen saamatu.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
rayon
HV kasutaja
rayon

liitunud: 01.11.2004




sõnum 06.01.2021 06:34:20 vasta tsitaadiga

Super ülevaade 👍

Kelladest samas või sarnases valikus soovitan veel Apple Watch ning märg kasutus puuteekraanil ujudes on täiesti eeskujulik. Paljud tegevused saab ka “rulliga” tehtud. Lisaks andmete turve parem kui teistel paljudel.

Isiklik 24/7 kasutus kogemus series 5 GPS + Cellular. Aku võiks rohkem pidada kui kaks päeva, samas laadimine nii kiire ja mugav, ei sega.

Hinnad ca 300-450€ (Amazon hetkel 429€ series 6). Alati saab ka osta kasutatult eelmist põlvkonda, liigub ka põhimõtteliselt uusi series 5-si 250-300 (ka vähem leidub). Selles hinnaklassis ma paremat ei julgeks isiklikult soovitada (va võib-olla just sama Garmin)

_________________
Postikulu tasub ostja icon_smile.gif
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Elpex
HV veteran

liitunud: 13.07.2011



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.01.2021 15:47:43 vasta tsitaadiga

rayon kirjutas:
Super ülevaade 👍

Kelladest samas või sarnases valikus soovitan veel Apple Watch ning märg kasutus puuteekraanil ujudes on täiesti eeskujulik. Paljud tegevused saab ka “rulliga” tehtud. Lisaks andmete turve parem kui teistel paljudel.

Isiklik 24/7 kasutus kogemus series 5 GPS + Cellular. Aku võiks rohkem pidada kui kaks päeva, samas laadimine nii kiire ja mugav, ei sega.

Hinnad ca 300-450€ (Amazon hetkel 429€ series 6). Alati saab ka osta kasutatult eelmist põlvkonda, liigub ka põhimõtteliselt uusi series 5-si 250-300 (ka vähem leidub). Selles hinnaklassis ma paremat ei julgeks isiklikult soovitada (va võib-olla just sama Garmin)

No Apple Watchil workout'i enda järgi kohandamine ikka väga lapse kingades, näiteks murdmaasuusatamine jms.
Kui nad viitsiksid natukene parendada oma seadistatavust jms, ostaks päris paljud inimesed endale AW'i.
Kommentaarid: 117 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 109
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
beastbeats
HV Guru
beastbeats

liitunud: 26.12.2006



Online

sõnum 06.01.2021 20:04:17 vasta tsitaadiga

Elpex, kui ikka ei leia/ei oska App Store‘i kasuta, siis ei aita miski...
_________________
Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
Kommentaarid: 360 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 277
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Elpex
HV veteran

liitunud: 13.07.2011



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.01.2021 20:18:07 vasta tsitaadiga

beastbeats kirjutas:
Elpex, kui ikka ei leia/ei oska App Store‘i kasuta, siis ei aita miski...

Miks peaks mingeid kolmada osapoole äppe tõmbama? Selle asemel võiks workout app olla normaalselt seadistatav.
Kommentaarid: 117 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 109
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
beastbeats
HV Guru
beastbeats

liitunud: 26.12.2006



Online

sõnum 07.01.2021 12:00:05 vasta tsitaadiga

Elpex, kas teistes nutiseadetes kasutad ka ainult stock äppe (ja muid juurde ei lae)? icon_eek.gif
_________________
Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
Kommentaarid: 360 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 277
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Elpex
HV veteran

liitunud: 13.07.2011



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.01.2021 12:05:29 vasta tsitaadiga

beastbeats kirjutas:
Elpex, kas teistes nutiseadetes kasutad ka ainult stock äppe (ja muid juurde ei lae)? icon_eek.gif

Paljudes kasutan jah. Mis see siia puutub?
Kommentaarid: 117 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 109
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
beastbeats
HV Guru
beastbeats

liitunud: 26.12.2006



Online

sõnum 07.01.2021 12:16:37 vasta tsitaadiga

Elpex kirjutas:
beastbeats kirjutas:
Elpex, kas teistes nutiseadetes kasutad ka ainult stock äppe (ja muid juurde ei lae)? icon_eek.gif

Paljudes kasutan jah. Mis see siia puutub?

Üritasin su lausele "Miks peaks mingeid kolmada osapoole äppe tõmbama?" konteksti saada...

_________________
Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
Kommentaarid: 360 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 277
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
rayon
HV kasutaja
rayon

liitunud: 01.11.2004




sõnum 10.01.2021 18:05:05 vasta tsitaadiga

Üldiselt AW ongi maailma enimkasutatud ja ostetud nutikell (viimase info põhjal mis mälust välja kookisin https://www.macrumors.com/2020/08/20/apple-dominated-smart-watch-market-1h-2020/, vist ca 50+%). Töötava tarkvara ökosüsteemi ja jarelturu järgi vaadates samuti. Kõik võimalik ja võimatu on saadaval, arendajate huvi on olemas ning riistvara on väga hea. Isiklikult kasutan ka native workouti ja leian et kõik on vastavalt soovidele kohandatav (distants, aeg, kalorid)

Päeva lõpuks, maitse asi 👍

_________________
Postikulu tasub ostja icon_smile.gif
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Elpex
HV veteran

liitunud: 13.07.2011



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.01.2021 19:17:57 vasta tsitaadiga

rayon kirjutas:
Üldiselt AW ongi maailma enimkasutatud ja ostetud nutikell (viimase info põhjal mis mälust välja kookisin https://www.macrumors.com/2020/08/20/apple-dominated-smart-watch-market-1h-2020/, vist ca 50+%). Töötava tarkvara ökosüsteemi ja jarelturu järgi vaadates samuti. Kõik võimalik ja võimatu on saadaval, arendajate huvi on olemas ning riistvara on väga hea. Isiklikult kasutan ka native workouti ja leian et kõik on vastavalt soovidele kohandatav (distants, aeg, kalorid)

Päeva lõpuks, maitse asi 👍

Kõik ei ole/olnud soovidele kohandatav. Vähemalt ca 1 aasta tagasi, kui ise kasutasin. Näiteks polnud spordialade loendis sobivat ja tuli valida lihtsalt “other workout” ja seda ei saanud tol ajal isegi ümbernimetada enda soovile vastavalt.

Aga see selleks. Avarage userile on ilmselt jah piisav.
Kommentaarid: 117 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 109
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade: Spordikell Garmin Forerunner 245 Music
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.