Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Murdock
HV kasutaja
|
05.10.2020 09:36:23
|
|
|
Ise kasutan laadimiseks magnetotsikut. Pole küll nii mugav kui juhtmevaba, aga käib kah.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
05.10.2020 10:31:18
|
|
|
Magnetotsik on hea kasutada klaviatuuri/hiire/klappide jne puhul, telefoni juures on see ikka suht ebamugav lisand kui pesast välja turritab
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
13.10.2020 11:27:16
|
|
|
Kas siin leidub Xiaomi softi hingeelu tundjat, kes mind veidi juhendada viitsib?
Olukord selline - lähiringis on 3 tk A2 Lite aparaate.
2 tk neist said kiirustades OTA selga esimese Android 10 uuenduse, mis Xiaomi välja andis ja suht kohe tagasi võttis.
1 tk jäi tol hetkel uuendamata ja sai hiljem OTA peale parandatud Android 10 uuenduse.
Seega need 2 probleemset istuvad nüüd endiselt Veebruar 2020 uuenduse peal ja OTA midagi värskemat ei suuda leida - teatab otsimise peale, et uut värskendust saada pole.
1 õnnelik, mis esimese hooga jäi uuendamata saab OTA uuendusi edasi, näiteks juuli ja oktoobri uuendused on vahepeal peale saanud, kui teised kuival istunud.
Seega küsimus: Kuidas saaksin need 2 õnnetut telefoni ka uuesti "rea peale", et hakkaks saama OTA uuendusi?
Telefonid on ostetud samal ajal seega ei tohiks olla mingit regionaalset ega muud erinevust.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
13.10.2020 13:06:04
|
|
|
Tirida netist puhas rom ja peale flashida.
Käib kergelt ja mingeid special oskusi väga vaja pole. Enne võiks vaid mälukaardile backupi teha või kuhugi kui vajalikke fotosi jne on
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
rycyve
HV veteran

|
13.10.2020 20:45:07
|
|
|
mida rahvas note 10 litest arvab?
|
|
Kommentaarid: 98 loe/lisa |
   |
2 :: |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
14.10.2020 12:24:09
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
Käib kergelt ja mingeid special oskusi väga vaja pole. Enne võiks vaid mälukaardile backupi teha või kuhugi kui vajalikke fotosi jne on |
Kui Windows Mobile (HTC Tytn II, Xperia X1) veel telefonidel jooksis siis flashisin iga nädal uue custom ROM'i peale.
Hetkel enam pole nii sina peal sellega ning ei taha riskida telliskiviks laskmisega.
Seega äkki keegi viitab mõnele heale juhendmaterjalile või veel parem teenusepakkujale?
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
14.10.2020 12:40:27
|
|
|
Draqula kirjutas: |
Käib kergelt ja mingeid special oskusi väga vaja pole. Enne võiks vaid mälukaardile backupi teha või kuhugi kui vajalikke fotosi jne on |
Kui Windows Mobile (HTC Tytn II, Xperia X1) veel telefonidel jooksis siis flashisin iga nädal uue custom ROM'i peale.
Hetkel enam pole nii sina peal sellega ning ei taha riskida telliskiviks laskmisega.
Seega äkki keegi viitab mõnele heale juhendmaterjalile või veel parem teenusepakkujale? |
Kui oled enne teinud siis pole ju raske 2min. googlit kasutada.
https://c.mi.com/global/miuidownload/index
Laed oma versiooni alla ja teed õpetuse järgi. Olen ise ka paar korda kasutanud, arvestada tuleb, et andmed lähevad kaduma.
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
14.10.2020 14:38:00
|
|
|
pois11 kirjutas: |
Draqula kirjutas: |
Seega äkki keegi viitab mõnele heale juhendmaterjalile või veel parem teenusepakkujale? |
Kui oled enne teinud siis pole ju raske 2min. googlit kasutada.
https://c.mi.com/global/miuidownload/index
Laed oma versiooni alla ja teed õpetuse järgi. Olen ise ka paar korda kasutanud, arvestada tuleb, et andmed lähevad kaduma. |
Tänan konkreetse info eest. Sellega peaks saama hakkama küll.
EDIT: Liiga vara rõõmustasin.
Sealse juhendi järgi, kui vaadata "Local update" varianti, peaks "System update" menüüs olema kolm punkti, mis lubab valida kohaliku uuenduse paki, mis eelnevalt sisemälusse kopeeritud.
A2 Lite update menüüs sellist kolme punkti pole (mäletan, et mingi vanema juustu Xiaomi puhul oli selline valik küll).
Ehk siis kas A2 Lite puhul saab teha "Local update" üldse või on ainult "Fastboot Update" võimalik?
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
14.10.2020 15:40:11
|
|
|
Minuteada need kolm punkti on ainult MIUI romil. Android One puhul need puuduvad.
|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
14.10.2020 18:42:22
|
|
|
Osiris kirjutas: |
Minuteada need kolm punkti on ainult MIUI romil. Android One puhul need puuduvad. |
Jep, nii ongi.
Xiaomi lehel on aga üks uuendusjuhend kõigile telefonidele - st valin A2 Lite ja kuvatakse mulle see kolme punktiga juhend, mille järgi toimetada pole võimalik.
Lõpuks sain 2 telefoni uuendatud nii, et kopeerisin uuenduse zip'i mälukaardile ja klahvikombinatsiooniga õnnestus recovery'sse pääseda ning uuendus peale lasta.
Kõik äpid ja kraam jäi ka alles (kuigi igaks juhuks olid backupid tehtud).
Selline asi oleks normaalne kui ma omast tahtest tahaks katsetada midagi uut ja põnevat, kuid ei ole normaalne, et tootja vea tõttu peab kasutaja nii võimlema, et lihtsalt turvauuendusi saada.
Need A2 Lite'd jäävad viimasteks minu poolt soetatud Xiaomi telefonideks - akupangad tulevad neil paremini välja.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
14.10.2020 23:24:01
|
|
|
Kas factory reset ei aita sellisel juhul ? Peaks ju tagasi 9 või 8 peale minema ja siis teed need uuendused uuesti?
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
1 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
rycyve
HV veteran

|
14.10.2020 23:37:14
|
|
|
selge nagu varem arutame xiaomi tarkvara+ androidi aga telode arutelu on 0
|
|
Kommentaarid: 98 loe/lisa |
   |
2 :: |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
14.10.2020 23:41:56
|
|
|
lopes39 kirjutas: |
Kas factory reset ei aita sellisel juhul ? Peaks ju tagasi 9 või 8 peale minema ja siis teed need uuendused uuesti? |
Kui sa oled OTA lasknud süsteemiuuenduse peale siis factory reset sind küll endise Android versiooni peale ei vii, taastab ikka viimase süsteemivärskenduse paigalduse järgse seisu.
Igatahes kui ma viidatud lehelt OTA uuenduse tõmbasin ja SD kaardi kaudu recovery abil ära fläshisin, näitas veebruari asemel turvauuenduste versiooniks märtsi.
Seejärel süsteemi menüü kaudu uuendusi otsides leidis ka viimase (september 2020) üles ja tõmbas OTA peale.
Seega minu poolt teema maas aga Xiaomi näitas selle olukorra tekkimisega (ametlik OTA update, mis tagasi võeti hiljem, jättis ilma järgmistest turvauuendustest, lisaks kodulehel uuenduste juhend mis ei toimi), et küpse telefonitootja staatuseni on veel jupp maad minna.
Ka Samsung on uuendusi tagasi võtnud, kuid ka sellise tagasivõetud uuenduse installimine pole kasutajat nii "rongist maha jätnud" nagu Xiaomi seda tegi.
Ärgu tootku kahekohalist arvu mudeleid kui ei suuda tuge ära hallata.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
15.10.2020 13:16:25
|
|
|
Xiaomi vist enam ei toodagi neid android one telefone ja A2 jäi viimaseks.
Minu note 5 ai peaks veel saama miui 12 uuenduse ja siis vast on kõik mis mu luts üldse saab.
Turva uuendusi jne pole ma miski aasta juba saanud. Samas ma ei oodanud ka, et ma mingeid uuendusi väga saan kui mul luts maksis 170 euro.
ütleks nii, et isegi palju sai. Android 8.1 pealt 9 peale ja mõned turva uuendused ka.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
15.10.2020 14:24:19
|
|
|
Minu note 5 ai peaks veel saama miui 12 uuenduse ja siis vast on kõik mis mu luts üldse saab.
Turva uuendusi jne pole ma miski aasta juba saanud. Samas ma ei oodanud ka, et ma mingeid uuendusi väga saan kui mul luts maksis 170 euro.
ütleks nii, et isegi palju sai. Android 8.1 pealt 9 peale ja mõned turva uuendused ka. |
Selline see reaalne elu on tõesti.
Mul siiski Android One telefoni ostes tol hetkel olid selged ootused eelkõige turvauuenduste osas.
A2 Lite oli ostes väga mõistliku hinnaga, suurte lubadustega uuenduste osas, väga hea aku pidamisega ning lapse jaoks mõistlike mõõtmetega aparaat.
Nüüd peab vist Nokia poole vaatama, kui sarnast asja tahta Android One'ga.
PS! Tänan kõiki, kes mu telefonisofti uuenduste saagale kaasa mõtlesid/elasid.
Olen alati üritanud kaasfoorumlasi aidata oma teadmisi jagades, nüüd sain ise minu jaoks esmapilgul keerulisse olukorda sattudes kiiret ja konkreetset abi.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
15.10.2020 17:44:20
|
|
|
|
A3 oli ikka viimane
|
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
erxxx
HV kasutaja
|
15.10.2020 20:23:59
|
|
|
|
A3 oli ikka viimane |
Mul A3 ja krdi kahju, et A4 ei tule
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
16.10.2020 15:30:35
|
|
|
erxxx kirjutas: |
|
A3 oli ikka viimane |
Mul A3 ja krdi kahju, et A4 ei tule  |
On tõesti.
Väga kahju, et Xiaomi ei oska head toodet turundada - mõistliku hinnaga, hea aku pidamisega, normaalsete mõõtmetega puhas Android.
Minu pärast võiks nad selle MIUI põlema panna - iga kord seda kasutada üritades oli tunne nagu oleks koorem puid selga langenud.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
16.10.2020 21:18:59
|
|
|
Puhta droidi panemine telefonidele on järelikult paras peavalu ja pole vast ka väga odav lõbu ka igasugu litsentsid jne.
Kui oma skinniga droid on odavam teha ja seda siis ka uuendada ja siis ka teistest erineda. Kui ei meeldi see MIUI siis on vaba valik osta mingi muu luts mille skin sulle meeldib rohkem ja mitte halada selle üle.
Tahad puhast droidi, siis maksad rohkem ja saad vähem Nokia või Pixel puhul. Aga kui tahad ikkagi odavalt palju saada, siis sul vabad käed ja lae oma droid peale neile xiaomi telefonidele.
Miks peab alati halama selle üle, et skin ei meeldi
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
serty
HV vaatleja
|
16.10.2020 22:03:27
|
|
|
ise kasutan MIUI juba mitu aastat ja pole siiani ühtegi viga veel olnud ja kõik super.minu lemmikuteks on poco ennem oli f1 ja nüüd sai soetatud x3.Praegu on küll kõik super : odav hind,suur aku ja mõnus ekraan
|
|
tagasi üles |
|
 |
Kevvare
Kreisi kasutaja

|
17.10.2020 17:56:27
|
|
|
Xiaomi 10 vs 10 pro. Hinnavahe 100€ ja kas need kaamera mpx on ka tõesed või casual müügi bluff? Googlest ja youtuubist arvustusi vaadates kiputi kiitlema aga kellel käes siis kas kaamera on tõesti seda väärt? Software on ka ok jne?
Aftermarket on nagu on, et ehku peale minna.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
3 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
17.10.2020 18:38:19
|
|
|
Kevvare, millist 10-t sa mõtled täpsemalt.
Kiirelt vadates siis 10 vs 10 pro on põhisensor mõlemal 108mpix
Kui 10T-st jutt siis pro sensor suurem ja lisaks OIS mida vähemalt tavalise juures gsmarenas kirjas pole.
|
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kevvare
Kreisi kasutaja

|
17.10.2020 19:14:02
|
|
|
Jah, 10T käib jutt. On neil väga märgatav vahe siis või mitte? Sest hetkel oleks telefoni vahetamiseks ainus põhjus kaamera ja panengi rõhku sellele. Loogiliselt suurem sensor peaks parem olema aga kas seda lisa 100 eur maksta v ei..
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
3 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
tont23
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
SiMka
HV kasutaja

|
17.10.2020 21:00:27
|
|
|
Suht mõttetu list ju.. Põhimõtteliselt on kirjas ainult uuemad mudelid nn "parimasse järjekorda" pandud. Põhjalikkust kui sellist sealt küll ei leia. Review saite on palju-palju ja mõnelt teiselt lehelt leides on a'la sama "põhjalik list" teistpidi.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|