Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
MaxPower
Kreisi kasutaja
|
13.10.2020 11:08:40
|
|
|
Inspiro kirjutas: |
Isegi kui sa võtad välismaise toetatud operaatori kaudu Apple kellale eSIMi siis see ei toimi roamingus (Apple piirang) ja lisaks sellele on nõue, et kell ja telefon peavad olema sama operaatori võrgus. |
Ma ei teinud korralikult kodutööd ja lootsin sellele infole mis Telia infoliin mulle andis, mis oli ilmselgelt vale. Siis kui Eestisse jõudsin ja telia esindusse läksin et eSimi küsida, tehti selgeks et pekkis värk mul...nüüd ma ootangi millal baltikumis see tööle hakkab. Või siis pean hakkama kohaliku operaatori (magenta või A1) kliendiks aga kuna töötõttu on vaja eesti numbrit hoida siis igatepidi jama
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
13.10.2020 11:30:44
|
|
|
Saad ju kahte numbrit kasutada ühes telefonis.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
13.10.2020 12:39:36
|
|
|
MaxPower, Telia infoliin ütles, Telia Eesti e-sim apple watchil toetatud pole ja et välismaal toimib? mida selle all mõtled?
Iseenesest jah, Apple Watch e-sim on vaid Apple supportitud operaatoritel ja supportitud riikides, seega vastus on õige, välismaal toimib, seni kuni eestis operaatorid luba ei saa. Iseenesest müstika sest iPhone esim luba on olemas.
ja vastus ka anti, uutel õuntel tavaline ja esim ning watchil esim. võtad lokaalse operaatori dual esimi ja käib.. välismaal, roamingus mitte.
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaxPower
Kreisi kasutaja
|
13.10.2020 17:52:08
|
|
|
seda ma teadsin, et eestis Cellular ei tööta ja sellepärst uurisingi et kui ma olen välismaal, sellises riigis kus Cellu variant muidu töötab, kas siis saan Telia sim-ga asja tööle sest ma ju siin riigis niikuinii olen teises võrgus (tavaliselt Magenta-T), mitte Telia omas...aga jah, roaminguga ei funka see niimoodi.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kolepaha
HV vaatleja
|
14.10.2020 16:26:18
|
|
|
Plaanin oma Series 3'e välja vahetada Series 6 vastu. Kas kellelgi on olemas kogemus ECG tööle saamisega meie regioonis ja oleks valmis abistama sellega?
|
|
tagasi üles |
|
 |
miga
HV Guru

|
14.10.2020 16:43:17
|
|
|
Kolepaha kirjutas: |
Plaanin oma Series 3'e välja vahetada Series 6 vastu. Kas kellelgi on olemas kogemus ECG tööle saamisega meie regioonis ja oleks valmis abistama sellega? |
lehtede viisi juttu, et see ei ole siin toetatud ja ei tööta...
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvoX
HV kasutaja

|
14.10.2020 17:30:18
|
|
|
Watch 6, 09.00 hommikul läks käe peale 100%, 00:15 öösel läks "magamis" reziimi, järgmisel hommikul 7:20 hakkas käepeal äratus toimetama, ei laadinud.
Kell suri 0% ca 16:50 +-20min (oli tegemist ja ei näinud kuna täpselt suri).
AOD sees kogu aeg v.a siis magamise perioodil.
Võib täiesti rahule jääda aku kestvusega
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
tvs
HV vaatleja
|
14.10.2020 17:53:12
|
|
|
miga kirjutas: |
Plaanin oma Series 3'e välja vahetada Series 6 vastu. Kas kellelgi on olemas kogemus ECG tööle saamisega meie regioonis ja oleks valmis abistama sellega? |
lehtede viisi juttu, et see ei ole siin toetatud ja ei tööta... |
No töötab, aga jah, aktiveerima peab toetatud riigis. Enda oma ajasin suvel Poolas käima ja toimetab küll. Hetkel vist keeruline isegi korra Soome sõita selleks:) Absurd.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kolepaha
HV vaatleja
|
14.10.2020 18:01:04
|
|
|
tvs kirjutas: |
miga kirjutas: |
lehtede viisi juttu, et see ei ole siin toetatud ja ei tööta... |
No töötab, aga jah, aktiveerima peab toetatud riigis. Enda oma ajasin suvel Poolas käima ja toimetab küll. Hetkel vist keeruline isegi korra Soome sõita selleks:) Absurd. |
@miga aitäh sisutühja vastuse eest
@tvs Soomes käigu saan korraldada - kas siis tuleb jälgida miskit kindlat protseduuri (uus kohalik konto teha vms) või peaks lihtsalt tööle hakkama olemasoleva kontoga?
|
|
tagasi üles |
|
 |
tvs
HV vaatleja
|
14.10.2020 18:08:31
|
|
|
Ei teinud ma midagi erilist. Lihtsalt telefon peab toetatud maa võrgus olema.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kolepaha
HV vaatleja
|
14.10.2020 18:15:01
|
|
|
Ei teinud ma midagi erilist. Lihtsalt telefon peab toetatud maa võrgus olema. |
Super! Soetan järgmiseks Soome visiidiks kella ja loodetavasti on mure lahendatud. Tänud info eest!
|
|
tagasi üles |
|
 |
tvs
HV vaatleja
|
14.10.2020 18:26:50
|
|
|
Ei teinud ma midagi erilist. Lihtsalt telefon peab toetatud maa võrgus olema. |
Super! Soetan järgmiseks Soome visiidiks kella ja loodetavasti on mure lahendatud. Tänud info eest! |
Ahjaa. Siis tasuks juba Irregular Rhythm Notifications ka käima ajada. Endal ununes (arvasin miskipärast, et see kõik ühes pakis). Kodus olles seda enam käima ei saa.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
14.10.2020 19:20:19
|
|
|
Mis päästerõngas veel oleks?
Ma ei viitsiks sellepärast just soome aerutada. Kas sõbra soome lepinguline sim siin sisse pista telefoni ja siin roamingus olles ei toimiks?
kindluse mõttes muudaks telefonis ka keele ja asukoha soomeks vms.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Inspiro
HV kasutaja
|
14.10.2020 19:27:25
|
|
|
indrpo kirjutas: |
Ma ei viitsiks sellepärast just soome aerutada. Kas sõbra soome lepinguline sim siin sisse pista telefoni ja siin roamingus olles ei toimiks?
kindluse mõttes muudaks telefonis ka keele ja asukoha soomeks vms. |
GPSi järgi tuvastab telefon ja kell sinu asukoha. Regiooni muutmine ja toetatud regiooni SIM abiks ei ole.
|
|
tagasi üles |
|
 |
puna
HV Guru

|
14.10.2020 22:54:36
|
|
|
kohapeal vaid tõmbad käima need äpid
|
|
Kommentaarid: 361 loe/lisa |
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
15.10.2020 00:10:41
|
|
|
Inspiro kirjutas: |
kindluse mõttes muudaks telefonis ka keele ja asukoha soomeks vms. |
GPSi järgi tuvastab telefon ja kell sinu asukoha. Regiooni muutmine ja toetatud regiooni SIM abiks ei ole. |
Teooria selle põhjal:
Ehh, kui nii siis piisaks äkki lihtsalt mõne wifi ruuteri soomest eesti lohistamiseks mis apple wifikaardil eksisteerib, et see ära petta...
Peale seda saaks teoorias igaüks wifi ruuteri lähedal käima enda kella lahti lukustamas
Nimelt, olin üks hetk peterburgi ermitaashi palee ees kui järsku ei saanud telefon enam juhendamisega hakkama.
Asukohaks näitas hoopis teises kohas asuvat lennujaama. Nii kui Wifi välja ja kohe oli ka telefonil aimdust, et olen siiski ermitaashi ees...
Võibolla oli see mingi muu kala, kuid mure eksisteeris meil grupis kõigil kes gpsi juhendamise ajal wifi sisse lülitatud hoidsid iOS seadmetel.
Eeldan, et see wifi ruuter oli oma asukohta vahetanud viimasest positsioneeringust wifi kaardil.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
15.10.2020 06:42:32
|
|
|
Wigle.net kaardilt vaatad mõne soome (avaliku) wifiruuteri MAC aadressi, kloonid selle enda ruuteri, ühendad kuskil keldris, et gps signaali ja mõnda teist wifi signaali ei saaks
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
15.10.2020 07:35:56
|
|
|
Kisub põnevaks aga siis ma annan parem soome ehitajale kella ja telo kaasa ja aktiviseerib seal ära. Peale seda peaks eestis muretu olema?
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti
|
15.10.2020 09:07:29
|
|
|
Ei pea just ehitajale andma.
|
|
Kommentaarid: 314 loe/lisa |
   |
4 :: |
4 :: |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvoX
HV kasutaja

|
15.10.2020 10:59:45
|
|
|
Naisele võtsin series 5 kella. Varsti hakkan Eesti-Soome vahet kihutama. Kui kella kaasa haaraksin siis kas pean kella täiesti nullist jälle üles seadma või saan niiöelda ECG Soome levis olles ikka tööle panna?
Ja kas enda Series 6 pean ka nullist üles seadma?
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
15.10.2020 16:12:58
|
|
|
EvoX kirjutas: |
Naisele võtsin series 5 kella. Varsti hakkan Eesti-Soome vahet kihutama. Kui kella kaasa haaraksin siis kas pean kella täiesti nullist jälle üles seadma või saan niiöelda ECG Soome levis olles ikka tööle panna?
Ja kas enda Series 6 pean ka nullist üles seadma? |
Pakun, et pead ja veel täpsemalt.
1. Telefon soome operaatori xG võrgus.
2. Region säte telefonis Finland
3. iCloud konto säte Finland
4. Algseadistuses kell ja setup käigus aktiveerid kõik teenused ja aktsepteerid tingimused vastavas regioonis.
Sama tuleb teha ilmselt ka eraldi naise iCloud kontoga sest muidu liidad naise kella oma iCloudi kontoga.
Seda mis pärast Eestis saab on küsitav. Sim eesti operaatori vastu pole veel ilmselt probleem, kas telefoni või icloud konto võib muuta Estonia peale ilma et kell oma arvamust muudaks?
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tjena
HV kasutaja
|
26.10.2020 10:49:01
|
|
|
Eelkirjeldatud on ikka ajuopp läbi tagumiku. Piisas mul Rootsi levisse jõudmisest kui sai ilma igasugu restartide jms jamata ECG äpp aktiveeritud. Seda siis ip11/AW6 koosluses
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Inspiro
HV kasutaja
|
26.10.2020 10:57:19
|
|
|
EvoX kirjutas: |
Ja kas enda Series 6 pean ka nullist üles seadma? |
Pakun, et pead ja veel täpsemalt.
1. Telefon soome operaatori xG võrgus.
2. Region säte telefonis Finland
3. iCloud konto säte Finland
4. Algseadistuses kell ja setup käigus aktiveerid kõik teenused ja aktsepteerid tingimused vastavas regioonis.
Sama tuleb teha ilmselt ka eraldi naise iCloud kontoga sest muidu liidad naise kella oma iCloudi kontoga.
Seda mis pärast Eestis saab on küsitav. Sim eesti operaatori vastu pole veel ilmselt probleem, kas telefoni või icloud konto võib muuta Estonia peale ilma et kell oma arvamust muudaks? |
Regiooni sätteid ei ole vaja näppida algseadistust ei ole vaja ka teha
Peaasi, et viibid telefoniga soome operaatori võrgus ja aktiveerid läbi telefoni Health rakenduse ECG funktsiooni.
Mina aktiveerisin endal ECG Soome Telia levialas Tallinki laeva Wifis (11P;AW4).
Peale seda kui ECG on aktiveeritud töötab see igal pool igas asendis.
|
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
26.10.2020 18:24:15
|
|
|
tiptop info, saab tehtud.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
26.10.2020 21:25:31
|
|
|
Turistidepuuduses virelev Tallink saab EKG-aktiveerimiskruise müüma hakata. Kui suudavad Soome moblalevi siia ära pikendada, siis isegi virtuaalkruise. Kiire ja kütust ei kulu!
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|