Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS5] SONY PlayStation 5 arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 188, 189, 190  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Elpex
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.09.2020 10:42:29 vasta tsitaadiga

Marek114 kirjutas:
pots4t4j4 kirjutas:
God if wari ja last of us vanillat tahaks küll teha ps5 peal.
Kuidas euronicsi preorder käib tuleb kogu summa ära maksta?

Isegi kui tuleb Euronicsi preorder, mitte ei julge sealt tellida. Mäletan, et mitu nädalat hilines PS4 kui see sai sealt ette tellitud.
Suvel oli just Ghost of Tsushima mänguga hilinemised.

Kas paremaid alternatiive Eestis pole?

Kas just parem alternatiiv, aga ilmselt Sony Center avab ka millalgi pre-orderi võimaluse.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 110
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Clover
HV veteran
Clover

sõnum 17.09.2020 10:49:25 vasta tsitaadiga

Sony Centeril juba info väljas:
"Tuleb aga arvestada, et Eesti turul kujunevad reaalsed hinnad kommunikeeritud hindadest siiski pisut teistsuguseks.
Sony uue põlvkonna mängukonsoolid jõuavad Euroopas müügile esialgse info järgi 19. novembril."

Eks oligi arvata, et meil tulevad kallimad hinnad, sama oli ju ka eelmiste konsoolidega.
Kommentaarid: 111 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
vaido6
HV kasutaja
vaido6

sõnum 17.09.2020 11:58:05 vasta tsitaadiga

Ei tea jah mis hinnad nad siin Eestis välja panevad me võime unistada siin 399€ nagu nad ise väidavad PlayStation is.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 4
tagasi üles
Elpex
HV veteran

sõnum 17.09.2020 11:59:13 vasta tsitaadiga

+50€ ilmselt tõenäoline.
tagasi üles
vaido6
HV kasutaja
vaido6

sõnum 17.09.2020 12:15:14 vasta tsitaadiga

Kui tõesti 50€ juurde oleks ma isegi täiesti rahul.
tagasi üles
nismo44
HV vaatleja

sõnum 17.09.2020 12:19:51 vasta tsitaadiga

vaido6 kirjutas:
Ei tea jah mis hinnad nad siin Eestis välja panevad me võime unistada siin 399€ nagu nad ise väidavad PlayStation is.

Mäletan 7 aasta tagust aega, kui PS4 sai osta endale. Oli küll suht koheselt huvi see saada, aga ilmselt nii tõsiselt silma peal ei hoidnud, kui praegu.

Igatahes välja tuli ta 15.nov 2013. Euronicsi esimesest ringist ma jäin maha, seal oli ikka korralik puudujääk. Ma sain teise ringi tellimustega mingi 31. jaanuaril vms kätte alles. Ja siis ka ei saanud vist kõik tahtjad, osad vist pidid veel paar kuud ootama.

Ja hind oli jah 449€, kui ametlikud hinnad olid samad nagu digitalil seekord, 399$ ja 399€.

Aga kui disciga variant seekord siin 549€ maksma hakkab, siis see 1-2 mängu mitme aasta jooksul, mida plaadiga mängiks, ei tasu kindlasti ära ennast.
tagasi üles
vaido6
HV kasutaja
vaido6

sõnum 17.09.2020 12:25:18 vasta tsitaadiga

Ma juba ammu PS4 peal digitaalseks läinud sest lihtsalt. Ma ei vaata ammu juba midagi plaadi pealt ei filme, muusikat ega mänge nii et mul pole plaanis 100€ rohkem käia et ta lihtsalt oleks olemas. Aga eks kindlasti on ka neid kellele meeldib. Ma pigem paneks see 100€ juurde ja võtaks selle raha eest hoopis need kõrvaklapid mis tunduvad väga korralikud. Mul senimaani need Sony Pulse Bass impact 7.1 klapid PlayStation 3 saati ja senimaani hea heli ja vastu pidanud.
tagasi üles
Elpex
HV veteran

sõnum 17.09.2020 12:34:11 vasta tsitaadiga

Plaadimängijaga versiooni eelis on see, et peale mängu läbimängimist saab selle edasi müüa. Digitaalse mängu versiooniga pole hetkel midagi peale hakata ja suure tõenäosusega enam teist korda sama mängu ei mängi.
tagasi üles
nismo44
HV vaatleja

sõnum 17.09.2020 12:45:44 vasta tsitaadiga

Elpex kirjutas:
Plaadimängijaga versiooni eelis on see, et peale mängu läbimängimist saab selle edasi müüa. Digitaalse mängu versiooniga pole hetkel midagi peale hakata ja suure tõenäosusega enam teist korda sama mängu ei mängi.

Tõsi ta on, eks sõltub sellest kuidas keegi oma mänge ostab ja mängib.

Minu jaoks jagunevad mängud kaheks: need, mida on vaja kohe esimesel päeval ja need, mida pole icon_biggrin.gif Teiste puhul siis ootan kas soodukaid või kui saab PS Plusist tasuta, sel juhul on hinnad suht madalad ja ei ole nagu hullu kui ei müü.

Aga kui mängu release'il osta, siis digitaalse saab alati ilma probleemideta kiiremas korras kätte (tihti saab mängu enne alla laadida ja release hetkel juba käima panna) ja see on minu jaoks oluline faktor.
Tõsi ta on, et siis maksad 60-70 euri ja seda kuskilt tagasi ei saa, aga ma teen seda max 2-3x aastas ja see ei ole väga hull.
tagasi üles
kuccu
HV kasutaja

sõnum 17.09.2020 12:53:43 vasta tsitaadiga

Elpex kirjutas:

Sul pole kellelegi varsti seda plaati müüa kui enamus ilma plaatita versiooni peal icon_razz.gif
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Elpex
HV veteran

sõnum 17.09.2020 12:57:21 vasta tsitaadiga

kuccu kirjutas:
Elpex kirjutas:

Sul pole kellelegi varsti seda plaati müüa kui enamus ilma plaatita versiooni peal icon_razz.gif

Elame-näeme. Aga trend liigub kindlasti digitaalse kasuks, ilmselt PS6 tuleb ainult digitaalsena.
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 17.09.2020 14:28:04 vasta tsitaadiga

vaido6 kirjutas:
Kui tõesti 50€ juurde oleks ma isegi täiesti rahul.

Soomes 529eur
https://www.verkkokauppa.com/fi/product/45515/ndxrs/Sony-PlayStation-5-pelikonsoli?list=OZCYkRiRGwNhYMNw9EuvjNpqgqi97oFiQibqZV9ubi9WnNiyk4WCGCa3CGCDHhR6L0V
Arvan, et Eestis sama hind...

tagasi üles
acer
HV veteran

sõnum 17.09.2020 14:52:29 vasta tsitaadiga

Oh sa poiss, pole need hinnad üldse meeldivad, digitaalne PS5 pidavat tulema juba ainuüksi hinnaga 399euri. Füüsilise lugeriga kosmilised 499euri. Ise jõuaks ja saaks ehk 249euri maksta uue digitaalse versiooni eest, aga pigem ostaks hiljem kasutatud PS5 alla 200 euri kindlasti. Kellel neid lugereid ikka vaja. Mängud veel omakorda on niigi päris kallid.
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 33
tagasi üles
euforia
Kreisi kasutaja
euforia

sõnum 17.09.2020 14:56:04 vasta tsitaadiga

Poolas näikse hind kuhugi 515euri juurde jäävat.
St hind on juba paigas, lihtsalt kursivahe võib seda tõsta/langetada novembriks.

https://www.komputronik.pl/informacje/playstation-5-kiedy-premiera-jaka-cena/
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 17.09.2020 15:13:44 vasta tsitaadiga

acer kirjutas:
Oh sa poiss, pole need hinnad üldse meeldivad, digitaalne PS5 pidavat tulema juba ainuüksi hinnaga 399euri. Füüsilise lugeriga kosmilised 499euri. Ise jõuaks ja saaks ehk 249euri maksta uue digitaalse versiooni eest, aga pigem ostaks hiljem kasutatud PS5 alla 200 euri kindlasti. Kellel neid lugereid ikka vaja. Mängud veel omakorda on niigi päris kallid.

Nalja teed ? Isegi ps4 ei saanud 250€ eest
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
maddog
HV kasutaja

sõnum 17.09.2020 15:16:46 vasta tsitaadiga

nismo44 kirjutas:
vaido6 kirjutas:

Mäletan 7 aasta tagust aega, kui PS4 sai osta endale. Oli küll suht koheselt huvi see saada, aga ilmselt nii tõsiselt silma peal ei hoidnud, kui praegu.

Igatahes välja tuli ta 15.nov 2013. Euronicsi esimesest ringist ma jäin maha, seal oli ikka korralik puudujääk. Ma sain teise ringi tellimustega mingi 31. jaanuaril vms kätte alles. Ja siis ka ei saanud vist kõik tahtjad, osad vist pidid veel paar kuud ootama.

Ja hind oli jah 449€, kui ametlikud hinnad olid samad nagu digitalil seekord, 399$ ja 399€.

Aga kui disciga variant seekord siin 549€ maksma hakkab, siis see 1-2 mängu mitme aasta jooksul, mida plaadiga mängiks, ei tasu kindlasti ära ennast.

Aga kas sa mäletad kuidas poes asjadega oli, et kas poest ka enne Jaanuari ei saanud, vòi poega lihtsalt see, et siis jookse ja otsi ja midagi tilkus siia sinna vòi ongi et algul täidetakse pre-orderid kuni jaanuarini ja poodides 0 müügis?
Mis muidugi löbus jaanuar saada kui poes oli detsembris olemas, muidugi jah kas igaüks viitsib otsida linna et hei kas täna saab icon_lol.gif
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
acer
HV veteran

sõnum 17.09.2020 16:21:55 vasta tsitaadiga

pots4t4j4 kirjutas:
acer kirjutas:

Minu meelest oli tavaline PS4 299euri uuena.
tagasi üles
Elpex
HV veteran

sõnum 17.09.2020 16:23:36 vasta tsitaadiga

acer kirjutas:
pots4t4j4 kirjutas:
acer kirjutas:

Minu meelest oli tavaline PS4 299euri uuena.

Pigem ikka 399€ ja Eestis vist alguses 449€ vms.
tagasi üles
virx
HV Guru

sõnum 17.09.2020 16:34:51 vasta tsitaadiga

acer, konsool pidi vaestele olema, nüüd ei jõuta enam sedagi osta.
Kommentaarid: 356 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 301
tagasi üles
fgth
Kreisi kasutaja

sõnum 17.09.2020 16:35:57 vasta tsitaadiga

Arvestage, et selle hinna sees on ka pult. Mõnesaja euro eest on seda mängujõudlust küll ja veel
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 63
tagasi üles
acer
HV veteran

sõnum 17.09.2020 16:39:12 vasta tsitaadiga

Kui selle hinna sees peaks eraldi puldi ka ostma, siis tunduks hind veel ulmelisem ja üldsegi toode ise mittekomplektne.
tagasi üles
Alari A.
HV Guru

sõnum 17.09.2020 17:51:35 vasta tsitaadiga

Keegi mäletab palju PS4 Eestis maksis kui välja tuli ?
Kommentaarid: 658 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 540
tagasi üles
hudja
HV vaatleja

sõnum 17.09.2020 17:52:38 vasta tsitaadiga

Lõuna ajal helistasin Sony Centrisse (Miterassa), küsisin eeltellimuse kohta. Tuli vastus et tellimusi on juba väga väga palju ja saadetav kogus ei ole veel teada. Tõenäoliselt ma konsooli ei saa. Kas keegi jõudis hommikul eel tellida? Mis tellimuse number oli? Täpse numbri ma ei küsi, lihtsalt tahaks aru saada palju eel tellijaid enne mind umbes on. Sony's täpse numbri ei saanud teada, vist rohkem kui 100 eeltellijaid, aga pole kindel. Euronics vastas et konsoolid tulevad alles Detsembris, ja eeltellimus avatakse Novembri lõpus, Detsembri alguses.

viimati muutis hudja 17.09.2020 17:55:25, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
Elpex
HV veteran

sõnum 17.09.2020 17:54:19 vasta tsitaadiga

hudja kirjutas:
Lõuna ajal helistasin Sony Centrisse (Miterassa), küsisin eeltellimuse kohta. Tuli vastus et tellimusi on juba väga väga palju ja saadetav kogus ei ole veel teada. Tõenäoliselt ma konsooli ei saa. Kas keegi jõudis hommikul eel tellida? Mis tellimuse number oli? Täpse numbri ma ei küsi, lihtsalt tahaks aru saada palju eel tellijaid enne mind umbes on.

Nende eeltellimus pigem seisneski selles, et kui lisasid ennast sinna huviliste e-maili listi ja selle alusel siis. Aga see on neil juba üsna pikalt kodulehel üleval olnud, seega nimekiri ilmselgelt üsna pikk.
tagasi üles
hudja
HV vaatleja

sõnum 17.09.2020 17:59:17 vasta tsitaadiga

Elpex kirjutas:
hudja kirjutas:
Lõuna ajal helistasin Sony Centrisse (Miterassa), küsisin eeltellimuse kohta. Tuli vastus et tellimusi on juba väga väga palju ja saadetav kogus ei ole veel teada. Tõenäoliselt ma konsooli ei saa. Kas keegi jõudis hommikul eel tellida? Mis tellimuse number oli? Täpse numbri ma ei küsi, lihtsalt tahaks aru saada palju eel tellijaid enne mind umbes on.

Nende eeltellimus pigem seisneski selles, et kui lisasid ennast sinna huviliste e-maili listi ja selle alusel siis. Aga see on neil juba üsna pikalt kodulehel üleval olnud, seega nimekiri ilmselgelt üsna pikk.

siis väga kahju, sest nende veebilehel ei ole otseselt arusaadav kuidas see eeltellimus toimub ja millal see algas. PS4'ga oli asi lihtne, kohapeal maksisin 50% summast ja konsool oli minu jaoks broneeritud. PS5 uudiste list on kahtlane...
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS5] SONY PlayStation 5 arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 188, 189, 190  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.