We want to show you, for the very first time, an in-game screenshot using the new "Can it Run Crysis?" Graphic mode, which is designed to demand every last bit of your hardware with unlimited settings - exclusively on PC!
Mu teada on hetkel väljas switch versioon, mille videod ka arvatavasti ringlevad. Digital Foundry on Crysis austajad tasub täpsema info saamiseks nende kanalit jälgida. Enne kui ametliku ülevaadet ala DF ei ole PC versioonist ei maksa huupi lahmida?
e_view_dist_ratio_vegetatio, e_lod_max, e_detail_materials_view_dist_xy jne.. tegi kolm osa alles läbi mõnda aega tagasi ja ausalt suurt erinevust pildil ei näe
Oleks remake siis huvitaks rohkem aga pigem võiksid oma energia uude mängu panna.
Sai ka hiljuti proovitud et kas nüüd jookseb- ega hästi ei jooksnud Kuna polnud kunagi lõpuni mänginud siis tegin läbi. Mäng oli ok aga ei midagi erilist, lõpuks vaenlased muutusid lihtsalt tüütuks.
Nüüd lihtsalt parema pildiga uuesti teha ei viitsiks, kunagi paari euroga võibolla võtab.
oleks remake , teeksin uuesti läbi, kuna olen seda 4-5 korda läbi mänginud siis ei huvita ausalt öeldes enam, aga konssolivennad kes pole asja näinud saavad kindlasti koraliku elamuse
486, sest tegemist on täiesti erinevate platvormidega?
CIRC mode on PCl 8k, RTX3080 koomas 25FPS peal kui ma õigesti Linuse videost kuulsin.
Tegemist on siis Epicu eksklusiiviga jälle? Originis pole, Crysis enda kodulehe Buy nupp viib epicusse. Mas viitsi mässata jälle, otsi mingit installikad ja koode. Ja siis maksa kõige selle jama peale 30€ ka veel.
Reede õhtu tahaks mängu käima lükata
Vael, Kui DLSS 2.1 lisatakse siis peaks ka 4K peal mängitav olema CIRC sätetel. 8K muidugi on pointless arvestades seda, et väga vähestel on 8K monotor või teler ja veel vähem kasutab VSR/DSR, et downsample teha 1440p või 4K peale.
Hetkel on jah Epic ekslusiiv aga hiljem peaks ka Steami tulema.
Imo oleks nad võinud veidi oodata kuni RT on rohkem levinud ja ehitanud RT peale ülesse nii, et kõik RT efektid on toetatud. Hetkel on vasturääkiv info kus ühed ütlevad, et ainult peegeldused on RT. Samas teised ütlevad, et ka GI ja varjud kasutavad RT.
Ja killer versioon? 2030 aastal täielikult path traced versioon mis ei kasutagi rasterdamist
Nagu ma aru saan siis suit on nagunii juba 8k textuuridega, keegi ei keela SSAAx2 kasutada. Pmst 100 aastat vana tehnoloogia, DSR\VSR on lihtsalt täiustatud versioon sellest.
Ja kui CRIS mootoris sees seda teeb, siis ei pea kõike monitori resol ja sagedusel jooksutama. Arvuti ei lenda õhku kui FPS<HZ või mängu reso<Monitori reso...
Kogu probleem tuleneb sellest, et taheti hirmasti teha Nintendo Switch versioon. See tuli kusjuures ka esimesena välja nüüd.
Ja selleks, et see Switchi peal jookseks võeti kõigi platvormide remasteri aluseks kunagine Xbox 360 port. Mul pole sõnu...
Sellest tulenevalt elab mäng jätkuvalt enamvähem ühe tuuma otsas. Lisaks probleemid klaviatuuri ja latentsusega. Graafikast rääkimata...
Ainus lootus on, et modderid pordivad 8K assetid, SVOGI, RT jms orginaali peale.
Kogu asja point oleks pidanud olema tuua mäng niipalju tänapäeva, et see ei elaks enam ühe tuuma peal. Isegi 10900K @ 5Ghz+ pole piisav.
Sorry Saber Interactive ja Crytek aga see asi pole väärt 30€ mida te tahate. Ma ei võtaks seda isegi tasuta.
Minu seisukohalt pold crysise remaster üldse vajalik, aga jääb siis uut remasterit ootama. _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Iseenesest pole Crisys 1te kaua mänginud ja originaal ei lähe töölegi. Nii et kui oleks mitme tuuma toega paremate textuutidega optimeeritud mäng tulnud, oleks selle kolm kümpat leidnudki, boonuseks RT veel.
Aga hetkel ikka 1 tuuma peal, näod on nagu savist voolitud, st originaalist kehvem. Pooled asjad on ilusamaks tehtud, pooled on ära lõhutud. Sellisel kujul ei taha küll head mälestust rikkuma hakata....
2020 on remasteris vähem FPS kui 13 a tagasi, high vs medium sätetel testis DF. Nii et jah, paistab paras käkk...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.