Ma pelasin end silver 2-st silver 4 ja siis tagurpidi silver2 tagasi
Algul joppas tiimidega ja tehti koostööd. Siis õnn pöördus ja keegi koostööd ei teinud, mõni tulistas üldse omadel iga roundi algus pooled elud minema jne. Ei lõbus. Eks aasta pärast vast uuesti nädala kannatab
Usun, et mängiks sealt end välja küll aga selleks ikka jubedalt joppamist vaja kui sõpru võtta pole
ma ei usu et silverist nii keeruline välja on saada, 2 aastat tagasi suvevaheajal pakkusin läbi ebay "boostimis" teenust, kus inimesed maksid mulle, et ma nende kontosid rankupiks, tolajal ei olnud vähimatki probleemi üheski rankis v.a. LEM-Supreme, kus cheatereid veits rohkem oli.
Kui kellelgi on silver acc siis võib mulle laenata, võin 6packi peale kihla vedada et mõne päevaga on konto silverist väljas.
Jah kaka olen 11 mänguga uue kontoga no prime MG2 Ja neist 10 mängu täielikult üksinda. Esimene mäng SAI-ga(ilmselt mängisin puhtalt, vaci veel ei ole saanud, ja saladus kate alt ütlen et ei saa ka sest lasin puhtalt )
Aga hetkel põhi kontoga prime ning SE ja ilma naljata MG mängijad ei sa neile vastu (kas smurfid Wh või siis halvemal juhul spinni poisid) Tegin siin üks päev kaotuse mängul 16-7 kaks ACE-i ja ühe 4 killi seeria, poole mängu pealt oli enda teamist lahkunud 2 mängijat, ning enda KD2 34/17 . Minu teamis olid reaalselt esimesi päevi mängijad aga vastas smurfid.
Valvel on Infot ja megalt, kus kuidas keegi laseb ja kuidas palju eelnevalt mänginud. Ehk siis statistika poolest infot küllaga AGA lihtsalt hetkel matchmaking suck.
Danger zone-i pole mõtet praegu üldse lasta, 5-st mängust selle kuu sees 5 korda aibotilt näkku saanud ja ega teistes modites olukord parem pole. Ning asja juures on veel kurvastavam see et ~50% Vac-tud kodanikud unVac-se. _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
Jah kaka olen 11 mänguga uue kontoga no prime MG2 Ja neist 10 mängu täielikult üksinda. Esimene mäng SAI-ga(ilmselt mängisin puhtalt, vaci veel ei ole saanud, ja saladus kate alt ütlen et ei saa ka sest lasin puhtalt )
Aga hetkel põhi kontoga prime ning SE ja ilma naljata MG mängijad ei sa neile vastu (kas smurfid Wh või siis halvemal juhul spinni poisid) Tegin siin üks päev kaotuse mängul 16-7 kaks ACE-i ja ühe 4 killi seeria, poole mängu pealt oli enda teamist lahkunud 2 mängijat, ning enda KD2 34/17 . Minu teamis olid reaalselt esimesi päevi mängijad aga vastas smurfid.
Valvel on Infot ja megalt, kus kuidas keegi laseb ja kuidas palju eelnevalt mänginud. Ehk siis statistika poolest infot küllaga AGA lihtsalt hetkel matchmaking suck.
Danger zone-i pole mõtet praegu üldse lasta, 5-st mängust selle kuu sees 5 korda aibotilt näkku saanud ja ega teistes modites olukord parem pole. Ning asja juures on veel kurvastavam see et ~50% Vac-tud kodanikud unVac-se.
HR ufo oskab paremini seletada !
AT tõniselt võid ka uurida.
RUST teemas ka väga popp vahepeal. _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
Ma pelasin end silver 2-st silver 4 ja siis tagurpidi silver2 tagasi
Algul joppas tiimidega ja tehti koostööd. Siis õnn pöördus ja keegi koostööd ei teinud, mõni tulistas üldse omadel iga roundi algus pooled elud minema jne. Ei lõbus. Eks aasta pärast vast uuesti nädala kannatab
Usun, et mängiks sealt end välja küll aga selleks ikka jubedalt joppamist vaja kui sõpru võtta pole
Väga sarnane minuga, mängisin samamoodi Silver 2-st Silver 4 ja, siis langesin tagasi silver II, kiiresti tuli Silver 3 aga Silver 4ga läks väga kaua aega.
CSISBOTNET _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Uus bug. Täna saanud juba 4 korda. 4 korda on windows ilma küsimata uuendusi peale ajanud ja iga kord ka resa teinud keset mängu ning kui tagasi proovinud mängu minna siis ei ühenda ära... _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Suht jama on. tahad frostbite missioni teha pead ootama. Nu pole veel saanud ühtegi killi aga ootanud ja mänginud juba üle 10 korra õiget aega. GG
Sama oli mingi ak ja m4-ja teema ainult ühel mapil tunnistatakse kille. aga seda mappi ei saa lihtsalt. spam-i palju jaksad, nii et tatt mage.
Ehk siis suht umbes kiiruga kokku klopsitud ...........
EDIT: shattered web missions kõik skin-d kirvega pooleks hinnad Kas siis kõik on hakkand enda pudi maha müüma ?
Vahin neid overwatch-e ja mõtlen. kas siis kõik on enda hackid ise kirjutanud et vac system ei suuda neid tuvastada ?
Keegi juu koodib ja annab laiale kasutuskonnale kasutada, seda peaks juu lihtne tuvastada olema kui üks kes saab banni siis peaks juba file-i sisu teada olema, ning ka ülejäänud ära banana kinga saama ! _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Raske öelda, siin foorumis sellega ei tegeleta. Aga kõige kindlam on müüa Steami enda marketplaces, saad raha kätte ja ei pea muretsema, et keegi midagi sul lohku tõmbaks. Mingites välistel saitidel suure tõenäosusega jääd oma skinist ilma.
Ise bitskinsi kaudu müünud, probleeme pole esinenud. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Steamist sa midagi enam tagasi ei saa tõesti ! steam võtab ja jätab endale. Väliste saitide kaudu annab tagasi saada küll, aga noh see nagu pigem loto, lõustast saad pügada nagunii ja NN käest kätte on raske midagi vahetada lihtsalt ei leia vahetus partnerit. Lihtsaim on jäta alles. see sott ei tee kedagi rikkamaks.
EDIT:
viimasel ajal olen tähele pannud et kui lasta näiteks galil-iga 5 lasku millest 2 esimest on hs ja kolm viimast lähevad mööda või kehasse, siis kui lõpedad laskmise alles viimase lasu juures käib plöts plöts ehk siis hs heli niing alles siis hukkub vastane. mega delay nagu oleks vatiteki sisse mässitud. Ping on 20-70 vahel. Veel mida tähele pannud et vennad jooksevad jolo ning hüppavad ja samal ajal lasevad ak-ga HS-te. Endal et ak üldse pihta lasta pean jääma seisma ja alles siis saan lasta sinna kuhu sihin, nagu ka kõikide teiste relvadega. Lihtsalt joostes laseb ei tea kuhu, veel enam hüppamis ajal. Nagu kasutatakse anti recoil script-i. See uus nähtus hakkas peale ~3 nädalast peale suurt uuendust ja missiooni algust. _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
EDIT:
viimasel ajal olen tähele pannud et kui lasta näiteks galil-iga 5 lasku millest 2 esimest on hs ja kolm viimast lähevad mööda või kehasse, siis kui lõpedad laskmise alles viimase lasu juures käib plöts plöts ehk siis hs heli niing alles siis hukkub vastane. mega delay nagu oleks vatiteki sisse mässitud. Ping on 20-70 vahel. Veel mida tähele pannud et vennad jooksevad jolo ning hüppavad ja samal ajal lasevad ak-ga HS-te. Endal et ak üldse pihta lasta pean jääma seisma ja alles siis saan lasta sinna kuhu sihin, nagu ka kõikide teiste relvadega. Lihtsalt joostes laseb ei tea kuhu, veel enam hüppamis ajal. Nagu kasutatakse anti recoil script-i. See uus nähtus hakkas peale ~3 nädalast peale suurt uuendust ja missiooni algust.
Hmm... Pole midagi sellist tähele pannud. Tundub nagu mingi tavaline silver/gold nova vingumine...?
Steamis ise olen selle kasutajaga saanud alati kiirelt skinid müüdud: https://steamcommunity.com/id/RUUKIE , ta küll ostab "hulgimüügi" hinnaga, aga raha on alati kiirelt kohale tulnud.
AC7,
Ei tea suht võimatu praegu mängida gn1-st s4-ja kukkunud. Selline smurfi meri et hoia mütsi. kui ennem lasin gn1-s tavaliselt 20+ kodakiku maha siis nüüd pole võimalik s4-s üle 6-e lasta. lihtsalt ULME. Kui peaks smurfe banitama siis ilmselt mäng kaotaks 90+% mängjatest Muidugi neile LE -LEM+ ei meeldi et ma reaalselt olengi see kes olen saan kicke julmalt.
Veel mida täheldanut et vennad lagivad üle mapi ringi. fps on neil korras 300+ ping ka 20-70 vahel. _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
järelvaatamisel näitab ära.need kes reaalselt telliskiviga lasevad seal on fps ka nagu kivi ja pingka sama. _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
dohc-48v12, aga lase kõvemini, või lase kellelgi end carryda, ma ei tea. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Sain eile ühe kontoga 24h puhkust. Võtsin siis teise konto. seda kasutan vähe. tegin mõned võidu 8 korraliku võidu mängu ja 4 kautust. täna siis kaks mängu. kus kohe välja kickitud ja 20minti puhkust.Ja see konto on puhas, ei ole mingeid lollusi ees(pean silmas kick-e)
Lausa rõve vaadata mis toimub.
Eile sain kaotus mängus teami parimana kicki ja puhkusele.! 11-16 29/20 KD Ja pole kedagi kellega tahaks mängida. Olen üksik hunt, üksi. _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Sain eile ühe kontoga 24h puhkust. Võtsin siis teise konto. seda kasutan vähe. tegin mõned võidu 8 korraliku võidu mängu ja 4 kautust. täna siis kaks mängu. kus kohe välja kickitud ja 20minti puhkust.Ja see konto on puhas, ei ole mingeid lollusi ees(pean silmas kick-e)
Lausa rõve vaadata mis toimub.
Eile sain kaotus mängus teami parimana kicki ja puhkusele.! 11-16 29/20 KD Ja pole kedagi kellega tahaks mängida. Olen üksik hunt, üksi.
www.faceit.com kui vähegi normaalselt tahta competitive playd
Võtsin siis kolmanda konto ka kasutusse. Selle olin kunagi 11 mänguga mg2-ks ajanud ja no prime-na. Täna siis 7 mängu 3 korda kickiti 1 kord andsime alla 5-l raundil 3 mängjat oli alles. Enamus mängudes mis sai lõpetatud olin eespool kui viimane.(vastased olid gn3-mg2) Valve poolt teame topitakse nii kokku et pole sõnu. Erinevus on enam kui 3X-ne
Viimane küll tuli v6it aga mis v6it see on kui teamis on spinner ja vastas oli kaks värsket kontot. sain siis gn3-ks. LIHTSALT ei taha aru saada miks valve ei suuda ei oska ei taha korralike võrdseid teame kokku panna INFOT on neil juu küllaga. _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Viimastel mängudel mingi nädala jooksul on mingid imelikud derankerid vastas. Istuvad AFK ja täiesti mõttetu mängida. Järgmine mäng lihtsalt sõideti meist täielikult üle, üks andis meil alla ja siis ise andsime ka surrenderi. Antud hetkeks vist oli seis 7:1 juba Või siis sellised vastased, keda meie võidame suurelt. Igasugune tuju läheb ära. Õnneks mängime tiimiga ja ei ole mingeid toksilisi närvihaigeid. @dohc-48v12 kui sul soovi, siis võid kirjutada. Võid meiega mängida. Kicki ei saa
Nooo ma ei tea ühe kontaga sain just 7 päeva banni ära. Ma t6esti ei tea millepeale silver 4-d mängivad ELU ? v6i siis raha peale ? Ema naist ja lapsi neil nagunii ei ole Vahepeal ütlen et kui tahate kõik mängud v6ita siis logi välja ja osta hack !
Arvan ka miks praegu nii ropp on. paljudel puhkus tööl koolist ja ega see karova tõbigi asja paremaks ei tee. _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Sain kunagi mg-mg2 le-lem-ga suht samaväärselt mängitud (uks team kus kunagi olin olid enamus väga hea mängu oskusega kodanikud lasime vahelduseks üksteist) ja hetkel vahet pole kas lasen silveri või mg-de erinevus on 0
Lasen lõbupärast. vahepeal ka proovin öelda mida team valesti teeb. jagan infot niipalju kui n2en. Esimese ACE-i tegin silver 3-na ning relvaks bison. vastased full mg-mge . Ei olegi plaanis end kõrgemale ajada kui mingi nova. Minujaoks on global läinud rong.
Aga valve trollib teamide komplekteerisega päris ropult. Vahepeal on tunne et üle ühe mängu peaksin kõik raundid tegema ACE-e et võita vatast. lihtsalt jookstakse surnuks v6i siis vastel on vähemalt 2 uut kasutajat (smurfi) kellest endal kui ka teamil võimatu jagu saada.Ja neeeed venelased.... _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Kuidas sa saad tiimile öelda mida nad valesti teevad kui sa ise ei ole üldse tiimi mängija?
Küsin nii Demo põhjal mis siin kunagi vaadatud sai. _________________ http://steamcommunity.com/id/Twizek/
kui kodanikud saavad korduvalt alla 20 sec k6ik surma siis nagu... V6i jooksevad sinna saiti kus eelmine raund bomm pandi lootuses et tulevad uuesti.(kuigi tstartist näha palju b-sse läks) Või siis mintakse vastase spawni skinitud clock-i otsima (ehk kaarti avastama) Terroristina kuulen alati RUSH kuhu iganes. Igakord kui kaasa läinud siis team surnud veerand teepeal ühe inimese poolt maha lastuna. muidugi eelnevalt olen saanud 6 teamflashi 3 granati 2 korda ka jalgealune soojaks tehtud omade poolt. et vastasele jääb 1 hp. Märganud et alate mge või siis isegi natukene kõrgemal tasemel alles hakatakse enda seljatagust kindlustama.
ALA kui bommba on maas siis lüüakse perimeeter lukku. aga selles klassis kus ma mängi tutvutakse bombaga ja siis ka kaardiga. Mull peaks 2 konto peale olema ~2500h
Eilne kogemus, vastas oli 5 10 aasta coiniga vastast. Vast mängisime 4-6 raundi siis küsisin teamilt et öelge ausalt mis on teie rank? sest see ei saa olla silver 4 mäng hakati naerma. Ma polnud saanud mitteühtigi mõrva. olin kaarti kehvim mees K/D 9/21 . teami rank oli silver 4 -silver elite master. Usu v6i mitte vastasteil ei olnudki ränki. _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Okei, teiste vead on nüüd teada. Aga mis erroreid sa ise mängu ajal teed?
Viitsid mõne mängu linti võtta ja oma mõttekäigu peale rääkida? _________________ Vaata asukohta
Tahaksin öelda, et see dohc-48v12 räägib ausat juttu, et koodereid on meeletult.
Selline tore lehekülg on olemas. https://convars.com/csgostats/en/bans
Hakkasin oma competitive matchmakingu mänge lisama 2019 1.jaanuarist ja see näitab täpselt ära, kes on bänneriinot saanud hetkel lehekülgi 117 ja ainult 3 lehekülge on valged kus pole keegi bänni saanud, aga needki muutuvad varsti punaseks, seis on nutune.
Matches added: 1167
Players banned: 821
Lõbu pärast võib mängida, aga mingitest rankidest pole isegi mõtet rääkida.
Ei tea kuidas te koodereid leiate, csgo kasutab VAC'i, VAC tähendab Valve Anti Cheat, anticheat peal, ei saa koodida. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
MInu viga on see et ei suuda üheaegselt maha lasta 5 meest kes teevad võileba. Ma ei õpi vaid kohanen.Sessuhtes hea et proovi silver rankis mängida targemalt(saad kohe suusad) Samuti ei oska ma jooksmise ajal hüpates ak.-ga hs teha ja sama AWP-ga. Igale poole mujale ma saan pihta aga mitte vastasele veel vähem pähe.
On mänge kus ongi kogu team ja vastased sama tugevad. Just tulin mängust. vastased olid alla 1X-a nõrgemad. Suht hea mäng oli isegi. Aga vastastel oli mg1 (meie olime SE ja üks SEM) see MG oli vastaste kehvim. Tekkis küsimus seda ranki vaadates mis siis minu rank pidanuks olema MGE ? _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
dohc-48v12, specisin eile paar roundi. Pehmelt öeldes jääb kogu see teema sul taju ja liigse enesekindluse taha. Hüppadki olukordadesse, milledega sa arvestada ei oska. Isegi 1v1 situatsioonides keskendud nii valedele asjadele.
Proovi cs-st pausi teha, vaata mõnda youtube videot, mida siin varemgi soovitatud on, ja jälgi enda demosid läbi kellegi teise pilgu.
Silver/GN tundub hetkel sinu tasemel rank olevat. _________________ Vaata asukohta
Ütlesingi et rank enam väga ei huvita. Global on minujaoks läinud rong (vanus on reaktsioonile liiga teinud + ei ole sellist rauda ka millega cs-i õigem lasta 4k 60hz) Hetkel on pinnuks silmas mürgised smurfid kes ei saa aru et ma mängingi sellel tasemel. Õnneks tänase uuendusega võid küll välja kickida aga enam bot-i ei saa.
See peaks natukene lihtsamaks tegema üksikmängja elu. Ja ka valve teamide kokkupanemine on teadus omaette mida oskaks vast putja ja drump seletada.Ühesõnaga lasengi juba pikemat aega suhteliselt jolo(harva satub mõni normaalne seltskond kes teab mida teha, ja koos selle nimel tööd teha) Enamus ajast latakse ei tea mida. üks ütleb et lähme sinna, sinna ta ise ka ei jõua sest poole teepeal lastakse ära, ja team on üldse teiseselpool mapi _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
CSGOd ei saa mängida kui sul pole 100+ hz monitori. Tegelikult peaks olema nii, et mäng ei lähe isegi käima kui sellist monitori ei ole arvutiga ühendatud.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.