|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
| Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
| Ei |
|
43% |
[ 228 ] |
| Mul juba olemas |
|
38% |
[ 202 ] |
| Kolin mujale |
|
9% |
[ 49 ] |
|
| hääli kokku : 530 |
|
| autor |
|
lightbluefox
HV Guru
|
09.08.2020 12:31:08
|
|
|
Ilmselt palju arutletud ja Telia süüdi pole (ikka allhankijad!), aga kas võiks olla mingi aeg lootust näha saadete salvestusi alates sellest momendist kui saade algab? Seda, et seda veel reklaamivabalt saaks, ilmselt ammugi loota pole, aga tüütu on, et iga kord peab kerima, vaid saadete algusajad võiks olla salvestuse algusega sünkroonis.
Mitte et klient selle tehnilise tausta üle arutlema peaks, aga kas signaalis pole võimalik kuidagi tehniliselt eristada, kus on reklaam, saatetutvustused ja kus algab kavajärgne sisu? Ehk IF(Saatealgus=15:45, näita_salvestust_alates 15:45,""). Ehk me saame aru, et ükski kanal ei suuda oma ajakavast kinni pidada, ehk mõnekümnesekundilised kuni mitme minutised üleaja minekud on tavapärased, siis ehk võiks mingi teise lahenduse kasutusele võtta, mis ei tugine tuimalt vaid kellale.
|
|
| Kommentaarid: 45 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
09.08.2020 12:32:10
|
|
|
Lihtsat tehnilist lahendust sellele polegi, kõike lihtsam oleks IMHO inimene seda tegema panna ja seda nt. ainult 06:00 kuni 23:00 algavatel kohalike kanalite saadetel. Sellega oleks vast 90% kliente rahul ja õnnelikud.
Palgakulu poleks ka väga suur, see pole väga kõrget kvalifikatsiooni nõudev töökoht. Mõni koondamisele minev tehnik saaks ka sellega hakkakama.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
09.08.2020 13:18:29
|
|
|
| Algatuseks võiks teha nii, et kõik salvestused hakkaksid 5ndast minutist ehk niiöelda algusest. Viimasel ajal isegi ETV saadete algused valed.
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
09.08.2020 13:58:39
|
|
|
Täiesti nõus. Tagasiside Telia meilile alati oodatud, tulistage, need pritsitakse arendajate lauale, kinnitan.
KordusTV lõpetamisega seoses on see üha aktuaalsemaks muutunud sest kanalid tegid veel lisavangerdusi kus saate algusaeg antakse kavaga tegelevatele ettevõtetele 20.30 aga tegelikult kuvavad ka ise teleri ekraanil, et saade algab 20.36 vms.
Sisuliselt tähendab see käsitööd, et salvestuste algused ja lõpud oleks parajaks lõigatud. Olen kindel, et siin peab isegi Jurist uurima lepinguid, kas see tegevus on lubatud sest näiteks KordusTV teema oli rangelt lepingutes kinni. Seda kas Salvestusteenuses toihib olla vaid kavapõhine klipp või mitte, saab ilmselt kunagi teada.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
2 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
10.08.2020 03:24:52
|
|
|
Seda inimese tehtud lõikamist oleme juba näinud ja ole sa kas või koondamisele minev tehnik, siis seda täis peaga ei peaks tegema, kui pidevalt saate algused ja lõpud kipud ära lõikama.
Aga esines ka raskemaid variante kui pool saadet oli üldse ära lõigatud või siis saade jätkus nii, et peale lõigatud reklaami oli otsa kleebitud sama saate eelneva nädala pool saadet (nt Lotokolmapäev).
|
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
10.08.2020 07:21:42
|
|
|
| seeru, Ma ei oska seda sulle kuidagi tõestada kas ja kuidas valed markerid antud saadetele tekkisid, ilmselt kui seda oleks teinud keegi käsitsi, siis kaine või täis, marker oleks õigesti. Arvan siiski, et selle taga oli masin ja ettesöödetud valed andmed.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
10.08.2020 13:59:20
|
|
|
| indrpo kirjutas: |
Täiesti nõus. Tagasiside Telia meilile alati oodatud, tulistage, need pritsitakse arendajate lauale, kinnitan.
KordusTV lõpetamisega seoses on see üha aktuaalsemaks muutunud sest kanalid tegid veel lisavangerdusi kus saate algusaeg antakse kavaga tegelevatele ettevõtetele 20.30 aga tegelikult kuvavad ka ise teleri ekraanil, et saade algab 20.36 vms.
Sisuliselt tähendab see käsitööd, et salvestuste algused ja lõpud oleks parajaks lõigatud. Olen kindel, et siin peab isegi Jurist uurima lepinguid, kas see tegevus on lubatud sest näiteks KordusTV teema oli rangelt lepingutes kinni. Seda kas Salvestusteenuses toihib olla vaid kavapõhine klipp või mitte, saab ilmselt kunagi teada. |
ma olen Teliale tagasisidet andnud, aga tundub, et kasu sellest pole. Soome TV saated ei alga peaegu mitte kunagi õigest kohast (5 minut) ja saatekava hädad on legendaarsed.
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
10.08.2020 17:45:30
|
|
|
| alpha kirjutas: |
Sisuliselt tähendab see käsitööd, et salvestuste algused ja lõpud oleks parajaks lõigatud. Olen kindel, et siin peab isegi Jurist uurima lepinguid, kas see tegevus on lubatud sest näiteks KordusTV teema oli rangelt lepingutes kinni. Seda kas Salvestusteenuses toihib olla vaid kavapõhine klipp või mitte, saab ilmselt kunagi teada. |
ma olen Teliale tagasisidet andnud, aga tundub, et kasu sellest pole. Soome TV saated ei alga peaegu mitte kunagi õigest kohast (5 minut) ja saatekava hädad on legendaarsed. |
Seda on alati hea näha kui kellegi tagasiside TV tiimini jõuab, Telias on selleks oma süsteem kuhu teenindajad klientide tagasiside edastavad, seal on alati konstruktiivset infot.
Ma ei ole selle ala mees, kordan üle kuid mäletan justkui, et kava probleemide tõttu on vahetumas tehniline platvorm kuidas kava Teliasse jõuab.
Aga vana soovitus on ikka see, et mida rohkem puid alla viskad seda kuumemaks leek läheb. Toimib nii info@telia.ee kui ka 123 kõne ja eriti kindel on kui mainite ära, et soovite tagasisidet TV tiimi käest või, et nendeni info jõuaks.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
11.08.2020 07:18:24
|
|
|
| indrpo, sa matsu jagad. Oskad äkki seletada miks mitme vaatajaskohaga on selline asi kus kui ühes telekas vahetada lemmiklisti, tellitud kanalite ja kõikide kanalite vahel siis need muutuvad ka teistes vaatajakohtades? Endal mul tehtud ja valitud lemmiklist ja hommikuti pidevalt avastan, et kuna teises vaatajakohas pandud "tellitud kanalid" siis on ka seal ümber muutund. Varasematel aegadel pole sellist asja täheldand. Pole küll dealbreaker aga tüütu küll.
|
|
| Kommentaarid: 156 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Inspiro
Kreisi kasutaja
|
11.08.2020 08:16:59
|
|
|
| Auron kirjutas: |
| indrpo, sa matsu jagad. Oskad äkki seletada miks mitme vaatajaskohaga on selline asi kus kui ühes telekas vahetada lemmiklisti, tellitud kanalite ja kõikide kanalite vahel siis need muutuvad ka teistes vaatajakohtades? Endal mul tehtud ja valitud lemmiklist ja hommikuti pidevalt avastan, et kuna teises vaatajakohas pandud "tellitud kanalid" siis on ka seal ümber muutund. Varasematel aegadel pole sellist asja täheldand. Pole küll dealbreaker aga tüütu küll. |
TV teenus on kasutajapõhine, ehk siis kõik muudatused mida sa teed oma kasutajaga asukohas X on nähtaval ka sinu kasutajaga asukohas Y.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
11.08.2020 08:58:08
|
|
|
Loo kasutajad igale boksile. Seaded-TeliaTV-Kasutajad ja pane vaikimisi käivituma noolt alla hoides kasutaja peal.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
11.08.2020 09:02:36
|
|
|
Õiged vastused antud
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ahto42
HV kasutaja
|
11.08.2020 21:46:49
|
|
|
| Kas Telia pakub soodsat vahetust kaks motorollat kahe arrise vastu?
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
11.08.2020 21:58:51
|
|
|
| TeliaTV ikka äge teenus. Lähed TV3 Sport 2 kanalile ja tahad näha, mis jalka mäng sealt algab. Kohe ei ole näha. Ja kui sul on salvestuse teenus tellitud, siis pead vajutama puldil 7X paremale ja siis OK. Ja ikka ei saa midagi teada. Ikka äge värk.
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 751 loe/lisa |
   |
1 :: |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
12.08.2020 00:00:54
|
|
|
| ahto42 kirjutas: |
| Kas Telia pakub soodsat vahetust kaks motorollat kahe arrise vastu? |
Ikka pakub. Näiteks kui sul teler või külmik vana, pead minema ikka XXX poodi ja uue välja ostma.
Telia puhul võetakse vanad digiboksid utiliseerimiseks vastu, kui pakud ja uued saad rendile võtta kuu tükihinnaga 1.99€ või osta 99€/tk
Kui sa just mõtlesid "tasuta" soodustust, siis seda pole.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
15.08.2020 13:41:07
|
|
|
Kas Telial on salvestustel mingi pikkuse piirang? Eile snookeri esimese poolfinaali viimast tundi Telia salvestus igatahes ei sisalda
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
15.08.2020 14:49:05
|
|
|
Otseselt mitte, kuid ma olen tähele pannud nihkeid ajaliselt. Tõenäoliselt jätkub salvestus järgmise saate pealt, kui pooleli jäi.
Ma leidsin seliseid kirjeid kava kaudu. Õnneks kordub see poolfinaal söögi alla ja söögi peale. Vali mõnel muul ajal eetris olnud variant.
| tsitaat: |
04:00
N 13 aug
Eurosport 2 (Bundesliga)
[Snooker] World Championship in Sheffield, United Kingdom
1/2 F 1
00:59
R 14 aug
Eurosport 2 (Bundesliga)
1/2 F 2
05:04
R 14 aug
Eurosport 2 (Bundesliga)
1/2 F 2
09:29
R 14 aug
Eurosport 2 (Bundesliga)
1/2 F 2
04:59
L 15 aug
Eurosport 2 (Bundesliga)
1/2 F 2 |
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
15.08.2020 14:58:18
|
|
|
| Pailaps kirjutas: |
| Otseselt mitte, kuid ma olen tähele pannud nihkeid ajaliselt. Tõenäoliselt jätkub salvestus järgmise saate pealt, kui pooleli jäi. |
Salvestus algab kell 16:30 ja kestab 03:20. Ehk ajaliselt lõppeb ca 19:50. Saatekava järgi algas järgmine ülekanne 20:45.
Tegelikult kestis see mäng kuni 20:37..20:40.
Seega polegi tõesti võimalust mängu lõppu jälgida kuna 16:30 salvestus pole piisavalt pikk. Ca 1h on lõpust puudu.
Ja need salvestused mida Eurosport hiljem kavas pakub on kõik kokkuvõtvad, näitavad jupikesi erinevatest framedest.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
15.08.2020 15:09:35
|
|
|
| bladerunner kirjutas: |
| Otseselt mitte, kuid ma olen tähele pannud nihkeid ajaliselt. Tõenäoliselt jätkub salvestus järgmise saate pealt, kui pooleli jäi. |
Salvestus algab kell 16:30 ja kestab 03:20. Ehk ajaliselt lõppeb ca 19:50. Saatekava järgi algas järgmine ülekanne 20:45.
Tegelikult kestis see mäng kuni 20:37..20:40.
Seega polegi tõesti võimalust mängu lõppu jälgida kuna 16:30 salvestus pole piisavalt pikk. Ca 1h on lõpust puudu.
Ja need salvestused mida Eurosport hiljem kavas pakub on kõik kokkuvõtvad, näitavad jupikesi erinevatest framedest. |
+1
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
15.08.2020 15:21:22
|
|
|
alpha,
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
15.08.2020 15:36:25
|
|
|
Võtsin ma lahti 14. aug Eurosport I peal peituva salvestuse , mis räägib 1/2 poolfinaalist. Kestuseks kenasti märgitud 3h ja 20 minutit. Vaatasin kiirelt kerides. Asi jätkus järgmisel saatel, mis oli märgitud saatekavas 20.45.
Vahepeale jäi reklaam ja muu mula, mis asja vaatamist pikendab.
Modeereerimise võiks jätta Eurosport I-le endale. Jällegi ma ei pretendeeri absoluutsele tõele, sest snuukerit ma ei jälgi ja tegin asja kiirelt kerides , et aru saada, kas mingi viga või mitte, kuid mulle tundub, et poolfinaal jätkub järgmisest saates.
Põhiline kaebus on asjaolu, et keegi ei modereeri sisu. Mõtlesin korra, mis teenuse hind tuleks, kui seda teha. Tarbija üle viieka per nägu maksta ei soovi. Mission Impossible
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
15.08.2020 16:28:42
|
|
|
Võtsin ma lahti 14. aug Eurosport I peal peituva salvestuse , mis räägib 1/2 poolfinaalist. Kestuseks kenasti märgitud 3h ja 20 minutit. Vaatasin kiirelt kerides. Asi jätkus järgmisel saatel, mis oli märgitud saatekavas 20.45.
Vahepeale jäi reklaam ja muu mula, mis asja vaatamist pikendab.
Modeereerimise võiks jätta Eurosport I-le endale. Jällegi ma ei pretendeeri absoluutsele tõele, sest snuukerit ma ei jälgi ja tegin asja kiirelt kerides , et aru saada, kas mingi viga või mitte, kuid mulle tundub, et poolfinaal jätkub järgmisest saates.
Põhiline kaebus on asjaolu, et keegi ei modereeri sisu. Mõtlesin korra, mis teenuse hind tuleks, kui seda teha. Tarbija üle viieka per nägu maksta ei soovi. Mission Impossible  |
Ei jätku ju. Freim jääb pooleli. Vaata punktide järgi.
| jeesus188 kirjutas: |
| alpha,
|
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
15.08.2020 16:54:29
|
|
|
| Võtsin ma lahti 14. aug Eurosport I peal peituva salvestuse , mis räägib 1/2 poolfinaalist. Kestuseks kenasti märgitud 3h ja 20 minutit. Vaatasin kiirelt kerides. Asi jätkus järgmisel saatel, mis oli märgitud saatekavas 20.45. |
16:30-ne saade katkeb seisul 16:16 ja Wilson 0 - 31 McGill.
20:45 saade algab seisul Wilson 97 - 83 McGill. Vahepealsed ~50 minutit on puudu.
Arvatavasti on mingi saade kavast välja jäänud ja seetõttu selline "auk".
Samas softiga poleks väga keeruline kava loogiliselt üle kontrollida, et kas saate algus + saate pikkus annab ikka järgmise saate alguse välja.
|
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
17.08.2020 12:24:18
|
|
|
minu loogika ütleb, et salvestama peaks kogu aeg, iseasi on markerite ajastamine. Reaalselt ei saa see lindistamata olla. Kas seal siis enam pole üldse ühtegi inimest kes midagigi kontrollib aegajalt (vajadusel)?
E:
Kava.ee...
https://forte.delfi.ee/news/tarkvara/pettumus-teliatv-praak-jattis-kontaveidi-mangu-loputa?id=90754927
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cloner
HV kasutaja

|
18.08.2020 09:14:25
|
|
|
| Viriseks veel selle sisuleidja teemal. Nimelt on mul see asi lisaks sellele, et midagi ülesse ei leia veel ka meeletult aeglane. Üles-all liikudes ca 5 sekundit ja paremale vasakule 3 pludil vajutusest kuni ekraanil miskit liigub. On teistel samamoodi?
|
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
murumuna
HV vaatleja
|
18.08.2020 10:04:36
|
|
|
| Cloner kirjutas: |
| Viriseks veel selle sisuleidja teemal. Nimelt on mul see asi lisaks sellele, et midagi ülesse ei leia veel ka meeletult aeglane. Üles-all liikudes ca 5 sekundit ja paremale vasakule 3 pludil vajutusest kuni ekraanil miskit liigub. On teistel samamoodi? |
| tsitaat: |
| Mul on sama jama, väga aeglane see liikumine, samas salvestustes liigub normaalselt. |
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Reaper
Kreisi kasutaja

|
20.08.2020 00:12:17
|
|
|
Sai vahetatud sugulaste juures vana Panasonicu telekas vähem vana LG teleka vastu. Muidu töötab, aga:
Kui Panasonic teleka puhul sai digiboksi puldilt reguleerida teleka hääletugevust, siis LG puhul mitte. Ebamugavam, peab pidevalt kahe puldiga jändama, sest eri kanalid on erineva helitugevusega.
Digiboks on Motorola, pult on numbritega. Ühendatud HDMI kaabliga.
Mida ma valesti teen?
|
|
| Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
20.08.2020 00:13:53
|
|
|
Tuleb paaritada vms.
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Reaper
Kreisi kasutaja

|
20.08.2020 00:18:44
|
|
|
Nojah, pole aimugi kuidas see käib.
Ju Telia tehnik on kunagi siin käinud ja Motorola Panasonicuga paari pannud... Sest mina seda küll teinud ei ole.
|
|
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SirVorkars
Kreisi kasutaja

|
|
   |
3 :: |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 751 loe/lisa |
   |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Reaper
Kreisi kasutaja

|
20.08.2020 15:41:16
|
|
|
Tänud, toimis... AGA...
Tulemus ei ole päris see, mida ootasin. Nüüd saab digiboksi puldist telekat sisse-välja lülitada. Aga helitaseme reguleerimine... töötab ka, aga eraldi teleka helitasemest. Seega nüüd vaja 2 helitaset paika panna. Hetkel sai nii, et teleka helitase sai jäetud keskmisele tasemele ja kasutame digiboksi helitaset....
|
|
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
warwas
HV Guru

|
20.08.2020 15:46:59
|
|
|
| Reaper, vähemalt hokilitril ja S6 puldil oli minu mäletamist kaks etaldi paaritamise varianti - üks sisse/välja ja teine volüümi jaoks. Kui volüüm ka paaritatud sai, siis kadus boksi oma heli tegullimise variant ära
|
|
| Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
224 |
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
20.08.2020 17:23:49
|
|
|
| Reaper kirjutas: |
| Aga helitaseme reguleerimine... |
Siis seadistad ka selle ära.
https://www.telia.ee/abi/juhend/131
Või tellid tehniku koju.
| warwas kirjutas: |
| Kui volüüm ka paaritatud sai, siis kadus boksi oma heli tegullimise variant ära |
Menüüst peaks saama endiselt reguleerida kui mingil põhjusel vajadus tekib.
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SirVorkars
Kreisi kasutaja

|
21.08.2020 22:43:51
|
|
|
| A.S. kirjutas: |
Või tellid tehniku koju.
| Kui volüüm ka paaritatud sai, siis kadus boksi oma heli tegullimise variant ära |
|
Seal kirjas, et s6 saab menüüst juhtida.
Vanemate pultidega peab ennem digiboksi heli põhja kruttima, sest pärast enam ei saa heli kruttida...
|
|
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
22.08.2020 00:06:35
|
|
|
| SirVorkars kirjutas: |
Või tellid tehniku koju.
|
Vanemate pultidega peab ennem digiboksi heli põhja kruttima, sest pärast enam ei saa heli kruttida... |
saab kõigil, ok, seaded, tehnilised seaded, heli seaded ja helitugevus.. sisse ja üles.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SirVorkars
Kreisi kasutaja

|
22.08.2020 01:13:14
|
|
|
| SirVorkars kirjutas: |
Või tellid tehniku koju.
|
Vanemate pultidega peab ennem digiboksi heli põhja kruttima, sest pärast enam ei saa heli kruttida... |
saab kõigil, ok, seaded, tehnilised seaded, heli seaded ja helitugevus.. sisse ja üles. |
Noo tehke siis oma telia leht ka korda...
|
|
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
22.08.2020 12:43:32
|
|
|
| Inimesed soovivad uut boksi, sest seal olevat menüü kiirem. Nüüd aga tundub, et menüüd ei kasutatagi, sest boksi helitugevuse reguleerimine jääb justkui kättesaamatuks. Naljakas.
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
McCoffin
HV kasutaja
|
22.08.2020 13:51:50
|
|
|
Pakun et enamus peab menüü all silmas kava või kanalinimekirja, mis seal menüüs väga üldse sorkida...
|
|
| Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
50 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SirVorkars
Kreisi kasutaja

|
22.08.2020 15:27:07
|
|
|
Aga kuda seda kanalinimekirja või kava kutsuda siis?
Tuleb ju nagu menüü ette, valin mida tahan....
|
|
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
23.08.2020 13:10:55
|
|
|
Ise vastasid oma küsimusele ju.
Kanalinimekiri ja kava
|
|
| Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ErkiT
HV kasutaja
|
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
23.08.2020 23:48:13
|
|
|
Mina olen senini rentinud. Hea mugav, kui on kahtlus et boks ei tööta nii nagu vaja, viid esindusse ja vahetad lihtsalt ringi.
|
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
23.08.2020 23:53:16
|
|
|
Kalkuleeri ise kuidas mugavam. 1.99 vs. 99€
Igal aastal seadme jääkväärtus langeb, teisel 75% kolmandal 25%
kui tahad võid kolmandal aastal lepingu lõpetada ja mitte seadet tagastada, maksad jääkväärtuse.
sisuliselt väljaost.
Seadme vahetusel vahepeal algab leping otsast, võimalik, et lähima 3 aasta jooksul tuleb uus boks.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ErkiT
HV kasutaja
|
24.08.2020 08:34:49
|
|
|
| Tundub, et lähen ka rentimise teed.
|
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
McCoffin
HV kasutaja
|
24.08.2020 16:45:53
|
|
|
| Elisa Elamus ja Go3 töötavad ka Telia ühenduse otsas. Kvaliteet on halvem ilmselt, kui Telial. Go3 on jällegi odavam kõvasti, vähemalt minimaalsemad paketid
|
|
| Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
50 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kaupmees
HV kasutaja

|
24.08.2020 19:59:47
|
|
|
Postitasin telia fb seinale ka antud teema eile.
Nüüd nüüd aga enam seda teemat esilehel ei ole, lükati varju see et keegi julgeb kurta.
Minge jaga teemat ja pange vihane nägu kui näete ka et telia hetke suund leebelt öeldes jama.
facebook.com/TeliaEesti/posts/10159918506237619
|
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
25.08.2020 09:44:27
|
|
|
Mitte et see mind õudselt huvitaks aga kas Eurospordi kanalid on nüüd Telias SD-s?
Sest kui vaatan mõne teise iptv operaatori kaudu, siis kanalite logodel on HD kirje alles. Telia kaudu enam logodel seda pole.
Pilt ei tundu ka enam päris see.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|