Annan mängule uue võimaluse peale mitmeid patche, äkki nüüd jookseb mäng ja ei crashi. Keerasin video sätteid ka madalamaks " can you run it " äpp näitab, et miinimumil peaks jooksma ikkagi
Annan mängule uue võimaluse peale mitmeid patche, äkki nüüd jookseb mäng ja ei crashi. Keerasin video sätteid ka madalamaks " can you run it " äpp näitab, et miinimumil peaks jooksma ikkagi
Spoiler
Miks sa oma arvutile väikest uuendust ei tee. Näiteks Ryzen 5 süsteemi ehitamine on ju päris odav praegu? Ja annab tohutult juurde võrreldes sinu praeguse prosega?
Ise vahetasin oma i7 4790k Ryzen 5 3600 vastu... ja nagu öö ja päev. Enam pole mingeid framedroppe ja ka üldine FPS läks paremaks. Igal juhul soovitan ja saad paljudest mängude jooksmise muredest lahti. _________________ EBV
Spoiler
Ega see äpp sul seda mängu ei jooksuta,sinu arvuti jooksutab seda see 8gb ddr3 koos prosega on paras pidur ...kui tahad uuemaid mänge mängida pead ikka arvutit ka uuendama ega see konsool pole et 10 aastat saad ühe raua peal mängida.
Uus Ryzeni APU peaks 900p peal välja vedama Warzone, TecEpiphany hijuti testis. Korralik prose oleks põhjaks all sellega, hiljem gpu ka juurde...
Need i3 läägivad jah, 1 uuendas ka Ryzeni peale ja jookseb nagu siidi nüüd. Lihtsalt MP osa ilma discordita peaks ka vanem raud suht hästi vedama...
Bruen on just läheda maa pealt rõve, kaugelt ka, aga CQC on mind selle Phoenix Ignitioniga viimasel ajal niidetud.
Sama ka Grau, kaugus pole niivõrd määrav, vaid see et saab ringi joosta nagu snaiper automaadiga ja samas teeb ka MP5 laadsele püstolile lähedalt ära... Emba kumba...
Spoiler
Mul i5-3470, GTX 970, 8GB DDR3 ja 60-70fps pole probleemi. Crashimise vastu pean vaid MW ja MW Launcheri exe mängu launchides ümber nimetama.
Bruen imo long range ka ikka suht korralik laser eriti veel kui mountida. FAL tehti ka paremaks, mis on suht kahtlane lüke.
Huvitav miks seda velikani nimelist tegelast ei saa praegu lahti ? kas see tuleb hiljem siis ? praegu näitab et see pole saadaval,siis see pakett tuleb järelikult hiljem ? Ma sügavalt kahetsen et ma eelmisi seasone ei soetanud eriti esimest oleks seda Mara nimelist tegelast tahtnud .. väga kahju et nad kavõi neid operatoritte pakette eraldi ei müü kaasaarvatud vanemaid
Spoiler
Mul i5-3470, GTX 970, 8GB DDR3 ja 60-70fps pole probleemi. Crashimise vastu pean vaid MW ja MW Launcheri exe mängu launchides ümber nimetama.
Bruen imo long range ka ikka suht korralik laser eriti veel kui mountida. FAL tehti ka paremaks, mis on suht kahtlane lüke.
Mis sa seal täpsemalt ümber muudad ja annab mingi vea teate ka miks crashis? _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
Huvitav miks seda velikani nimelist tegelast ei saa praegu lahti ? kas see tuleb hiljem siis ? praegu näitab et see pole saadaval,siis see pakett tuleb järelikult hiljem ? Ma sügavalt kahetsen et ma eelmisi seasone ei soetanud eriti esimest oleks seda Mara nimelist tegelast tahtnud .. väga kahju et nad kavõi neid operatoritte pakette eraldi ei müü kaasaarvatud vanemaid
Eks saab oodata, eelmises seasonis Roze tuli ka mingi paar nädalat või nii enne seasoni lõppu alles, ilmselt Velikaniga nii kaua ei oodata küll. Store roteerub iga päeva-paari tagant nii et tasub silma peal hoida. Muidugi store enda tab üsna poolik värk tehtud kuidagi, enamusi rotatsioonis weapon/operator packe leiad ainult läbi armory. Marale ka operator pack tulemas see season. Kohati jama küll et varasemate seasonite operatoreid pole eraldi packina pandud ringile.
Keegi plunder/warzone teamupist huvitatud? Prooviks staadioni ruumist selle Enigma blueprindi kätte saada. Edit: sai solo plunderis õnneks tehtud, 2 keycardi olid ilusti pm kõrvuti alla parklasse spawninud
viimati muutis Kasutaja36 13.08.2020 23:59:36, muudetud 1 kord
Spoiler
Mis sa seal täpsemalt ümber muudad ja annab mingi vea teate ka miks crashis?
Number ühe lisan mõlemale lihtsalt lõppu, kuskil redditis oli soovitus ja toimis mul. Crashis ilma vea teateta.
Spoiler
Number ühe lisan mõlemale lihtsalt lõppu, kuskil redditis oli soovitus ja toimis mul. Crashis ilma vea teateta.
Kas sa pead seda iga kord lisama kui mängu alustad või piisab ainult ühest korrast? Seda trikki ma polegi veel kasutanud _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
Spoiler
Kas sa pead seda iga kord lisama kui mängu alustad või piisab ainult ühest korrast? Seda trikki ma polegi veel kasutanud
Iga kord kui launchin, nagu lahti teen ja loadima hakkab, muudan ära.
Spoiler
Kas sa pead seda iga kord lisama kui mängu alustad või piisab ainult ühest korrast? Seda trikki ma polegi veel kasutanud
Iga kord kui launchin, nagu lahti teen ja loadima hakkab, muudan ära.
Muutsin ka ära ja kui mängu sulgesin siis oli topelt failid. Need kuhu yhe taha panin kustutasin ära hiljem. Mängisini siis Multiplayerit, mitte warzone ja tundus, et toimis _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
PJT, kui multiplayer töötab, siis ka warzone töötab. Mul ei toiminud algul kumbki. Pärast kinni paned jah, siis kustutad topelt ära. Veidi tüütu on iga kord, kuid vähemalt saab mängida
PJT, kui multiplayer töötab, siis ka warzone töötab. Mul ei toiminud algul kumbki. Pärast kinni paned jah, siis kustutad topelt ära. Veidi tüütu on iga kord, kuid vähemalt saab mängida
Ma warzone pole katsetanud,aga loodame, et asi ongi nii. Aitäh sulle _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
Kes suvaliste välismaalastega ei taha duot, triot, quadi või muud sellist teha, siis tulge siia: https://discord.gg/r3vSBa
Pidevalt mängib keegi, nii päeval kui öösel.
hetkel 2200 CP-d. Mis relvad tasuks osta või mis lisa selle eest tellida?
Relvi pole mõtet osta kui sa just vikerkaarevärvilisi trassereid ei soovi või siis mingit erilise välimusega relva.
Neil pole mingit eelist mängule nagunii. Ma ei suuda õigustada 15-20€ välja käimist visuaalse nänni eest aga olen siiski tänulik neile, kes seda teevad. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
hetkel 2200 CP-d. Mis relvad tasuks osta või mis lisa selle eest tellida?
Relvi pole mõtet osta kui sa just vikerkaarevärvilisi trassereid ei soovi või siis mingit erilise välimusega relva.
Neil pole mingit eelist mängule nagunii. Ma ei suuda õigustada 15-20€ välja käimist visuaalse nänni eest aga olen siiski tänulik neile, kes seda teevad.
Osad skinnid\operaatorid on piisavalt ägedad, et pappi köhida. Eriti arvestades kui palju Activision TASUTA mängu panustab: 5 season ja staadion avati ning tsuuh-tsuuh sõidab ringi.
Võrrelda Firestormiga, siis pidevalt on edasiminekut näha. Aga nagu ma ütlesin, siis kui saab täie rauaga alla laadida ning packet loss enam ei esine, siis hakkan mina ostma. Need on siiski tähtsamad(koos AC) kui välimuse muudatused.
Vael, selle koha pealt ma ei ole sinuga nõus, et ma peaks olema tänulik tasuta sisu eest kui AAA mäng 60-70€ maksab. Õnneks saadi aru, et vahepealsed tasulised MP DLC'd lõhestasid mängijaid.
Samas, tasuta Warzone'i puhul ma mõistan seda kallist visuaalpaketimajandust. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Osad skinnid\operaatorid on piisavalt ägedad, et pappi köhida. Eriti arvestades kui palju Activision TASUTA mängu panustab: 5 season ja staadion avati ning tsuuh-tsuuh sõidab ringi.
Võrrelda Firestormiga, siis pidevalt on edasiminekut näha. Aga nagu ma ütlesin, siis kui saab täie rauaga alla laadida ning packet loss enam ei esine, siis hakkan mina ostma. Need on siiski tähtsamad(koos AC) kui välimuse muudatused.
Eks see lõbu lõpeb varsti ära kah kuna juttude põhjal Season 5 on viimane. Mina eriti enam raha ei panustaks sellesse mängu. Juhul kui uues COD-is MP-d poleks siis ehk tasuks veel raha kulutada.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.