Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Xiaomi, Oppo, Zopo, Meizu ja teised Androidiga "hiinakad" märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 333, 334, 335 ... 394, 395, 396  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mälukaart
HV vaatleja

sõnum 24.07.2020 18:17:28 vasta tsitaadiga

Minu A2L on 1. juuni uuendus peal, android 10 tuli vist märtsis või apr. varem kunagi ei pakkunud 10 peale uuendust.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Draqula
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.07.2020 21:56:59 vasta tsitaadiga

mälukaart kirjutas:
Minu A2L on 1. juuni uuendus peal, android 10 tuli vist märtsis või apr. varem kunagi ei pakkunud 10 peale uuendust.

See esimene variant oli väga lühikest aega ainult saadaval, äkki päev või paar. Paljudele põhjustas probleeme ja võeti maha kiirelt.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Osiris
HV Guru
Osiris

sõnum 27.07.2020 19:45:15 vasta tsitaadiga

Vahetasin MI A2-l mID SIM kaarti. Tekkis mingi anomaalia - ei saanud andmesidet käima. SIM kaartide osa peal ei saa valida millise SIM kaardi pealt ta andmesidet teeb. Aitas kui teine mittetöötav kaart sisse panna ja siis tuli valik lahti eusa_think.gif
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 103
tagasi üles
C1rca
HV veteran
C1rca

sõnum 31.07.2020 20:38:57 vasta tsitaadiga

Unustasin siia linkida kahjuks aga sain täna Amazonist 310€-ga Xiaomi Mi Note 10. Läksid suht kiiresti, paari tunniga olid kõik müüdud.
Loodetavasti ei ole telefon pettumus.
Kommentaarid: 100 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 93
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 31.07.2020 22:01:29 vasta tsitaadiga

Xiaomi A2 läks bootloopi...minu mõistus asjast üle ei käinud ui võtta õpetused guuglist thumbs_down.gif
Tegin full reseti ja nii nüüd kõik

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 01.08.2020 00:10:53 vasta tsitaadiga

Eesti keeles selle viimase lause saaks? icon_lol.gif

"nii nüüd kõik" - et kas peale full resetti hakkas telefon tööle või hoopiski peale full resetti see bootloop jama pihta hakkas?

Anna tooli

sõnum 01.08.2020 00:16:18 vasta tsitaadiga

millimallikas.gif
ju vist nüüd on puhta pees

jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 01.08.2020 00:40:41 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:

"nii nüüd kõik" - et kas peale full resetti hakkas telefon tööle või hoopiski peale full resetti see bootloop jama pihta hakkas?

Jama hakkas pihta peale resetti, nüüd viskasin telo riiulile ...mina seda tööle enam ei saa

tagasi üles
tont23
HV veteran
tont23

sõnum 01.08.2020 01:11:42 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
bladerunner kirjutas:

Jama hakkas pihta peale resetti, nüüd viskasin telo riiulile ...mina seda tööle enam ei saa

tartus võin üle vaadata icon_rolleyes.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 110
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 01.08.2020 10:14:56 vasta tsitaadiga

tont23 kirjutas:
jeesus188 kirjutas:
bladerunner kirjutas:

tartus võin üle vaadata icon_rolleyes.gif thumbs_up.gif

Ok, millalgi aega on saata, siis võtan ühendust thumbs_up.gif

E:

Kas Eestis müüdavatel Xiaomi mi 10-l puudub dual sim? icon_rolleyes.gif
E2:
Heh, ongy nii..... jääb ära selle ost
tsitaat:
Both versions, Mi10 and Mi10 Pro Global Version are only Single SIM! No DualSim support.

tagasi üles
hippokrates
HV kasutaja

sõnum 01.08.2020 12:19:53 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:

Kas Eestis müüdavatel Xiaomi mi 10-l puudub dual sim? icon_rolleyes.gif
E2:
Heh, ongy nii..... jääb ära selle ost
tsitaat:
Both versions, Mi10 and Mi10 Pro Global Version are only Single SIM! No DualSim support.

Põhimõtteliselt saab küll, aga tuleb hankida kahe SIMi kelk ja Xiaomi.EU custom ROM paigaldada:
https://forum.xda-developers.com/xiaomi-mi-10/help/mi10-pro-global-version-dual-sim-version-t4075263/page8
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 01.08.2020 12:34:57 vasta tsitaadiga

hippokrates, ei viitsi jamada sellega, need ajad on möödas kui viitsisin midagi modida icon_smile.gif
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 03.08.2020 00:46:43 vasta tsitaadiga

Mõni uuem xiaomi vms suudab öösel juba nii ka filmida, et FPS alla 30 ei dropi videol?
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 03.08.2020 21:58:44 vasta tsitaadiga

Naine võttis täna A2 kätte, vajutas nuppu ja voilaa, hakkas tööle icon_eek.gif icon_lol.gif
Mida hekki nagu icon_lol.gif icon_confused.gif

Tavaliselt ikka vastupidi, tema käes asjad lagunevad icon_biggrin.gif

tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 04.08.2020 22:01:12 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10233&idPhone2=10279&idPhone3=10278

Redmi 9 on type-c , 1080p ekraan, 18W kiirlaadimine, paremad kaamerad ja rohkem rammi. Miski millimeeter väiksem ka icon_biggrin.gif kuid see nii väike erinevus.
9A-l pole isegi sõrmejälje lugejat.

Päris hea bang for buck, ent arusaamatu, miks Gorilla glass 3 vs 5 vanemal: https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10233&idPhone2=8608&idPhone3=9814
Video ka ainult FHD 30FPS icon_biggrin.gif

Ja, mis selle 9 Prime mõte on? https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10233&idPhone2=10353

lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 05.08.2020 16:59:00 vasta tsitaadiga

rmc, Prime on mingi hiina või india turu jaoks teine nimetus lihtsalt, kuid sama mis Redmi 9
Xiaomi-l enamvähem kõik mudelid iga turu jaoks erineva nimega

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10233&idPhone2=9800

Peaks võrdlus olema. Kuid jah redmi 8-l on gorilla 5. Eks siis 1080p ekraani kokkuhoid on gorillaglass 3.

https://www.gsmarena.com/our_xiaomi_redmi_9_video_review_is_up-news-44571.php
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 05.08.2020 17:08:38 vasta tsitaadiga

Pigem juba Note9 või Note9S - Xiaomi mudelinimed on eriti jaburad ikka, Note peaks justkui suurem variant olema, ent pole sedagi icon_biggrin.gif
lightbluefox
HV Guru

sõnum 05.08.2020 20:53:19 vasta tsitaadiga

Valik on üsna kitsas, ostad Xiaomi, annad oma andmed kõik Hiinale, OnePlus on ju samuti hiinakas, aga nende kohta pole vist mingit andmelekke kõlakat veel olnud?
Tundub, et Eesti turul on usaldusväärsemad variandid vaid Samsung või Sony icon_sad.gif
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 05.08.2020 22:23:50 vasta tsitaadiga

Mis olulised andmed sul on mida väike hiinlane teada ei tohiks? icon_lol.gif
jnt
HV Guru
jnt

sõnum 06.08.2020 12:03:04 vasta tsitaadiga

lightbluefox, osta xiaomi ja pane lineage os peale. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 102
tagasi üles
skorpion
HV vaatleja

sõnum 06.08.2020 20:02:59 vasta tsitaadiga

Sai ka eile originaal hiinakas Xiaomi redmi 9 4gb ram+ 64gb rom ligi haaratud kartulisalongist koos aastase seadme kindlustusega,mis määriti pähe 29 juurika eest. Telefoni eest jätsin poele 159.
Küsimusi palju, neile kes õldse xiaomi brändi telefone kasutavad ja ka Redmi mudelit. Teeb nii et kommivad pikaaegsed kogenud kasutajad,mitte minusugused ´´aa mmingi nats aega kasutand,tunduk ok´´ või ´´ #rahaeiole et ei ostnud nimekamat firmat nagu samsung´´ stiilis kasutajaid premeerin neutraalse mölaööbiku kommiga profiili.
mis mind huvitab?

1) kui ma ei taha maksta nime eest nagu Samsal,kas siis Xiaomi on (telefoni)tootjana asjalik valik?
2) Xiaomi telefonide ja eriti Redmi tüüpvead. MIllega tasuks arvestada?
3) kuidas Xiaomi Redmi ressursi nõudlikuma tegevuse juures,nagu näiteks MÄNGIMINE vastu peab? Freezib,jookseb kokku? ehk kuidas riistvara REAALNE jõudlus on?
4) kuidas Xiaomi on oskand arvutada akusid,peavad hästi või halvasti? mul masinale 5020Mah aku külge poogitud.
5) Milliste vigastustega garantiis käisite. Nii Xiaomi kui Redmi mudel.
6) sõrmejälje lugeja töökindlus
7)palju taga reaalselt füüsilisi kaameraid on? korpusel näha et oleks nagu taga 3 nn suurt kaamerat ja üks välgu kohal pisem..
8) Sina,kes sa oled Xiaomit või redmit rohkem kasutanud, räägi ka muudest oma kogemustest ja jaga muljeid.
Tänud,kes viitsivad ülevaadet nats teha.
Omalt poolt jagan KINDLASTI ka muljeid ja kogemusi Redmi 9 kohta!!
nn hiinakaid olen varem kasutanud,nii huawei p9,honor 7s( huawei kaubamärk vist?),myphone, ja muud hiina kloonid. Üldmulje viisakas olnud. Xiaomi sai valitud just seepärast et kogenematu kasutajana mulle jäänd mulje et tegu peaks olema üsna asjaliku tootjaga mis teeb peaaegu kõike ja edukalt. Redmi9 4/64 sai valitud just 5020Mah aku pärast,kuna üks põhjus oli see et telefon teeks mul sülerile hotspoti. Seega aku mahutavus ülioluline. Sunset purple tundus selline kena värv ka. Ma real racing 3 mängijana olin meelitatud ka 6.53 tollisest ekraanist,ehk täitsa tarbitav mängida. Nii mul tagataskust klick 159 eur telefoni eest välja meelitaski.
Hea et karbis oli tagumine nn silikoonist ümbris tootja poolt,sest hetkel kaasi poes polnud.
Kuidas teil kogemused selle 29eur aastase seadme kindlustusega?? Tasub ära ja abi olnud kellelgi juhtumite puhul,mida garantii ei kata või pigem selline ´´ anna aga kõik raha taganttaskust meile´´ stiilis teenus??
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
tont23
HV veteran
tont23

sõnum 06.08.2020 21:25:20 vasta tsitaadiga

skorpion kirjutas:
Sai ka eile originaal hiinakas Xiaomi redmi 9 4gb ram+ 64gb rom ligi haaratud kartulisalongist koos aastase seadme kindlustusega,mis määriti pähe 29 juurika eest. Telefoni eest jätsin poele 159.
Küsimusi palju, neile kes õldse xiaomi brändi telefone kasutavad ja ka Redmi mudelit. Teeb nii et kommivad pikaaegsed kogenud kasutajad,mitte minusugused ´´aa mmingi nats aega kasutand,tunduk ok´´ või ´´ #rahaeiole et ei ostnud nimekamat firmat nagu samsung´´ stiilis kasutajaid premeerin neutraalse mölaööbiku kommiga profiili.
mis mind huvitab?

1) kui ma ei taha maksta nime eest nagu Samsal,kas siis Xiaomi on (telefoni)tootjana asjalik valik?
3) kuidas Xiaomi Redmi ressursi nõudlikuma tegevuse juures,nagu näiteks MÄNGIMINE vastu peab? Freezib,jookseb kokku? ehk kuidas riistvara REAALNE jõudlus on?
4) kuidas Xiaomi on oskand arvutada akusid,peavad hästi või halvasti? mul masinale 5020Mah aku külge poogitud.
7)palju taga reaalselt füüsilisi kaameraid on? korpusel näha et oleks nagu taga 3 nn suurt kaamerat ja üks välgu kohal pisem..
8) Sina,kes sa oled Xiaomit või redmit rohkem kasutanud, räägi ka muudest oma kogemustest ja jaga muljeid.
nn hiinakaid olen varem kasutanud,nii huawei p9,honor 7s( huawei kaubamärk vist?),myphone, ja muud hiina kloonid. Üldmulje viisakas olnud. Xiaomi sai valitud just seepärast et kogenematu kasutajana mulle jäänd mulje et tegu peaks olema üsna asjaliku tootjaga mis teeb peaaegu kõike ja edukalt. Redmi9 4/64 sai valitud just 5020Mah aku pärast,kuna üks põhjus oli see et telefon teeks mul sülerile hotspoti. Seega aku mahutavus ülioluline. Sunset purple tundus selline kena värv ka. Ma real racing 3 mängijana olin meelitatud ka 6.53 tollisest ekraanist,ehk täitsa tarbitav mängida. Nii mul tagataskust klick 159 eur telefoni eest välja meelitaski.
Hea et karbis oli tagumine nn silikoonist ümbris tootja poolt,sest hetkel kaasi poes polnud.
Kuidas teil kogemused selle 29eur aastase seadme kindlustusega?? Tasub ära ja abi olnud kellelgi juhtumite puhul,mida garantii ei kata või pigem selline ´´ anna aga kõik raha taganttaskust meile´´ stiilis teenus??

hea valik thumbs_up.gif ise oleks vb küll 128gb mudeli võtnud aga see rohkem maitse ja vajaduste asi vist...

1- on
3-endal on hetkel MI9T ja niipalju kui mängin pole küll erilisi probleeme täheldanud...kuumaks küll läheb osades mängudes vist icon_rolleyes.gif
4-redmi note 4 oli mega hea akuga,hetkel MI9t on ka üpris hea aku aga kuna suurem ekraan jne siis üldiselt kahte päeva vastu ei pea ja kui ikka väga valu anda siis enne õhtut vaja akusäästja sisse lülitada või särtsu natuke juurde anda(hetkel 29% järel ...kl 5 hommikul sai saba tagant võetud,mänginud natuke+veebi,kõnesid jms)

6-redmi note 4 sõrmejäljelugeja oli väga hea...aga taskus v kuskil sai kriimu ja enam ei töötanud,ei hakand garantiiga jändama ,tellisin uue lugeja ja vahetasin ise ära thumbs_up.gif
-praegusel telef. on ekraanialune sõrmejäljelugeja,töötab ka läbi kaitseklaasi...võiks kiirem/parem olla aga täiesti rahuldav on

7-3kaamerat+popup selfie kaamera

ei tea küll kas huvitab aga xiaomil ka võimalik ja suht lihtne peale lasta custom rom.-e,juhuks kui stock rom ei meeldi vms icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 110
tagasi üles
maty
Kreisi kasutaja

sõnum 06.08.2020 21:49:51 vasta tsitaadiga

skorpion kirjutas:
mis mind huvitab?

1. On asjalik
3. Redmi Note 4 ja Redmi Note 9T Pro mõlematel jõudlus siiani OK, pole aeglaseks jäänud, ei freezi üldse
4. Redmi Note 9T Pro aku peab küll hästi vastu, aga mitte nii hästi kui Redmi Note 4
5. Kui remontida vaja, siis esimene valik on Xiaomi volitatud TSC Eesti hoolduskeskus (etsc.ee) - kasutatakse originaalosi
Sõbra Xiaomi Redmi Note 9T Pro ekraan läks ämblikuks (see ei lähe garantii alla). Siin foorumis mteachx küsis 185€ (originaal ekraanimoodul). TSC Eesti aga küsis 129€ (originaal ekraanimoodul). Nädalaga tehti korda.
6. Redmi Note 4 sõrmejäljelugeja toimis paremini kui Redmi Note 9T Pro, viimane peab tuvastama päris pikalt
7. Redmi Note 9T Pro-l 3 taga

Siiani pole garantii vaja läinud, mõlemad telefonid pidevalt maha kukkunud, no ei lähe ekraan ämblikuks/katki. Redmi Note 9T Pro Arvutitargast ostetud st 2a garantii.
Kommentaarid: 78 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 67
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 07.08.2020 01:25:49 vasta tsitaadiga

Remi note 5 AI dual cam 2 aastat ja peale kasutanud. Aku peab siiani vastu ja kannatab mänge ka mängida.
Samas Redmi 9 on võimsama prosega või vähemalt Antutu benchmark järgi on tal 203000 score. Minu telefonil on midagi 135000 ringis see score.
Aku on 4000mAh ja minu kasutuse juures peab vastu 2-3 päeva rahus. Sõrmejälje lugeja on küll taga aga ma ei kasuta seda.
Ma võib olla liiga võhik et seda tööle saada ja et ta mul avaks ka nii, et mind närvi ei ajaks. Mul enamuselt ajast tänu tööle on käed kuivad ja siis see lugeja ei funka hästi.
No ükski telefon millel on olnud sõrmejälje lugeja on mul see probleem olnud, kus mind ajab see närvi, et ta ei ava ekraani, seega selle telefoniga ma pole isegi proovinud.
Telefonil on 2 kaamerat taga ja minu vajadustele täiesti piisav kvaliteet ka. On saanud ühe suure androidi uuenduse ja esimene aasta poolteist sai turva uuendusi ka nii 2-3 kuu tagant.
Praegu on mingi novembri oma peal vms. Samas ma ei ole ka seda sorti inimene kes vajab neid uuendusi. Kurta ei saa mitte millegi üle.
Kui siis ainult selle üle et pisut suur on ja tänapäeval need telefonid ainult suuremaks muutuvad.

Järgmiseks telefoniks tahaks midagi väiksemat aga normaalse rauaga või siis volditavat nagu motorola razr stiilis.
Garantiist ma ei tea midagi ja ei hooli ka, sest ostan alla 200 euro telefoni ja kui katki läheb siis vähem närvi kulu on uus luts osta, kui käia kuskil garantii remondis kus võib teiste hädadega tagasi tulla või kulub jube kaua aega.
Ainuke kogemus garantiiga on on mul Nokia Lumia 830 mis võttis oma 4-5 kuud aega ja kõvasti ringi jooksmist ja närvikulu. Ja lõppkokkuvõttes tuli telefon samas seisus tagasi ja 3.5mm kõrvaklapi auk oldi vigastatud ja see ka enam ei töötanud.

tont23 See 6GB 128GB maksab juba Redmi note 9s hinda või note 9 hinda, kuid see note 9 pole palju parem kui see lihtsalt redmi 9.
Pealegi Redmi 9-l on kaks sim pesa plus sd kaardi pesa. Kui tõesti 64-st peaks väheks jääma siis saab sd kaardiga lahendatud. Mul pole kahe aastaga 32GB täis saanud kus vaba on mingi 16gb vms.
Samas mul on 8GB sd kaart sees mis on nii umbest 3-st eelnevast telefonist läbi käinud.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 07.08.2020 10:35:39 vasta tsitaadiga

jnt, mul ongi praegu põhimõtteliselt selline setup, custom Hiinavaba rom icon_smile.gif

Aga me ei pea seda loogiliseks käiguks, osta telefon ja kohe rootida ja operatsioonisüsteemi vahetada, seda reaalselt teeb väga väike hulk inimesi vs kes kõik seda telefoni stockina kasutavad.
Xiaomi bloat on veel omaette jutt, aga eks raua panevad korraliku, et kasutajad ei märkagi äppide andmevahetusi Hiina-Eesti vahel icon_smile.gif
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Xiaomi, Oppo, Zopo, Meizu ja teised Androidiga "hiinakad" mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 333, 334, 335 ... 394, 395, 396  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.