Avaleht
uus teema   vasta Raud »  TSI (TeeSeeIse) »  DIY Elektrijalgratas märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 119, 120, 121 ... 190, 191, 192  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
uu
HV vaatleja

sõnum 23.07.2020 00:45:41 vasta tsitaadiga

Margus kirjutas:
uu kirjutas:
Mida sarnastest hiina akudest võiks eeldada?

link

Kui ajutiseks siis võib alist võtta. Probleem ali asjadel nad on kehvades tingimustes hoitud lähevad veidraks ruttu. Facebooki gruppides keegi ali akusid ei soovita kui ainult ajutiseks. Ali asjadel on kena välimus mõttetu sinine kahanev peal kui midagi jutub hakkad möllama. Tihti on veel liimitud siis kenasti viskad kohe minema lammautada sellist võtab nädalaid tahad veel ,et onn ka püsti seisaks.

Oli kunsgi üks läppar mil 4.3V Samsung elemendid sees, aku kesti üle 5a vist.
Aga jäi talvel -25ga välja ning mingi element andis otsad, tõmbas kõik alla.

Sarnase 52V31Ah Ali akuga mil väidetavalt Panasonic elemendid sees on saanud 2-3suve sōita , nüüd pingelangud suuremad ja ~100W peak madalam peale laadimist.
Täpset elemendi mudelit ei tea.
See pingelang täiskoormusel tekkis akul esimese suvega, edasi nagu süveneb aeglasemalt.
Seal 2 paralleelselt ja 30A kanti saanud enamasti välja vōtta.
Kas 15A elemendi kohta on liiga palju?
Mitu suve vōiks eeldada et peab vastu enne kui mõni element otsad annab?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 23.07.2020 08:16:46 vasta tsitaadiga

Nii on parem kui on 2p aku ja vähemalt 30A taluvusega elemendid kui nad seal olnud 15A elemendid 2p ja 30 amprit imenud siis jah pikka pidu pole. Kui 3 aastat vastu pidanud ilmselt tasuks vaikselt mõelda uue peale kui veidraks läks, siis võid jätta varu akuks väiksemate otsade peale. 31Ah seal kindlasti pole 2p pealt ei tule mitte mingi imega 31ah. Kui tahad 2p akut vaata nkonist sony/murata 30a 3000 pulgad ilmselt on 15s aku 30 elementi
Spoiler Spoiler Spoiler
Ma pole vaatand võib-olla tasuks suurema kabariidiga võtta väikese aku jaoks teha juba siis mitte 18650 kuid siis ei sobi olemasolvad lahendused. kott, kinnitused, kast.

Ennem muidugi jaole ei saa kui 1 element päris ära kukub kui ta sõiduga tekivad juba suuremad erinevused siis ehk saaks juba ehk remontida kuid 3 aastat tundub juba pikk kui element uuega asendada. Need sony muratad 3000 2p 14s peavad vastu 30km 1800w peal kellele olen teinud sealt feedbacki saanud.

macc
Kreisi kasutaja

sõnum 23.07.2020 09:24:41 vasta tsitaadiga

Huumees kirjutas:
Ma tellisin aliexpressist Greenenergy nimelisest poest BBS02B 01.05 ja kohale jõudis kolmes osas, viimane neist aku 16.06.
Väitsid et viirusega seotud, aga ise ei suutnud postigi panna asju, võibolla olid hoopis tootmisega maha jäänud. Iga osa tuli umbes nädalaga kui nad postitatud said.

:
Täpselt samuti läks minul. Pood oli Bluenergia E-Bike Store. Esialgne pakk oli pooltühi. Läbi dispuudi hakkasid asjad jupphaaval tulema. 2 kuu üle tähtaja. Lõpuks sain miski 60 eur. tagasi kompentsatsiooniks. Paremini tegutses DERUIZ Store. Sealt tuli tõesti kiiresti. Üks pidurilink oli aga sealt pakist ka puudu aga see saadeti kiiresti järgi. Neid pidurilinke aga nigunii vaja ei lähe.

beastbeats kirjutas:
Aeron, mis ratas sul on ja mis su mehaaniku oskused on (saad kõigi juppide vahetusega vajadusel hakkama)?
Üldiselt Ali’st ei telliks - kvaliteet on üldjuhul kehv thumbs_down.gif

Bafang on OK. Omale olen paar tükki kokku pannud. Ei ole üheski detailis nõrka kohta näinud. Raami mootori kinnitusel võiks aga suured seibid mootori vasakule-paremale nihutamiseks kaasas olema. Neid võib osadel raamitüüpidel vaja minna. Amazon müüb enamasti ju hiina kaupa, hinnal lisaks bezose protsent juures.
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.07.2020 09:37:32 vasta tsitaadiga

beastbeats kirjutas:
Aeron, mis ratas sul on ja mis su mehaaniku oskused on (saad kõigi juppide vahetusega vajadusel hakkama)?

Hei, mul on toorikuks Bottechia FX540.
Tellisin endale Kun Ray 1500w konversion kiti: https://www.aliexpress.com/item/4000056456643.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.133d4c4dRcDOkx
Rattaid olen lapsepõlves ehitanud küll ja nokitsemise vastu ei ole.
Enamik asju on suht common sense, lihtsalt kogemust on vähe.

Soovita mõnda asjalikumat komplekti.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 23.07.2020 10:18:43 vasta tsitaadiga

Kuda akud niimoodi teistel aina läbi lähevad ei saa ma aru.
Hunnik akusid endale teinud igalepoole ja ühagagi pole olnud probleeme.
On isegi laetud 0V ja ikka kogu mahutavus alles.
tagasi üles
uu
HV vaatleja

sõnum 23.07.2020 11:42:38 vasta tsitaadiga

Margus kirjutas:
Nii on parem kui on 2p aku ja vähemalt 30A taluvusega elemendid kui nad seal olnud 15A elemendid 2p ja 30 amprit imenud siis jah pikka pidu pole. Kui 3 aastat vastu pidanud ilmselt tasuks vaikselt mõelda uue peale kui veidraks läks, siis võid jätta varu akuks väiksemate otsade peale. 31Ah seal kindlasti pole 2p pealt ei tule mitte mingi imega 31ah. Kui tahad 2p akut vaata nkonist sony/murata 30a 3000 pulgad ilmselt on 15s aku 30 elementi
Spoiler Spoiler Spoiler
Ma pole vaatand võib-olla tasuks suurema kabariidiga võtta väikese aku jaoks teha juba siis mitte 18650 kuid siis ei sobi olemasolvad lahendused. kott, kinnitused, kast.

Ennem muidugi jaole ei saa kui 1 element päris ära kukub kui ta sõiduga tekivad juba suuremad erinevused siis ehk saaks juba ehk remontida kuid 3 aastat tundub juba pikk kui element uuega asendada. Need sony muratad 3000 2p 14s peavad vastu 30km 1800w peal kellele olen teinud sealt feedbacki saanud.

Ilmselt kannatab veel 100km järjestgi lasta 25-30 kiirusega.
Isegi kui seis oleks 3x kehvem oleks rahul.

Kui plaaniks päris lõpuni ära kasutada. Kas aku lõpp on riskantne?
Kuidas teaks et BCM on otsad andnud?
Nt üks element hakkaks kuumenema vms, kas võtaks ahelreaktsiooniga kogu aku põlema?
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 23.07.2020 13:20:50 vasta tsitaadiga

uu kirjutas:
Margus kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Ilmselt kannatab veel 100km järjestgi lasta 25-30 kiirusega.
Isegi kui seis oleks 3x kehvem oleks rahul.

Kui plaaniks päris lõpuni ära kasutada. Kas aku lõpp on riskantne?
Kuidas teaks et BCM on otsad andnud?
Nt üks element hakkaks kuumenema vms, kas võtaks ahelreaktsiooniga kogu aku põlema?

Võib olla riskantne kuid tuld ei näe ei sony, samsung, lg, sanyo, panasonic. Kui need elemendid on mingid vufflid siis sealt võib tulla tuld ka see risk on ikkagi minimaalne. Ja peaaegu olematu orignaal elementidel, Kui teepeal parts käib ja sisisema hakkas on 2 minutit aega aku teeseva panna kui susin ei lõppe siis on oodata tuld tihti sisiseb ära ja midagi ei juhtu. Enamuse akudest lihtsalt kustub ära ja rohkem midagi teha ei anna ja pole ka tuld. Kui on mingid odavad hiinlased siis sealt võib pauku ja kera tulla küll. Seal pole kontrolli taga nagu seda on sony, lg, samsung, sanyo, panasonic. Kahjuks vorbitakse hiinas tuntud tootjate nimeall vuffleid. Nkon ja e5 poes seal vuffli otsa ei satu.

beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 23.07.2020 13:29:52 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
beastbeats kirjutas:

Hei, mul on toorikuks Bottechia FX540.
Tellisin endale Kun Ray 1500w konversion kiti: https://www.aliexpress.com/item/4000056456643.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.133d4c4dRcDOkx
Rattaid olen lapsepõlves ehitanud küll ja nokitsemise vastu ei ole.
Enamik asju on suht common sense, lihtsalt kogemust on vähe.

Soovita mõnda asjalikumat komplekti.

Ma soovitaks esialgu korralik multitool soetada (mida oleks mõistlik nagunii igapäevaselt taskus hoida), nt. selline:
https://www.hawaii.ee/et/park-tool/i-beam-mini-fold-up-set-with-chain-tool-ib-3?sort=p.price&order=ASC&page=9
Rehvivahetuseks eraldi heeblid ka juurde:
https://www.hawaii.ee/et/park-tool/kummieebel-tl-42-tl-42?sort=p.price&order=ASC
Hiljem saad jooksvalt vajalike tööriistu juurde soetada (kassetivõti jms.)

XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 24.07.2020 07:59:36 vasta tsitaadiga

Neid annab eristada lihtsalt milline on vuffel. Tee pilt ma katsun uurida. LG puhul on väga lihtne eristada seal on prindtud numbrid viltu siis alumine rida peaks olema natuke rohkem viltu originaali puhul kas mõned numbid igatahes kui natuke uurida.Vufflitel lg puhul alumine rida võrdub ülemisega viltust alumist rida ei eristagi. Kui tahad teada ikkagi mis värk on nende elementidega võta lahti e5.ee või nkon.eu vaata neid toote pilte siis saad näha ja võrrelda neid kuskil mujal pakutavaga. Kindlasti on vufflil natuke teisiti midagi kuskil. Samuti ei tehta jooteklemmidega elemente müügiks tuntud tootjate poolt ei lg ei samsung ja teised ei nikelda ja heatshringi neid nikkleid. Kui mõtled et kuskilt võib kulda saada siis ämbrisse on lihtne astuda kui ei tea. Jooteklemmid on ainult tellitavad juurde kui elementi ostad.
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 28.07.2020 12:39:44 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

Sellest tuleb 5,5 kWh kolmnurkaku (28S11P) icon_eek.gif icon_cool.gif
Ehk 11tk "Kadaka" akut kolmnurgas icon_razz1.gif
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 28.07.2020 16:22:39 vasta tsitaadiga

Lõikasin täna oma rattal SS läbi 250w mootor nühib 35kmh max peadaalida seal pole eriti suurt midagi lolli võid mängida. Kui 35 pedaalida siis vaja suurem hammasratas ette siis veel ketikaitse suurem sebida kui seda pole siis püksid pidvalt õlised.
Med speed läks ilusti 25 peale
High hakkas 35 laskma

Talvel kui lumi maas siis 35 ilmselt liiast need teed muutuvad parajat muhuliseks 25 saab hakkama.
Kontrolleripeal on kõik ilusti kirjas ma lõikusin ennem päris mittmeid juhtmeid läbi mis võinuks kah olla ,aga ja viimane juhe mis lõikasin tegi mis vaja. Kergliikus teel lasta 35 paras kui seda 20 kilti on umbes Kogu selle sõidu ajal kohtad paari inimest seal. tegelikult peaks 250w suutma 37 kuid ilselt saab piduriks mu display. Minu kaalu kohta on tõmme ok kuigi kummid peavad paralt kiviks pumbatud olema muidu sõidad sodiks kummi ja velje esimese äärekiviga. Niipalju kui ma neid jutmeid lõikusin ilmselt pole vaja peaegu veerandi neist ,et liiguks. Käsikad lambid veel ühteist igasugused sensorid. Lamp on ok kuid aru ma ei saa milleks see lamp oli erald istus mingi heatsringitud juhtmete otsas oli veel trükiplaat sisse tuli 5 juhet välja ainult 2 ja see ainult led lamp ees lol

erko
Kreisi kasutaja

sõnum 28.07.2020 20:53:44 vasta tsitaadiga

Margus kirjutas:
Lõikasin täna oma rattal SS läbi 250w mootor nühib 35kmh max peadaalida seal pole eriti suurt midagi lolli võid mängida. Kui 35 pedaalida siis vaja suurem hammasratas ette siis veel ketikaitse suurem sebida kui seda pole siis püksid pidvalt õlised.
Med speed läks ilusti 25 peale
High hakkas 35 laskma

Talvel kui lumi maas siis 35 ilmselt liiast need teed muutuvad parajat muhuliseks 25 saab hakkama.
Kontrolleripeal on kõik ilusti kirjas ma lõikusin ennem päris mittmeid juhtmeid läbi mis võinuks kah olla ,aga ja viimane juhe mis lõikasin tegi mis vaja. Kergliikus teel lasta 35 paras kui seda 20 kilti on umbes Kogu selle sõidu ajal kohtad paari inimest seal. tegelikult peaks 250w suutma 37 kuid ilselt saab piduriks mu display. Minu kaalu kohta on tõmme ok kuigi kummid peavad paralt kiviks pumbatud olema muidu sõidad sodiks kummi ja velje esimese äärekiviga. Niipalju kui ma neid jutmeid lõikusin ilmselt pole vaja peaegu veerandi neist ,et liiguks. Käsikad lambid veel ühteist igasugused sensorid. Lamp on ok kuid aru ma ei saa milleks see lamp oli erald istus mingi heatsringitud juhtmete otsas oli veel trükiplaat sisse tuli 5 juhet välja ainult 2 ja see ainult led lamp ees lol

Sul on vaja assistenti, kes su tekstid enne avaldamist lugemiskõlbulikuks toimetaks. Praegu on okse.gif
Koolis kirjavahemärke ja teksti liigendamist vist ei õpetatud?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 28.07.2020 20:58:16 vasta tsitaadiga

erko, usu mind, see tekst on tal selline põhjusega... icon_wink.gif
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 30.07.2020 07:34:54 vasta tsitaadiga

Minul tuleb jutt nagu ise tahab ei viitsi enam midag pingutada. Kui sa omale tervise rikke saanud oled siis hakkate te kõik jalgu järgi vedama. No shit. Sama on mul jutuga tuleb nagu tahab. Paljust jutust polegi suunatud kõigi jaoks. On ja sai siis nii lõppeski.

Uus katsetus. Vana aku oli 3p mahtus juurde 1 pulk saab testida kui advekaatne on tööriista elemendid. Kui laetud saab põrutan mobiiliga minema, video mobiilist hiljem mis saab kui ei pedaali ja kaugele siis saab.

Link

EDIT See originaal BMS ei võtnud jutule laadis kõik ära nagu oleks korras rattaküljes küll ei hakanud otstele voolu andma. See Oli selline bms mis andis siis voolu otstele kui ratta küjes oli. Kui ikkagi mingi valemiga positiivne ots jookseb läbi bmsi siis see ainult joppamise asi enamuse on prügimägi. Panin ühe teise jä täna saab proovida. Enamuse selliseid bmse on nii targad jätavad mahtuvuse meelde või ei hingle peale katkestust kuid see puudutab just selliseid millel on + bmsi küljes. Pooleldi nagu töötas kuid mitte täielikult.

Mihkus
HV kasutaja

sõnum 30.07.2020 13:59:33 vasta tsitaadiga

Makita akudel on ka sellised... Dewaltil õnneks BMS trelli sees ja aku on lihtsalt aku.

Igatahes sain kätte oma aku BMSi mida siin kõik sundivalt soovitasid. Pole nii suurt BMS klotsi näinudki. Igatahes äge asi paistab olevat.

Kest veel tulemus ja akud ka. Aga kõige räigem on see, et aku maksab rohkem kui (Elektri)ratas ise. Ratas 350 aga aku 370
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 30.07.2020 14:11:53 vasta tsitaadiga

Mihkus, Margus ongi see ainuke soovitaja. Samas vastu ei saa ka vaielda. Sain eile ka sama asja kätte, läheb varsti kasutusse.
Mihkus
HV kasutaja

sõnum 30.07.2020 14:21:28 vasta tsitaadiga

Polegi tegelikult paremat BMSi võtta kuskilt. Ühest akust olen kehva BMSi pärast lahti saanud ja enam seda viga teha ei taha. Tööjuures ka päris mitmel juba elektriratas ja tundub, et see teema siiski tasapisi kogub populaarsust ja lõpuks ehk inimesed ei näita näpuga, et vahi kus kihutab
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 30.07.2020 15:43:23 vasta tsitaadiga

Ma olen mobiili videoga poole peal oma 4p akuga. Kuskil 50 minutit kulus tiba alla 30ne kilomeetri see kõik ilma pedaalimata. Aku sain poole peale ja poolepeal oleva akuga tahan näha kas peab 10 vastu või venitab veel 20 ära. Mind huvitab mittepedaalimine. Kui ei pedaali ja vihmase ilmaga saab pingviiniks ruttu. Üld mulje on esialgu hea sest 13 kilti ja 1 pulk akust tagasitulles oli tuul teise nudga alt ja 50% tühjenemist on käes. Peab mainima aku on kõigest 12Ah

viimati muutis XeStAiSy 30.07.2020 16:00:01, muudetud 2 korda
tagasi üles
Mihkus
HV kasutaja

sõnum 30.07.2020 15:55:41 vasta tsitaadiga

Minu nö goal on pedaalimata lasta ~30-50km/h 25km ja seda teha vajaduselt iga nv 2x... Aku teen esialgu 10s9p 27Ah ja koorman Umbes võrdse vooluga, vahest ehk rohkem aga enamus ajast nagunii sellist voolu mootorisse lasta ei plaani.

Kannatas tiksuda küll 10Ah akuga ja 350W-ga aga selleks oleks rattale tagavedrustust ja mugavat istet vaja.
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 30.07.2020 16:18:26 vasta tsitaadiga

Isegi tund aega mõnuleda sadulas võtab kegelt tunde ehk aitaks juba kaui 4 tundi pead muljuma siis need viimased kilomeetrid on nagu pühaõnnistus. Ilmselt peab sebima pehmema sadula see mis on võtab kolme tunniga igaltpoolt hellaks. Käega katsud on peme kuid ikkagi tundub kivi kui istuda.

JBD poest BT bmsid on ok. Kui ikkagi tohutu ruumipuudus on ja ei mahu bt bms siis ainus ok lahendus on see koht Dali Pood https://www.aliexpress.com/item/32875971231.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dGRYjLj alis See ei lase kah üle.

dohc-48v12
Aeg maha 1p
dohc-48v12

sõnum 30.07.2020 17:33:55 vasta tsitaadiga

Te nagu naised icon_biggrin.gif
Pehmet ja sooja icon_lol.gif t
Mehed istuvad sadu kilomeetrid kitse otsas läbides eestimaa kuumaastiku meenutavat asfaldit ja ei nuta icon_lol.gif

tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 31.07.2020 09:17:51 vasta tsitaadiga

dohc-48v12 kirjutas:
Mehed istuvad sadu kilomeetrid kitse otsas läbides eestimaa kuumaastiku meenutavat asfaldit ja ei nuta icon_lol.gif

Reeglina neil “pampersid” (pehmendustega rattapüksid) + jäik sadul ei “uju” tagumiku all (hõõrdumine väiksem ja sõiduergonoomika parem).
Kui elektrirattaga ei pedaali, siis tasuks sadula etalooniks pigem mootorratta oma võtta...

XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 31.07.2020 14:24:03 vasta tsitaadiga

link :: ui

Need sony muratad on laadimine and go jätad järgmiseks päevaks midagi mõtled et sõidan tühjaks kui pool akut järgi siis järgmisel päeval ei pruugi 8 kilomeetritki vastu pidada. Terve aku pidavus on 0 järgmisel päeval koormuse all. Siis ainult laadimine and go. Sobivad ainult väkese aku jaoks mida enne sõitu laed. Varu aku on ok nendega või sellisesse akusse mida suudad pool ara kasutada samal päeval. Pedaalimisega võid järgmine päev kuljetada kui pool järgi. Kui on pool järgi siis enne sõitu peab laadijast läbi käima. Siis sobib ainult laadimine and go.

Samal päeval võib oma 40km+ saada nendega ilma pedaalimata. Kui minul pikem sõit tuleb esmaspäeval ehk siis katsun vaadata palju saab tegelikult nii linnas kui ka mujal. Võibolla aku on uus tahab veits tsükkleid saada tuleb pidavus ehk.
Kuigi aeg on näidanud kui aku poolepeal siis nad kõk kustuvad siva ei saa poole akuga seda distansi enam niikui ülemine ots maas hakkavad tühjenema siva. Ise pooldan mitte 1 suur kolakas vaid 2-3 keskmist akut sõltub paju saad kaasa vedada. Kui ülemine ots maas ühel akul siis paned teise. Kogu aeg on ergas liikumine ise pärast vaatad millal laed ja millist kasutad igapäevaselt. Talvel on nigunii ilma laetud akuta ei tasu toast väljagi minna -15 kraadiga tõmbab päris siva lohku igasuguse aku kui just ei ole elmente mis on mõeldud külmajaoks.

Need sony pulgad hakkavad siva tühjenema alla 3.6v iga S Esmaspäeval selgub palju tegelikult saab siis nendega. Katsun siis natuke tsükkleid teha talle enne. Kuigi laetust peast hoiavad tohutult energiat. Ilma pedaalimata 30 kilti maha saada see on juba midagi. Vabalt võib 25 km/h pedaalida sellega umbes 60 kilti ära. Ma pole proovind palju 25ga saab. Hetkel oli ikkagi maksimaalse tulemusega test Ehk retsimine.

viimati muutis XeStAiSy 31.07.2020 15:59:35, muudetud 18 korda
tagasi üles
Mihkus
HV kasutaja

sõnum 31.07.2020 14:32:24 vasta tsitaadiga

Tugev pakiraam on küll olemas, et mootoratta iste sinna aretada. Käis endalgi see mõte peast läbi.
tagasi üles
kolinkoff
HV vaatleja
kolinkoff

sõnum 01.08.2020 00:18:35 vasta tsitaadiga

Kaks aastat tagasi tegin elektrirattaga siis PAS´iga 320KM päevase tripi. Aega läks 14tundi ja lõpus praktiliselt võitlesin unega, 80-90km sellest väga kehv tolmune ja auklik tee ka. Lõpus kangesti tahtsis kogaeg keset teed kiskuda. Traditsioonilise ilma elektrita koos raske matkakoormaga olen teinud 190KM ja lõpus lihsalt võtab tagumiku väga valusaks, pidevalt pause tegema.
Seega lamav ratas oleks ideaalne pikema sõidu nautimiseks.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  TSI (TeeSeeIse) »  DIY Elektrijalgratas mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 119, 120, 121 ... 190, 191, 192  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.