See probleem võib tõesti olla küll jah, mina uuendan igasugu programme alles siis kui reaalselt vaja.
Aga eks uuema ABP korral tuleb siis teha nii kui vanarahvas tegi, et siis: paremklõps => Inspect Element => tulemus filtrisse.
Ei pea ju kõik filtrid automaatselt tekkima, võib vajadusel ka ise veidikene vaeva näha.
zoom ei aita, siis on kommentaarid loetamatud ja 'show more' link samuti kadunud
sai kasutatud 'https://www.youtube.com/?disable_polymer=1' üsna pikalt, siis nägi välja nagu enne, aga youtube otsustas ka selle nüüd disableda paar päeva tagasi
hetkel endal ainuke workaround on kasutada firefoxile classic youtube addon'i https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/youtube-classic/
see annab küll hoiatuse, et varsti kaob ka see variant ja reklaame vaja samuti eraldi skippida nüüd, eks üritavad oma tasulist ver. pähe määrida
...isiklikult tunnen, et tuleb lihtsalt jalgadega hääletada ja youtube'is aina vähem käia
Oskab keegi seletada, mille taha asi jääb, et video hakib, tähendab ketrab seda ringi videol, kui võrgu kiirust on vähe. Kiirustest andis tulemuseks alla 37Mbps. On seda siis vähe? Video resolutsiooniks 1080p60HD.
https://www.youtube.com/watch?v=9Ydveya7hI8
Samas ma ei saa aru, miks nii alla tirib, brauserist nagu ei sõltu. Pilt antud juhul Opera ja linux, alumine graafik. Nagu ma aru saan, siis sellepärast hakibki, et ühtlaselt alla ei tiri.
Oskab keegi seletada, mille taha asi jääb, et video hakib, tähendab ketrab seda ringi videol, kui võrgu kiirust on vähe. Kiirustest andis tulemuseks alla 37Mbps. On seda siis vähe? Video resolutsiooniks 1080p60HD.
https://www.youtube.com/watch?v=9Ydveya7hI8
Samas ma ei saa aru, miks nii alla tirib, brauserist nagu ei sõltu. Pilt antud juhul Opera ja linux, alumine graafik. Nagu ma aru saan, siis sellepärast hakibki, et ühtlaselt alla ei tiri.
37Mbps alla on piisav 1080p60 jaoks eeldusel, et sul samal ajal miski muu alla ei lae vms. Tegu võib olla ka raua limitatsiooniga. Sa ei maininud mis prose ja videokaart kasutusel on. Juhul kui üks neist on aeglane siis võib kah hakkida. Välistada ei saa ka Linuxi enda kala. Meedia mahamängimine on Linuxi nõrk koht. Mis puutub võrguliikluse graafikut, siis kõik on õige. Youtube Dash playback toimibki nii, et laeb mingi osa alla ja siis kui video on piisavalt kaugele jõudnud laeb järgmise osa alla.
Kui ta sul seda allalaetud osa ei suuda hakkimata näidata, siis tasub raua või OS poole vaadata.
Vaadates mõlema tuuma koormust, siis tundub nagu protsessori poolel asi olevat.
Ega see arvuti juhuslikult aku pealt ei tööta? Windowsis paneb Opera akusäästja tööle ja see põhjustab YouTube'is, Netflixis jms näiteks hakkimist ja veel seda, et pilt ning heli lähevad sünkroonist välja. _________________ M: Intel i5 4590 protsessorid M: HP Elitedesk 800 G3 SFF M: HP Elitedesk 800 G2 Mini 35W
Vaatan Youtube ei puhverda tervet videot. Ja kui kerid või alustad algusest, siis kogu buffer kustutatakse.
Kui panen pausile, siis puhverdab mingi osa. Kui edasi mängima panen siis edasi puhverdama ennem ei hakka kui mängimine on eelmise puhverduse lõppu jõudnud.
Kui tahaksin vaadata näiteks 4K videot ilma pausideta otsast lõpuni aga 4G nett ei vea välja. Mis on variandid?
Igat videot enne vaatamist hakata alla laadima oleks ka tüütu.
Miski magic actions chromele on mul. Seal on bufferdamise valik sees _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
DVDRW, Jah paraku muud võimalust pole. Ma ei tea ühtegi varianti mis sunniks 1080p või parema kvaliteediga videoid täielikult ära puhverdama nagu vanasti. Üle 720p on kõik DASH formaadiga.
Veel rohkem häirib mind tegelikult puhvri aegumine. Minuarust on see mingi 6 tundi või midagi. Igatahes kui video on pikalt avatud olnud ja panen mängima, siis tuvastab, et puhver on aegunud ja hakkab uuesti puhverdama, kusjuures tihtipeale sellega seoses lüüakse ka video kvaliteet default vms. Äärmiselt nõme ja võrgukasutuse seisukohast ma ei mõista kuidas see Youtube'le hea on kui ilma asjata taaspuherdatakse juba allalaaditud segmente. Kas see mitte nende endi serverite võrgukasutust mitte ei suurenda?
Üldjuhul sellised videod ka populaarsed.
Kui peaks käsitsi tegema, siis piisab ühel märkida ära kus reklaam asub ja miljonid saaks vaadata reklaamivabalt.
Üldjuhul sellised videod ka populaarsed.
Kui peaks käsitsi tegema, siis piisab ühel märkida ära kus reklaam asub ja miljonid saaks vaadata reklaamivabalt.
LKits, Jutt käib video SEES olevatest reklaamidest mis on video osa mitte eraldiseisev Youtube poolt süstitud klipp. A'la video autor ütleb, et and this video is sponored by bla-bla-bla.
"Tellimused" enam listina ei saagi? Mingid krd ruudud on _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Teab keegi rohtu sellise probleemi vastu, et panen oma playlisti käima ja umbes viienda loo ajal hüppab playlistist välja ja valib oma suva järgi lugusid?
Viimase Chromega kasutan Youtubi.
Karl P., krt, pime olen , tnx _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
vivaldis proovisin. Sama teema. punkt taga aga ika reklaam
Siin pigem see, et esimesel korral kuvatakse reklaam, peale refreshi enam mitte Selleks, et sa ei refreshiks youtube ja ei teeniks scammides reklaamitulu
Vaatan youutbe meilile teada andnud, et late juulist saab lühematele videodele rohkem reklaami toppida. Keset video siis. Varem pidi video vähemalt 10 min pikk olema, siis nüüd uue reegli kohaselt 8 minutit. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Keegi veel sellist jama täheldanud, et sisse logituna mõned videod on ainult 144p? Kui incognitosse sama videoga lähed siis on ilusti kõik valikud olemas
Nõup, kõik vastavalt seadistustele _________________ This message was sent from space using stargate
Väike kokkuvõte pärast ~6 kuulist Youtube Premium kasutamist.
1. Reklaame ei ole ja olen sellega nii ära harjunud, et tööl või mujal televiisoris video/muusika vahele jooksvad 5 sekundilised pläustid ajavad ikka suht tõredaks.
2. Pole kunagi Spotify fänn olnud või seda üle nädala kasutanud... Küll aga sundisin/hakkasin kaasa tulevat Youtube Musicut kasutama ja täiesti OK. Kvaliteet on võrdväärne ning lugude valik parasjagu suur. + alati saab läbi YouTube'i esitada "kräppi kvaliteeti" - ala Eesti lugusid ja liste.
3. Youtube Premiumi üle on eriti õnnelikud 2 Apple iPhone kasutajat, kellel polnud YouTube Vanced võimalust. Taustal mängimine ja reklaamivaba kuulamine . Reaalselt siiamaani mängivad päris paljud inimesed oma lugusid maha läbi Youtube, vs Spotify/Apple Music jne. Kui sa ikka tahad Anne Veskit kuulata, siis Youtube on sinu platvorm . Isiklikult olen laisem ja eelistan YT Music poolt kokkupandud Esitlusliste.
4. Aeg-ajalt olen lennukis vaatamiseks või mujal tee peal kuulamiseks-vaatamiseks alla laadinud videoid. Väga super lisa tegelikult! Minule endale lihtsalt ei istu telefonis pikalt asju vaadata... Läppar on aga teatud mõttes veelgi piinavam - eriti kitsas lennukis jne. Aga võimalus olemas
Lõppkokkuvõtteks maksab see kõik kokku ainult 13 EUR/pool aastat (Perepakett, inimese kohta).
Selle raha eest on sisu ja teenust küll ja veel
Lord Ami, kas eesti muusika kullafondi lauljaid-ansambleid ka leidub? Või on vaid kaasaegne tilulilu? _________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel."
Lord Ami, kas eesti muusika kullafondi lauljaid-ansambleid ka leidub? Või on vaid kaasaegne tilulilu?
Minumeelest ainult kaasaegne.
Kullafondi ja vanemat on nii palju kui Youtubest leida võib.
Tõsi, nendel videotel vististi ei ole reklaame, kuna tegemist ei ole sisuloojate kanalitega.
YouTube Music'u üks suurim pluss ongi ehk see, et saad oma enda plaate ja asju FLAC/MP3 formaadis (ja veel mõnes) üles laadida. Ehk et koguaeg on sul olemas ja striimitav oma Raimond Valgre või kellegi teise plaat. Mul isiklikult on mõnede kogumike üleslaadimisel (enda tarbeks) esinenud tõrkeid... Olen loobunud ja pole uurinud, kuidas parandada. Ehk aitab lihtne ümber konvertimine, aga kui asi on juba FLAC formaadis, siis miks väidetakse lugematut formaati...
viimati muutis Lord Ami 12.07.2020 21:46:35, muudetud 1 kord
Lord Ami, kas eesti muusika kullafondi lauljaid-ansambleid ka leidub? Või on vaid kaasaegne tilulilu?
Tõsi, nendel videotel vististi ei ole reklaame, kuna tegemist ei ole sisuloojate kanalitega.
YouTube Music'u üks suurim pluss ongi ehk see, et saad oma enda plaate ja asju FLAC/MP3 formaadis (ja veel mõnes) üles laadida. Ehk et koguaeg on sul olemas ja striimitav oma Raimond Valgre või kellegi teise plaat. Mul isiklikult on mõnede kogumike üleslaadimisel (enda tarbeks) esinenud tõrkeid... Olen loobunud ja pole uurinud, kuidas parandada. Ehk aitab lihtne ümber konvertimine, aga kui asi on juba FLAC formaadis, siis miks väidetakse lugematut formaati...
Mul kõik need aastad mis google music kasutuses olnud on ta vaid wav formaadi peale röökinud. Kõik muu on kenasti syncinud. Imo iga kell spotifyst üle kuna alati võimalus endale meeldiva muusikaga täiendada kui miskit seal puudu. Spotifys see võimalus puudub.
Hetkel google music ja youtube music vististi erinevad teenused aga kuuldavasti pidi üks hetk üheks saama.
mp3 sõi küll. _________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel."
Keegi ei kasuta tänapäeval eraisikuna enam e-maili, eriti veel Youtube kontekstis. E-mail on taandunud äärmiselt niššivahendiks, see 1‰ võib täiesti reaalne hinnang olla.
Google's reason for blocking email updates is that after receiving email notifications only 0.1 percent of users come to watch videos.
Täielik BS number ilmselt. Neile lihtsalt ei meeldi, et sa saad video otselingi ja ei surva Youtubes ringi ja ei vaata nende reklaame. Lisaks nüüd hea võimalus pushida veel rohkem Chrome peale kuna see teavitab uutest videotest.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.