praegune kellaaeg 17.06.2025 10:34:06
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Kodanik21
HV kasutaja
|
22.07.2020 09:34:53
Win10 ja hiir hangub |
|
|
No hakkab juba päris närvi see ajama. Win7 puhul probleemi polnud. Tekkis peale win10 paigaldust, aga ka mitte kohe, mõni kuu hiljem. Olen ka fresh installi win10'ga teinud, aga ilmneb jälle uuesti. Alguses harva ja kergemate hangumistega. Hiljem juba peale reseti mingi 30min pärast ja lägib nii, et ei saa praktiliselt midagi teha. Olen proovinud erinevate browseritega, sama jama. Pole viimasel ajal küll mänge proovinud, et kas koormuse all ka hangub, aga pigem tundub hanguvat just netis surfates. Klaviatuur töötab korralikult ja saab sellega toimetatud nt task manageris (seal aga pole midagi kummalist). Algul arvasin, et hiire viga, ostsin uue (sama suguse Logitech M705). Ei aidanud. Sama hiir töö juures läpaka/docki taga ja pole probleemi. Olen google abi proovinud, aga sealsed soovitused pole aidanud.
Ehk leidub siit keegi, kellel sarnane probleem olnud. Lisan märkusena, et kui see hiir hangumine on, siis task manageri kohaselt on CPU, HDD, Network jms madal <10%.
Masin ise i5-6600 @3,3GHz, 16GB RAM, Samsung Evo 850 250GB SSD, GTX660TI, Gigabyte Z170-HD3P.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
arny
Kreisi kasutaja
|
22.07.2020 15:24:40
|
|
|
naise arvutis tundus aitavat kui logitechi nime kandvad asjad uninstallida.
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kodanik21
HV kasutaja
|
30.07.2020 23:39:07
|
|
|
Viskasin Logitechi hiire kõrvale ning võtsin suht lambi juhtmega hiire kasutusse ning juba paar päeva töötab laitmatult. Kas tõesti oli kogu selle jama taga pisike Logitechi hiireke?!? Olin juba valmis uut masinat soetama Seekord veel siis piirdun uue hiirega
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|