Päris sedasi see ei ole.
Blueprintid omavad siiski mõnda unikaalset lisa, mida muidu ei ole saadaval.
Üldiselt on need siiski skinnid. Mõned üksikud on jah vikerkaaretrasseritega ja vist ka eraldi tükeldavad aga muus osas on savi nendest värvilistest logodest ja riputuskulinatest sest need ei mõjuta mängu ennast ikka. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Selge,seda ma teada tahtsingi,sest vaatasin et osad attachmentid isegi klapivad mis on nendel bundle relvadel küljes kas siis holo sight või vastav summuti v käepide nimetused kõik klapivad. see on lahe süsteem,need skinnid pole üldse olulised.
Kas i3-9100F piisav, et ''talutavalt'' warzone mängida? Äkki kellelgi on kogemusi.
Mängu enda vedas isegi fx6300 välja, aga Discord kõrval tõmbas ühel mängu kooma... Mängusisene Voice Chat jällegi töötas.
Ryzen 3600 sama GPUga paistab 20-30FPS paremini hoidvat, kui mu 2700x.
WZ mängimiseks paistab 3300x parim olema mis raha eest saada, kui on saadaval;)
Paistab, et üldiselt on WZ raua suhtes leebem, sest N BFV kukkus 40FPS peale OC i7 3770k. GPU-st ja sätest olenemata...
Täna mingi võimatu mängida koguaeg on mingi server disconnected enne ei ole sellist asja olnud ,,, pilt lihtsalt kiilub kinni ja siis ütleb et puudub võrguühendus kuigi nett on olemas ja quit to desktop kiri tuleb ette ....
Hmm hommiku ei liikunud veel midagi. Ja BN näitas ka season 4 reklaami. Eile veel googeldasin ja ei sattunud ka ühegi kuupäeva peale.
Saabki siis täna ka puhata tapatalgutest;)
Battle.net
Homsest peaks algama uus hooaeg. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Ca 40 giga vist tuli netopinda juurde minu mängule.
Mäng võtab mul kettal 222,3 GB
Uued kaardid ei istu mulle eriti. Tähendab, üks iseenesest istub aga on liiga suur.
Puurtorn - suur ja palju liikumisteid, kahjuks ainult 6 vs 6. Võiks 10 vs 10 olla või tuleks spawnid üle vaadata.
Sadamakvartal on see-eest (ühest otsast eriti) kitsas, väike ja sopiline.
Uus SMG on suht lamp, ei näe selles suurt midagi. Lasen ikka MP5 või Bizoniga edasi. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Panin eile hommikul kohe 9 tömbama, siis läks ruttu.
Mul unus vaatamata PC peal, tegelt PS4 peal uus patch vöttis kogu install mahtu väiksemaks. Väidetavalt sellepärast oli ka suur patch.
täitsa piiksus päev otsa on seda tõmmanud 50gb kuidas neil seal see nii piiksus on ? mingi uplay v steamist tuleb mul ma ei tea 70gb mäng tunni ajaga ära uplay tõmbab 40gb poole tunniga ära .....mingi 7 gb veel tõmmata kui panna paus ja uuesti läheb kiirus suureks ja siis tõmbab jälle madalaks
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.