MRTO, täpselt nii, trassi ei lähe, LNG tuleb kohale vedada ja CNG sellest teha. Võrus sama teema mis saaremaal, ainult ühistranspordi pärast tehti, aga juhtus selline pentsik pala, et bussid olid enne olemas kui tankla ja pidid tartus tankimas käima
Kes hiiumaal elab, see CNG autot niikui nii ei osta. Samas kes tallinnast nv'ks tuleb, saab gaasiga siin käidud.
Eile mustamäel paak täis ja kärdlas paar tuuri ja praegu näitab nii. Saab tallinnasse tagasi küll.
Ostke ära, uus auto olemas juba.
Nii ökot sõitu ma pole veel kunagi näinud. Eks velje ja rehvi vshe annab väga palju tunda.
Sama marsruut, 126km, Mustamäe -> Kärdla aga range seekord 100km rohkem. Ainuke vahe, et naisterahvas oli roolis
Täna Ida-Viru->Tallinn->Kärdla. 336km, 74km/h ja 3.6kg/100km.
Suht suur kulu sellise madala keskmise kiiruse jaoks.
KillFrenzy kirjutas:
KillFrenzy kirjutas:
MRTO, täpselt nii, trassi ei lähe, LNG tuleb kohale vedada ja CNG sellest teha. Võrus sama teema mis saaremaal, ainult ühistranspordi pärast tehti, aga juhtus selline pentsik pala, et bussid olid enne olemas kui tankla ja pidid tartus tankimas käima
Kes hiiumaal elab, see CNG autot niikui nii ei osta. Samas kes tallinnast nv'ks tuleb, saab gaasiga siin käidud.
Eile mustamäel paak täis ja kärdlas paar tuuri ja praegu näitab nii. Saab tallinnasse tagasi küll.
Ostke ära, uus auto olemas juba.
Nii ökot sõitu ma pole veel kunagi näinud. Eks velje ja rehvi vshe annab väga palju tunda.
Sama marsruut, 126km, Mustamäe -> Kärdla aga range seekord 100km rohkem. Ainuke vahe, et naisterahvas oli roolis
Täna Ida-Viru->Tallinn->Kärdla. 336km, 74km/h ja 3.6kg/100km.
Saue - Neeruti - Rakvere - Saue. Natuke siin ja seal ringi tiirutamist ka. Neljarealisel gpsi järgi üht ja teistpidi 129 gpsi järgi algusest lõpuni. Keskmine tuli 270km peale 4.8
500+ range olen ma näinud ainult siis kui pärast maanteesõitu paak täis võtta ja vaadata. Sul on pärast teise eesti otsa sõitu 540 ebareaalne.
Palju selline passa linnas gaasi võtab ca?
Olen muidu mõelnud,et peaks uuesti gaasika ostma ja seda passat ka vaadanud.
Aga jube kaua müügis juba olnud.Inimesed vist väga selle läbisõidu pärast ei tule vaatama?
Linnas on lai mõiste. Kui sa ummikus tiksud ja 3km otsa sõidad iga päev siis ma usun, et võib 8kg/100le ka olla. Tehas ütleb 5.5 vist. Ma pole päeva keskmist vms kunagi saanud üle 6'e.
Diisel võib odav olla aga diisli hind on käinud 0.9-1.45 vahel viimase mingi 5a jooksul.
Tartlastele sobib gaas hästi. Mul on diisel auto. Elu on paraku nii, et just diislit pakutakse. Tanklahind on tanklahind, aga diislit saad ikka siit ja sealt. Julged panevad sinisega ka. Hetkel kütus nii odav, et jummala pohl mis see kulu on. Firmad muidugi otimeerivad. Mul kui eraisikul, on jummala pohl mis hinda kütus maksab. 2€ liiter ei segaks sõitu. Pigem peaks riik mõtlema, et palju siis on vaja raha riigist välja anda ja palju sisse jätta. Ülessanne pole muidugi lihte, aga mõelda tuleks!
Tallinnas liigub samamoodi ju _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Siis vist liigun lihtsalt väga teistsugustes seltskondades. Sest ei tea küll kedagi, kes räägiks sellest, et tangib sinist või võtab kütust kellegi tünnist. Või noh, paari tartlast tean.
No kui sul oleks kasvõi tutvuskonnas üks veokiomanik või autojuht kes käib vene vahet, siis tuleb kohe jutuks. Tullakse paagid täis, kodus lastakse mahutisse ümber ja jäetakse nii palju sisse, et järgmisesse vene piiril olevasse tanklasse jõuaks koormaga.
Ja siis on need vennad, kes hakkavad seletama, et vene kütus on nii ebakvaliteetne. Ei tea millega siis venemaal diiselautode omanikud sõidavad _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Siis vist liigun lihtsalt väga teistsugustes seltskondades. Sest ei tea küll kedagi, kes räägiks sellest, et tangib sinist või võtab kütust kellegi tünnist.
No siis peate 64.4 sendiga sinist ostma. _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
74 oli vist gaas viimati kui tankisin. Aga ega vahet väga pole, kulu on 4 kanti ja ja see mõni sent ei mõjuta väga. Diisliga sõites oli 6-7l vahel, aga vot ei teaks isegi kus kohast alustada, et mingit halli kütust leida. Sinist vast saaks, aga oma id kaardiga ikka ei ostaks ju.
Ma olen 4.5 kuuga veidi üle 26tuhande sõitnud. Täpselt 1000eur on läinud kütusele. Üli tüütu oleks koguaeg halli kütust taga ajada, et nii palju tankida
Tartus nn hallikütust saad tankida nii,et ei pea autostki välja tulema.
Sõidad ette.Ütled palju soovid ja lastakse nii palju püstolist.Pannakse paagiluuk kinni ja maksad ning lahkud.
Muidugi igast kanistri tsurkasid on ka kes müüvad teab mida.
tldw
WLTP/C mõõtis reaalselt vedelgaasisõidukite heitmeid, test kinnitab et autogaas eraldab 90% vähem kübemeid kui mootoribensiin, 45% vähem eraldub vingugaasi (võrrelduna bensiini ekvivalendiga) ja Co2 süsinikdioksiidi heitkogused vähenevad kuni 20%. Diislikütusega võrrelduna NOx -heitkogused vähenesid isegi 98%.
2 aastat LPG paigaldusest möödas, seadmega 0 probleemi olnud. Kui seadme ja paigalduse hind maha arvata, siis sääst kütuse kuludelt kuni tänaseni ca 2500 euri. _________________ !!
Tekkis ka endal mõte, reklaamivad kui head säästu, 3.2 vr6 bensukas, läbi ei põle kohe midagi nii vanal moootoril? LHV pakub 0% intressiga laenu ka, pmst niisama saaks peale pandud ja aasta pärast juba teeniks tasa end _________________
LHV pakub 0% intressiga laenu ka, pmst niisama saaks peale pandud ja aasta pärast juba teeniks tasa end
Mis neid selleks motiveerib?
Kampaania
tsitaat:
Soeta gaasiseade järelmaksuga, kampaania raames esimesed 12 kuud 0 % intressiga.
Pakkumises toodud gaasiseade 0.- sissemaksu, 12 kuuks, 0 % intressiga kuumakse on: xxx
Tundub nagu tasuta raha, aga hirmutab ikka vanale sissesõitnud mootorile gaasi panemine, pärast saan kohe säästu eest kapremondi teha tihenditele.
Gaznetiga räägitud, ei paku nad 3.2 FSI mootorile midagi
renx09, alexela CNG hinnad on ka armulisemad kui Eesti Gaasi omad. _________________ www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
ja lisaks ERYONE filamendid ( küsige HVs ): www.eryone.ee
Mingi kampaania on jälle jah.
Eile võtsin paagi täis ja 21.6kg maksis 16.17€ ehk 0.749/kg.
Eesti gaaa müüb väljaspool pealinna üldse mingi 0.88 vms hinnaga.
Mul aga 40tuhat täis pm sõidetud alates aasta algusest. Keskmine kulu näitab stabiilselt 4.9 millega võib igati rahul olla.
Edit.
Saue cng tankla hakkas lõpuks üle mitme kuu tööke. Tablool hind 0.779 aga kliendikaardiga muutus see 0.679ks huvitav
Passat ammu müüdud, mäletagi mis selle keskmine oli, 4.5kg umbes vist. Nüüd 1.6 diisel kia selle asemel ja kulu sama.
Hetkel liitri hinna vahe ~0.18€
Kahe kuuga 4000km ehk ~32€ kallim. Ümardame üles, ütleme 40€ ehk 20€ kuus.
Uus oleks võinud CNG olla küll aga kahjuks 9L bensupaak oli deal breaker.
Mis vahet sellel 9 liitrisel paagil on? Mul on see 31 ja ma ei näe mitte mingit mõtet sellel. Tankisin millalgi ma-ei-mäleta-millal paagi täis ja meelega sõitsin pool maha, et bensu osi ka töös hoida ning nüüd on selle kahe kuuga väike kriipsuke langenud ehk paar liitrit.
Igatahes - jah uus octavia diisel on ka keskmise kulu numbriga 4.7 vms ja tänase 0,9xx hinna juures on ju lust ning võid möelda, et peaaegu sama odav mis gaasikas aga alles pool aastat tagasi maksis diisel 1,4+ ning küll see tagasi tuleb
seega cng peal on asi hinna mõttes odavam ja kindlam ning kaua ka sellisena püsinud. Hetkel krooningust tankides on kilogrammi hind sama või odavam mis 10 aastat tagasi ning vahepealne tõus oli 0,2€ üldse kokku.
kui juba taksot sõites pole midagi häda sellest 400-500kg rangest siis miks peaks tavainimesel? või mis häda üldse on korraks suts tanklast läbi käia ja paari minutiga paak täis võtta? tallinnas ja selle ümber on neid 9 tk.
haapsalus elades pole tõesti mõtet cngd osta
kui juba taksot sõites pole midagi häda sellest 400-500kg rangest siis miks peaks tavainimesel? või mis häda üldse on korraks suts tanklast läbi käia ja paari minutiga paak täis võtta? tallinnas ja selle ümber on neid 9 tk.
Kui sa märganud pole siis siinsed mehed sõidavad ju iga päev üle Eesti risti-rästi _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Kui sa märganud pole siis siinsed mehed sõidavad ju iga päev üle Eesti risti-rästi
Kusjuures sõidangi, mitte küll iga päev, aga iga nädal. LPG tanklaid on palju, aga siiski on ebamugav see bensu/diisliga võrreldes topelttankimine. Taksojuhil Tallinna ümbruses on muidugi tankimisega lihtne opereerida, natuke võiks vahest oma ninaotsast kaugemale ka vaadata.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.