praegune kellaaeg 21.06.2025 09:16:39
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas. |
12-10a |
|
40% |
[ 24 ] |
10-8a |
|
18% |
[ 11 ] |
8-6a |
|
11% |
[ 7 ] |
6-4a |
|
8% |
[ 5 ] |
4-2a |
|
5% |
[ 3 ] |
Vähem kui 2a |
|
16% |
[ 10 ] |
|
hääli kokku : 60 |
|
autor |
|
bladerunner
HV Guru
|
05.07.2020 21:40:50
|
|
|
EESTISamur, mu märkus oli ennekõike suunatud erick jutu sellele osale et ilma kullata on võimalik vabalt mängida kõrgetes tierides. On jah võimalik aga ainult kaputäie valitud tankidega.
Std B või PTA-ga näidata et ilma kullata saab kah pole nagu erilist mõtet. Samahästi võiks TD võtta ja väita et milleks mulle kuld?
Sama minul pole kullaga mingit probleemi, võtan vabalt sisse ja annan vastu kah. Ei ole kade poiss.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
05.07.2020 22:45:57
|
|
|
bladerunner kirjutas: |
erick, Standard B pole väga hea näide, tolle 268mm APCR pene on parem kui enamusel tier X-l medidel (140, T-62A, 430U, M48A5, B-C 25t, STB-1, TVP T 50/51, UDES 15/16).
Leo PTA oma 278mm penega on tier 9-s samamoodi anomaalia, peneb sama hästi kui mõni tier X TD.
Võta nt. T 55A, tolle AP pene on 221 ja vaata mis siis ilma kullata 16 mänguga sessiooni keskmiseks tuleb.
Või M46 Patton oma 218mm penega. Igati lahe tank aga ilma "kulda" kaasas kandmata pole sellega suurt midagi teha kui just tier 7 MM ei satu.
TVP T 50/51 on samas tier X selline tank kus kulla puudumist nagu eriti tähelegi ei pane. Sõitsin sellega rankedit ilma olulist miinust omale tekitamata. |
Ei noh, ma saan su pointist suurepäraselt aru, aga võtame siiski eelduseks, et IQ'd ei pea päris välja lülitama. Loomulikult kui oled puhas F2P või standarmoonamarksist siis sa valid need liinid, kus standardmoonal on hea pen, see on ju ütlematagi selge?
Jutt oli ju siiski, et kuidas mäng läheb standardmoonaga, mitte, et kuidas mäng läheb standardmoonaga tankides, mille standardmoon oli viimati competitive aastal 2013
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
1 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bunny
HV kasutaja

|
06.07.2020 18:25:53
|
|
|
Terve f*king päev selline loomaaed on minu tiimis
Spoiler 
Miks WG laseb neil mängida 9-10 tier ? Las see tomati armee istub sandboxis eluaeg. Ei jõua vist ära oodata millal saab PR balansi ja kaovad mängust ebrid.
Järgmine lahind ja next Dream Team
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
thomak28
HV kasutaja
|
06.07.2020 19:47:15
|
|
|
Bunny kirjutas: |
Miks WG laseb neil mängida 9-10 tier ? Las see tomati armee istub sandboxis eluaeg. Ei jõua vist ära oodata millal saab PR balansi ja kaovad mängust ebrid.
|
No tegelt kokkuvõttes sa tahad, et ringi laliseks see liha mida farmida
Aga eks ta masendav on, kui see enda teamis ringi laliliseb.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
pyroman11
HV kasutaja

|
06.07.2020 19:59:48
|
|
|
Üks huvitav anomaalia.
Lahingus oli meie tiimis üks autismi kalduvustega kodanik.
Kohe alguses tagurdas kõige tagumisse nurka oma WZ 120`ga maja taha varju ja istus seal terve lahingu. Ühtegi pauku ei teinud!
Lahingu lõppedes vaatasin tema kontot WotLabsist ja Woti enda lehelt ja sellist kodanikku ei leidnud! Ometi on ta olemas! Isegi eestlane, kui klanni nime uskuda.
Kas ma otsisin valesti või ongi mingi imelik? Sama nimega küll on, kuid mitte sama lahingute arvuga.
_________________ WOT kasutaja: Abe_Normal |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
ece3n
HV vaatleja
|
06.07.2020 20:06:29
|
|
|
WotLabsist leiad selle tegelase klanni järgi, nimejärgi ei taha leida jah. samas wot-life leidis ta kohe üles. üldiselt võib sul sündroomi suhtes õigus olla - üldse mitte paha pärast vastava mängija kohta. 31k mänguga võiks midagi ikka selgeks saada, kuid ....
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bunny
HV kasutaja

|
06.07.2020 21:32:39
|
|
|
thomak28 kirjutas: |
No tegelt kokkuvõttes sa tahad, et ringi laliseks see liha mida farmida
Aga eks ta masendav on, kui see enda teamis ringi laliliseb. |
Ei, las mängivad omaette kuskil sandboxis tier 1-4.
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
uhhupeast
Lõuapoolik

|
06.07.2020 22:42:58
|
|
|
eelmisel aastal maksis WG twichi (tänaseks bännitud) mängijale nimega Dr Disrespect 50 000 dollarit ühe mängu õhtu eest kui ta mängis Woti Steel Hunterit. Kujutate ette? 50 tuhat dollarit ühe õhtu eest mängijale kes pole kunagi WOT mänginudki. 50k dollarit võiks olla kõigi eesti mängijate toetus WOT mängule eurodes ühe aasta jooksul (kõik need jobud kes kulda spämmides arvavad end olevad head mängijad), aga sama raha visati striimerile, kingiks, promoks:D
WG kulutab kümneid tuhandeid eurosid mängu promomiseks paljude youtuubi videode tegijatele nagu Colin Furze, kes tegelikult seda mängu ei mängi.
Colin Furz on lahe vend ,keevitab igast rauajupist masina kokku, aga venemaa promoterina ei kannata enam tema videosid vaadata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
06.07.2020 22:49:00
|
|
|
uhhupeast kirjutas: |
eelmisel aastal maksis WG twichi (tänaseks bännitud) mängijale nimega Dr Disrespect 50 000 dollarit ühe mängu õhtu eest kui ta mängis Woti Steel Hunterit. Kujutate ette? 50 tuhat dollarit ühe õhtu eest mängijale kes pole kunagi WOT mänginudki. 50k dollarit võiks olla kõigi eesti mängijate toetus WOT mängule eurodes ühe aasta jooksul (kõik need jobud kes kulda spämmides arvavad end olevad head mängijad), aga sama raha visati striimerile, kingiks, promoks:D
WG kulutab kümneid tuhandeid eurosid mängu promomiseks paljude youtuubi videode tegijatele nagu Colin Furze, kes tegelikult seda mängu ei mängi.
Colin Furz on lahe vend ,keevitab igast rauajupist masina kokku, aga venemaa promoterina ei kannata enam tema videosid vaadata. |
Khmm, mis see Sinu elu segab kuidagi, kui palju või mismoodi keegi kellelegi maksab? Mingid tüübid ajavad jalgpalli mööda staadionit taga ja kujutad ette, neile makstakse selle eest sadu miljoneid eurosid. Täiesti absurd onju, selle raha eest saaks kõik Eesti vaesed rikkaks.
Tuleb see raha Sinu maksudest või rahakotist kuidagi?
|
|
Kommentaarid: 1192 loe/lisa |
   |
884 |
|
tagasi üles |
|
 |
uhhupeast
Lõuapoolik

|
06.07.2020 22:52:17
|
|
|
yerba kirjutas: |
Colin Furz on lahe vend ,keevitab igast rauajupist masina kokku, aga venemaa promoterina ei kannata enam tema videosid vaadata. |
Khmm, mis see Sinu elu segab kuidagi, kui palju või mismoodi keegi kellelegi maksab? Mingid tüübid ajavad jalgpalli mööda staadionit taga ja kujutad ette, neile makstakse selle eest sadu miljoneid eurosid. Täiesti absurd onju, selle raha eest saaks kõik Eesti vaesed rikkaks.
Tuleb see raha Sinu maksudest või rahakotist kuidagi? |
miks sind minu arvamused segavad? Lepi, on olemas inimesi kes tahavad ausat mängu ja on inimesi kes petavad, selleks et võita, sina pole ju aus mängija kunagi olnud, miks sa siis solvud alati?
Saavuta elus midagi eks, tee midagi hardcore. sinu vihavaenu on naljakas alati lugeda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ece3n
HV vaatleja
|
06.07.2020 23:13:53
|
|
|
miks sind minu arvamused segavad? Lepi, on olemas inimesi kes tahavad ausat mängu ja on inimesi kes petavad, selleks et võita, sina pole ju aus mängija kunagi olnud, miks sa siis solvud alati?
Saavuta elus midagi eks, tee midagi hardcore. sinu vihavaenu on naljakas alati lugeda. |
mis probleem sul selle petmisega on? ise oled ju samasugune petja nagu need kes lasevad kulda. enamus su replaydest on preemium kontoga mängitud. seega stfu palun.
jutul lõpp.
PS! kui tahad võrdset mängu, mängi tetrist, seal loeb ainult osavus.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
06.07.2020 23:14:15
|
|
|
Tuleb see raha Sinu maksudest või rahakotist kuidagi? |
Saavuta elus midagi eks, tee midagi hardcore. sinu vihavaenu on naljakas alati lugeda. |
Mis vihavaenu? Kui otsid ausat mängu, siis võta mingi muu aus mäng ette. Võitled siin vaid tuuleveskitega, peast soe tankisõltlane.
|
|
   |
884 |
|
tagasi üles |
|
 |
EESTISamur
HV vaatleja
|
06.07.2020 23:18:57
|
|
|
ai kurjam p6kk sul tõesti premium konto...see ju puhas doping saad rohkem raha kui need kes ei saa osta endale premium kontot ...EBAAUS mina pole nõus WG annab kohe abi kui toetad neid....eks sinu premium konto rahast sai ka see 50 tuhande vend mingi osa...oled sa ikka ise nõus või nüüd kohtu laks? mina poleks nõus[/i]
|
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
06.07.2020 23:27:55
|
|
|
Miks see topeltkontoga tüüp üldse veel sõna siin saab?
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bunny
HV kasutaja

|
07.07.2020 16:17:44
|
|
|
Ranked Battles 2020–2021: New Season
13.07 - 03.08 , auhinnaks Concept 1B
Spoiler 
Tankid millega ei saa osaleda :
X Object 907
X T-22 medium
X Object 279 early
X Object 260
X VK 72.01 (K)
X M60
X T95E6
X 121B
X AMX 50 Foch (155)
X FV215b
X T95/FV4201 Chieftain
X FV215b (183)
Uus tehnika bondside eest (uus saast saadaval):
• IS-5 (Объект 730) — 10 000
• KV-4 Kreslavskiy — 10 000
• IS-6 Black — 8.000
• M46 Patton KR — 8.000
• Chrysler K GF — 8.000
https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/ranked-battles-season-1-2020-announcement/
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
thomak28
HV kasutaja
|
07.07.2020 18:54:05
|
|
|
Wow, see päris mõistlik otsus reward-tankid eemaldada sellest mode'ist.
Metatankid saavad olema siis:
1) S.Conq
2) 430U
3) EBR
4) 277
5) Progetto
6) 5A
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
uhhupeast
Lõuapoolik

|
08.07.2020 23:17:05
|
|
|
Kui sa lähed mängu kuldmoon peal, siis ei ole see ju pro mäng. Saad ju aru ise ka, et võid 10 mängu teha ja siis selle õige välja noppida ja replayna esitada, aga mine mängu kus pole ühtegi kuldmoona peal ja siis tee mäng.
Siis on teine tase. ääküll, ma tean et siin on kõik keskpärased mängijad ja teie jaoks kulla spämm ongi mäng, mninu jaoks pole, mul on ka 40M krediiti, aga ikka ei viitsi kulda spämmida, mis see annab? 10 aastat mängu, rahaks ju ei vaheta neid mänge kus laste vastu lased kulda. Kui sina tunned end pro mängijana kui suudad 10 aastat last võita kuldmoona abil, sinu elu, kama kaks. tead ju isegi et kui randomis mängiks sina ja mina kullata, siis mina teeks paremat tulemust kui sina. Mul on 100 mängu sinu ühe mängu vastu ja mul pole isegi ühtegi kuldjunni tankis.
yerba: olen soe, ole sina siis õige. Mul kama kaks, mängus sa pole mulle vastane ja ma ei heidi sind selle eest, kõik ei saa olla sportlased, ma tean seda. sa ei pea ju mind vihkama ma lihtsalt hindan ausust ja ausat mängu,
|
|
tagasi üles |
|
 |
bugbrake
HV kasutaja
|
08.07.2020 23:18:10
|
|
|
Oled, oled kõige parem, kõige parem üldse!!!
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
uhhupeast
Lõuapoolik

|
08.07.2020 23:24:46
|
|
|
bugbrake kirjutas: |
Oled, oled kõige parem, kõige parem üldse!!! |
nõus, ainuke keda twichi striimis kannatab vaadata on sir foch, kuni ta end täis ei joo. Saate aru, ta mängib puhtalt, on mida õppida, aga kui ta end täis joob, siis läheb liigseks sõimamiseks. Aga ühtegi teist WOT striimerit ei kannata vaadata, lihtsalt on igav vaadata seda kulla paugutamist. Mängis kehvalt, aga ära pauguta kulda, ole muistne Lembit. Eestlane ei ole ju mingi kotipoiss. Klanni sõjas lase kulda, aga randomist? Jeerum
|
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
08.07.2020 23:41:59
|
|
|
Ma ei saagi olla vastane, kuna ma ei mängi seda mängu. Noh, nii ebaõiglane mäng on ju, mis ma seal siis ikka ringi tuian ja oma päeva rikun.
Kui sa lähed mängu kuldmoon peal, siis ei ole see ju pro mäng. Saad ju aru ise ka, et võid 10 mängu teha ja siis selle õige välja noppida ja replayna esitada, aga mine mängu kus pole ühtegi kuldmoona peal ja siis tee mäng.
Siis on teine tase. ääküll, ma tean et siin on kõik keskpärased mängijad ja teie jaoks kulla spämm ongi mäng, mninu jaoks pole, mul on ka 40M krediiti, aga ikka ei viitsi kulda spämmida, mis see annab? 10 aastat mängu, rahaks ju ei vaheta neid mänge kus laste vastu lased kulda. Kui sina tunned end pro mängijana kui suudad 10 aastat last võita kuldmoona abil, sinu elu, kama kaks. tead ju isegi et kui randomis mängiks sina ja mina kullata, siis mina teeks paremat tulemust kui sina. Mul on 100 mängu sinu ühe mängu vastu ja mul pole isegi ühtegi kuldjunni tankis.
yerba: olen soe, ole sina siis õige. Mul kama kaks, mängus sa pole mulle vastane ja ma ei heidi sind selle eest, kõik ei saa olla sportlased, ma tean seda. sa ei pea ju mind vihkama ma lihtsalt hindan ausust ja ausat mängu, |
|
|
   |
884 |
|
tagasi üles |
|
 |
uhhupeast
Lõuapoolik

|
08.07.2020 23:50:38
|
|
|
Ma ei saagi olla vastane, kuna ma ei mängi seda mängu. Noh, nii ebaõiglane mäng on ju, mis ma seal siis ikka ringi tuian ja oma päeva rikun.
yerba: olen soe, ole sina siis õige. Mul kama kaks, mängus sa pole mulle vastane ja ma ei heidi sind selle eest, kõik ei saa olla sportlased, ma tean seda. sa ei pea ju mind vihkama ma lihtsalt hindan ausust ja ausat mängu, |
|
Okei, arusaadav. millest siis rünnak minu vastu, aga olgu las olla, ma ei vihka sind, päriselt ka. Olime sõbrad, siis ei olnud, mis seal ikka, siiski meeldib mulle aus mäng. Kui mingid sibulad ja hiinlased petavad, okei, aga eestlased - milleks? Okei okei okei, kõik pole aususe friigid nagu mina, aga öelgu sellega, kõik ei suuda ilma kullata mängida, arusaadav. Las olla, kõik pole ka talendid:D
Okei, ütleme ma mängin tier 9 tankiga, Lasen kulda ja mu pene on 320-340mm. PTA tavamoona pene on mängu kõrgeim 279 mälu järgi, t30 oli vist 276mm. Teistel tier 9 kõigil 258 kuni alla selle, vist 243 E75 tankil. Lasen kulda mängija vastu kes mulle kulda ei lase, võidan teda. Kas ma olen nüüd uhke või tunnen kahetsust, ma võitsin ainult tänu kuldmoonale või võitsin siiski osavusele? Tema minu vastu kulda ei lasknud oma tier 9 tankiga, mina lasin, mina võitsin, kas on momenti olla uhke? A jah, mine jobu tööle ja teeni raha. Okei, see selleks, aga lähtume mängust. Kui ma mängin tier 8 elc enev 90 175 pen ja teen 3k kahju, aga vastane mängib tier 10 ja laeb mind kullaga, 330 pen ja tapab mu, kas siis t10 mängija on pro mängija? mina ju mängisin mingi võrriga, aga tema lasi lihtsalt raha. WOT ongi maailma kõige kummalisem mäng, võidavad need kes spämmivad kulda.
viimati muutis uhhupeast 09.07.2020 00:00:17, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
08.07.2020 23:58:57
|
|
|
Ootan huviga millal sa tier 9 tankiga mu Standard B full standard ammo skoorid üle teed. See oli ikkagi 16 mängu jutti.
Anna minna, pro.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
uhhupeast
Lõuapoolik

|
09.07.2020 00:18:12
|
|
|
erick kirjutas: |
Ootan huviga millal sa tier 9 tankiga mu Standard B full standard ammo skoorid üle teed. See oli ikkagi 16 mängu jutti.
Anna minna, pro. |
sa oled ju goldspammers, milleks sa üldse võistled? Mis sul viga on? Kui sa spämmid kulda ja teine sulle vastu ei spämmi siis on mäng idiootne, 10 aastat ja siiani sa pole sellest aru saanud. Ma ei tulista kulda, mida me võistleme omavahel?
kui sa tahad öelda, ma olen sinust parem mängija, lähed mängu kuldmoonata, teed hea mängu näiteks ace tanker tulemusele (samas mul on neid mänge vastu panna kümneid), siiski ma vaataks neid. Alustame tasemest, null kuldmoona tankis. alla selle pole mõtet end isegi välja pakkuda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
09.07.2020 00:27:33
|
|
|
uhhupeast, see on 100% tavamoonaga ju tehtud. Ainsatki kuldmoonamürsku kaasas polnud. Vaata originaalpostitust: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=10434970#10434970
tsitaat: |
51 standard APCRi, 9 HESHi oli loadout. |
Kuu aega olid need 16 replayd üleval su jaoks. Ma peast ei mäleta paljud neid olid Ace Tankerid, aga 2-3 ikka.
Tolle sessi parimad 5 mängu ja halvimad 5 mängu on ka seal postituses.
Vaadates su enda viimase kuu saavutusi, siis ma muidugi saan aru, miks sa eeldasid, et selliseid numbreid saab ainult prem ammoga
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|