Tegin üleeile KLE'ga esimese pikema tiiru ja no kuradi mugav on sirge seljaga sõiduasend ning see R2 ei vaja linnaliikluses pidevat käiguvahetust nagu mul bike tahtis. Kiirendab ilma liigse vaevata ka kuuendaga. Aga keegi kurivaim on sigaretisyytaja installinud mis automaatselt välja ei lülinud ja ma tähele ka ei pannud, et see on kellegi poolt sisse lykatud. Plastik hakkas sulama ja tossama keset ummikut _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Tegin üleeile KLE'ga esimese pikema tiiru ja no kuradi mugav on sirge seljaga sõiduasend ning see R2 ei vaja linnaliikluses pidevat käiguvahetust nagu mul bike tahtis. Kiirendab ilma liigse vaevata ka kuuendaga. Aga keegi kurivaim on sigaretisyytaja installinud mis automaatselt välja ei lülinud ja ma tähele ka ei pannud, et see on kellegi poolt sisse lykatud. Plastik hakkas sulama ja tossama keset ummikut
Kaitse tuleb vahele panna selliste juhtumite jaoks. Mugav on muidugi. Vahet ei ole, kui suur või väike matkaratas on. _________________ Rakvere parasiit
Ei tea, kas seal pildil ikka päris sama ratas on, pakun, et pigem mõni noor sugulane otsis lavastuseks sarnase (mitte et paak, triibud, sumps jms 71a-ga muutuda ei võiks).
Mul vist selline ning igati õigustanud. Aprilia ETV 1000 CapoNord mahub sinna alla, kate jääb umbes 30 cm maapinnast üles ehk 2/3 ratastest on kaetud.
Motika mõõdud ~2300x90x144
Kattemehed, rääkige, kuidas te seda katet kasutate, nii et sellest kasu ka oleks Ma eelmine hooaeg üritasin kattega (mingi Oxfordi välikate), linnus'ta vastu aitas, aga 24 tundi peale sadu oli ikka ratas märg (kondensaat!) ja katte ratta külge kleepumiste tõttu oli tulemus koledam kui see hooaeg vabas õhus seisva rattaga. See hooaeg ratas kogu aeg vabas õhus ja peale pommitajate ja roostetama kippuva keti muud ei kurda. _________________ There is no such thing as allkiri!
Ja mis sa arvad, kuhu maaoinnalt tõusev aur läheb? Kõige hullem mida kattemehed teha saavad, on katta oma ratas mulla /muru peal.
Ostsin normaalse katte, louisest toodi, motolistis uurisin ja üldiselt heaks kiidetud asi toodi.
Lisaks pead selle katte kusagile toppima kui hommikul sõitma lähed. Aga mis siis kui see kate on märg või veel hullem, lörtsine? Esimesel korral siunad ja topid selle katte kuskile, õhtul enam peale ei pane teda. Kui selja või paagikotti topid, niriseb sealt jupp aega. _________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
Kate on mu meelest siis asine asi, kui on tegemist haruldasema tsikliga, mida tolmu eest soojas garaazis kaitsta.
Õueoludes ja igapäevakasutuses on see kate üks jändamise ( loe: endale jalga tulistamise ) tippsaavutus. _________________ www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
ja lisaks ERYONE filamendid ( küsige HVs ): www.eryone.ee
Ja mis sa arvad, kuhu maaoinnalt tõusev aur läheb? Kõige hullem mida kattemehed teha saavad, on katta oma ratas mulla /muru peal.
Ostsin normaalse katte, louisest toodi, motolistis uurisin ja üldiselt heaks kiidetud asi toodi.
Lisaks pead selle katte kusagile toppima kui hommikul sõitma lähed. Aga mis siis kui see kate on märg või veel hullem, lörtsine? Esimesel korral siunad ja topid selle katte kuskile, õhtul enam peale ei pane teda. Kui selja või paagikotti topid, niriseb sealt jupp aega.
Ma arvan, et sa pole ainukene, kes selle mure peale on mõelnud ning kattematerjali ja/või katte tootja on selle peale mõelnud.
Fakt on see, et pärast vihma pole minu ratas märjem, kui otse vihma korral.
Fakt on see, et niiske ilma korral ei jää mu ratta peale silmnähtavat kondensniiskust.
Kui leiad, et peaks teostama mõõtmistulemusi, siis palun otsi mulle "wifi" niiskusloendur ning paigaldan selle ratta sadula peale.
Teostan mõõtmisi nii kattega kui katteta.
EDIT: Lisaks on mul auto pargitud rattast umbes 5m kaugusele ehk katte panen auto pagassi. Senimaani pole veel vihmaga sõitmas käinud, ei näe vajadust ehk kate on enamjaolt täitsa kuiv või siis pisikeste vihmapiisakestega kaetud olnud.
Kommentaariks veel nii palju - elu ei ole must-valge, mis tähendab, et võib eksisteerida keskkondi, kus katte kasutamine on keeruline. Näiteks hommikuse murukatte peale pargitud ratta korral. Sealt võib tõesti "kastevihm" aurustuda katte alla.
Jääb reaalsus, et seni ei leia me selles arutelus tõde, kui pole teostatud konkreetse olukorra kinnitamiseks mõõtmistulemusi.
Ehk niiskus ja temperatuur katte all ning väljaspool katet ja siis saaks neid mõõtmisi võrrelda. _________________ itLahendused - Arvutite remont ja hooldus, veebilehtede loomine, soodne veebimajutus. Võta ühendust! Tel: +372 555 268 97 ja e-post info@itlahendused.ee
See, et sa kümme aastat tagasi mingi kattega jaurasid ei tähenda veel, et asjad edasi poleks läinud. Nii mõndagi on muutunud. _________________ Rakvere parasiit
In case you hadn’t learned something today, here it is: the 1913 Moto-Sulky from Baratelli motorcycles of Milan. The Sulky bit is of course the double-Jules Verne rocket attachment, possibly the most freaky Goth cool accessory I’ve ever seen for a motorcycle. I hate the steampunk thing, but this nailed it back when it was all brand new. From Stefano Milani’s amazing 4-volume book on Italian moto history, ‘Moto Italiane’
ilma varustuseta ei julge ja väga ridade vahel ka ei julge. suvel varustusega palav ja riiete vahetamine tüütu. auto liikumiseks olemas ka.
seda vaba aega, kus niisama sõita ka nagu ei leia. see aasta olen sõitnud äkki 200km kokku kui mitte vähem :/ _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Selleks, et sõiduoskuseid arendada ongi kõige parem rohkem sõita. Ma ei viitsi alla 200 km tripi puhul ratast välja ajama hakatagi.
Riiete valik on tänapäeval väga-väga lai. Alatest sõiduteksadest kuni viisakate jakkideni välja. Seega rattaga tööl käimine oleks väga mõistlik auto asemel. Saab oluliselt kiiremini, parkimine tasuta. Ainukeseks puuduseks saab olla ilm. _________________ Rakvere parasiit
see kõik on suhteline. mul ei ole parkimisprobleemi ja oma trajektooril, eriti tipptunnil, ma lanesplittida kindlasti ei julge.
Rasmus, meil on erinevad ettekujutused ja huvid rattasõidu osas. ma jällegi üle 200km kohe kindlasti sõita ei tahaks
mu igapäevane töölesõit on ühekohaline number kilomeetreid.
riiete osas on sul õigus. peamine häda on, et suvel ja tihti ka muul ajal on riided lihtsalt umbsed või palavad. selle taga on ikka oma laiskus, et mingit kaitsmesärki pole ära soetanud _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
viimati muutis londiste 15.08.2020 10:42:19, muudetud 1 kord
riiete osas on sul õigus. peamine häda on, et suvel ja tihti ka muul ajal on riided lihtsalt umbsed või palavad. selle taga on ikka oma laiskus, et mingit kaitsmesärki pole ära soetanud
On olemas väga ägedaid ja häid kaitsmetega jakke. See kaitsmesärk on minu arust kõige koledam ja jubedam lahendus üldse. _________________ Rakvere parasiit
londiste, mina ostsin sellise jaki, millel on väga hea jahutus, võrk ning sisse saab toppida vihmakile ja sooja voodri samuti. Enamjaolt sõidan ilma voodri ja kileta ning jahutus on jõhkralt hea.
1aasta kui oli soe suvi ja palju sõitmist oli , panin linasest lühkade ja särgiga. jah, kukkumine oleks lõppenud hullusti aga lihtsalt nii hea oli sõita sedasi. asjad olid paagikotis kuivas, kui vihma tuli, oli korraga ilgelt märg ja järgmisel hetkel juba kuiv. paar korda sain padukat, korra rahet aga nii hull nagu nendel velomeestel ikka ei olnud. _________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
Linnas tööle-poodi-koju sõidan tavaliste riietega + kiiver/kindad, jahedama ilmaga saab motojaki peale panna. Maanteele nii ei kipu, aga poodiminekuks täisvarustust selga ajada ka ei viitsi.
Linnas tööle-poodi-koju sõidan tavaliste riietega + kiiver/kindad, jahedama ilmaga saab motojaki peale panna. Maanteele nii ei kipu, aga poodiminekuks täisvarustust selga ajada ka ei viitsi.
Enamik õnnetusi juhtub paraku just tiheasustusaladel linnaliikluses ja linnakiirustel. Eks see olegi valikute küsimus. Mugavus ja turvalisus on pea alati teineteise vastandid olnud ja seda mitte ainult motomaailmas. _________________ Rakvere parasiit
see kõik on suhteline. mul ei ole parkimisprobleemi ja oma trajektooril, eriti tipptunnil, ma lanesplittida kindlasti ei julge.
Rasmus, meil on erinevad ettekujutused ja huvid rattasõidu osas. ma jällegi üle 200km kohe kindlasti sõita ei tahaks
mu igapäevane töölesõit on ühekohaline number kilomeetreid.
riiete osas on sul õigus. peamine häda on, et suvel ja tihti ka muul ajal on riided lihtsalt umbsed või palavad. selle taga on ikka oma laiskus, et mingit kaitsmesärki pole ära soetanud
Ma riskin nüüd küll paljude viha alla sattuda, aga mina alustasin kunagi oma igapäevasõite tossude, teksade ja kilejopega. Nüüd tüütas tööl käimiseks kogu varustuse selga ajamine jälle ära. Kiiver ja jope on jäänud, enamasti ka saapad, nende selga ajamine ei ole suur tüli. Aga kindad ja püksid jäävad soojadel päevadel koju. Linesplittimisega ei tegele enamasti, aga olen leidnud piisavalt alternatiivteekondi möödi vaikseid tänavaid.
Üleüldiselt on võimalik sõita võimalikult ettevaatlikult (kiirendad mõistlikult, pidurdad varem, arvestad, et kõik teised juhid on lollid jne), aga teiste liiklejate vastu lõpuks ikka ei saa, seega õnnetus võib juhtuda ikkagi suvalisel ajahetkel. Näiteks mõni autojuht ei märka Sind ja keerab ette vms. Mina ise liiklusesse tavariietes teadlikult just sellistel põhjustel ei kipu.
Üleüldiselt on võimalik sõita võimalikult ettevaatlikult (kiirendad mõistlikult, pidurdad varem, arvestad, et kõik teised juhid on lollid jne), aga teiste liiklejate vastu lõpuks ikka ei saa, seega õnnetus võib juhtuda ikkagi suvalisel ajahetkel. Näiteks mõni autojuht ei märka Sind ja keerab ette vms. Mina ise liiklusesse tavariietes teadlikult just sellistel põhjustel ei kipu.
Ei ole hullu midagi. On selline ütlus: "kui sa arvad, et sul pole vaja kiivrit kanda, siis sul polegi vaja kiivrit kanda". Seda võib siis parafraseerida vastavalt vajadusele. _________________ Rakvere parasiit
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.