Mis jamate.. tuleb ära vaadata.. aitame Jasper Pääkköse karjäärile kaasa.
Siis vaata näiteks seda filmi: https://www.imdb.com/title/tt7349662/
Päris hea osatäitmine tema poolt. Praktiliselt soome aktsenditu lõunaosariikide inglise keel. _________________ M: Intel i5 4590 protsessorid: 10€/tk M: HP Elitedesk 800 G3 SFF: 90€/tk M: HP Elitedesk 800 G2 Mini 35W: 90€/tk
võibolla kunagi ka vaatan selle linatoese ära _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Vaatasin Salmoneid. Tundus, et stsenaarium oli vist poolikuks jäänud, lõpuni ei saanudki aru, mis toimub. Nagu mingi drafti järgi oleks tehtud ja film ise proovistseenidest kokku lõigatud. Õnneks mõni koht oli päris naljakas.
ehh, ma ei teadnudki, et "tron 2" isegi olemas on. nüüd siis kolmas juba _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Teisel oli üliäge soundtrack. Daft Punk tegi head tööd.
Kõigepealt tuli soundtrack (Tron: Legacy) ja siis selle remixid (R3conf1gur3d) ning üllataval kombel mõlemad olid väga head _________________ M: Intel i5 4590 protsessorid: 10€/tk M: HP Elitedesk 800 G3 SFF: 90€/tk M: HP Elitedesk 800 G2 Mini 35W: 90€/tk
Kõigepealt tuli soundtrack (Tron: Legacy) ja siis selle remixid (R3conf1gur3d) ning üllataval kombel mõlemad olid väga head
Üks mu lemmikuid filme (mitte stoori pärast - see oli meh - aga terve teose pealt hinnates). Eriti soojalt mäletan just kinokogemust - läksime ehku peale, mingit huvi selle filmi vastu ei olnud, lihtsalt sõpradega kinoskäik. Aga terve kogemus oli lihtsalt fantastiline.
EDIT: Teate mis film veel (minu meelest) samal viisil väga hea oli? Pacific Rim. Kahju ainult, et teises osas ei olnud midagi head, millega esimene silma paistis.
Ootan väga Matrixi järge. Ehk teevad Wachowskid jälle midagi innovaatilist kinokunstis, loodetavasti tuleb OST ka super! (Lugu - tore oleks, kui see ka jälle jalust rabaks, aga kaks korda välku pudelisse püüda esimeste filmidega sarnaselt oleks juba liiga palju loota.)
Parandan ennast, teist osa, TRON: Legacy (2010) - IMDb ma ikka olen vaadanud
Hoopis esimene osa on tundmatu mu jaoks TRON (1982) - IMDb _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Vaatasin treilerit ja tuli tuttav ette, küll aga ei meenu, et mis seal siis oli pönevat. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Teine Tron on mõnus just muusika pärast....muidugi R3conf1gur3d album on mu kindel lemmik...Vot on mida oodata...
Telefoni helinaks on see....
Daft Punk, M83 & Big Black Delta - Tron_ Legacy Reconfigured - 02 - Fall
Spoiler
lexo kirjutas:
Betamax kirjutas:
Kõigepealt tuli soundtrack (Tron: Legacy) ja siis selle remixid ( ning üllataval kombel mõlemad olid väga head
Üks mu lemmikuid filme (mitte stoori pärast - see oli meh - aga terve teose pealt hinnates). Eriti soojalt mäletan just kinokogemust - läksime ehku peale, mingit huvi selle filmi vastu ei olnud, lihtsalt sõpradega kinoskäik. Aga terve kogemus oli lihtsalt fantastiline.
EDIT: Teate mis film veel (minu meelest) samal viisil väga hea oli? Pacific Rim. Kahju ainult, et teises osas ei olnud midagi head, millega esimene silma paistis.
Ootan väga Matrixi järge. Ehk teevad Wachowskid jälle midagi innovaatilist kinokunstis, loodetavasti tuleb OST ka super! (Lugu - tore oleks, kui see ka jälle jalust rabaks, aga kaks korda välku pudelisse püüda esimeste filmidega sarnaselt oleks juba liiga palju loota.)
Päris lahe. Ma mingist hetkest neid raamatuid enam lugeda ei viitsinud, aga lõppkokkuvõttes olid tip-top omapärase niššiga krimkad. Filmide jaoks ideaalsed, eriti arvestades, et raamatute tegevus toimub (hilis-)keskaegses Tallinnas (Revalis?).
Vaatasin üks päev I saw the devil https://www.imdb.com/title/tt1588170/?ref_=nv_sr_srsg_0
Väga hea ja kaasahaarav. Korea keel polnud nii häiriv isegi kuna film ise oli huvitav ja all jooksid eesti tiitrid.
Selline 8/10 vaatamine
https://www.apollokino.ee/event/3979/title/capone/
Suht raske vaadata. Mõned lahkusid poole filmi pealt. Ise päris sitaks ei pea, aga midagi väga head ka nagu ei olnud, või ma ei suutnud mõista.
5/10 _________________ Hapud viinamarjad
Raske vaatamine ei tähenda, et halb film. Joker olevat ka raske vaatamine, seepärast ma polegi seda vaadanud.. veel. A ilmselt ikka vaatan ära millalgi, ka selle Capone ilmselt, seal hea näitleja, mulle Tom Hardy meeldib. _________________ parem varblane katusel,kui nuga neerus
Raske vaatamine ei tähenda, et halb film. Joker olevat ka raske vaatamine, seepärast ma polegi seda vaadanud.. veel. A ilmselt ikka vaatan ära millalgi, ka selle Capone ilmselt, seal hea näitleja, mulle Tom Hardy meeldib.
No Capone on, vabandage nüüd väljenduse eest ja pun intended, aga täispask. Josh Trank on tõestanud nüüd kahe filmiga, et tegu oli ühe hiti imega, kes ei suuda peale oma avafilmi tulla välja millegagi, mis vaatamist vääriks.
Vaatasin selle Old Guardi ära. Hea märul, aga krt küll - Netflix (nagu ka teised) lüpsab seda viimaste aastate tendentsi ikka sajaga endiselt
Spoiler
Kaks homoseksuaali, kellest üks moslem - olemas. Neegritar - olemas. Asiaat, sest Aasia turg filmile - olemas. Hääbuva tähtsusega valgenahaline - olemas. Ja kõik need "peidetud" pärlid. Muuhulgas ilmselgete lesbitunnustega merejalaväelane naiste rügemendis, vihjed, et homoseksuaalsus on aastasadu olemas olnud, Charlize Theroni kujutava peategelase sümboolne surelikuks muutumine, sest valge rass pole ülim ega mingil muul viisil eriline, mustanahaliste raske elu USA-s...
Ei saa ka unustada klišeelikku venelaste osa, kus lennukil on punatähed (isegi piloodiistmel) ja laadungiks AK-47, aga lennuk lääne päritolu.
Ja nii edasi...
Nautisin vist rohkem neid varjatuid ja mitte nii varjatuid viiteid-vihjeid kui süžeed, millega eriti vaeva poldud nähtud _________________ M: Intel i5 4590 protsessorid: 10€/tk M: HP Elitedesk 800 G3 SFF: 90€/tk M: HP Elitedesk 800 G2 Mini 35W: 90€/tk
Vaatasin selle Old Guardi ära. Hea märul, aga krt küll - Netflix (nagu ka teised) lüpsab seda viimaste aastate tendentsi ikka sajaga endiselt
Spoiler
Kaks homoseksuaali, kellest üks moslem - olemas. Neegritar - olemas. Asiaat, sest Aasia turg filmile - olemas. Hääbuva tähtsusega valgenahaline - olemas. Ja kõik need "peidetud" pärlid. Muuhulgas ilmselgete lesbitunnustega merejalaväelane naiste rügemendis, vihjed, et homoseksuaalsus on aastasadu olemas olnud, Charlize Theroni kujutava peategelase sümboolne surelikuks muutumine, sest valge rass pole ülim ega mingil muul viisil eriline, mustanahaliste raske elu USA-s...
Ei saa ka unustada klišeelikku venelaste osa, kus lennukil on punatähed (isegi piloodiistmel) ja laadungiks AK-47, aga lennuk lääne päritolu.
Ja nii edasi...
Nautisin vist rohkem neid varjatuid ja mitte nii varjatuid viiteid-vihjeid kui süžeed, millega eriti vaeva poldud nähtud
Spoiler
Charlize Theron oli neist tegelastest seal filmis kõige vanim ja nagu filmis ka pidevalt oli öeldud, siis elu ei ole igavene ja see mustanahaline vahetas selle Charlize välja või midagi. Aga jah see tänapäevall on oopis tähtsam, et igasugu värdjad on esindatud rohkem kui lugu ise väärt on. Suuremosa rõhust pannakse värdjate leidmisele kui loo ehitamisele. Me juba ka niikaugele jõudnud et ka näitleja ise peab olema värdjas, et oleks võimeline ja tõsiselt võetav filmis või seriaalis värdjat mängida. Näitleja näitlemis oskus on juba ammu teisejärguline.
See, et Hollywood koduturu pärast üldse filme välja ei lase võib tähendada seda, et aasta pärast pole rahvusvahelisel (ega ka koduturul) areenil enam saale, kus üldse filme näidata. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Hetkel on seis suht kusine filmidega....absull midagi peale ei tilgu juba kuid ka kodukasutusse. Ja kui tuleb, siis E kategooria film _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Mind eriti ei morjenda. Häid filme, mida ma veel näinud pole, on rohkem kui ma elu jooksul jõuaksin ära vaadata. Vabalt võivad olla 10-15 aastat vanad filmid.
Kuidas ajad on muutunud: https://www.bbc.com/news/entertainment-arts-53441499
"Life of Brian". Kunagi alla 18-aastastele keelatud, aga eelmisest aastast alla 12-aastastele keelatud. _________________ M: Intel i5 4590 protsessorid: 10€/tk M: HP Elitedesk 800 G3 SFF: 90€/tk M: HP Elitedesk 800 G2 Mini 35W: 90€/tk
Issand, Dumbledore on nii ropp
Edit: pagan, see oli ETV2 pealt. Mõlemad filmid päris absurdikad. _________________ M: Intel i5 4590 protsessorid: 10€/tk M: HP Elitedesk 800 G3 SFF: 90€/tk M: HP Elitedesk 800 G2 Mini 35W: 90€/tk
Pidi kultusfilm olema
Treiler reetis et see on alatu vale nii et sellega mu tähelepanu piirdus. _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Jõuavad veel edasi lükata. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Kõlbas vaadata küll, kuid eks maitsed ja ootused ole erinevad. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Head "õudukad" on üldjuhul mingile allegooriale üles ehitatud, selline ehmatav ja body horrorile rõhuv film pole suurt midagi kunstiliselt väärt, imho. Ma seda Invisible Man-i ise näinud ei ole, aga nii palju kui sellest kuulnud olen, siis on mulje jäänud, et edastas mingisugusest suhtevägivallast lähtuvat paranoia-tunnet päris hästi.
Coma
https://www.imdb.com/title/tt6087226/
Alguseosas tekkis kahtlusi, et kas Nolan on kaastegev olnud.
Väga viis töö CGI osas, lõpp ei olnud päris selline nagu ootasin aga väärtfilm siiski. 8/10
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.