|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
jägaja
HV Guru

|
04.06.2020 15:59:29
|
|
|
Muutub see, et omad joped saavad ametisse, nagu praegusele valitsusele kohane.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Laifstaile
Kreisi kasutaja
|
07.06.2020 18:40:51
|
|
|
Põltsamaal sidejaoskond suletud...pole teenindajat....
Selle asemel, et otsida asendus suunatakse kliendid lähimasse kontorisse Jõgeval....nagu mida see on 30km eemal...
Kui peaks bussiga seal käima siis ma pean pool päeva töölt puuduma...
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
09.06.2020 17:51:02
|
|
|
Ma käisin postkontoris järgi oma pakil, mis mahtus saatja poolt automaati. Selgus, et transpordi käigus see kasvas ja enam automaati ei mahtunud. Tõesti olid karbi servad keskelt kaardus ja 40 cm aga murdekohal oli 39 cm. Oleks mahtunud automaati.
Teise pakiga tehti ka endale lisatasu. Küsiti suure kapi 4,40 eurot, sees oli lapikult madal karp lausega 39 cm ja kõrgusega 9 cm(mahtus kapi põhjas olevate nurkade vahele). Kahjuks ei olnud võimalik mõõta, kas mahub väiksesse kappi. See oli minul 3. pakk, mis on pandud suuremasse ja kallimasse kappi.
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
09.06.2020 23:23:38
|
|
|
| montez kirjutas: |
Teise pakiga tehti ka endale lisatasu. Küsiti suure kapi 4,40 eurot, sees oli lapikult madal karp lausega 39 cm ja kõrgusega 9 cm(mahtus kapi põhjas olevate nurkade vahele). Kahjuks ei olnud võimalik mõõta, kas mahub väiksesse kappi. See oli minul 3. pakk, mis on pandud suuremasse ja kallimasse kappi. |
Ja mis omnival sellega pistimist?
Ma saan aru, et tegu on osta.ee pakkidega, ehk müüja paneb selle sinna kappi kuhu heaks arvab.
|
|
| Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
10.06.2020 07:17:52
|
|
|
Ma arvan ka, et müüja vägistab ise juba selle paki kuidagi nibin-nabin mõõtuega kappi, Omniva pakikuller seda aga küll tegema ei hakka. Õige kah. Kui pakk on vormis ja arusaadavalt mahub kappi siis on see küsitav teguviis omniva poolt aga kui pakk miski ebamäärase kujuga moodustis siis ei hakka keegi seda nalja jalaga pakiboksi peksma.
Tuleb aru saada, et kui pannakse ülitäpsete mõõtudega pakk pakiautomaati siis sisse on seda tore libistada, väljatõmbamiseks peaks aga sellisel juhul sang paki esiküljes olema, et see sealt uuesti välja tõmmata. Või keegi suudab sealt kastist paki kätte saada, kui 5mm. on igas küljes seinte ja paki vahel ruumi
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
11.06.2020 16:01:33
|
|
|
| tsitaat: |
We do not ship there currently due to the pandemic. Once your country allows us to ship to you, we certainly will though!
|
Wtf? Kas on tõesti mingid piirangud peal USAst Eestisse saatmisel? USPS kala fixiti ju paari päevaga ära minu teada. Ja seda, et Eesti plokiks mingeid saadetisi ma pole kuulnud.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
2 :: |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
11.06.2020 16:08:14
|
|
|
See nagu fixiti ära jah.
Võid igaks juhuks omniva käest küsida, äkki mingi uus jama tekkinud
Keegi alles tellis sealt ja tuli kohale. Küll läbi vahendaja, aga noh, see ei tohiks määrav olla hetkel.
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=10463788#10463788
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
13.06.2020 11:32:01
|
|
|
Kas Euroopasse S suuruses paki saatmine ongi ~20€ ringis? Mulle on küll eraisikud Kesk-Euroopast sama suurusega pakke ca 7-10€ eest saatnud
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
13.06.2020 13:42:04
|
|
|
Oleneb kaalust.
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
13.06.2020 15:47:09
|
|
|
| Kas ca. kingakarbist tsipa väiksem pakk läheb siis maksikirja alla?
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
avrn
Kreisi kasutaja
|
13.06.2020 16:28:58
|
|
|
Sõltub.
Ise nad ütlevad nii:
https://www.omniva.ee/ari/kiri/kiri_eestis#popup_box-96
Kuigi mul oli kunagi üks kaubatagastus e-baysse ja selle kasti väikseim mõõt oli kindlasti üle 100mm. Postkontoris takseeriti ja kaaluti seda ja öeldi, et kvalifitseerub maksikirjaks küll.
A see oli mitu aastat tagasi ja tõenäoliselt on kriteeriumid täna teised.
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
13.06.2020 16:40:25
|
|
|
| Valvejoodik kirjutas: |
| Kas ca. kingakarbist tsipa väiksem pakk läheb siis maksikirja alla? |
Vabalt.
Avrn jagatud link käib riigisisese kohta ja sellel pole midagi pistmist rahvusvahelisega. Mingid aastad tagasid killis omniva selle teenuse ära pannes paksuse limiidiks 2cm.
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
avrn
Kreisi kasutaja
|
13.06.2020 17:44:21
|
|
|
Kas need rahvusvahelised asjad on ehk miskite konvenktsioonide ja muude lepetega kindlaks määratud ning lepinguosalised niisama enda "heast tahtest" muutusi teha ei tohi?
Siseriiklikult pole kellelgi midagi kobiseda.
Huvitav, kuidas nn. Hiina pakkide transpordi hinnatõusust seletamine muude rahvusvaheliste saadetiste vaates erinev on?
Lihtsalt tühja trummi põristamine?
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
13.06.2020 20:03:54
|
|
|
| avrn kirjutas: |
Kas need rahvusvahelised asjad on ehk miskite konvenktsioonide ja muude lepetega kindlaks määratud ning lepinguosalised niisama enda "heast tahtest" muutusi teha ei tohi?
Siseriiklikult pole kellelgi midagi kobiseda.
|
Ilmselt nii on.
| avrn kirjutas: |
Huvitav, kuidas nn. Hiina pakkide transpordi hinnatõusust seletamine muude rahvusvaheliste saadetiste vaates erinev on?
Lihtsalt tühja trummi põristamine? |
Mida täpsemalt silmas pead?
Omniva tõstis siseriikliku maksikirja hinda, kuna tänu nende lollile piirangule seda keegi ei kasuta niikui nii, siis suht ebaoluline asi. Aga kuna maksikirja hind tõusis, siis peab hiina selle eest nüüd ka rohkem maksma.
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
acer
HV veteran
|
06.07.2020 23:45:27
|
|
|
| Peaks ütlema, et hea päris hea klienditeenindus on neil. Enne sinna helistamist, kuna olin paki valesti vormistanud, pakiautomaati pannud ja pakiautomaadi juurest kojugi läinud, ütles mulle kaaslane, et kohe-kohe saad korralikult sõimata, et nii loll oled ja pakiautomaadi juurest jalga lasid ise teades, et pakk valesti vormistatud. Omniva kliendiabi küsis vaid pakikoodi ja lubas, et nad teevad omaltpoolt kõik, et pakk ilusti kohale jõuaks - ja nii läkski. Kliendiga suhtlemise kultuur edasi arenenud. Kas kõva konkurents pitsitamas? Ühe teise firmaga oli kogemus, kus põhimõtteliselt aeti mind kodust välja pakiautomaadi juurde, et kuller ootab, sest saatja oli paki mõõduga natuke mööda pannud ning pakk ei tahtvat ära mahuda - kohale sain, oli see teine firma paki julmalt sisse pressinud ja kuller juba lahkunud.
|
|
| Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
25.07.2020 13:51:41
|
|
|
Omniva on paras pask oma positautomaatidega. Registreerisin endale lähedale aparaadi ära mingi 4 kuud tagasi. Esimese saadetise sain ka sinna, nii et oma aadressi alis ei muutnud pakiautomaadi numbriks.(Ka üks debiilsus, et alis peab aadressi muutma paki automaadi numbriks)
Nüüd tuli sõnum et roni nende kontorisse. Logisin end siis nende lehele sisse ja pidin uuesti selle andmed sisestama ja siis valima selle aparaadi aga kui salvesta nuppu vajutan, siis on access is denide error all paremas nurgas.
Helistasin neile sinna infosse a sealt ei saanud ka mingit abi, et miks on access denide jne. See et ma seda viimast pakki ei saa enam paki automaadist kätte kuna on neil kontoris ok, aga järgmise paki jaoks ma ei taha minna jälle kontorisse.
Milleks neil see soovitut koht kust kkätte saada peab lampi end tühistama.
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
25.07.2020 13:55:11
|
|
|
| Miks siis ei vali automaadi aadressi alis kui tahad asju automaati saada.
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
25.07.2020 15:28:16
|
|
|
| KillFrenzy kirjutas: |
| Miks siis ei vali automaadi aadressi alis kui tahad asju automaati saada. |
Mis mõttes automaadi aadress ?
Ma registreerisin automaadi aadressi minu.omniva lehel miski 4 kuud tagasi.
Ega mina teadnud et ma pean aliexpressis oma aadressi muutma pakiautomaadi numbriks.
Nüüd ma muutsin selle alis ära, aga viimaste tellimuste jaoks on see liiga hilja.
Esimene pakk mis ma tellisin 4 kuud tagasi läks sinna pakiautomaati ja nüüd pean minema kontorisse miskipärast.
Samas miks on access is denide error kui ma tahan seal minu.omniva lehel pakki soovitud asukoha muutmisel teha.
Miks see nii krt keeruline peab olema. Logid id kaardiga sisse siis sisesta uuesti oma andmed ja siis pritsib erreoreid.
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
25.07.2020 15:33:23
|
|
|
Mis seal siis keerulist on https://www.omniva.ee/abi/kaart/asukohad
Võtan sealt näitena esimese. Alis paned aadressiks
Ahtme Grossi pakiautomaat
96142
Kohtla-Järve, Ida-Virumaa
Soovitan panna muidugi kujul:
Ahtme Grossi pakiautomaat
Phone no +372<sinu telefon>
96142
Kohtla-Järve, Ida-Virumaa
ehk siis telefoni number address line 2 peale ka. Seda lihtsalt igaks juhuks, et kindlasti olemas oleks kui müüja su telefoni mingil põhjusel paki peale ei prindi.
NB! kindlalt töötab see automaati tellimine ainult aliexpress standard shipping puhul. Muude transpordiviisidega pole lihtsalt 100% kindel, et paki kohaletoimetaja on Eestis Omniva.
|
|
| Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
25.07.2020 15:36:28
|
|
|
Minul tulevad pakid ainult siis postkontorisse kui paki peal puudub tel. number.
Kõik muud pakid, mis on saadetud kodusele aadressile rändavad pakiautomaati, mis on minu.omniva.ee lehel määratud. Pole vaja aliexpressid määrata koduseks aadressiks pakiautomaati. Pealegi kui pakil on puudu tel. number, siis on pepu kellad, pakk läheb hiina tagasi, sest pakiautomaati ei saa suunata. Ja ärge loote, et omniva hakkan ükskiku paki omanikku taga ajama aadressi järgi, kui seda pakil kirjas pole.
Lihtne ja loogine.
|
|
| Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
25.07.2020 19:15:20
|
|
|
Et siis korteri numbriks panna see pakiautomaadi number ? Aliexpressis siis.
minu.omniva lehel sain selle pakiautomaadi nüüd paika, sest pidin sisse logima uuesti sealt minu.omniva kohast kus peab sisestama tel nr ja siis kinnitus kood mille nad saadavad telefoni.
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
25.07.2020 21:59:21
|
|
|
| lopes39 kirjutas: |
Et siis korteri numbriks panna see pakiautomaadi number ? Aliexpressis siis.
minu.omniva lehel sain selle pakiautomaadi nüüd paika, sest pidin sisse logima uuesti sealt minu.omniva kohast kus peab sisestama tel nr ja siis kinnitus kood mille nad saadavad telefoni.
|
Oeh, see aeg sai läbi kui pidi panema aliexpressis oma aadressiks pakiautomaadi aadressi. See polnud turvaline ja jätkusuutlik. Siin on korduvalt käinud foorumlasi nutmas, et pakk on küll eestis aga kohale pole kellelegi toimetada, sest pakilt on puudu tel. number ja aadressiks pakiautomaat. Nüüd on tel. number isiksustatud sinu poolt valitud pakiautomaadiga. Registreerid minu.omniva.ee lehel ära ja korras.
|
|
| Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
25.07.2020 23:50:35
|
|
|
Omniva infos öeldi ka et tuleb panna pakiautomaadi number aliexpressi. Saa siis nüüd aru mida tegema peab ja kõik on nagu väga keeruline.
Keeruliseks teeb just see, et üks räägib üht ja teine teist ja siis saa aru mis tegema peab.
Minu.omniva ei saa registreerida midagi. Saab ainult id kaardiga sisse logida ja siis uuesti sisse logida sealt lehelt ja saadab telefonile koodi.
Elame nagu digitaal ajastul kus kõik peaks olema kiire ja lihtsasti tehtav, kuid ikka on väga keeruliseks see tehtud.
Logi id kaardiga sisse, siis logi veel kord sisse mingi koodiga mis saadetakse telefoni ja siis saad midagi muuta.
Siis pead veel oma aadressi muutma alisexpressis ja siis ka ei saa paki automaati kui saatja ei märgi pakile vajalikke andmeid.
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
26.07.2020 00:33:31
|
|
|
Alis võid ju endale tekitada niimitu aadressi kui soovi on, tellimisel lõpus ütled millist kasutada. Mingit keerukust seal pole.
Mina olen enda telefoni lausa aadressi rea 1. elemendiks pannud, kordagi pole probleemi et pakki ei panda kappi vms.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
flameas
HV veteran

|
29.07.2020 14:20:41
|
|
|
Kas omniva kuller pole kunagi raskemaid asju lisatasu eest teisele korrusele tassinud? Mulle täna vastati, et sellist teenust pole, leidke abilisi ja kirjutati veel "päikest". Tunduks nagu loogiline, et midagi sellist pakkutaks lisatasu eest.
|
|
| Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|