|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
laurx
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 1148 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
722 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
1 :: |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
01.06.2020 15:29:09
|
|
|
Millest selline mulje jäi?
Rõdud on reeglina
a) toetatud alt postidega
b) vahelaes konsoolselt
c) riputitega seina küljes
_________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€ |
|
| Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
01.06.2020 15:45:04
|
|
|
No arvestades artiklis väljatoodut ja lagunenud katust sii tundub, et keerati kaikaga sarika külge kandma.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
01.06.2020 18:27:07
|
|
|
| jägaja kirjutas: |
| No arvestades artiklis väljatoodut ja lagunenud katust sii tundub, et keerati kaikaga sarika külge kandma. |
selline oli vist enne link
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Smati
HV kasutaja
|
01.06.2020 20:19:01
|
|
|
| See mingi nõuka aegne või 90 alguse iseehitus siis? Neid kahekordseid alevikumaju on kõik kohad täis, tehti vist sinna, kus mingi põllumajandusteema oli? Rõdusid muidugi pole enamikel...
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
01.06.2020 20:23:30
|
|
|
| alpha kirjutas: |
| No arvestades artiklis väljatoodut ja lagunenud katust sii tundub, et keerati kaikaga sarika külge kandma. |
selline oli vist enne link |
See peaks ju standardlahendus olema, selliseid maju suht palju maakohtades.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scott
Kreisi kasutaja

|
01.06.2020 22:23:22
|
|
|
| Teleuudistes öeldi, et rõdud olid seinaga mitteseotud ja rõdude vundament oli jäetud ehitamata. Mingid maakivimürakad olid, aga sealt vahelt oli vesi pinnase ära viinud.
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NightStriker
HV veteran
|
04.06.2020 00:19:02
|
|
|
..
_________________ Allverelaev sukeldub määramata ajaks...
viimati muutis NightStriker 15.04.2024 01:28:07, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ronny25
HV kasutaja
|
04.06.2020 09:03:56
|
|
|
K-rauta üldse äge koht. Lakke käiv kardinapuu soodukaga 13 kopikatega. Kassast tuli 31 kopikatega. Müüja ütles, et tema ei tea hinna erinevustest midagi, et tee pilti. Tegin ära, siis tehti hind ka ümber. Aga oleks palju asju old või poleks väga vaadanud, olekski topelt maksnud.
_________________ Ma olen täiesti normaalne. Hääled peas ütlesid seda mulle... |
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
04.06.2020 12:04:12
|
|
|
| Sul vedas et üldse asja kätte said.. Ma läksin mingi vidina pärast kassas kõvasti raksu eelmisel suvel seal. Ütles et temal seda süsteemis ei ole, ta ei saa seda mulle müüa. Endal riiulis väljas ja hind küljes. Tükk aega kudesime, enne kui koetud saime, umbes tosin inimest minu taga järtsus ja kõik kurjad nagu herilased
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
04.06.2020 14:35:25
|
|
|
| tsitaat: |
Selle käigus kontrolliti 504 toodet, mis valiti juhuvalimi alusel kaheksast valdkonnast – tööriistad, valgus ja elekter, kodu- ja sisustuskaubad, seina- ja põrandakatted, vannituba ja küte, aiakaubad, viimistlusvahendid, üldehitusmaterjalid. Kokku tuvastati 70 rikkumist ja 17 erineva ebaausa kauplemisvõtte kasutamist.
|
Kui 504 toote pealt on 14% rikutud seadust (lisaks valed kauplemisvõtted), siis suures pildis on seis ikka masendav. Aga rõõm teada, et TTJA on ka lõpuks asjadega kursis. Enamus inimesed teavad seda juba ammu
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
04.06.2020 15:57:56
|
|
|
Jah, ning sellest midagi ei muutu, praegultki ainult "juhiti tähelepanu" rikkumistele.
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
04.06.2020 16:08:37
|
|
|
| Jah, ning sellest midagi ei muutu, praegultki ainult "juhiti tähelepanu" rikkumistele. |
Nad võiks nüüd samasuguse aktsiooni otsa teha.....ja siis hoiatuste asemel trahve laduma hakata
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
04.06.2020 16:12:00
|
|
|
Ma kahtlustan, et keegi neist ametnikest võib "hindadega trikitajatelt" isegi "palka" saada.
Julge väide, aga maailmas on asjad ikka nii käinud. Lisaks sagedastele rikkujatele võidakse semusuhete tõttu läbi sõrmede vaadata. Riik on väike ja paljud tunnevad paljusid. Kusagil põrkuvad ka sotsiaalsed suhted.
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
04.06.2020 16:27:02
|
|
|
| Kahtlustada võib igasugust asja aga mulle on läbi aastate pigem jäänud mulje, et tarbijakaitsel jääb lihtsalt võimust vajaka. Peale blacklistide koostamise neist suurt kasu pole
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
04.06.2020 17:20:31
|
|
|
Võib ka nii olla, et võimu neil pole. Nüüd on see üks suur TTJA asutus, ehk on pädevust ja võimekust rohkem.
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
08.06.2020 22:02:14
|
|
|
Keegi ei ehitagi midagi, et vaikus siin lasub..
Kas sellised kruvid on õue, terrassi katuse postide kokkulaskmiseks asjalikud? https://www.tevokaup.ee/toode/spax-konstruktsioonikruvi-silinder/
Huvitav, et antud pood tükikaupa neid ei müü, sadat ühikut pole ka nagu vaja mul. Tallinna Bauhausis sellise peaga pole saada, laia peaga Hi-force ei kannata ju diagonaalis lasta, pea jääb inetult välja.
Mul 7,4 meetrist terrassi sarikate kandetala ka vaja, tõin täna materjali ära, peab hakkama ise kokku liimima-kruvima. Muudkui liim ja kruvid, liim ja kruvid
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
08.06.2020 22:45:32
|
|
|
Mida pikema ülekattejätku teed, seda väiksema koormuse üks kruvi saab.
Aga need kruvid - lehel pole toodud, kas see on sobilik sise või välistingimustesse (pole isegi keskkonnaklassi C1...C4 mainitud)
_________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€ |
|
| Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
| tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
08.06.2020 22:49:06
|
|
|
See ei tõmba ju. Isegi punasega pildil näidatud kus töö tegemata jääb.
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
| Kommentaarid: 193 loe/lisa |
   |
3 :: |
155 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
08.06.2020 22:53:47
|
|
|
Maal on vana, ca 20a looduse käes olnud ja rohtu kasvanud/veidi lagunenud maakivist vundament (hoone põles pealt ära). Kuidas sellele lähenema peaks, et sinna taas midagi peale rajada?
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
| Kommentaarid: 160 loe/lisa |
   |
152 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mugman
HV kasutaja

|
08.06.2020 23:21:36
|
|
|
Keegi ei ehitagi midagi, et vaikus siin lasub..
Spoiler 
Kas sellised kruvid on õue, terrassi katuse postide kokkulaskmiseks asjalikud? https://www.tevokaup.ee/toode/spax-konstruktsioonikruvi-silinder/
Huvitav, et antud pood tükikaupa neid ei müü, sadat ühikut pole ka nagu vaja mul. Tallinna Bauhausis sellise peaga pole saada, laia peaga Hi-force ei kannata ju diagonaalis lasta, pea jääb inetult välja.
Mul 7,4 meetrist terrassi sarikate kandetala ka vaja, tõin täna materjali ära, peab hakkama ise kokku liimima-kruvima. Muudkui liim ja kruvid, liim ja kruvid
 |
Essve konstruktsioonikruvi on detailide kokku kruvimiseks äge. Kallid on raiped, aga tugevad...
Kui tegemist sul immutatud puiduga, siis see tahaks kanget kruvi ka saada ja C4 oleks tase.
Teeks ise kandetala jätkud pooltapina. Liim ja kruvid selga(PUR liim või niiskuskindel B3)
Edu!
|
|
| Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
09.06.2020 06:48:41
|
|
|
Mugman, mul sama mõte on jah, et teen tapid korraliku ülekattega,
| Allrait kirjutas: |
Mida pikema ülekattejätku teed, seda väiksema koormuse üks kruvi saab.
Aga need kruvid - lehel pole toodud, kas see on sobilik sise või välistingimustesse (pole isegi keskkonnaklassi C1...C4 mainitud) |
750mm kummalegi poole, ehk poolteist meetrit kokku, nagu üks puussepp soovitas, liim prusside vahele lisaks, et võimalikult tervikliku tala saaks.
Ma nendesse kruvidesse varandust ka matta ei tahaks, ehk kallid on kuradid jah. Samas, päris ilma ka ei pääse, sest selle B3 liimi peale 100% välistingimustes kindel olla ei saa. Kunagi ei tea, millal viitsin katuselt lund alla kraapima minna.
Muidu mulle jäid need Spax kruvid silma (viidatud kruvid olevat just välitinfimustesse nn Pergola kruvid., oma parema kirjelduse poolest, Essve kruvidest on ikka raske sotti saada, mis ja milleks sobib. Pole aega ka poes siiberdada, muidu läheks võtaks SFS Intecist kruvid, nad müüvad jaekliendile ka probleemideta. Tegelikult, peakski neile kirjutama, meenub, et viimati ostsingi postisaadetisena neilt sobivad kruvid.
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
09.06.2020 12:48:07
|
|
|
Kas tõesti on krundi geoalusplaan uuesti vaja joonistada, et sinna majale laiendust saaks projekteerida? Või õigemini, et omavalitsuses saaks selle juurdeehituse projekti töösse anda.
Neile kuraditele ei sobi 2006 aasta oma, kuigi muudetud pole seal miskit.
Jälle 3 sotti kusagile Kirjutasin geodeedile, kes tollal tegi, ta tahab lausa 350€+ KM. Ma naiivselt arvasin, et lihtsalt uuendab vana aluspõhja uue kuupäevaga
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |