Hommikul tiris mingi 15 mintsaga ära kenasti. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Krt nagu mingi kiviaeg. 50KB/sec. 15GB veel sikutada. Vahepeal tõesti läks USA peal natsa üle 3MB/sec a see kukkus kah ära. Ehk tömbab ööga ära. _________________ HV - Eesti kõige debiilsem kommuun!!!
2h läks eile.
Huvitav on see, et mängust viskab mul mingi hetk välja desktopile
aga see ainult mõni päev nädalas. Siis ei hakka rohkem proovimagi.
Järgmine päev töötab nagu kulda.
Dial up ajad tuõevad meelde jah. Server disconnecti saab ka ning täna jõnksas jubedalt. Latency ja packet loss korras, aga mängida on pea võimatu. Võta üht ja viska teist. Origin kukub üldse nv pikali, BN lagib. Mõni firma servereid püsti ka suudab hoida?
2h läks eile.
Huvitav on see, et mängust viskab mul mingi hetk välja desktopile
aga see ainult mõni päev nädalas. Siis ei hakka rohkem proovimagi.
Järgmine päev töötab nagu kulda.
Eile sai 2x esimeseks mängitud solos.
Mul viskas kah täna peale TDM-i desktopile errori saatel. Ju see update miskit nihu keeras nagu ikka.
Oskab keegi õige suuna kätte näidata et seda ühte lmg relva saada peab suitsu sees killima 3 inimest ja 15 different matches ? mis see tähendab 15 different ? ma saan aru inglise keeles et 15 erinevas mängus ? et igakord peab uus map olema ? ja mismoodi kas mina pean suitsu sees ka olema või vaenlased nagu ? sry see sõnastus on veits raskesti arusaadav ... mul 1 on nagu kuidagi tehtud 15-st korrast aga kuidas mul see õnnestus seda ma ei oska öelda
Oskab keegi õige suuna kätte näidata et seda ühte lmg relva saada peab suitsu sees killima 3 inimest ja 15 different matches ? mis see tähendab 15 different ? ma saan aru inglise keeles et 15 erinevas mängus ? et igakord peab uus map olema ? ja mismoodi kas mina pean suitsu sees ka olema või vaenlased nagu ? sry see sõnastus on veits raskesti arusaadav ... mul 1 on nagu kuidagi tehtud 15-st korrast aga kuidas mul see õnnestus seda ma ei oska öelda
See on ilge PITA ja vähe katkine teema hetkel, aga läheb kirja kui oled tossu sõõri sees koos vastasega ja mängus 3 korda nii, laskma pead ka LMG-ga. Tehtud saad kui oled 15 erinevas mängus sedasi talitanud.
Shipmentis kõva loopimine, mul kaks kambajõmmi loopisid eile, midagi ei näe ja ülejäänud mäng põmst hukas aga abiks kui kaks kolm tossu saad. Terve Shipment on üks suur toss ja relvale termal sihik ka peale, et ise ikka näed mis teed
WäntWõll, ok selge,Tänud ma vaatasin jah et shipmendis viimasel ajal õudne tossu pommide loopimine käib aga et siis lausa kolm korda ühes matchis ja kokku siis 15 korda..ok eks siis püüab see ära teha.ma mõtlesin et 15 korda ja igas erinevas matchi käigus üks kord ja kolm vaenlast.ok nüüd on
arusaadav.nad võiksid natuke paremini seda sõnastada.
On sel mingi taimer ka kui kaua seda saab teha?
Viimased kaks õhtud on olnud korralik lagg või ma ei teagi mis "viivitus" see on olnud. Igatahes suht kiirelt läks pelamise isu pealt
Eile oli muidugi tunduvalt parem kui reede hilisõhtul, siis pidi mängu sisenemiseks juba järjekorras ootama. Ilmselgelt on serverid ülekoormatud "tipptundidel"
Warzone pelajad, andke endast märku, saab koos trio/quad br teha
Viimased kaks õhtud on olnud korralik lagg või ma ei teagi mis "viivitus" see on olnud. Igatahes suht kiirelt läks pelamise isu pealt
Eile oli muidugi tunduvalt parem kui reede hilisõhtul, siis pidi mängu sisenemiseks juba järjekorras ootama. Ilmselgelt on serverid ülekoormatud "tipptundidel"
Warzone pelajad, andke endast märku, saab koos trio/quad br teha
Praegu on lobbyde leidmisega probleeme. Tegeletakse sellega aktiivselt.
Tegin eile ühe missiooni MW2 remastered'it ära. Esialgu tundus, et helid on justkui läbi vati. Seaded on õiged, peaks peale selle läbitegemist algse MW2 ka peale panema prooviks vist. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Krt, eile läks nii hästi.
4 killi ees ja 10 seas...ja siis crashis.
Ajab ikka vihaseks küll
Peale seda viimast update kipub crashima jah. Mitte küll palju. Korra õhtu jooksul.
Lihtsalt lambist paneb mängu kinni või mingi vea teade ka?
Annab veateate kah.
Mul puhtalt kinni. Nagu poleks mänginud.
Aga täheldasid seda ,et panen peale mängu käivitamist Blizzardi kinni täielikult. Jookseb paremini igatahes. Muidugi youtube kõik õpetused olen ka läbi teinud.
Tegin täna kaks shottiet kulla peale ära igavusest. HC mängus mõistagi. Osad hooajalised challenge'd on nagunii minu jaoks kättesaamatud seega oli uut sisendit vaja.
Siiani oli ainult MP5 kullakarva ja sedagi niisama mängides. Ei tuksata see sinine vikerkaarecamo, et nii nühkida. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Krt, eile läks nii hästi.
4 killi ees ja 10 seas...ja siis crashis.
Ajab ikka vihaseks küll
Peale seda viimast update kipub crashima jah. Mitte küll palju. Korra õhtu jooksul.
Lihtsalt lambist paneb mängu kinni või mingi vea teade ka?
Annab veateate kah.
Mul puhtalt kinni. Nagu poleks mänginud.
Aga täheldasid seda ,et panen peale mängu käivitamist Blizzardi kinni täielikult. Jookseb paremini igatahes. Muidugi youtube kõik õpetused olen ka läbi teinud.
Mul aitas nVidia GeFroce Experience In-Game Overlay välja lülitamine. Muidu lasin ~5min mängu ja viskas kinni, CPU usage jooksis ka lakke.
Osad hooajalised challenge'd on nagunii minu jaoks kättesaamatud
Mis mõttes`?
Teha saad neid mis tulid season 3-ga ja neid aega lihvida 35 päeva veel.
Neid 100, mul miski 75 tehtud, tulevad ise põmst.
Mingid 3-4-5 nilbust on sees nagu ikka aga varasemate seasonite asju järgi teha nagunii ei saa
Kolm pulti juba kokku ära proovinud. Lihtsalt ei saa aru millest tingitud on, et hakkab lambist C4-ja viskama ja seda alati peale esimest lasku (ilma et oleksin käsklust andnud või valesti vajutanud).
Ainuke millega probleem pole, on minu vana pult, mis juba hakkab väsimuse märke näitama. Tahaks uue uue S puldi kasutusse võtta aga kõigil on sama anomaalia küljes...iga natukese aja tagant teeb seda.
Mis mõttes`?
Teha saad neid mis tulid season 3-ga ja neid aega lihvida 35 päeva veel.
Neid 100, mul miski 75 tehtud, tulevad ise põmst.
Mingid 3-4-5 nilbust on sees nagu ikka aga varasemate seasonite asju järgi teha nagunii ei saa
Ma pean silmas seda, et nt juggernauti mina objective mängijana ei saa suht kindlalt tehtud. Mõttetu support heli ja valge fosfor on veel enam-vähem tehtavad. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
softis, kasuta pakki ja air dropi, suht 100% saad tehtud mõne ajaga.
4 ja 8 killi ning hardline'ga 3 ja 7 killi, ära muid strike kasuta. Jäävad need 2 loopi kui muidu ära ei kämbi.
Ma ka obje poiss 100%, kuid mitte Cyber ja SnD, liiga campi ja lille nuusutamine. DOM, DEMO, HQ ja KC.
TDM on täis arulage jooksmine mingit eesmärki pole, ei saa aru miks ta nii popp on.
4 ja 8 killi ning hardline'ga 3 ja 7 killi, ära muid strike kasuta. Jäävad need 2 loopi kui muidu ära ei kämbi.
Ma ka obje poiss 100%, kuid mitte Cyber ja SnD, liiga campi ja lille nuusutamine. DOM, DEMO, HQ ja KC.
TDM on täis arulage jooksmine mingit eesmärki pole, ei saa aru miks ta nii popp on.
ise pelan TDM ainult öösel kuskilt peolt tuled aga mamagama nagu kohe minna ei tahaks .
mõelda ei viitsi tahaks lihtsalt lasta:D 1või 2 pela kuna see nii igav siis uni garanteeritud:D
ise pelan TDM ainult öösel kuskilt peolt tuled aga mamagama nagu kohe minna ei tahaks .
mõelda ei viitsi tahaks lihtsalt lasta:D 1või 2 pela kuna see nii igav siis uni garanteeritud:D
Minu arust just need teised gametyped on jube igavad. Jooksed ühest punktist teise nagu ajudeta tola. TDM on parim.
Täna oli natuke aeglane tõmbamine. Sinna 7, 8 kanti.
Varem üle 12mb/s ikka julgelt tulnud patchid.
Proovisin uusi kaarte ka.
Ühes mapis tuli võidu puhul 46k.
Warzoneis tundus nagu nagu maas olevad ja kastide sees
leitavad relvad sitemaks läinud. Võibolla ainult tundus...
3 roundi tegin..
WZ tundus loot ikka sama...
Alla tirida oli ikka tüütus, iga natukese aja tagant andis connection errorit. Kiirus oli nati parem juba 500kbs asemel 2-3mega.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.