Peale intensiivset niitmist lased madalamate pööretega käia paar minutit ikka?
Tean küll, et trollid niisama, aga näita mulle mõnda mainstream turbomootoriga niidukit. See mis Vasja või David oma garaazis hobikorras kokku ehitas, ei lähe arvesse.
Vabalthingava mootoriga pole see paar minutit madalamate pööretega vajalik eriti veel niiduki puhul, kus mootorist nagunii viimast ei võeta.
jägaja, see töötab aga ... ... või mõtled välja abivahendi kuidas muruniiduk ilma sinuta töötab ...
Ma kasutan grilltange selleks. Hea üle niiduki käepideme riputada enne niitmist kuniks mootor soojeneb. Võid ju ise ka mingi U kujulise klambri meisterdada mille üle niiduki käepideme riputad.
Päriselt ka soojendad muruniiduki mootorit?
Keelatud või?
Tõmban mootori käima, lasen kohapeal tiksuda minut-paar kuniks ise aia üle vaatan et miskit maas ees ei vedeleks. Kõrvagagi kuulda et selle ajaga mootor hakkab veidi ühtlasemalt käima. Niiduk maksis ka üksjagu, Klippo Comet SH. 10a mind juba tublilt teeninud, mootorit veidigi hooldada siis kestab järgmised 10a ka vabalt. Korpus on pmst igavene. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Ei ole kuulnud, et keegi soojendaks muruniitja mootorit. Pole honda mootoritega kokku puutunud aga briggsi omadele küll väga korda ei lähe. Ütleme et isegi kui on kestab 28a asemel 30a. Selleks ajaks on ilmselt muud asjad ära lagunenud.
mina ei pese ega surgi pulgaga.
Korra aastas teritan, siis kraabin petliga kooriku maha....
Sinna kooriku alla teevad rooste-ussid oma pesa.
Las teevad.
Masinad omanud 10+a vanu ja usse läbi ei ole kusagilt roninud..
Hetkel masinad uued, lasen sama moodi edasi.... _________________ Hapud viinamarjad
Sain eile oma uuema niiduki ka käima, niitsin möödunud nädalal alanud niitmise lõpuni
Sindrinahk jäi lihtsalt lampi seisma ja käime ei läinud enam. Lõpuks selgus, et edasiveo mehhanismis on mingi jama ja see pidurdas mootori vabapöörlemise kinni. Võtsin maha ja lükkasin ise
rex kirjutas:
Kisub aiateemaks, milleks sa ise ka teema tegid.
Kui minult küsid siis see on kripeldav küsimus ja täpselt õiges teemas. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
viimati muutis jägaja 20.05.2020 07:44:22, muudetud 1 kord
See 608 kõrval, pisike must triibuga. Kumb pool on - ja +?
Triibuga on - ?
Ma isegi ei tea mis selle pisikese junni nimi on et googeldada _________________ Tegelen tööriistade hoolduse ja remondiga ning pakun 3D skaneerimise ja 3D printimise teenust. Valmistan prototüüpe, varuosi ja erilahendusi vastavalt kliendi vajadustele.
viimati muutis Wusses 20.05.2020 08:00:28, muudetud 1 kord
tnx info eest. Üks hiina DIY jubin mille saab ise kokku panna _________________ Tegelen tööriistade hoolduse ja remondiga ning pakun 3D skaneerimise ja 3D printimise teenust. Valmistan prototüüpe, varuosi ja erilahendusi vastavalt kliendi vajadustele.
jägaja, see töötab aga ... ... või mõtled välja abivahendi kuidas muruniiduk ilma sinuta töötab ...
Ma kasutan grilltange selleks. Hea üle niiduki käepideme riputada enne niitmist kuniks mootor soojeneb. Võid ju ise ka mingi U kujulise klambri meisterdada mille üle niiduki käepideme riputad.
Päriselt ka soojendad muruniiduki mootorit?
Keelatud või?
Tõmban mootori käima, lasen kohapeal tiksuda minut-paar kuniks ise aia üle vaatan et miskit maas ees ei vedeleks. Kõrvagagi kuulda et selle ajaga mootor hakkab veidi ühtlasemalt käima. Niiduk maksis ka üksjagu, Klippo Comet SH. 10a mind juba tublilt teeninud, mootorit veidigi hooldada siis kestab järgmised 10a ka vabalt. Korpus on pmst igavene.
Okei, jäägu sulle su tõekspidamised. Krt jälle midagi uut. _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Nagu foorumis sae käima tõmbamine? _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Muruniitjaga ju ei paaruta, sõidadki pmst tühikäigul ta ka tööd tehes soojaks. Ei näe ka mingit põhjust eraldi soojendamiseks. Genekal ka ei hakka kohe voolu võtma, las soojeneb enne?
Sael võiks mingi plokisoojendus olla. Mõtelge, talvel võtad metsas külmast hiluxi kastist ja hakkad kohe paarutama. Kriibib silindri seinad kõik ära. Mis lisandeid või hooldust soovitate, et see saag ikka kestaks. _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
mõnda paari(kümne)gigase ftp ruumiga pakkujat ka on?
võib ka tasuline olla. _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Kui saag on töökorras siis ta hoiab ennast külmalt ise "külmkäigul", vanematel jääb see õhuklapist peale, uuematel automaagilisem ja maha läheb esimese "gaasitamise peale" ... ma pole aega mõõtnud aga kusagil minuti ma olen terve oma elu lasknud sael tiksuda enne kui pöördesse lasen ja õli pealevoolu kontrollin - peale seda on valmis tööks ... ju ma pole popp ja noortepärane _________________ allkiri
Kui w7 on 10 peale upgradetud, kas siis see sama 7 võti nüüd clean installi aktiveerib ka win10 ära? _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Jah. Aga võtit pole vaja sisestada, peale upgrade saab ka digitaalse "võtme" ja aktiveeritakse automaatselt netti ühendades. Puhas install, valid õige versiooni, võtme kohal võib skip panna.
Ma viimased korrad kõik microsoftist tõmmanud. Torrentist saab ju piraati _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Sold OUT, siin räägiti just saagidest. olla selline asi, et kui sae käima tõmbad, peab saag mingi aja tühikäigul käima. tegevustest jääb mingil kujul logi maha, kui kohe paarutama hakkad, jääd garantiist ilma.
Käima, tiksub hetke, annan tühjalt gaasi kuni õige hääl kostab, 30 sekundit kuni minut ehk. Echo tahab seda. _________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel."
Kui w7 on 10 peale upgradetud, kas siis see sama 7 võti nüüd clean installi aktiveerib ka win10 ära?
sul pole samas masinas vaja enam koodi toppida. netti saab siis aktiv eerib ise. kui lokaalset kointot tahad teha, võta netijuhe sabast või ära esimese pakkumise peale wifisse ühenda seda. pärast pead migneid MSN kontosid jas asju hakkama tegema talle.
Sael võiks mingi plokisoojendus olla. Mõtelge, talvel võtad metsas külmast hiluxi kastist ja hakkad kohe paarutama. Kriibib silindri seinad kõik ära. Mis lisandeid või hooldust soovitate, et see saag ikka kestaks.
Kui hing ikke kriibib, siis äkki CinaExpressis on mingiseid kaitsekilesid saada silindri seintele. _________________ Allverelaev sukeldub määramata ajaks...
Jah. Aga võtit pole vaja sisestada, peale upgrade saab ka digitaalse "võtme" ja aktiveeritakse automaatselt netti ühendades. Puhas install, valid õige versiooni, võtme kohal võib skip panna.
Aga kui on upgradetud 10-le ja nädala pärast pööratud tagasi, 7-le, kuidas siis on?
Kas see "digitaalne võti" kaob või on ikka saadaval?
jägaja, tüüp küsib et, kumb pool on + a -, ütled et otseslt pole a siis paned pilid kus on suurelt + ja -
Ma oleks võinud ilma plussmiinuseta pildi ka panna, kuid oli arusaadavatel põhjustel küsija elu lihtsustamiseks mõistlik selline pilt panna.
Oleks küsija sellisest pildist aru saanud?
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Muruniitjaga ju ei paaruta, sõidadki pmst tühikäigul ta ka tööd tehes soojaks. Ei näe ka mingit põhjust eraldi soojendamiseks. Genekal ka ei hakka kohe voolu võtma, las soojeneb enne?
"Tühikäigul" ei niida normaalselt, isegi kasutusjuhendis on kirjas, et täispöörded peavad olema. Minu niiduk külmalt käivitades natuke puterdab, seni ootan kuni ühtlaseks läheb, siis hakkan niitma.
Kui w7 on 10 peale upgradetud, kas siis see sama 7 võti nüüd clean installi aktiveerib ka win10 ära?
sul pole samas masinas vaja enam koodi toppida. netti saab siis aktiv eerib ise. kui lokaalset kointot tahad teha, võta netijuhe sabast või ära esimese pakkumise peale wifisse ühenda seda. pärast pead migneid MSN kontosid jas asju hakkama tegema talle.
telemeetria ja kõik jälitus välja on roogitud.
selle asemel saad kellelegi münti kaevata, kuskilt " järsku " tuleb ramson, reklaamibännereid näidatakse huvitavaid jms.
See ainlt home probleem, prol ei pea juhtmeid välja kiskuma.
telemeetria ja kõik jälitus välja on roogitud.
selle asemel saad kellelegi münti kaevata, kuskilt " järsku " tuleb ramson, reklaamibännereid näidatakse huvitavaid jms.
See ainlt home probleem, prol ei pea juhtmeid välja kiskuma.
Pole see nii lihtne midagi, et liigub ainult ühest suunast, diood võib ka vastupidiselt "avaneda"
Link _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
ei tea. ma millalgi mingit updatesin ja siis oli ilge jebimine sellest e-mailiga sisselogimisaknast eemale saamisega. ma ei teagi, lõpuks lubas ikka lõplikult mööda sellest minna kuidagi _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
ei tea. ma millalgi mingit updatesin ja siis oli ilge jebimine sellest e-mailiga sisselogimisaknast eemale saamisega. ma ei teagi, lõpuks lubas ikka lõplikult mööda sellest minna kuidagi
mitte kuidagi vaid lihtsalt tuli pealtnäha edasi minna kuni oli ekraanil ka nupp "Cancel" ja selle vajutamise järel täisrahu jälle majas!
Mnator, indeed _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
minuarust next nupp oli inaktiivne kui ei olnud midagi e-maili lahtrisse sisestanud aga kui back-next teha paar korda siis tekkis kuskile alla "create offilne või create local account"
ah kurat ma ei mäleta ka, lähen paanikasse alati kui mingi error on ees _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
minuarust next nupp oli inaktiivne kui ei olnud midagi e-maili lahtrisse sisestanud aga kui back-next teha paar korda siis tekkis kuskile alla "create offilne või create local account"
ah kurat ma ei mäleta ka, lähen paanikasse alati kui mingi error on ees
ok, nüüd räägid sa w10 installist, sellel tuleb jah see offline accounti nupp ära tabada (aga netijuhe võis samal ajal isegi küljes olla)
minu eelmine jutt käis w10 enda uuenduse suhtes, mis hiljuti paaril arvutil migi totra dialoogi ette tekitas peale restarti
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.