Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Telia Eesti märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 222, 223, 224 ... 375, 376, 377  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
indrpo
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.05.2020 18:44:53 vasta tsitaadiga

sogar kirjutas:
ma saan ka oma korterisse vajadusel valguskaabli....empoweri mehed vedasid kaabli majja ära...
Tundub nad veavad ka ümbrus kaudsetesse majadesse... thumbs_up.gif
hetkel nende pakutavates on max kiirus 12mb... thumbs_down.gif nii et areng

areng on siis kui see veetud kaabel süsteemides kirjeldatud saab, 1Gbit/s
areng on siis kui sa selle tellid ka ja mitte 16€ 10M peale tiksuma ei jää icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Laifstaile
Kreisi kasutaja

sõnum 11.05.2020 18:58:00 vasta tsitaadiga

ma olen elisa/starman 150mb peal....osad kasutavad siin teliat....
too 10mb oleks surm minu majapidamises
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 11.05.2020 21:21:16 vasta tsitaadiga

sogar kirjutas:
ma olen elisa/starman 150mb peal....osad kasutavad siin teliat....
too 10mb oleks surm minu majapidamises

Enamike jaoks on 10MB/s ehk ca 100Mbit/s täiesti piisav aga kui sa just terminitega mööda ei pannud, minumeelest Elisal 150MB/s pakette pole. ja Telia kõige lahjem ADSL on 12Mbit/s mis on tõesti masendav kuid siiski uudiste ja meilinduse jaoks piisav isegi koos TV teenusega.
tagasi üles
Laifstaile
Kreisi kasutaja

sõnum 12.05.2020 20:00:11 vasta tsitaadiga

elisal on 10/50/150/500 paketid....
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 12.05.2020 20:24:35 vasta tsitaadiga

sogar kirjutas:
elisal on 10/50/150/500 paketid....

jah, mitte mb vaid Mbit/s
Seal ks Telial 1Gbit/s ei pruugi Elisat üldse olla, Seal kus Elisal XMbit/s ei pruugi Teliat üldse olla.
Küsimus mis sind vaevab, on vastamatu.
tagasi üles
kaidoko
HV vaatleja

sõnum 16.05.2020 11:22:25 vasta tsitaadiga

Tere!

Mul mure. Sain uue telefoni aga ei saa Steam Guard Authenticatorit uues telefonis aktiveerida, sest ükski Steami poolt saadetud SMS mulle ei jõua. Kas Telia abikeskusest saaks abi või ongi nii, et Telia numbrile Steami SMSid ei saabu? Telefonile olen restardi teinud, ise saan sõnumeid saata ja ka Telia on mulle 1 sõnumi saatnud.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
p2ep
HV veteran

sõnum 16.05.2020 11:51:18 vasta tsitaadiga

Nad vist aeg-ajalt miski loogika alusel panevad numbreid blaclisti - mulle mingil ajal ei tulnud eBay kinnituskoodid kohale.
Kirjuta neile
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 28
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 26.05.2020 12:27:45 vasta tsitaadiga

Mingi huvitav nimeline meil, et minuga on räägitud mingitest teleteenustest ja saan neid nüüd proovida. icon_rolleyes.gif
Ilmselt oli see minu teine mina, kellega räägiti ja seetõttu olen teadmatuses hetkel.

Etz
HV Guru
Etz

sõnum 26.05.2020 13:35:24 vasta tsitaadiga

jägaja, võta kodustel, munad pihku... icon_rolleyes.gif
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 26.05.2020 15:00:21 vasta tsitaadiga

Etz, nemad ei tea asjast midagi ja pealegi poleks mulle vaja sede reklaamitud teenust müüa... antud paketis ei taha keegi millegipärast HBOd, NG kanalipaketti jmt eriti keegi vaadata.
Lihtsalt maksnud senimaani seda 65 kanalit, ilmselgelt on see kiri valele aadressile saadetud.

Täna oli korra vaja positsioneerimist kasutada, Diili iseteenindusest olevat see aga kaua aega tagasi juba maha võetud. icon_confused.gif thumbs_down.gif

seeru
HV veteran

sõnum 29.05.2020 01:37:40 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

Ausalt
Ma ei jõua ära naerda praegu.
icon_lol.gif
Suur vend või... oi ma ei saa krt...
tagasi üles
NightStriker
HV veteran

sõnum 29.05.2020 03:48:52 vasta tsitaadiga

..

viimati muutis NightStriker 15.04.2024 02:28:52, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 63
tagasi üles
moiva
HV vaatleja

sõnum 29.05.2020 10:33:19 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
[b] ...

Täna oli korra vaja positsioneerimist kasutada, Diili iseteenindusest olevat see aga kaua aega tagasi juba maha võetud. icon_confused.gif thumbs_down.gif

Ise pole sealtkaudu kunagi proovinudki aga nutikaga ja Telia-äpiga täna küll töötab.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Inspiro
HV kasutaja

sõnum 29.05.2020 10:50:45 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:

Telia ja Diili kliendid saavad ennast ja teisi (kui on numbri kasutaja luba st. kinnitus olemas) positsioneerida ainult Minu Telia nutitelefoni rakenduse kaudu.
Antud positsioneerimise viis ei ole täpne vaid oleneb näiteks ka sellest kui kaugel seade on tugijaamast.

Juhul, kui positsioneeritav seade on nutiseade siis mina soovitaksin lülitada sisse tooja enda rakenduse (iCloud Find my; Samsung Find My Mobile jne) mis positsioneerivad GPS(A-GPS) andmete järgi, mis võib olla kuni kümneid kordi täpsem.
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 29.05.2020 11:35:28 vasta tsitaadiga

Inspiro kirjutas:
jägaja kirjutas:

Telia ja Diili kliendid saavad ennast ja teisi (kui on numbri kasutaja luba st. kinnitus olemas) positsioneerida ainult Minu Telia nutitelefoni rakenduse kaudu.
Antud positsioneerimise viis ei ole täpne vaid oleneb näiteks ka sellest kui kaugel seade on tugijaamast.

Juhul, kui positsioneeritav seade on nutiseade siis mina soovitaksin lülitada sisse tooja enda rakenduse (iCloud Find my; Samsung Find My Mobile jne) mis positsioneerivad GPS(A-GPS) andmete järgi, mis võib olla kuni kümneid kordi täpsem.

Offtopic tähtenäriv täpsustus:
A-GPS andmete järgi telefoni ei positsioneerita, ikka GPS kasutatakse positsioneeringuks.
A-GPS on abilahendus, mille puhul üle andmeside kanalite tõmmatakse alla puhverdatud vastava piirkonna satelliitide info, tänu millele on võimalik saada asukoha fikseering kiiremini (mäletate veel vanasti, kui kaua läks aega GPS fiksi saamiseks eraldiseisva GPS seadme kasutamisel? Satelliidid saadavad ise ka välja seda infot, kuid väga aeglaselt (50 bit/s) ja seetõttu võtabki A-GPS kasutamata "külmalt" GPS positisioneeringu saamine väga kaua aega).
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 29.05.2020 13:54:00 vasta tsitaadiga

... nüüd ka ERR-is lugu üleval:
https://www.err.ee/1096149/uuring-telia-hinnad-ei-voimalda-konkurentidel-kaabelinterneti-turule-tulla

somnambuul
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 01.06.2020 20:15:04 vasta tsitaadiga

Piinlik lugu, aga pean kiitma. Lepingu ümbervormistamine ühelt erakliendilt teisele võttis aega paar minutit. Olime mõlemad valmistunud 7 paberi allkirjastamiseks, aga ei, küsiti dokumendid, klõps klõps ja tehtud.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 01.06.2020 22:34:10 vasta tsitaadiga

somnambuul kirjutas:
Piinlik lugu, aga pean kiitma. Lepingu ümbervormistamine ühelt erakliendilt teisele võttis aega paar minutit. Olime mõlemad valmistunud 7 paberi allkirjastamiseks, aga ei, küsiti dokumendid, klõps klõps ja tehtud.

Et ulmet tekitada, siis olen vahel oma nimelt mõne ilusa numbri siin foorumis müünud, mina sisenen iseteenindusse, sisestan uue omaniku isikukoodi numbri loovutamiseks.
Uus omanik siseneb iseteenindusse, liitub uue numbriga mis on tema nimele broneeritud, next, next, ja siis kas eSIM või ostetud SIM.
Ühtegi paberit ei ole vaja puutuda, allkirjastamine mID, IDkaart, sID.
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 01.06.2020 22:42:24 vasta tsitaadiga

Nii peaksi olema thumbs_up.gif
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 03.06.2020 08:11:03 vasta tsitaadiga

Eelpool kirjeldatud eraisikute nöörimise järjena kirjeldatakse ettevõtete nöörimist.

https://ekspress.delfi.ee/kuum/telia-noorib-ettevotjaid-eriti-rangalt-sama-kiire-interneti-eest-makstakse-kordades-rohkem-kui-leedus-voi-poolas?id=90048125

jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 03.06.2020 09:11:57 vasta tsitaadiga

Telia pr osakond teenib täna juuni palga välja.
Aga klassikaline lause on artikli lõpus loomulikult ära toodud....neid hindu ei saa võrrelda thumbs_up.gif

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 03.06.2020 09:16:59 vasta tsitaadiga

icon_eek.gif
tsitaat:
Poolas pakub sealne turuliider Orange firmadele 1 giga / 300 mega internetti 14,6 euro eest kuus.

Meil selle eest 5/5 heal juhul
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 03.06.2020 10:00:56 vasta tsitaadiga

Kuidagi imelikuks kisub see Mikk Salu artiklite värk. Teeb mingit tellimustööd?
tsitaat:
Kõik sõltub ka kontekstist. ­Virgo Rikk, IT-teenuseid pakkuv väikeettevõtja, kirjeldab, kuidas nad olid aastaid kinni Telia internetis. Kõigepealt oma Lasnamäe kontoris, viimastel aastatel aga Tallinna kesklinna kontoris. Kontoris maksis Rikk 20megase kiirusega interneti (väga aeglane) eest rohkem kui eraisikuna oma kodus 200megase kiirusega interneti eest. Näide sellest, kui erinevad on era- ja ärikliendi hinnad!

Riki läbirääkimised Teliaga kontorisse soodsamat pakkumist saada luhtusid. „Väga jäigad olid,“ ütleb Rikk. Hiljuti tekkis aga samasse ärimajja, kus ka Riki kontor asub, konkureeriv internetipakkuja ja järsku lubas ka Telia kaks korda suuremat kiirust ja poole väiksema hinna eest. Nii suur on ühe telekomifirma manööverdamisruum ja näide ka sellest, kuidas konkurendi tekkimine muudab olukorda järsult.

Arusaamatu. Mobiilipakettide puhul saetakse sent pooleks ja joostakse operaatorite vahel, aga kaabliga neti puhul istutakse nutuse näoga juhtme otsas. Eriti pean silmas neid paarikümnemegaseid vanade vaseühenduste kasutajaid. Võtke ometi 4G Telialt, Elisalt või Tele2. Eriti, kui tegu maapiirkonnaga, kus tiheasustust eriti pole. Mingil operaatoril on seal kindlalt kiirem 4G kui 24 megabitti. Digitaalne televisiooniteenus on samuti arenenud sinnamaale, et pole vahet, kelle ühenduse otsa oma digiboksi torkad. Isegi üle õhu levib täiesti normaalselt ja hunniku kanalitega.
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 03.06.2020 10:08:16 vasta tsitaadiga

Betamax, enamusele on sellest paarikümnest küll. Delfi avaneb, mail avaneb, youtube ja telekas mängivad. Igaljuhul võtaks isegi samuti 20 kaablis kui 50 üle õhu ja siis loodaks et tipptunnil sealt midagi tuleb ka. 12 adsl asemel hakkaks juba mõtlema vbl.

Enne maininud ka seda, HV foorum ei kajasta mitte ligilähedale ka interneti kiiruse vajadust keskmisel kliendil.
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 03.06.2020 10:17:39 vasta tsitaadiga

Seda küll. Vajadused on erinevad. Samas olen siiani kõigil kallivõitu vaseühenduste kasutajatel soovitanud testida erinevate operaatorite kõnekaartidega nädalajagu netikiiruseid oma elukohas. Siiani need paarkümmend inimest on lõpuks ka 4G peale üle läinud - kiirus parem ja hind soodsam. Pärast veel positiivselt üllatunud, et mingit kaablitega mässamist pole ja tagatipuks saab ruuteri igale poole kaasa kah võtta. Teine variant on üle õhu telekanalid. Elisal näiteks on väga stabiilne ühendus (maal kaks telekat kasutavad seda) ja kuigi pildikvaliteet pole sama hea nagu kaabliga, siis kõige olulisem on siiski see, et ei haki ega ruuduta. See + 4G tuleb kokkuvõttes odavam ja kiirem kui vase küljes rippudes.
Räägitakse küll, et kogu aeg erinevad operaatorid teevad pakkumisi ja tüütavad igal pool, aga samas olemasolevast näkasest ja kallist ühendusest loobuda ei taheta.
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Telia Eesti mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 222, 223, 224 ... 375, 376, 377  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.